אינטר 07/08:: אדריאנו חוזר, למפארד בדרך?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Mamadu, Jun 2, 2007.

1. uri מנהלים

ליפי יהיה המאמן המתאים, אבל ספק רב אם הוא יחזור לשם אחרי הקדנציה הקודמת במועדון. בזמנו מוראטי רצה את קאפלו, אבל זה מאמן עכשיו את האנגלים, ככה שנראה לי שהוא ילך על זר. ורק שני מאמנים זרים מועדמדים והם מוריניו והמאמן הספרדי של ליברפול, בניטז. אני אישית מעדיף את בניטז, אבל מוריניו יהיה תוספת נהדרת לליגה בכל הקשור למשיכת תשומת לב.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

It's about fucking time.

אז הוא הולך, וזה טוב, כי שום בשורה כבר לא תגיע מצידו של מנצ'יני. הבעיה היא שאני לא יכול לסמן מישהו ריאלי כמועמד המושלם. ליפי לא יבוא, אפשר לשכוח מזה, ואני לא כל כך בטוח שמוריניו זה הדבר הטוב לנו. בעולם ורוד ומושלם הייתי רוצה לראות מאמן שמנהיג שיטת משחק התקפית ושסוף וסוף ייתן לקבוצה גם בסיס מקומי בסגל ולא 16 לטינים, ספק אם נראה את החלק הראשון תחת מוריניו, אין ספק שלא נראה את החלק השני. בנוסף לכך, הקבוצה תהפוך לשנואה למדי כשהפורטוגזי על הקווים ובעיקר מול המצלמות.

3. 亚历山大帕托 Member

יותר שנואה (בלי לצאת מפרופורציות) ממה שהיא עכשיו? דוקא עם מוריניו זו תהיה איכשהו קבוצה אטרקטיבית.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטח שיותר שנואה, בדיוק כמו שצ'לסי של ראניירי הייתה פחות שנואה.

5. דקו Member

אני מאוד רוצה שמוריניו יבוא לאינטר
    הבאז שהוא יביא לליגה איטלקית היה מאוד גדול
    וגם מגיע לאינטר לזכות בליגת האלופות שתאתגר הזה הוא מאוד ישמח לקחת

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מישהו יכול להביא את הדברים שלו? למה זה מגיע בדיוק עכשיו?

7. Jose Mourinho Member

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאוהדי אינטר יש אמירה מפורסמת שחוזרת על עצמה כל שנה: "בשנה הבאה". לפני הרבה שנים זה היה לגבי הזכייה בסקודטו, בשנים האחרונות זה שייך לזכייה בליגת האלופות. לאינטר היו את כל הכלים שבעולם כדי לזכות בצ'מפיונס או לפחות להגיע לגמר, יש לאינטר סגל רחב שמלא בשחקנים נהדרים, ולמרות היעדרות הרבה שחקנים מאנצ'יני היה צריך להסתדר עם המצב ולעבור את ליברפול.

באנפילד:
    מאנצ'יני עלה עם המערך 4-4-2, כאשר סטאנקוביץ' משחק באגף השמאלי, סטאנקוביץ' הוא אפס כפול עצמו (יש לשיעורי הספרות העברית תועלת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) בתפקיד הזה, הוא לא תורם התקפית והוא רק עושה את העבודה ההגנתית, לא יותר מזה. וכבר בדקות הראשונות ראינו שאינטר לא עומדת נגד ליברפול, וההרחקה של מטראצי תרמה מאוד לשליטה של ליברפול במשחק. אינטר החזיקה מעמד מול הלחץ של ליברפול עד לדקה ה-83 כאשר קאוט כבש את הראשון, וכמה דקות לאחר מכן ג'רארד הוסיף את השני.

הטעויות של מאנצ'יני (מנקודת מבטי) :
    1- סטאנקוביץ'- הצבת סטאנקוביץ' באגף השמאלי ברביעיית הקישור.
    2- מטראצי- בכך שמאנצ'יני נתן לו את תפקיד השמירה על טורס. קורודובה היה צריך לקחת את התפקיד הזה.
    3- קרוז- מאנצ'יני היה צריך לתת לסואזו לשחק ליד זלאטן, או לפחות להכניס אותו במחצית.

בסאן סירו:
    אינטר הגיעה למשחק עם היעדרות מספר רב של שחקנים ובעיקר בהגנה. חוסר התיאום בין שני הבלמים היה בולט בצורה גדולה, שחקני ההגנה חילקו מתנות (בדמות מסירות) לשחקני ליברפול, שלו היו יותר עירניים הם היו כובשים. אינטר החמיצה במחצית הראשונה שני מצבים של 100% שער, והאחראי על שתי ההחמצות היה קרוז שנמצא בכושר רע מאז תחילת 2008. בתחילת המחצית השנייה ניקולאס בורדיסו קיבל כרטיס אדום (לא בצדק). זה לא מנע מאינטר להמשיך לתקוף, וזלאטן איברהימוביץ' החמיץ ממצב שהוא היה צריך לעשות ממנו גול. בדקה ה65 שחקני ליברפול ניצלו את זה שההגנה של אינטר כבר פרוצה, ופרננדו טורס דאג לשים גול ולגמור סופית את סיכוייה של אינטר. וכצפוי אינטר שוב עפה בשלב מוקדם.

הטעויות של מאנצ'יני (מנקודת מבטי) :
    1- קרוז- ציינתי שקרוז נמצא בכושר רע, והוא לא היה צריך לשחק ליד זלאטן, מי שהיה צריך לפתוח במקומו זה סואזו או קרספו.
    2- בורדיסו- בתור בלם בורדיסו הוא אחלה שחקן, בתפקיד אחר הוא גרוע. אינטר הייתה צריכה לכבוש כמה שיותר מהר, ובגלל שבורדיסו שיחק כמגן שמאלי, האגף השמאלי של הקבוצה היה חושך בכל הקשור להתקפה. ולו היה בורדיסו משחק כבלם הוא לא היה מקבל את האדום.
    3- ח'ימנז/פיגו- אינטר הייתה צריכה במשחק הזה שחקן שיודע ליצר מצבים טוב, וסטאנקוביץ' לא כזה (לפחות העונה), בגלל זה מאנצ'יני היה צריך לפתוח או עם ח'ימנז או עם פיגו.
    4- החילופים של מאנצ'יני- אחרי שבורדיסו הורחק לא נשארה לאינטר ברירה אלא לנסות לכבוש. מאנצ'יני לא עשה חילוף התקפי, וחיכה עד שאינטר ספגה שער, ומה החילוף שלו היה? פלה במקום ויירה, קשר אחורי במקום קשר אחורי, במילים אחרות: במקום לעשות חילוף התקפי הוא עשה חילוף הגנתי, בזמן שאינטר זקוקה לכבוש.

* אני שמח שמאנצ'יני לא ימשיך בעונה הבאה, אבל אי אפשר להתעלם מזה שדבריו של מאנצ'יני עלולים להשפיע לרעה על הקבוצה, ובזמן שהאליפות עדיין לא סגורה, אני חושש מאובדן האליפות.

Last edited by a moderator: Mar 13, 2008
  9. Jose Mourinho Member

אז מנצ'יני בסופו של דבר מתחרט ומודיע שהוא יישאר:
    http://www.channel4.com/sport/football_italia/mar12r.html
    אזעקת שווא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

10. 亚历山大帕托 Member

ועכשיו אפשר להגיד ללא כל ספק שהיה בהתחלה: מנצ'יני התנהג כמו ילדה קטנה.

11. XabiAlonso Member

פשוט חבל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מחכה לאשרור בכלי תקשורת נוספים אבל אם זה אכן נכון שכה יהיה לי טוב... לא מספיק כל מה שהולך (ובמקרה של זלאטן, הולך מאוד לאט!) על הדשא, עכשיו הוא גם יצא מלך הליצנים מחוץ למגרש.

13. uri מנהלים

אפילו להתפטר הוא לא יודע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

חארטה. יש לו חוזה גדול ל-4 השנים הקרובות, מה מוראטי כבר יכול להציע לו על מנת שמאנצ'יני ישנה את דעתו? ההצהרה במסיבת העיתונאים הייתה אידיוטית, בעיקר משום שהודעה דרמטית כזאת חודשיים לפני שהעונה נגמרת כשהקבוצה גם ככה לא במצב טוב, יכולה רק להחמיר את המצב בליגה שעוד לא נגמרה. ההודעה על ההישארות שלו באה להסיט את השחקנים והתקשורת מספוקלציות, כי לשחקנים יש משהו הרבה יותר חשוב מבחינתם להתעסק בו עכשיו. ככה אני רואה את זה.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מנצ'יני יצא ילד קטן ובעיקר הוא יצא רע, רע מאוד מכל הצהרת ההתפטרות המטופשת שלו. היה די ברור לכולם שהוא היה מאוד מתוסכל אחרי עוד הדחה מאירופה מקבוצה שפחות טובה מאינטר.

לאינטר יש כל כך הרבה פוטנציאל וגם לי תמוה איך הקבוצה הזאת נכשלת כל פעם מחדש באירופה, בשני המשחקים היא אפילו לא הראתה קמצוץ מהיכולת שלה בליגה או מהפוטנציאל הגלום בשחקנים ורק על זה מנצ'יני צריך ללכת כי מילא לא להצליח אבל להיראות כל כך רע על זה בהחלט הייתי עוזב את הקבוצה.

לא נותרו כבר גברים בכדורגל האיטלקי, מרצ'לו ליפי כנראה האחרון. מנצ'יני מתנהג כמו ילד קטן רצה לבחון את תחושות הציבור אליו, אנצ'לוטי ממשיך להתבשם בשני גביעי אירופה בעוד הוא מבזה את שם המועדון שבו הוא עובד ורק ליפי שמע וראה איך התקשורת מדברת ואיך ההתאחדות מתנהגת והוא חתך את זה בזמן ועמד על שלו.