אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Jose Mourinho Member

אל תהיה כ"כ בטוח. אם גונזאלס יעוף אז מישהו אחר יבוא במקומו, ואז סולארי יידחק שוב להיות אופצייה אחרונה מהספסל. אין צורך, אלא אם כן יבוא שחקן בשביל להיות גיבוי נטו.

הוא באמת תותח, אבל הקטע של הפציעות שלו מפחיד. לך תדע איך הוא יסתדר באיטליה. אתה לוקח סיכון שיהיה לך פה "רקובה 2".
    אבל אנחנו סתם טוחנים מים - ברצלונה לא תשחרר אותו, חד וחלק.

אם היה עוד מקום בקישור בכיף הייתי מביא את דיארה(האמת שאם קוצ'ו לא יצליח לחזור לעצמו זה יהיה צעד מתבקש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx ).

כמעט על כולם, אנדראולי וגרוסו אוהבים צבעים אחרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/1/07
  2. Daniel_Harush Member

לפי דעתי , ליונל מסי לא מתאים לכדורגל האיטלקי יהיה לי מאוד מוזר לראות אותו משחק בקבוצה איטלקית ... נראה לי גם די הזוי נראה שהוא מבסוט בברצלונה ובליגה הספרדית.
    לגבי בקהאם אם הוא יוחתם לדעתי זאתי תיהיה נפילת השנה

3. Arsenal F.C Member

4. MHFC Member

לאור כל השמועות שלואיס פיגו כבר סופית שחקנה של הקבוצה' אלאתיחאד' ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) מערב הסעודית, אינטר מפרסמת שבינתיים הוא שחקן שלה, והוא לא עוזב לשום מקום, והיא דוחה בינתיים את ההצעה להביא את דיויד בקהאם לקבוצה, לאחר שהתפרסמו שמועות שהוא יגיע לנארזורי.
    רוברטו מנצ'יני אומר: "פיגו הוא שחןקנה של אינטר, והוא בינתיים לא הולך לשום מקום".
    לינק לידיעה

בקשר לכך שמסי אולי יגיע לאינטר, אין מצב שזה יקרה, כי גם אם מסי ירצה, ברסה לא תשחרר אותו, וכמו שציין 'אינטר', קטע הפציעות יכול להשפיע מאוד, אם מסי נפצע כל-כך הרבה בספרד, אז באיטליה זה יכול לקרות עוד יותר, עקב הפיזיות הרבה שמופעלת.

5. מ.ח.א Member

ידעתי שזה לא יכול להיות שפיגו יעבור לערב הסעודית
    זה פשוט לא הגיוני
    חוץ מזה באמת למה שאינטר תשחרר אותו

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמדאיג אותי זה שכתוב באתר הרשמי של אל איתחאד שפיגו סיכם עם הקבוצה והוא יצטרף ב8 לינואר.

7. Eyal Berkovic Member

בגאזטה דלו ספורט נטען בימים האחרונים שמאמן אינטר, רוברטו מאנצ'יני, מעוניין להחתים את קשרה הברזילאי של ארסנל, ז'ילברטו סילבה. הגאזטה טען כי אינטר כבר יצרה קשר עם ז'ילברטו כדי להודיע לו על התעניינותה.

אני נגד ההחתמה של ג'ילברטו כי פשוט לא צריך אותו יש לאינטר קישור אחורי נהדר (קמביאסו וויירה).

אני גם נגד קנייה של מסי ובקהאם כי לא צריך אותם ואני גם לא מאמין שבארסה תשחרר את מסי. אם כבר להביא קשר ימני רק אם פיגו יחתום בסוף אל איתחאד הסעודית.

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/07
  8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קמביאסו וויירה ללא ספק יותר טובים מסילבה אבל אולי אינטר רוצה להחתים אותו כדי להיות מחליף, ואז יהיה לנו מחליף מצויין לויירה או לקמביאסו.

9. Gravesen Member

ז'ילברטו שחקן טוב מדיי כדי לשבת על הספסל של אינטר והוא החתמה לא נחוצה.

10. Jose Mourinho Member

יש לנו כבר מחליף מצויין לויירה וקמביאסו והוא יותר טוב מז'ילברטו, אוליבייה דאקור שמו.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי הוא יותר טוב אבל מחליף אחד זה לא מספיק.

12. FelaKaT Member

דאקורט יותר טוב מג'ילברטו בדיוק כמו שלזאנטי יש "חוזק מנטלי ויכולת מנהיגות". תשאלו את אוהדי ארסנל מי זה ג'ילברטו בשביל ארסנל...

13. Jose Mourinho Member

לא צריך לשאול. בנוסף לזה שראיתי את רוב המשחקים של ארסנל, אני גם קראתי את התגובות של אוהדי ארסנל בפורום על כמה שג'ילברטו לא מתקרב לקרסוליים של ויירה וכמה שהוא לא מספיק טוב להוביל את מרכז השדה של ארסנל. אולי העובדה שהוא הפך פתאום לסקורר שינתה את דעתם.

אני יודע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/1/07
  14. FelaKaT Member

חבל שהפורום נמחק, הייתי צריך לשמור את התגובות שלך אחרי שאינטר החתימה את דאקורט. לגבי זאנטי, חבל על הוויכוח, הבן אדם שקט מדיי ולא יכול להיות מנהיג(ובפעם המיליון, זה לא רק אני אומר את זה, קורדובה למשל מנהיג מעולה.

בכל מקרה, מה יהיה עם רקובה?

15. Jose Mourinho Member

תראה מה כתבתי ל Eran Abu בפרטי:

אין לי בעיה לשנות את דעתי ולהודות בטעויות אם יש לי סיבה מוצדקת לכך. דאקור הגיע אחרי שתי עונות בינוניות ברומא, ושידרג עצמו באינטר. אם הוא היה ממשיך ביכולת משתי העונות האחרונות גם באינטר ברור שלא הייתי כותב עליו את מה שכתבתי.

אבל לא מספיק טוב בפן האיכותי כרגע.

מה נראה לך? פצוע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx