אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. FelaKaT Member

לא, אבל רואים את הנוכחות\תנועות\צעקות\וואטבר של מלדיני\דל פיירו\טוטי\קנבארו\נמני\אבוקסיס\עלי דאי\קין בכל משחק, אצל זאנטי הדבר הזה נדיר מאוד(ראיתי את פאבריס פרננדס עושה את זה יותר ממנו בבית"ר) בעיקר בגלל שהוא שקט, ושוב אני אגיד את זה, לא רק אני אומר את זה ושחקן ששיחק איתו אומר את זה.
    לא מעניין אותי בגלל מה הוא לא זומן לנבחרת וממי הוא טוב יותר ואין לי ספק שהיה לו מקום בנבחרת מבחינה מקוצעית, אבל אם הנוכחות שלו והמנהיגות שלו היו חשובים לנבחרת פאקרמן בחיים לא היה מוותר עליו.

2. Gravesen Member

פורסם היום בידיעה קטנה במעריב שיש אפשרות למעבר בקהאם לאינטר תמורת 4 מיליון דולר, לטעמי בקהאם שווה הרבה יותר.

3. Jose Mourinho Member

בקהאם שחקן גמור וחסר תועלת, 100 אלף יורו לא הייתי משלם עליו בכושרו הנוכחי. אפילו במצבים הנייחים הוא כבר כמעט איבד את זה לגמרי, לעומת פיגו שהיה ונשאר מלך בזה.

4. Gravesen Member

שטויות, למרות שאני ממש לא אוהב את בקהאם כפרט ושחקנים אנגליים ככלל, הוא עדיין שחקן מצויין שיכול להיות בורג חשוב באינטר.
    בעיטות והרמות נהדרות, יכולת מסירה טובה ושחקן נוצץ שעושה גם עבודה אפורה, אין הרבה כאלה.
    במידה ואינטר משחררת את פייגו אז בקהאם הוא החתמה מצויינת.

5. uri מנהלים

נכון, אבל זו מסוג ההודעות שגם ככה לא לוקחים ברצינות.

6. מיכל3 Member

לפי היכולת שלו הוא לא שווה גם מליון יורו. בקהאם גמר ממזמן את הסוס וכמו שאינטר אמר, אפילו במה שהוא היה הכי טוב-בעיטות חופשיות, הוא איבד את זה.
    הוא נשאר בריאל עד עכשיו רק בגלל המכירות שהם עושים בזכותו והכנסות כספיות. לאינטר לא חסר קשרים טובים בתפקיד שלו והיא בהחלט תסתדר גם בלעדיו.

אהה.. ומעריב. אל תקח את הידיעה הזאת באופן רציני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבקרמן הזה לא שווה כלום הוא אפס מאופס, הוא נתן לבורדיסו לשחק כמגן ימני , ומי לדעתך יותר טוב בורדיסו או זאנטי????, בו נגיד שהוא הביא את קופרה במקום זאנטי, איפה נמצא עכשיו קופרה ואיפה נמצא זאנטי, ולגבי סורין הרוב אמרו שהוא לא צריך להיות הקפטן ותראה איפה סורין עכשיו??? בהמהמבורג נכון????,וחוץ מזה למה הוא לא זימן את סמואל שנתן עונה גדולה באינטר והוא לא נופל מאז'אלה או מקולוצ'יני.

*בקיצור ההחלטות של המאמן הזה אנו לא צריכים לקחת אותן כעובדות או באופן רציני , כי הוא חתיכת אפס.

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

* אינטר סיכמה עם בלם קרוטונה הצעיר בן ה19 ג'וזפה פיליומני. {giuseppe figliomeni}

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/1/07
  9. XabiAlonso Member

10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

חח גדול, הוא אוהב רסלינג.

11. riquelme1 Member

אני לא שמעתי אף אוהד ארגנטינאי שאומר אתזה, בכל מקרה מה הקשר איפה סורין משחק היום, קפטן בוחרים לא לפי יכולת(ברוב המקרים), קפטן נמדד לפי היכולת המנטלית שלו והמנהיגות שלו, ואתזה לסורין יש, בניגוד לזאנטי.

12. Gravesen Member

נשמע לא בחור משכיל מיוחדד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    למטה יש קישורים לראיונות עם שחקנים נוספים.

בנתיים זה מה שמתפרסם בוואי נט, לא יודע עד כמה לקחת את זה ברצינות, אבל לפחות להקדיש כמה דקוות קקרריאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3347112,00.html

13. Jose Mourinho Member

חוזק מנטלי ויכולת מנהיגות זה דבר שלזאנטי יש בכמויות גדולות.

ואגב הנה קישורים לשאר הראיונות:

חאבייר זאנטי
    הרנאן קרספו
    סיניסה מיכאלוביץ'
    איבן קורדובה
    אוליבייה דאקור
    מרקו אנדראולי
    מרקו מטראצי
    זלאטן איברהימוביץ'
    פאביו גרוסו

חבל מאוד אם זה אכן דבר רציני, הסגל של אינטר כמעט מושלם וחבל להרוס את ההגמוניה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/1/07
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

מעניין למה הצבע המעודף על כולם הוא כחול או שחור http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשחקן כמו מסי אני מרשה "להרוס את ההגמוניה", הוא גם יכול לשחק באגף של פיגו (שם הוא שיחק מול צ'לסי בברידג' לא?) אז אין פה שום הריסת הגמוניה. בקהאם זה סיכון, לא בטוח שהוא יהיה חסר תועלת לגמרי, אבל הוא שחקן מאוד ספציפי ואם זה לא יסתדר ירינו לעצמינו כמה וכמה כדורים ברגל, פיגו הוא לא. מי עוד הוזכר שם? דיארה? בשביל מה?

האמת שזו לא הפעם הראשונה ששמם של מסי ובקהאם מקושר איתנו השנה, לכו תדעו. מה שכן, תמיד נוטים לנפח את חלון ההעברות של ינואר מעבר למידה, ומקבלים מקסימום העברה בינונית בין שתי קבוצות בינוניות, הגדולות לא אוהבות לעשות שינויים דרסטיים במהלך העונה, מה גם שצריך לזכור ששמות גדולים לרוב לא יכולים לשחק בליגת האלופות (כמו במקרה של בקס ומסי למשל), אז כולם מעדיפים כבר לחכות לקיץ. למעט פיגו שאני עדיין מקווה שזה יתברר כספין תקשורתי וזה שיגיע במקומו אם וכאשר, אני לא צופה שינויים בסגל הזה.

אשמח אם גונזאלס יעוף אבל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx