1. אף אחד לא אמר שאינטר אשמה, אבל זה לא נוגד את העובדה שהאליפות הזו כאשר תגיע תסומן בדפי ההיסטוריה עם כוכבית בצד לפחות אצל כל אלה שהיו עדים לה. 2. העניין של טוטי כדוגמא למעמדו של זאנטי היתה מובנת למרות שלא היתה מנוסחת בצורה הנכונה. והנקודה שלך נכונה לגמרי, יש שחקנים שמוסיפים לקבוצה הרבה מעבר ליכולת האישית שלהם על המגרש. וזאנטי כמו טוטי הם דוגמות לכך. אין חיה כזו! טוטי No 1
לא הבאת לי הרגע הבהרה שלא להציג את דעותיי כעובדות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
די אוהדי אינטר וכל השאר, פשוט נסו לשניה להיות אמתיים. לא קאקא ולא זאנטי מתקרבים לטוטי בשום דרך שלא תסתכלו על זה.
בפן המקצועי זה ברור ואפילו די מצחיק להשוות - טוטי חלוץ וקשר התקפי יותר טוב מזאנטי, זאנטי מגן וקשר מרכזי/אגף יותר טוב מטוטי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx מבחינת תיפקוד כקפטן, לדעתי זאנטי ממש לא נופל מטוטי. יש לך עוד רעיון להשוואה?
אינטר?שחקנים טובים? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ועכשיו ברצינות.לא יובנטוס ולא מילאן של שנה שעברה היו מוציאים מישהו מאינטר.יובה הייתה צריכה רק מגן ימני וזאנטי אני מאמין לא היה עוזב,חוץ מזה שלא היינו רוצים אותו בכלל.ומילאן אולי הייתה מנסה את אדריאנו,לא יותר. ככה שאם אינטר הייתה יורדת ליגה,זה לא היה כואב יותר מדי או משנה את הליגה כי עם על כל הכבוד אינטר חייתה בצילם של יובה ומילאן כמעט תמיד.והעונה אתם השתחררתם מהצל הזה בגלל שיובה ירדה ליגה ומילאן נחלשה משמעותית.חוץ מזה שבשנתיים האחרונות אינטר לא השפיע על הליגה בצורה משמעותית,כלומר יובה לקחה שתי אליפויות(אחת חוקית לגמרי והשניה לא) ומילאן תמיד הייתה זאת שדלקה מאחוריה והיוותה תחרות. בשלבים שמילאן עוד הייתה קרוב לאינטר זה היה נראה כאילו הליגה חולקה ל3.יובה ומילאן -אינטר-שאר הליגה ככה שאין פה מקום להשוואה בכלל.אם כל ההערצה שלך לאינטר אתה חייב לצאת מהבועה היא קבוצה פחות גדולה מיובנטוס ומילאן.
מילאן הייתה בשמחה לוקחת מאינטר שניים או שלוש מתוך סמואל, מטראצי, בורדיסו או קורדובה(יחד עם פבאלי שכבר עבר אליהם), בנוסף לאדריאנו. לגבי זאנטי, ברור שהוא לא היה עוזב, אבל גם מילאן וגם יובה היו מתות למגן ימני כמוהו. חוץ מזה רומא(בנוסף לפיזארו) ופיורנטינה למשל היו לוקחות את סטאנקוביץ', קמביאסו, סולארי וכו'. שטויות. אתה לא יכול לדעת בוודאות שאינטר לא הייתה מתמודדת לאליפות העונה, גם בלי קשר ליובה ומילאן. גדולה? אינטר בהחלט ברשימה של יובה ומילאן מבחינת גודל קבוצה ומועדון. שאתה אומר "גדולה" אתה סופר גם את ההיסטוריה.
ברור שאני סופר את ההיסטוריה זה חלק מהמשמעות של קבוצה גדולה,של אמפריה,המסורת. מאיפה הבטחון שמילאן או רומא או פיורנטינה היו דווקא שודדים את אינטר? יש בלמים טובים יותר מאלה שציינת בשוק שאפשר למצוא וגם מהקשרים.אם כל הכבוד לסטנקוביץ',מוטו למשל הוא חיזוק שפיורנטינה הייתה צריכה הרבה יותר. ואני חושב שאני יכול להגיד שאני דיי בטוח.יובה הייתה רק מתחזקת(ויירה שהוא חלק סופר חשוב מהיציבות והחוזק של אינטר העונה,לא היה עוזב,גם זלאטן לא היה עוזב)ויותר מזה,גם קאפלו אני מאמין לא היה עוזב. מילאן לא הייתה מקבלת את המכה המוראלית ואני מאמין שהייתה קונה מחליף ראוי ולא מחכה להעפלה לליגת האלופות.פיורנטינה הייתה מתחזקת גם היא ובנוסף להתחזקות של פאלרמו ורומא שאין להם שום קשר לפרשה היית רואה ליגה סופר חזקה ושוב את אינטר בצל של מילאן ויובה.
שחקנים ברמה עולמית שיכולים לחזק את הקבוצה שלך נמצאים בליגה השנייה ורוצים לעזוב את הקבוצה שלהם, לא תקפוץ על המציאה? ככה ריאל מדריד, ברצלונה ואינטר עשו ליובנטוס. מוטו חלוץ, ופיורנטינה הייתה צריכה חלוץ יותר מאשר קשר. אבל, תאמין לי שפיורנטינה הייתה שמחה לקבל את סטאנקוביץ', מהסיבה הפשוטה שהוא יותר טוב מכל הקשרים שלהם. כנ"ל קמביאסו וסולארי. לא שאני חס וחלילה מזלזל בחשיבות של ויירה ואיברה העונה, אבל אינטר הייתה מביאה שחקנים טובים אחרים במקומם. אם אתה בוחר להיות נביא ולנחש דברים, אי אפשר לנהל איתך דיון כאן.
קודם כל כבר בעונה שעברה בלי שום קשר לפרשייה היו דיבורים על העברה של זלאטן לאינטר ומאיפה לך לדעת שבסוף הוא לא היה עובר קרספו גם בטח היה עובר אל אינטר בכל מקרה אז אינטר גם היתה יכולה להתחזק משמעותית אז מאיפה לך לדעת שאינטר לא היתה יכולה להיות במאבק האליפות השנה מילאן קיבלה מכה מורלית קשה? בתחילת העונה היא התחילה עם 3 ניצחונות רצופים , לא? פאלרמו ורומא היו גם מתחזקות בכל מקרה אבל אנחנו רואים השנה שאנחנו עוברים אותם חוץ מזה בטח באינטר במילא היו עושים רכש בניסיון לזכות באליפות גם אם יובה לא היתה יורדת ליגה וגם אם הכדורגל שאינטר מציגה עכשיו היא לא היתה יכולה להביא פייט ליובנטוס? בקיצר אתה לא יכול לדעת על בטוח שאינטר לא היתה נלחמת על האליפות אם כל הפרשייה לא היתה קוראת
אני אגיב לשניכם,אם לא הפרשה אינטר לא הייתה מציגה את הכדורגל שהיא מציגה. אינטר איזה שחקנים אינטר הייתה מביאה במקום ויירה ואיברה?
זאנטי לא קפטן ראוי וגם לא יהיה, ולא, לא רק אני חושב את זה, אפילו מיכאלוביץ'(אם אני לא טועה) רמז על זה באחד הראיונות שלו. הוא נמצא הרבה מאחורי טוטי או דל פיירו בקטגוריה הזאת ואתה יכול לשאול את כל שותפי אסון מאי על כך, הוא פשוט לא ניסה לעשות כלום בכדי לעצור את המפלה במשחק. למה שבאמת לא תספור? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx טוני ופיזארו\X. בקיצור, פורצה אינטר!!!!1
ההרכב היה יכול להראות גם כך: -----------ז'וליו סזאר------------ --גרוסו--מטראצי--קורדובה--מאיקון-- ------קמביאסו--דאקור--זאנטי------ -----------סטאנקוביץ'------------ ------קרספו/טוני------קסאנו------ נניח שקרספו היה עובר למילאן ולא לאינטר אם לא הפרשה, אז שמתי גם את טוני שכנראה היה מגיע במקומו. לגבי הקישור, יכול להיות גם שהשלישייה הייתה --זאנטי--קמביאסו--סטאנקוביץ'-- וקשר התקפי היה מגיע. אני לא אתווכח איתך על זה אפילו. זאנטי הוא קפטן סופר ראוי. זה כמו שאני אגיד לך "מה מלדיני ניסה לעשות אחרי שליברפול השוותה ל3-3 באותו גמר באיסטנבול? איך הוא לא הצליח לעצור את המפלה במשחק?", האם זה עושה את מלדיני לקפטן לא ראוי? נו באמת. זאנטי לא היה יכול לעצור את לאציו לבדו, מאלדיני לא היה יכול לעצור את ליברפול לבדו. אותו דבר לגבי מי ששימש קפטן יובה ברבע הגמר בעונה שעברה מול ארסנל(לא זוכר אם זה היה דל-פיירו או טוראם).
אל תדאג, לא אמרתי שזאנטי היה צריך לדהור את כל המגרש ולנצח את המשחק לבד, אבל בפן המוראלי הוא לא עשה כלום, בניגוד למאלדיני למשל, ואתה יכול להמשיך להתווכח איתי על זה עד מחר, אבל את זה גם מיכאלוביץ' אמר. אם אתה משווה את הנוכחות של מאלדיני\דל פיירו\טוטי\קנבארו לזה של זאנטי אז כנראה שאתה לא יודע מה נדרש מקפטן ומי זה זאנטי(הוא מאוד מזכיר את זאמברוטה, ולא סתם זאמברוטה היה קפטן שלישי ביובה ולא שני), למה לדעתך הוא לא הקפטן המחליף של ארגנטינה(וזה בזמן שהוא כן מוזמן, כן?) למרות שיש לו בערך 30 הופעות יותר מסורין?
אני מניח שהיית על המגרש ושמעת את הדיבורים של זאנטי עם שחקני אינטר ושל מלדיני עם שחקני מילאן. סבבה. העדפה של המאמן, יש הרבה נבחרות גדולות אחרות שאנשים חושבים שהקפטנים שלהם לא אמורים להיות(או לא היו אמורים להיות) בתפקיד הזה. לגבי זה שהוא לא זומן למונדיאל, אתה יודע טוב מאוד שזו הייתה טיפשות של פקרמן(כמו עם סמואל ודמיקליס), זאנטי מגן ימני ומגן שמאלי יותר טוב מכל אלה שזומנו לסגל של פקרמן, ומלבד מסי ואולי אולי גם מקסי הוא גם טוב יותר מכל קשר אגף שהיה בסגל של הארגנטינאים.