אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלום???? כמו שאמר "אינטר" לפני תחילת העונה שבמקרה וריקלמה יהיה באינטר כל הקבוצה תהיה תלויה בו ואם הוא לא משחק טוב הקבוצה לא תשחק טוב , וחוץ מזה הוא כבר בן 29 , לדעתי בילוצ'י עדיף יותר.

2. Daniel_Harush Member

לא יודע מה איתך
    אני חולה על השחקן הזה אני מת לראות אותו באינטר מקווה שזה יקרה לא מאמין שבקבוצה בסדר גודל של אינטר עם ריקלמה לא טוב כל הקבוצה לא טובה זה בולשיט ...

3. XabiAlonso Member

שאינטר יביאו כל מי שהם רוצים רק לא את בקהאם ובופון (גם המחיר והשחקנים שאינטר תשלם עבורו, וגם חיזוק יובנטוס).

4. ManUtd Fan Member

זה ממש לא בולשיט.
    כן הוא שחקן טוב, אבל הוא יצליח רק אם הקבוצה בה הוא משחק תבנה את סגנון המשחק שלה סביבו, וקבוצה בסדר גודל של אינטר לא יכולה להרשות לעצמה לעשות דבר כזה. ריקלמה טוב בשביל הקבוצות הקטנות יותר, כמו ויאריאל בה הוא משחק עכשיו, לקבוצות הגדולות, כמו יונייטד (שאם אני לא טועה היה מקושר אליהם בקיץ), אינטר וכו' הוא פשוט לא יתאים כי הם לא יכולים להרשות לעצמם לבנות סגנון משחק סביב שחקן אחד.

5. Jose Mourinho Member

inter4me אפשר להבין את האובססיה הגדולה שלך לבלוצ'י? הוא לא עד כדי כך טוב, ובטח שאי אפשר לזרוק אותו ישר לתוך קדרה בוערת בדמות אינטר, ועוד כמחליף לשחקן כמו פיגו.
    הוא לא עדיף על ריקלמה, אינטר לא צריכה אף אחד מהם.

הפנטזיה שלי כמחליף לפיגו בעונה הבאה הייתה מטיאס פרננדז, אבל עכשיו פיגו עוזב לסעודיה ופרננדז כבר סגור בויאריאל.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

באיטליה אומרים שאל איתחאד לא הצליחה לסכם עם פיגו, ככה ראיתי בתחנת אלערבייה.

חדשות טובות , פיגו שחקן חשוב בקבוצה ואני מקווה שהוא ימשיך לפחות עד סוף העונה.

7. Ampelmann Member

חח, איזה נחמד זה שיש לנו מתרגם לאתרים האלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

8. uri מנהלים

קאקא עוד צריך לאכול הרבה גרבר כדי להגיע לרמה של טוטי.

ובכלל להבא, אם אתה רוצה שאנשים יקחו את התגובות שלך באופן רציני, אל תקבע את דעותך כעובדות.

יום טוב.

9. Gravesen Member

אתה כאילו חושב שטוטי שחקן עדיף על קאקה?
    במידה ויש לי את שניהם בקבוצה, טוטי לא יראה דשא, אין מקום להשוות בביניהם בכלל.

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מה קאקא עשה? שחקן נפלא, כיף לראות אותו, אבל תאכלס הוא בירידה עוד מעונה שעברה. מידי פעם יש לו הברקות תענוג, אך הוא לא יציב בכלל. יותר מידי משחקים שחורים זה בעייתי כדי להוביל או להנהיג קבוצה.

טוטי מנגד כבר לקח הכל, ועל הגב שלו! הבנאדם נדיר בכל הקשור לכדורגל ומנהיגות. כולם הולכים אחריו, ויש לו יכולת לעשות הכל, פשוט הכל ראינו ממנו לאורך הקריירה המפוארת. גם את התארים יש לו.

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/06
  11. מ.ח.א Member

זאת הודעה מן הדיון על חלון ההעברות בפורום הכדורגל העולמי
    אני לא רציתי להגיב שם בשביל לא לסטות מן הנושא ואני חייב להגיב על זה

עכשיו לעיקר:
    אם אנחנו ניקח את האליפות היא תהיה שווה הרבה אבל הרבה יותר מן הקודמת
    אומנם יובנטוס לא בסביבה אבל יש את רומא
    ורומא כרגע מציגה את הכדורגל הכי טוב באיטליה
    יש גם את מילאן , אומנם הורידו לה 8 נקודות אבל 8 נקודות זה קצת
    ואם היא היתה מציגה כדורגל קצת יותר טוב היא היתה יכולה להיות במאבק על האליפות
    חוץ מזה שאינטר כרגע מציגה את רמת הכדורגל הכי טובה חוץ מרומא
    אז אם אנחנו ניקח את האליפות הזאת היא תהיה אליפות שווה

נערך לאחרונה ב: ‏30/12/06
  12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

*סמפדוריה רוצה להשאיל את מריאנו גונזאלס מאינטר עד סוף העונה.
    *לפי הסקר שעשתה ה"גאזטה דילו ספורט" המספרת של מאטיראצי נבחרה להכי יפה מבין המספרות של שנת 2006.

13. uri מנהלים

אז זהו שבלי יובנטוס ובלי מילאן (זה הרבה מעבר ל-8 נקודות, העונש המנטלי גרם למילאן לאבד הרבה יותר מאותן שמונה נקודות) זה לא שווה. ומדובר בשתי הקבוצות הכי חזקות בליגה האיטלקית מזה דורות. אם אתה רוצה לעשות השוואה אז אם ולנסיה תיקח אליפות בלי ברצלונה וריאל מדריד, זו לא תהיה אליפות רגילה ואם כל הכבדו אף אחד לא יאמר: "אבל תראו יש את סביליה שמציגה כדורגל נהדר". אותו דבר. שוב פעם כתבתי את זה בדעתי על מנצ'יני. אינטר עושה עונה נפלאה, וגם את האליפות שהיא תיקח היא עושה זאת בדרך משכנעת ביותר, אבל המבחן האמיתי של מנצ'יני ואינטר העונה הוא לצערנו רק בליגת האלופות.

14. XabiAlonso Member

אבל גונזאלס מושאל לאינטר מפאלרמו, כך שסמפדוריה לא צריכה לפנות לפאלרמו???

15. Jose Mourinho Member

תגידו מה שאתם רוצים, אינטר לא אשמה שיובה, מילאן והשאר הזמינו שופטים, היא לאורך כל השנים שיחקה בצורה הוגנת ולכו תדעו כמה פעמים הפסידה אליפות בלי קשר למה שהיא תעשה על הדשא(עונת 97-98 למשל).
    תארו לכם שחס וחלילה אינטר הייתה מזמינה שופטים ויורדת ליגה, יובה ומילאן לוקחות ממנה את כל השחקנים הטובים, ואחת מהן הייתה זוכה באליפות. אני מוכן לשים כסף שאף אחד לא היה מזכיר או שם כוכבית שיובה/מילאן לקחה אליפות בליגה ללא אינטר, ובעזרת שחקנים שנלקחו מאינטר.

אני מאמין שאנשים לוקחים את רוב התגובות שלי באופן רציני.
    נתתי את קאקה והנרי סתם כדוגמה. יודעים מה, אני אנסה לנסח את זה טוב יותר:
    זה כמו שאני אגיד לכם להציב שחקן טוב יותר מטוטי בתפקיד בו טוטי משחק ברומא. הוא אומנם שחקן טוב ממנו בעמדה הזאת, אבל שחקן כמו טוטי ברומא פשוט לא מוציאים מההרכב. ככה זה עם זאנטי באינטר(מה גם שאין הרבה שחקנים שעושים את העבודה של זאנטי יותר טוב ממנו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/12/06