קשה לי להאמין שקאמורנסי יעבור לאינטר(ואם הוא יעבור, תהיה בטוח שהוא לא יהיה אחרי סולארי, זאנטי, סטאנקו וויירה), במיוחד אחרי הדברים שהוא אמר עליה בקיץ, אבל אם אינטר רוצה לשלם הרבה או להביא לנו את סמואל, אז למה לא?
יודע מה, אולי הוא יהיה לפני סולארי(למרות שסולארי כיום שחקן אגף טוב ממנו), אבל לגבי 3 האחרים - שכח מזה, הם הרבה יותר טובים ממנו ותמיד יועדפו על פניו. אני מאמין ומקווה מאוד שאינטר לא תהיה מספיק פראיירית להעביר את אחד הבלמים הטובים בעולם לאחת היריבות הגדולות ביותר שלה(כמו במקרה קנבארו, רק שאז קנבארו היה בכושר לא טוב בניגוד לסמואל בכושרו הנוכחי), ועוד בתמורה לשחקן שבכלל לא יתאים.
קמוראנזי לדעתי דווקא כן ישתלב באינטר.אבל אני לא באמת מאמין שהוא יגיע אחרי מה שהוא אמר עליה בקיץ ואחרי שהוא ירד עם יובה לסריה בי.השארות ביובה דווקא נראית לי מאוד ראלית מצד קמוראנזי,דבר שלא הייתי אומר בתחילת שנה.
בסדר, כולם יותר טובים ממנו. אם הוא יגיע, נדבר. בינתיים הוא ימשיך להגביה ביובנטוס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
איך ואיפה בדיוק? יכול להשתלב בספסל של אינטר אולי. אני מקווה שהוא ימשיך להגביה ביובנטוס או בקבוצה אחרת שהיא לא אינטר גם בעונה הבאה...
אינטר באמת לא צרכים אותו,כמו שאינטר אומר,מאנצ'יני לא משחק בשיטה של שחקני אגף,אז אין צורך בקיצוני ימני. אם כבר רכש לדעתי זה להביא קשר מאחורי החלוץ במקום סטאנקוביץ' שלמרות העונה המצויינת שלו,אפשר להעביר אותו קצת אחורה ולהביא שחקן כמו ריקלמה (שדרך אגב כניראה יעזוב את וויאריאל..),ואז לשחק עם 3 קשרים באמצע-סטאנקוביץ',קאמביאסו,ווירה ומלפניהם קשר היתקפי חדש.
איפה זאנטי? למרות שהארגנטינאי מגן ימני יותר טוב ממאיקון כיום, מנצ'יני מסתכל על העתיד ועם כל הצער שבדבר(ויש הרבה) לזאנטי נשארו אולי עונה או שתיים(גג שלוש) בטופ. מאנצ'יו רוצה להריץ את מאיקון בצד ימין כדי שימשיך להתפתח ולהשתפר, ולכן המקום של זאנטי הוא בקישור. כבר אמרתי, הרכש היחידי שצריך בקישור הוא קשר התקפי לספסל. ריקלמה? לא תודה. בהרכב - סטאנקוביץ', ויירה, קמביאסו וזאנטי. בספסל - דאקור, סולארי, מאארופי(פוטנציאל אדיר, שווה קידום לדעתי), ורכש של קשר התקפי.
כשאמרתי ריקלמה,לא היתכוונתי לשחקן עצמו,אלא לשחקן סטייל ריקלמה. לא חייבים לידחוף את זאנטי בכוח להרכב,למרות שהוא באמת בכושר מצויין,אבל כמו שאמרת אם חושבים על העתיד הוא צריך לפנות את המקום שלו בהגנה,ואם אתה יכול לשדרג את הקישור בשחקן יותר טוב מימנו אז למה לא? זה לא שזורקים אותו לקצה של הספסל,הבענה היא כ"כ ארוכה ויש פציעות ומורחקים,עושים רוטציה. בכול אופן זו דעתי,כי אין ממש איפה לחזק את הקבוצה חוץ מהעמדה הזו,להביא קשר קידמי יצרתי (היו דיבורים על בלוצ'י של ריבר,איפה זה עומד?) ואז גם אינטר תשחק יותר היתקפי ויפה.
אינטר לא צריכה את קאמוראנסי ולא את מלודה , הסגל כמעט מושלם , אבל חסר קשר שיהיה מחליף שני אחרי דאקור והיו דיבורים על הצטרפות אלמירון הקשר הארגנטאי של אמפולי, אבל לדעתי אינטר צריכה להחתים את פילוצ'י כי הוא יותר צעיר מאלמירון וחוץ מזה מוכשר יותר.
לדחוף? אחד השחקנים האיכותיים בעולם, אין הרבה שחקנים שיכולים לעשות גם עבודת הגנה, גם עבודת קישור וגם עבודת התקפה בצורה כ"כ שלמה ומושלמת כמו זאנטי. זה כמו שאני אגיד לך להציב את הנרי/קאקה בתפקיד שטוטי משחק בו ברומא(הנרי במקום טוטי כחלוץ או קאקה במקום טוטי בתור קשר התקפי). שניהם שחקנים יותר טובים ממנו כיום בעמדות האלה, אבל שחקן כמו שטוטי ברומא פשוט לא מוציאים מההרכב. ככה זה עם זאנטי באינטר.
זה נראה די סופי שפיגו יעזוב לסעודיה ב-5 לינואר. ביזיון, לא יודע מי אמר "כן" להצעה הזאת אבל הבנאדם הזה צריך להיזרק מכל המדרגות. לא יכול להיות שגורם מקצועי עשה את ההחלטה הזאת, אחרת משהו פה מסריח מאוד. אפשר לשכוח מאירופה, היה צריך להיות באמת חכם גדול בשביל להרוס לקבוצה גם עונה כזאת, כל הכבוד למי שהשקיע את הזמן והמאמץ. ביזיון.
אכן ביזיון, אבל אני לא חושב שזה עד כדי כך גרוע שתהרס העונה. מה שכן, ביכולת במצבים הנייחים אינטר נחלשה ב90% עקב עזיבתו של הפורטוגלי. מן הסתם יבוא קשר אחר במקומו, או שמנצ'יני מתכנן הפתעה בדמות קידום של גונזאלס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx .