אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. FelaKaT Member

קשה לי להאמין שקאמורנסי יעבור לאינטר(ואם הוא יעבור, תהיה בטוח שהוא לא יהיה אחרי סולארי, זאנטי, סטאנקו וויירה), במיוחד אחרי הדברים שהוא אמר עליה בקיץ, אבל אם אינטר רוצה לשלם הרבה או להביא לנו את סמואל, אז למה לא?

2. Jose Mourinho Member

יודע מה, אולי הוא יהיה לפני סולארי(למרות שסולארי כיום שחקן אגף טוב ממנו), אבל לגבי 3 האחרים - שכח מזה, הם הרבה יותר טובים ממנו ותמיד יועדפו על פניו.

אני מאמין ומקווה מאוד שאינטר לא תהיה מספיק פראיירית להעביר את אחד הבלמים הטובים בעולם לאחת היריבות הגדולות ביותר שלה(כמו במקרה קנבארו, רק שאז קנבארו היה בכושר לא טוב בניגוד לסמואל בכושרו הנוכחי), ועוד בתמורה לשחקן שבכלל לא יתאים.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קמוראנזי לדעתי דווקא כן ישתלב באינטר.אבל אני לא באמת מאמין שהוא יגיע אחרי מה שהוא אמר עליה בקיץ ואחרי שהוא ירד עם יובה לסריה בי.השארות ביובה דווקא נראית לי מאוד ראלית מצד קמוראנזי,דבר שלא הייתי אומר בתחילת שנה.

4. FelaKaT Member

בסדר, כולם יותר טובים ממנו. אם הוא יגיע, נדבר. בינתיים הוא ימשיך להגביה ביובנטוס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

5. Jose Mourinho Member

איך ואיפה בדיוק? יכול להשתלב בספסל של אינטר אולי.

אני מקווה שהוא ימשיך להגביה ביובנטוס או בקבוצה אחרת שהיא לא אינטר גם בעונה הבאה...

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר באמת לא צרכים אותו,כמו שאינטר אומר,מאנצ'יני לא משחק בשיטה של שחקני אגף,אז אין צורך בקיצוני ימני.
    אם כבר רכש לדעתי זה להביא קשר מאחורי החלוץ במקום סטאנקוביץ' שלמרות העונה המצויינת שלו,אפשר להעביר אותו קצת אחורה ולהביא שחקן כמו ריקלמה (שדרך אגב כניראה יעזוב את וויאריאל..),ואז לשחק עם 3 קשרים באמצע-סטאנקוביץ',קאמביאסו,ווירה ומלפניהם קשר היתקפי חדש.

7. Jose Mourinho Member

איפה זאנטי? למרות שהארגנטינאי מגן ימני יותר טוב ממאיקון כיום, מנצ'יני מסתכל על העתיד ועם כל הצער שבדבר(ויש הרבה) לזאנטי נשארו אולי עונה או שתיים(גג שלוש) בטופ. מאנצ'יו רוצה להריץ את מאיקון בצד ימין כדי שימשיך להתפתח ולהשתפר, ולכן המקום של זאנטי הוא בקישור.

כבר אמרתי, הרכש היחידי שצריך בקישור הוא קשר התקפי לספסל. ריקלמה? לא תודה.

בהרכב - סטאנקוביץ', ויירה, קמביאסו וזאנטי.
    בספסל - דאקור, סולארי, מאארופי(פוטנציאל אדיר, שווה קידום לדעתי), ורכש של קשר התקפי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/12/06
  8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאמרתי ריקלמה,לא היתכוונתי לשחקן עצמו,אלא לשחקן סטייל ריקלמה.
    לא חייבים לידחוף את זאנטי בכוח להרכב,למרות שהוא באמת בכושר מצויין,אבל כמו שאמרת אם חושבים על העתיד הוא צריך לפנות את המקום שלו בהגנה,ואם אתה יכול לשדרג את הקישור בשחקן יותר טוב מימנו אז למה לא? זה לא שזורקים אותו לקצה של הספסל,הבענה היא כ"כ ארוכה ויש פציעות ומורחקים,עושים רוטציה.
    בכול אופן זו דעתי,כי אין ממש איפה לחזק את הקבוצה חוץ מהעמדה הזו,להביא קשר קידמי יצרתי (היו דיבורים על בלוצ'י של ריבר,איפה זה עומד?) ואז גם אינטר תשחק יותר היתקפי ויפה.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר לא צריכה את קאמוראנסי ולא את מלודה , הסגל כמעט מושלם , אבל חסר קשר שיהיה מחליף שני אחרי דאקור והיו דיבורים על הצטרפות אלמירון הקשר הארגנטאי של אמפולי, אבל לדעתי אינטר צריכה להחתים את פילוצ'י כי הוא יותר צעיר מאלמירון וחוץ מזה מוכשר יותר.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מיתכוון לבלוצ'י מריבר?

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, לא משנה איך כותבים את השם שלו.

12. Jose Mourinho Member

לדחוף? אחד השחקנים האיכותיים בעולם, אין הרבה שחקנים שיכולים לעשות גם עבודת הגנה, גם עבודת קישור וגם עבודת התקפה בצורה כ"כ שלמה ומושלמת כמו זאנטי.

זה כמו שאני אגיד לך להציב את הנרי/קאקה בתפקיד שטוטי משחק בו ברומא(הנרי במקום טוטי כחלוץ או קאקה במקום טוטי בתור קשר התקפי). שניהם שחקנים יותר טובים ממנו כיום בעמדות האלה, אבל שחקן כמו שטוטי ברומא פשוט לא מוציאים מההרכב. ככה זה עם זאנטי באינטר.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נראה די סופי שפיגו יעזוב לסעודיה ב-5 לינואר. ביזיון, לא יודע מי אמר "כן" להצעה הזאת אבל הבנאדם הזה צריך להיזרק מכל המדרגות. לא יכול להיות שגורם מקצועי עשה את ההחלטה הזאת, אחרת משהו פה מסריח מאוד. אפשר לשכוח מאירופה, היה צריך להיות באמת חכם גדול בשביל להרוס לקבוצה גם עונה כזאת, כל הכבוד למי שהשקיע את הזמן והמאמץ.

ביזיון.

14. Jose Mourinho Member

אכן ביזיון, אבל אני לא חושב שזה עד כדי כך גרוע שתהרס העונה.
    מה שכן, ביכולת במצבים הנייחים אינטר נחלשה ב90% עקב עזיבתו של הפורטוגלי.
    מן הסתם יבוא קשר אחר במקומו, או שמנצ'יני מתכנן הפתעה בדמות קידום של גונזאלס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx .

15. Daniel_Harush Member

חלום לראות את ריקלמה משחק באינטר הלוואי וזה יקרה