אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

  1. מ.ח.א Member

    הצטרף ב:
    ‏10/7/06
    הודעות:
    782
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא חושב שזה נכון
    חיפשתי תכתבה בגאזטה ולא מצאתי את זה
    חוץ מזה למה שפיגו ירצה לחתום בקבוצה סעודית
    אם כבר הוא רוצה לפרוש אז שיחזור לפורטוגל
     
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    את זה ראיתי באתר הרישמי של תחנת אלערבייה ,

    עם הכסף של הסעודים אפשרות כזאת מאוד הגיונית, וראינו הרבה כוכבים שעברו לשחק בקטאר בגלל הכסף.
     
  3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מעביר את הדיון לפה כדי לא להקפיץ שוב את הדיון של המחזור ה-17

    ברצלונה וצ'לסי לא מעידות על הכלל כי קבוצות רבות בזבזו כסף על רכש שנראה כנכון באותו זמן. לקבוע אם רכש באמת נכון או לא אתה יכול רק ברטרוספקטיבה, ובארסה וצ'לסי הן היחידות במקרה הזה כאשר קבוצות כמו ריאל, אותה אינטר, ליברפול במידה מסויימת, ופורסטמות' בליגות הבכירות וקבצות כמו ספרטק ודינמו מוסקבה, בשיקטאש, קורינתיאנס ובית"ר ירושלים בליגות נחותות יותר, לא הוציאו מהרכש שלהן, שהן בוודאי חשבו שהיה 'נכון', את התוצאות המצופות.

    פאקטי לא הגיע בתחילת 03/04, אלא קצת אחרי פיטורי קופר, שזה אמצע העונה הזאת. מוראטי התפטר מעט אחרי ששלח את קופר הביתה מהתפקיד המקצועי שלו במועדון ופאקטי היה מחליפו. ככה שכל הרכש של קיץ 2003 לא קשור אליו.

    איברהימוביץ' ו-ויירה הם השחקנים היחידים שהגיעו כתוצאה מפרשת השחיתות וסימן שאלה נוסף הוא קרספו, שייתכן והיה בוחר במילאן ולא בנו. אבל באותה מידה אפשר לטעון שאם פיורנטינה לא הייתה נדפקת במשפט היה לנו הרבה יותר לקבל לשורותינו את טוני שרדפנו אחריו כל הקיץ. ובמקום ויירה היינו כנראה משאירים את פיזארו, גם לא סוף העולם.
     
  4. FelaKaT Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    4,752
    לייקים שהתקבלו:
    740
    ליברפול זכתה באלופות. קורינתיאנס זכתה באליפות. ריאל זכתה ב2 אליפויות ובאלופות אחת. פורסטמות' נמצאת במקום שמוביל לאופ"א ורק 3 נקודות מפריד בינה לבין ליברפול, מה עוד אתה רוצה? שיתחרו עם צ'לסי? בית"ר ירושליים מובילה את הליגה מהתחלה(טפו טפו טפו). 3 האחרות הפסידו את התארים לקבוצות שהשקיעו לא פחות מהן והיו טובות מהן(למה אתה לא מזכיר את צ'סקא?). זלצבורג מובילה את הליגה הודות להשקעה גדולה וטובה. לגיה עם השקעה נכונה נטלה את השליטה מויסלה וזכתה באליפות אחרי שהיא זכתה ב3 אליפויות רצופות. וזה ממשיך וממשיך...

    אוקיי, אז פאקטי באמת צימצם משמעותית את הזבל שהגיע לאינטר, אבל לא סתם אותה סופית וכמובן שהיה רחוק מלעשות בית ספר לשאר הליגה(אחרת קנבארו לא היה עובר בתמורה לכלום ושום דבר, למשל).


    בטח שלא, אוהדי אינטר כבר רגילים לשנים עקרות ככה שעוד שנה זה לאוסף זה לא סוף העולם מבחינתם.
    בכל מקרה, אילולא הפרשייה, פיורנטינה, יובה ומילאן היו מתחזקות, 2 הרכישות המשמעותיות ביותר של אינטר לא היו מגיעים וקשה לי לראות את אינטר רצה לאליפות בזמן שבחוד שלה משחקים טוני ואדריאני, ובקישור קמביאסו ופיזארו(רוצה לבדוק מה קרה לאינטר כאשר הם היו בלי ורון שנה שעברה?).
     
  5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פיזארו (ממה ששמעתי לפחות, לא יצא לי לראות יותר מדי) מצליח לא רע ברומא. בכל מקרה רדפנו גם אחרי באלאק מה שאומר שבכל מקרה חיפשנו מחליף לורון, ככה שאולי גם היינו מביאים מישהו אחר, לשחק ב"מה אם" זה קל מדי.

    כל הקבוצות שציינתי ואתה דיברת על השגיהן, השיגו (או משיגות) הצלחות לטווח קצר מאוד. בניטז לצד גביע האלופות עדיין לא ייזכר כאיש שהצליח בגדול בליברפול, קורינתיאנס לקחה אליפות עם המון מזל (הפסידה במחזור האחרון כשהייתה רק בנקודה מעל המקום השני), כשהיה לה תקציב שכל קבוצה בברזיל לא חלמה עליו אפילו, וללא ספק את הסגל הכי מוכשר ביבשת אולי רק לצד בוקה. לגבי פורטסמות' עוד מוקדם לשפוט, ואין ספק שחלק גדול מההצלחה היחסית הזאת מגיע מחוסר יציבות אדיר של ארסנל, פתיחה חלשה אפילו במושגי בניטז של ליברפול, ופתיחה חלשה עוד יותר של טוטנהאם. חוץ מזה שאם דמברים על זבל, אז פומפי היא האלופה, הם הביאו שנה שעברה בינואר קבוצה חדשה כמעט, והפסידו 8 רצוף לפני שהתאוששו, ונשארו בליגה בעיקר בזכות עונה רעה במיוחד של בירמינגהאם שירדה בסוף.

    את צסק"א אני לא מזכיר כי הכסף שם לא נשפך במסע רכש אחד גדול אלא הושקע בצורה נכונה לאורך זמן. ספרטק הוציאה 50 מיליון דולר וסיימה באותה עונה במרכז הטבלה, מאחורי קבוצות הרבה יותר עניות ממנה. דינמו מוסקבה שברה כמה פעמים את שיא ההעברות ברוסיה עם שמות כמו סייטארידיס, קושטיניה ומאנישה, והעסיקו כמעט כל מאמן גדול בכדורגל הרוסי, זה הסתיים בשתי עונות בתחתית כאשר באחרונה הם ניצלו מירידה ממש במחזורים האחרונים. לגבי בשיקטאש מסכים.

    נראה לי שבסופו של דבר פשוט הגענו לשאלה של איך להגדיר "עשה ביתספר", אז אני אשנה את הניסוח: בשנתיים וחצי האחרונות, כלומר ממינויו של פאקטי עד הקיץ האחרון כולל, מדיניות הרכש של אינטר הייתה הנכונה ביותר. לא מושלמת, אבל בטווח האורך יותר נכונה.
     
  6. FelaKaT Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    4,752
    לייקים שהתקבלו:
    740
    פיזארו מצליח לא רע ברומא, זה נכון, אבל השילוב שלו ביחד עם קמביאסו היה רע(בעיקר בגלל החלק הפיזי), ואין סיבה שהשנה זה היה משתנה. קישור של אמרסון-ויירה דרס אותם והיה דורס אותם גם העונה ללא שום בעיות.
    באלאק היה סגור בצ'לסי כבר מאמצע עונה שעברה, ככה שויירה היה השחקן הכי טוב בשוק שאינטר יכלה להביא(כנ"ל איברהימוביץ'). חוץ מדיארה שאולי יכל להגיע לאינטר בסכום מאוד גבוה, אני לא רואה עוד שחקן שיכל לעשות את העבודה שויירה עושה השנה באינטר.

    בשורה התחתונה, רוב הקבוצות שהשקיעו סכומים גבוהים במקומות הנכונים עמדו פחות או יותר בציפיות ולפחות הגיעו להישגים. אינטר לא, וזה לא סיפור של שנה או שנתיים.
    לגבי ההצלחות לטווח הקצר-קורינתיאנס איבדה את ה3 שחקנים הכי חשובים שלה ולא הביאה מחליפים, ליברפול זכתה בגביע ופורטסמות' בינתיים מתקדמת לא רע.
    בקיצור, על כל דוגמא של קבוצה שהשקיעה בגדול ונכשלה אפשר להביא 3 שהצליחו.


    אתה מנסה להגיד שאינטר בנתה את עצמה לטווח הרחוק ובגלל זה לא זכתה בתארים?
    תסביר, כי אני לא רואה איך הרכישות של פיגו, ויירה ורון ושאר השחקנים מעל גיל 30 שהגיעו לאינטר הם הסתכלות לטווח הרחוק ולא לטווח הקצר.
     
  7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הטווח הארוך הוא לא עונה ולא שתיים. שלוש ומעלה מבחינתי. ורון ופיגו הובאו כדי לחזק עמדות חלשות ספציפיות בקבוצה ולא בשביל לסחוב אותה על גבם לאליפות (אני לא מאמין שמישהו באמת חשב שהם יוכלו לעשות את זה). מאותה סיבה אני למשל מזמן קורא להחתמת קשר ימני נוסף, כי עד כמה שפיגו ענק, גיבוי בטח לא יזיק ומריאנו גונזאלס לא ראוי שיזכירו אותו בנשימה אחת אפילו עם כריטיאן גונזאלס, שלא לדבר על פיגו.

    אז קישור של אמרסון ו-ויירה היה דורס אותנו, מזל שיש 36 משחקים נוספים בלוח. אני לא יכול להגיד לך מי היה מגיע אם לא ויירה, אבל אני בטוח שהיה מגיע מישהו מספיק ראוי לחזק את החוליה. אף שחקן שהגיע בשנתיים וחצי האלה ויועד לעמדת מפתח בקבוצה לא נכשל, אלא אם גילינו שבעצם הוא לא נחוץ כמו שחשבנו (פיזארו, סולארי, דוידס). לגבי איברהימוביץ' זה בכלל שאלה גדולה מי היה מחליפו, טוני היה יכול להיות מספיק טוב כדי להשלים את הצמד עם אדריאנו, קרספו בכלל כבש כרגע יותר מזלאטן, ושוק החלוצים הוא העמום מכולם. ביום נתון - כל חלוץ יכול להימכר, מלמדת אותנו דוגמת שבצ'נקו.

    ושוב אני חוזר לנקודה - מאז פאקטי לא הוצאנו סכומים גבוהים, הרי זה השינוי הגדול ביותר בכל המדיניות הזאת. להוציא את הקיץ הזה עם ההוצאות הגדולות על ויירה ובעיקר על זלאטן, ואת מחצית הכרטיס של אדריאנו שהייתה חיונית באותה התקופה (והוכיחה את עצמה, כי רק בזכותו סיימנו מקום רביעי) אני לא חושב שהוצאנו יותר מ-20 מיליון יורו על כל השחקנים שהגיעו אלינו בתקופה הזאת ביחד. ורון, פיגו, סולארי וקמביאסו הגיעו בחינם. בורדיסו וסמואל הגיעו בעבור כמה מיליונים ספורים (לא סגור לגבי סמואל האמת), סטנקוביץ' גם, זה מריה חינם, דוידס חינם, וומה גרושים, מאקסוול גרושים, מאיקון גם לא עלה הרבה, חוליו סזאר לא עלה הרבה, שכחתי מישהו? (שוב פעם - את הרכש של פאקטי סופרים מינואר 2004) - כלום לעומת ההשקעה הכלכלית של כל הקבוצות שציינו, למעט ליברפול.
     
  8. FelaKaT Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    4,752
    לייקים שהתקבלו:
    740
    אוקיי, אם אינטר רצתה לבנות את עצמה לעתיד ולא לקחה תארים משמעותיים לטווח הקצר(למרות שכל השחקנים שהובאו לאינטר באו בכדי להביא אליפות, גם מוראטי אמר את זה), אז למה רצו לפטר שם את מנצ'יני?
    בכל מקרה, ויירה, קרספו, דאקורט, דוידס, ורון, מיכאלוביץ', פיגו, סזאר, זה מריה ופבאלי היו חלק מהתהליך החשיבה לעתיד?

    יש עוד 36 משחקים, אבל בעונה שעברה איבדתם הרבה נקודות כאשר הייתם בלי ורון, ככה שחוץ מההיגיון גם הסטטיסטיקה אומרת שקישור של קמביאסו-פיזארו היה כישלון מוחלט.
    כמו שכבר אמרתי, חוץ מדיארה אני לא רואה שום שחקן שיכל להגיע לאינטר, ואם אתה כל כך בטוח "שהיה מגיע מישהו מספיק ראוי...." אז תזרוק שמות.
    טוני ואדריאנו זה יפה על הנייר, אבל שניהם העונה לא משהו בלשון המעטה. איברהימוביץ' הרבה יותר יעיל וטוב משניהם(אחראי על 12 שערים העונה).
    אתה הוזה אם אתה חושב שיובה הייתה מוכרת את איברהימוביץ' אילולא היא הייתה יורדת ליגה, הוא היה השחקן הכי בטוח בקבוצה וכנראה גם בהרכב.


    להוציא את העונה, ההשקעות הכי גדולות של אינטר מאז פאקטי היו, סמואל(16 מיליון יורו), פיזארו(12), אדריאנו(29 מיליון), סטאנקו(8, לא בטוח) וביחד עם כל שאר הרכישות זה משתווה לרכישות של יובה ובארסה. כל זה כמובן מבלי להתחשב בשחקנים שאינטר זכתה בהם מההפקר ונהנתה מהם(ולחלק מהם יש משכורת לא קטנה).
     
  9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/3/04
    הודעות:
    13,886
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הציפיות הם לטווח ארוך, אבל ברור שיש גם דרישות לטווח קצר יותר. כמו שרייקארד היה על סף פיטורין לפני בואו של דוידס. בארסה להזכירך הפסידה אז משהו כמו חמישה ברציפות כולל לריאל בקאמפ נואו, עוד הפסד-שניים ולך תדע אם הוא היה שורד בתפקיד. ואף אחד בבארסה לא בכה כשרייקארד לא לקח את האליפות הזאת בעונה הראשונה כי המטרה הייתה בנייה לטווח ארוך יותר.

    סזאר, זה מריה, פבאלי, מיכאילוביץ', דאקור וכפי שהתברר גם דוידס, הגיעו להוסיף את האקסטרה לשלד. כמו שלארסון, אזקרו, אדמילסון ובלטי בבארסה. או ג'רמי וגלן ג'ונסון בצ'לסי המתחדשת או סלומון קאלו וג'ון אובי מיקל לצ'לסי של היום. לקרספו, ויירה, ורון דאז וכמו שמתברר גם פיגו יש כמה שנים לתת בכדורגל, בדיוק כמו למקאללה למשל. זאת אכן בנייה לטווח ארוך, כי השחקנים האלה דוחפים את הקבוצה קדימה ומלכדים אותה, ההשפעה שלהם מעבר לדריבל מוצלח או הרמה מדוייקת היא אדירה.

    לא אמרתי שיובה הייתה מוכרת את איברה, אמרתי שכמעט כל חלוץ בעולם עומד למכירה, ובעבור הסכום ששילמנו עבור השבדי אפשר היה למצוא מספיק חלוצים ראויים. לגבי עמדת הקשר הדפנסיבי, שוב, לך תדע מה היינו עושים, אני יכול סתם לזרוק שמות שלא היו עולים הרבה יותר מויירה אם בכלל, והיו יכולים להסתדר לא רע בתפקיד: גאגו, זוקורה (למרות שהוא מאכזב אותי בטוטנהאם, אבל אחרי המונדיאל המנייה שלו הייתה די גבוהה), בורובסקי, ואן בומל, גולמוהמדי ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx )...

    סמואל 16 מיליון? שמעתי את הגרסא פעם אבל מאז שמעתי עוד מיליון אלף גרסאות שונות, צריך לבדוק את זה. על אדריאנו אני כמעט בטוח ששילמנו משהו בסביבות ה-17-19, וסטנקו עלה משהו כמו שניים-שלושה מיליונים, כי ההעברה הייתה בינואר, חמישה חודשים לפני תום החוזה שלו ולאציו היו לחוצים לעשות לפחות כמה גרושים עליו. הבעיה היא שלך תבדוק דברים כאלה בהעברות של היום, חוץ מהעברות חופשיות (וגם שם יש תקטע של דמי השבחה וכו'), קשה לדעת את הסכום האמיתי אם לא מדובר במעבר מתוקשר ברמות של שבצ'נקו או פיגו לריאל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏26/12/06
  10. FelaKaT Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    4,752
    לייקים שהתקבלו:
    740
    בארסה סיימה שנייה באותה עונה ובמילא אף אחד לא ממש ציפה ממנה לגדולות באותה עונה, בכל מקרה, אם הבנייה שם הייתה לטווח הרחוק הם לא היו עושים מיני מהפכה בקיץ ובמקום צעירים מוכשרים מביאים שחקנים מוכחים שיכולים לעזור עכשיו.

    ממוצע הגילאים של האקסטרה לשלד שנבנה לעתיד לא אמור להיות 30(ואולי אף למעלה מזה), הם אמורים להיות צעירים בהרבה.
    צ'לסי הביאה את מאקללה ועוד אין ספור שחקנים בכדי לזכות בתארים מיידית, יובנטוס הביאה בזמנו את נדבד, טוראם ובופון בכדי לקום מהקרשים אחרי החורבה שאנצ'לוטי עשה בקבוצה, שנתיים אחרי זה היו אלו אמרסון, קנבארו ואיברהימוביץ' שבאו. אצל אינטר היו אלה ורון, אדריאנו וסמואל שלא הצליחו לעשות את מה שציפו מהם באינטר.
    בכל מקרה, מה הן הדרישות באינטר לטווח הקצר יותר לדעתך?


    שוב, סתם דיבורים באוויר. יש לך שמות ריאליים שיכלו להגיע במקום איברהימוביץ' שהיה טוב יותר ממנו או לפחות טוב כמוהו?
    לגבי ויירה, אם אתה משווה אותו לזוקורה, גאגו ובורובסקי(גולמוהמדי בכלל בלם) ומאמין שהם יכלו להוסיף ולתרום לאינטר מה שויירה הוסיף ותורם, אז אנחנו במחלוקת גם לגבי טיבו של ויירה.
    בוא נתאר מצב שיובנטוס נשארת בליגה ומתחזקת רק במגן ימני ובלם, אינטר מביאה את אחד מה3 שציינת לקישור ואת טוני להתקפה, אתה חושב שהפערים מהעונה הקודמת היו נסגרים או מצטמצמים?

    אתה מוזמן להביא את המקורות שיסתרו את ה29(תרד לסוף) ו
    16 הסכומים שמפורסמים בתקשורת קרובים מאוד לסכום האמיתי, ככה שהתירוץ הזה די חלש.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/12/06
  11. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הרגשתי צורך להתערב בויכוח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

    לגבי זלאטן, לדעתי הוא בכל מקרה היה מגיע לאינטר בקיץ. בעונה שעברה הוא לא הסתדר במיוחד עם הקבוצה והאוהדים והיה גרוע ברוב המוחלט של העונה. כבר מאמצע השנה היו דיבורים על מעבר שלו לאינטר.
    מי היה יכול להגיע במקומו? אם לא תכננו לבנות על קאמבק של אדריאנו או על עונה נטולת פציעות של רקובה - אז כנראה קסאנו.

    ואם קרספו לא היה מגיע - טוני או רונאלדו. אם אני זוכר טוב היו גם דיבורים על RVN.

    לגבי ויירה - לא זוקורה, לא גאגו, לא בורובסקי ולא ואן-בומל נמצאים בקליבר שלו. אם הוא לא היה מגיע ואינטר לא הייתה מביאה קשר מרכזי אחר(לא היו דיבורים בכלל על דיארה), שלישיית הקישור הייתה כנראה זאנטי-קוצ'ו-סטאנקו(שלישייה איכותית לכל הדעות), וכ. זאנטי או פיזארו היו נשארים. ואז הרכש היה קשר התקפי.
    אבל, צריך להודות ולהבין שויירה הוסיף עוצמה בלתי רגילה לקישור של אינטר.

    בשתי העונות שאליהן התכוונת - שחקני הרכש ורון, סמואל וגם קמביאסו, פיגו, ז'וליו סזאר, פבאלי ומיכאלוביץ', יחד עם השלד טולדו, זאנטי, מטראצי, קרוז ואדריאנו עד ינואר 2006 - את שלהם עשו. הקבוצה לא זכתה בכלום בגלל חלקים אחרים במערך(מנצ'יני, קורדובה, זה' מריה, וומה, פיזארו, סטאנקוביץ' בשמאל, סזאר, מארטינס, ואדריאנו בחצי השני של העונה שעברה).

    בנוסף למאיקון, מאקסוול, גרוסו ודאקור שסגרו באינטר עוד לפני המונדיאל, המטרה של אינטר הייתה להתחזק בקיץ בקשר מרכזי, קשר התקפי, וחלוץ או שניים ברמה גבוהה. ככה שלחשוב שאינטר הייתה מתחזקת רק בקשר וחלוץ בעוד יובה מחזקת את העמדה החלשה היחידה שלה(מגן ימני) זה לא רציני.
     
  12. FelaKaT Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    4,752
    לייקים שהתקבלו:
    740
    נדחף. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

    וכבר מאמצע העונה יובנטוס פתחה איתה במ"מ בכדי להאריך את החוזה שלו בקבוצה ואמרה שהוא שחקן שאין לו ערך וחבל לנסות אפילו לרכוש אותו.
    קסאנו היה יכול להיות יופי של רכישה בינואר של שנה שעברה, לא בשביל העונה הזאת אחרי שהוא בקושי ראה דשא, הסתבך עם חצי עולם ואישתו והעלה כמה קילוגרמים.
    מילא היית אומר מוטו..
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

    בגלל שחקני ספסל וכושר ירוד של שחקני חלוץ אחד אינטר לא זכתה באליפות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    לגבי מנצ'יני-אתה מוכיח בדיוק את מה שאמרתי לאורך כל הדרך-הקבוצה שלו חזקה על חלשות וחלשה מהשווות.
    לא שזה משנה משהו, אבל זאנטי היה חתום ביובנטוס מאמצע עונה שעברה והוא היה אמור לבוא במקומו של בלאסי, ככה שהמעבר של ויירה לא קשור אליו.
    לגבי החיזוק, לא דיברתי על כל הרכש שנעשה לפני המונדיאל כי השחקנים הללו היו מגיעים לאינטר בלי קשר לפרשייה. שאלתי אם אינטר הייתה משתווה ליובנטוס אם 2 שחקנים אחרים במקום ויירה ואיברהימוביץ'(וכמובן הרכש שנעשה לפני המונדיאל).


     
  13. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קורדובה, סטאנקוביץ', מארטינס ואדריאנו היו שחקני הרכב. השלושה הראשונים היו לא טובים לכל אורך העונה, ואדריאנו הצטרף אליהם קצת אחרי הפגרה.
    לגבי שחקני הספסל, הזדקקנו להם במשחקים החשובים בעקבות פציעות של שחקני הרכב(זה' מריה במקום זאנטי, וומה במקום פבאלי, פיזארו במקום ורון וסזאר במקום פיגו) והם איכזבו, מהסיבה הפשוטה שהם לא מחליפים ראויים.

    כן, אבל זה היה בעונה שעברה. להפתעתי ולהפתעת רבים, מנצ'יני השתפר מאוד העונה בדרך החשיבה שלו.

    כמובן שהוא עדיף על קסאנו, אבל אם יובה לא הייתה יורדת כמו שאמרת, סביר מאוד להניח שגם מוטו היה נשאר.

    יכול מאוד להיות שכן.

    אז פיזארו היה נשאר, לא ממש משנה.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/12/06
  14. FelaKaT Member

    הצטרף ב:
    ‏9/2/06
    הודעות:
    4,752
    לייקים שהתקבלו:
    740
    מארטינס הבקיע שנה שעברה בליגה יותר ממה שאיברהימוביץ' הבקיע כל העונה, ככה שלהאשים אותו באובדן האליפות של אינטר זה פתטי.
    בכל מקרה, גם ליובנטוס היה ספסל קצר ושחקנים גרועים בהרכב(בלאסי, זבינה, פסוטו), אבל החלק האיכותי כיפר על כך, מה שלא קרה באינטר.

    נו, ואיך זה בדיוק סותר את מה שאמרתי? הוא משחק מול החלשות השנה אם לא הבנת...

     
  15. Arsenal F.C Member

    הצטרף ב:
    ‏10/8/06
    הודעות:
    440
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זבינה גרוע? מצחיק מאוד.