אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. תונל Member

אנשים פה לא מחזיקים מרקובה אני רואה...
    גם את סטאנקוביץ', גם את פיגו ואפילו את סולארי שלדעתי חייב להיות בהרכב הייתי מוציא בשבילו.
    חוץ מזה שאם להיות קטנוניים אז פעם אחרונה שהוא ניסה 4-5-1 כזה לפני שנה בליגת האלופות זה לא נראה טוב ואינטר הפסידה 1-0 אאל"ט.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/06
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קורדובה בינוני ואפילובינוני מינוס, הוא היה גרוע לאורך כל המשחקים חוץ מהמשחק נגד רומא.
    ובעניינו של פיגו- משחק אחד לא משקף את הכל , אוקיי אני מסכים איתך שהוא נתן משחק גדול בסופר קופה אבל בכל המשחקים האחירים הוא נעלם.

עכשיו בעניינו של סטאנקוביץ', תגיד לי מתי ראית את אינטר משחקת???? סטאנקוביץ' עושה את שלו בצד השמאלי???? מאיפה אתה מביא את זה???, כולנו יודעים שסטאנקוביץ' משחק רק בגלל שהוא ומאנצ'יני חברים טובים מימי לאציו, ובצד השמאלי הוא גרוע ולא עושה כלום רק הורס לאינטר את ההתקפות שלה , חוץ מ5/6 משחקים שהוא משחק טוב לאורך כל העונה, והוא כבר שיחק שניים נגד רומא בסופר קופא ונגד קייבו .

3. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חברים, חדשות רעות:
    "אינטר תציע למאנצ'יני חוזה חדש"
    אני לא מבין למה הם החזיקים כלכך ממאמן כלכך טפש, חבל על הכסף מוראטי שאתה משלם אותו לאידיוט כזה, כנראה אנחנו נסבול את מאנצ'יני לתקופה ארועה מאוד.

עוד חדשות:
    "אינטר מעוניינת בגומש שוער איינדהובן ויש גם התעניינות בקופה שוער ליון"
    שני השוערים האלה בוודאי יותר טובים מסיזאר , אם בופון לא יבוא אני מקווה שגומש או פריי שוער אינטר לשעבר שאחד מהם יצטרף.

"מאמן איינדהובן רוצה את מאקסוויל"
    המאמן רוצה מאוד את השחקן למרות שזה קשה מאוד שאינטר תמכור אותו בינואר.

4. uri מנהלים

וואו כמה שטויות. סטאנקוביץ' משחק כי הוא ומנצ'יני חברים?!?! מאיפה הבאת את זה... באמת.

קורדובה בלם מתחת לבינוני, אוי נו.

5. Jose Mourinho Member

אורי, למה לדעתך סטאנקוביץ' באנקר בהרכב בשנה וחצי האחרונות, למרות יכולת גרועה ב90% מהמשחקים? הסרבי קבוע בהרכב אך ורק בגלל שהוא היה עם מנצ'יני בלאציו(לדעתי, סטאנקו זה השחקן הכי אהוב ומועדף של מנצ'יני מתוך כל שחקני הקבוצה).

כיום, בהחלט כן. הוא הרבה מעבר לשיא.

6. uri מנהלים

בעניין קורדובה אני הראשון שציינתי טעויות שלו ומחיתי על זה שהוא מועדף על פניו של מטראצי או סמואל. אני הראשון שציינתי שהוא מעבר לשיא, אבל לומר עליו מתחת לבינוני זה אבסורד. הוא עדיין אחד הבלמים היותר טובים שיש היום בכדורגל העולמי.

בעניין סטאנקוביץ', הוא אכן מועדף על מנצ'יני, אבל זה בגלל סגנון המשחק שלו והאפשרויות שהוא נותן למנצ'יני, לא בגלל שהם נהגו לשתות בסופי שבוע בימי לאציו. ובכלל סטאנקוביץ' אומנם לא משחזר את ימיו בלאציו, אבל הוא עדיין שחקן טוב וכפי שאמרו לפני- עושה את שלו.

7. Jose Mourinho Member

אורי, תראה רק מה אמרת - קורדובה עושה טעויות אבל הוא עדיין אחד הבלמים הטובים בעולם(אני יכול לספור לך הרבה יותר טובים ממנו), וסטאנקוביץ' לא במיטבו אבל עדיין שחקן טוב.

להרכב של קבוצה עם שאיפות ומטרות כמו אינטר לא מספיק רק שחקן שהוא "טוב", צריך שחקנים שהם מעבר לזה.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע, זה לא הבעיה בשחקנים, השחקנים שלכם באמת טובים, הבעיה היא במאמן.
    גם אם תביאו את השחקן הטוב בעולם הוא תמיד יידע איך לקלקל את זה, אם זה לשים חלוץ בתוך השער או לתת לו 2 דקות כל משחק.
    אני לא מבין איך ההנהלה של אינטר כל כך עיוורת. ברגע שמגיע משחק שיכריע את גורלו של מנצ'יני באינטר הוא מנצח וזוכה בעוד כמה שבועות. הוא מאמן כל כך עלוב.

9. bar levi Member

קורדובה לא עושה שום טעויות. עשה רק טעות נגד באיירון התחלתם לחגוג עליו, מה שכחתם איך הוא נותן ת'נשמה בשביל אינטר? שכחתם את החילוצי כדור שלו? לדעתי קורדובה בלם מעולה (הוא לא טוב, הוא מעולה.)! אני מעדיף את קורדובה וסמואל. אבל מה שלא יהיה, קורדובה חייב לפתוח! אין מישהו שמתאמץ כמוהו באינטר.

בכל מקרה, זה המערך שלי:

...............סזאר...............
    גרוסו.......קורדובה....סמואל(מטארצי)....זאנטי
    ...................ויירה...........................
    .................קמביאס.............
    סולארי.........................פיגו(גונזאלס)
    .........אדריאנו.........
    .........................קרספו(רקובה)

4-4-2 מוזר.

מאמן משוגע אני, לא?

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/06
  10. Jose Mourinho Member

:aaarofl:

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    בוא נראה(רק מהעונה):

מול פיורנטינה - השער השני של טוני אך ורק באשמתו.
    מול קייבו - הסתבך עם כדור פשוט שהגיע לטיריבוקי שכבש את השני של קייבו, ו"בישל" בנגיחה לבריגי את השער השלישי של החמורים.
    מול באיירן - בנוסף לשער השני של הגרמנים שהוא אך ורק באשמתו, גם המצבים הטובים של מקאיי(מחצית ראשונה) ופודולסקי(מחצית שנייה) היו טעויות שלו.
    מול קליארי - כדור של אספוסיטו עולה לרחבה, קורדובה(עם עזרה ממאיקון כמובן) חולם, וקולוצ'י מגיע חופשי מאחור ונועץ ברשת.

הוא יכול להתאמץ ולתת את הנשמה כמה שבא לו, אבל הוא עושה טעויות של טירון, שבמקרה הן גם טעויות קריטיות לרוב, ובכושר הנוכחי שלו אין לו מקום בהרכב, נקודה.

11. uri מנהלים

גם הטובים ביותר טועים, קורדובה כן טועה כבר עונה שניה שהוא לא ביכולת השיא שלו ולאור העובדה ששחקן כמו סמואל על הספסל אין לו מקום בהרכב כרגע. ועדיין הוא הרבה יותר טוב מבינוני.

12. bar levi Member

אינטר, אם תספור כמה פעמים קורדובה הציל את אינטר משערים בטוחים, אז תדבר אחרת. פשוט אתם כבר חוגגים עליו בגלל שהוא קולומביאני, וסמואל ומטראצי הם מנבחרות נורמליות.

13. Jose Mourinho Member

מה אתה? יקיר מימון 2? מה הקשר ללאום שלו? קראת את מה שכתבתי על כל הטעויות המרגיזות שהוא הספיק לעשות העונה? אתה חושב שאם מטראצי וסמואל היו משחקים ככה הם לא היו חוטפים ביקורת? וכמה פעמים הוא הציל את אינטר חוץ מהמשחק מול רומא בליגה?
    אדריאנו, שמגיע מנבחרת "נורמלית" לפי דבריך, לא חטף ביקורת על היכולת שלו ב8 החודשים האחרונים?
    גם סמואל אטו, אנדריי שבצ'נקו ומייקל אסיין מגיעים מנבחרות בינוניות+, אתה שומע עליהם תלונות?

חאלס עם השטויות.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני אוסיף עוד טעות , שלפחות אני חושב שהיא טעות של קורדובה.
    הפנדל של סאמפדוריה, למרות שהיתה הצגה אבל יש לקורדובה חלק בזה.

15. Montella Member

מה רע בקולומביה הגיעו משם כמה שחקנים מאוד מוכשרים כמו, קרלוס ואלדרמה ואפילו השוער הזה האטלת ששכחתי את שמו. מה לא "נורמלי" בקולומביה, ולקורדובה יש הרבה טעויות אולי אבל הוא בלם נפלא סך הכל. שמציל פה ושם, לא הרבה את אינטר.
    ולפי דעתי הוא חלק מהגנה של אינטר, חלק מהפזל.