אנחנו הפסדנו בגלל המאמן האדיוט , כלנו יודעים שזלטאן כספג הכרטיס צהוב זה מובן מאיליו שהוא יספוג את השני, ומאנצ'יני במקום להחליף את זלטאן מהר הוא מחכה עד שהוא סופג אתהכרטיס השני.
המאמן היה אידיוט ונשאר אידיוט הרבה לפני זלאטן. השוודי הוא אומנם אידיוט, אך היה האיש הנכון בכושר הנכון לעלות איתו למשחק לפני המשחקים הקודמים. הבעיה שאינטר נראו רע ביותר מרבית דקות המשחק, ופה מנצ'יני אשם כפליים, וזה לא מהיום ולא מאתמול.
ואני לא מבין למה מוראטי מחכה??? למה לא להעיף אותו לאלתר???? למה לחכות עד שלא נעבור את שלב הבתים בליגת האלופות אך ורק בגללו?????. אבל פשוט לא רק מאנצ'יני אשם אלא מוראטי גם שלא מפסיק לתת את הקרדיט לאידיוט הזה.
בהנהלת אינטר לא אמרו שאם יהיה משחק שאינטר לא ניצחה בו מתוך שלושת המשחקים האחרונים אז מאנצ'יני יפוטר? נו אז למה לעזאזל מחכים שם?
הם אמרו ,שאם אינטר תאכזב בשלושת המשחקים מאנצ'יני יפוטר אבל בגלל שאינטר ניצחה בשני משחקים נראה לי שמוראטי לא רוצה לפטר את מאנצ'יני.
מאנצ'יני נכשל למרות הכדורגל היפה שנה שעברה והגביע, העונה הוא מבייש יותר בצורת המשחק והדרך של המועדון, ואני גם שיניתי לגביו את הדעה, הוא כבר לא שולט בכלל בקבוצה כמו בעבר, בעבר היה לפחות כדורגל יפה מאינטר עם איזה דרך שפיצו אותנו בתואר בינוני כמו הגביע, אבל העונה אין כלום וההתחברות של הקבוצה שואפת ל-0 וזה נראה רע, גם את הליגה האיטלקית אנחנו מובילים אותה די במזל ובזלזול נגד קייבו ופיורנטינה וזה לא נראה טוב. אבל מאנצ'יני לא בהכל אשם, אבל יש לו חלק בכשלון, אבל לא צריך לוותר לכוכבים שלנו שפעם אחר פעם מראים סימני לוזריות, כבר המחליפים יותר ווינרים לפחות הם זוכים בגביע, הקבוצה הראשונה של המועדון שלנו די לוזרים, אבל אני אוהב אותם למרות הכל.
לא יעזור כלום.. הגעתי למסקנה שכל מי שדורך באינטר נהיה לוזר.. זה מדעי.. אין מה לעשות פיגו לא היה לוזר עכשיו כן.. ויירה לא היה עכשיו כנראה שכן אדריאנו בנבחרת ברזיל תותח באינטר לוזר רק קרספו לא לוזר גם בשנים לפני אלו הוא לא היה לוזר.. בקיצור כל מי שבאינטר הופך אוטומטית ללוזר
תעשו טובה - כל מי שעבר את הבר מצווה ועדיין מאמין בדבר כמו לוזריות מתמשכת בכדורגל, אנא תלכו למכשיר הטלוויזיה הקרוב אליכם, תעבירו לכל ערוץ שמשדר כדורגל, תראו קצת את המשחק, כמה חודשים, אולי כמה שנים אם צריך, תבינו קצת מה זה, ואז תחזרו לכתוב פה, אחרת חבל על כל סנטימטר נוסף שאני צריך לרדת בעמוד בשביל להגיע ל"תגובה מהירה".
החשיבה הזאת היא שהפכה את אינטר לכזו "לוזרית". אתה באמת חושב שצעד כזה, בשלב כזה של העונה, יהיה טוב לאינטר? אם הבעיה נובעת מסגנון משחק שונה שהשחקנים עוד לא התרגלו אליו (וזה המצב לאור קמפיין הרכש של מוראטי בקיץ), החלפת מאמן תחמיר את הבעיה פי כמה ותיצור פערים בין השחקנים שייקח המון זמן לאחות. בקבוצות כמו מילאן או יובנטוס, במצב זהה, אף אחד לא היה חושב על להחליף מאמן. האוהדים של אינטר הם אלה שיוצרים את הלוזריות הזו.
אין קשר, לקבוע שכל שחקן שמגיע לקבוצה במשך 15 שנים פתאום נהיה "לוזר" כי נוחתת עליו רוח לוזרית שמוציאה ממנו את הצ'אקרות הווינריות שלו או מה שזה לא יהיה, זה חוסר הבנה בסיסית, גם אם גם ב-15 הבאות לא ניקח כלום. גם לא נכון אבל לפחות לא טיפשי. מה זה השחקנים לא התרגלו אליו? הרי זה לא שאנחנו העמדנו מערך חדש אלא פשוט העמדה לא נכונה\שחקנים לא נכונים. למה פיגו צריך להתרגל לתפקיד אחר ממה שהוא שיחק בכל הקריירה שלו כולל שנה אחת תחת אותו מאנצ'יני? למה מאיקון בכלל משחק כשזאנטי עולה עליו בכמה רמות (כתוצאה מכך מאנצ'יני לא יכול כמובן לספסל את זאנטי אז הוא מעיף אותו לקישור, את פיגו מסיט לעמדה המוזרה לו מאחורי החלוצים והנה כל הבלאגן קורה), למה סמואל שהיה היציב מבין בלמינו בשנה שעברה לא משחק? למה לוקח למאמן 14 חודשים להחליט איזה שוער הוא רוצה לראות כמס' 1? למה אדריאנו מקבל אפס קרדיט למרות שמאנצ'יני התעקש לא למכור אותו? אין פה שום קשר לסגנון משחק שונה, מאנצ'יני החליט משום לערבב את הקלפים כשלא היה שום צורך בכך, ויירה, קרספו\זלאטן וגרוסו התאימו בדיוק לקבוצה של שנה שעברה, העמדות שלהם היו החלשות שלנו בעונה הקודמת (של ויירה לא אבל ורון עזב), אז למה כל השטויות האלה? למה לא להמשיך עם משהו שכבר הוכיח את עצמו כיציב יחסית, להוסיף לו את המחץ של הרכש החדש ושלום על ישראל?
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx כ"כ, כ"כ, כ"כ נכון. אין יותר מה להוסיף. צריך לשלוח את זה בשליחות מיוחדת למנצ'יני.
אובאפמי, דבריך אינם סותרים את מה שניסיתי להעביר, להיפך. כשאמרתי "סגנון משחק שונה" לא דיברתי על מערך טקטי, אלא על השינויים הרבים שעושה מנצ'יני כדי לחבר את כל מה שיש לו למכונה אחת - מה שלא רק שלא מצליח לו, אלא עושה אפקט הפוך. הרכש בקיץ יצר מספר בעיות ודילמות לא נחוצות, כמו זו עם זאנטי ואדריאנו. סגל רחב מדי גורם למנצ'יני לחפש פתרונות יצירתיים, שבדרך כלל מוציאים אותו בידיים ריקות מכאן ומכאן.
עזבו לרגע את הקישור המוזר למה לעזאזל ההגנה שלכם היא לא גרוסו-מטראצי-סמואל-זאנטי ?? המגן הימני הכי טוב בלם ששיחק מצוין בגמר המונדיאל וסמואל שהיה מצוין שנה שעברה בתוספת אולי ה שחקן של איטליה במונדיאל למה בכלל לעשות ניסיויים למה?
אל תשאל אותנו , תשאל את מאנצ'יני. אני בדיוק כמוך לא מבין למה מאנצ'יני כל הזמן מנסה להחליף את השחקנים ולתת למאייקון לשחק כמגן ימני, ושולח את סמואל לספסל ונותן לקורדובה לשחק במקומו.