אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Jose Mourinho, Jul 17, 2006.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי עם מאמן כמו מאנצ'יני לעולם לא תראה סטאנקוביץ' בחוץ ובמקומו סולארי המצוין. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

Last edited by a moderator: Jul 23, 2006
  2. Jose Mourinho Member

אדריאנו מתעקש שהוא לא יעזוב את אינטר

במשפט האחרון יש משפט שממש ממש אהבתי לקרוא - "ברגע שהליגה תתחיל אני רוצה לחזור להיות אדריאנו שהאוהדים ידעו בעבר - הקיסר." ונאמר אמן!

ונעבור לכמה דברים שאני ממש ממש לא אהבתי לשמוע עליהם:

הראשון -
    מתברר שעסקת ויירה בדרך לנפילה - ברצלונה רוצה את הקשר הסנגלי-צרפתי, ועכשיו גם דניס ברגקאמפ רוצה שויירה יחזור לארסנל.

השני -
    אינטר כנראה ירדה מדויד טרזגה, כי מנצ'יני מעדיף את לוקה טוני וזלאטן איברהימוביץ'. למה זה מפריע לי? הנהלת אינטר כנראה התקפלה והסכימה לשלם 22 מיליון יורו לפיורנטינה על החלוץ האיטלקי. ביזיון. ומילא זה, עכשיו גם רוצים להביא את איברהימוביץ', גם אם טוני יבוא. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

כבר חשבתי שמנצ'יני עושה רכש טוב ונכון, אבל כנראה שבמקום לקבל את ויירה, מנסיני וטרזגה ולהשלים הרכב סופר-חזק, נקבל את טוני ואיברהימוביץ' שאם יבואו יחד ניתן יהיה לצפות להמון, המון, המון בעיות בהתקפה שתכלול 6(!) חלוצים.

מנצ'יני אידיוט. נקווה לטוב.

Last edited by a moderator: Jul 24, 2006
  3. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אז דניס ברגקאמפ רוצה את ויירה בחזרה בארסנל... דניס אמנם פרש ממשחק פעיל, אך לא שמעתי שמישהו מינה אותו למאמן במקומו של ארסן ונגר. וגם לא נראה לי שונגר רוצה את ויירה בחזרה בקבוצה שלו.

4. Jose Mourinho Member

תפנית! מנצ'יני מודיע שהוא בטוח שויירה יהיה באינטר בעונה הבאה, למרות ההתעניינות של בארסה.

http://home.skysports.com/list.asp?hlid=40...lans+for+Vieira

סוף סוף חדשות טובות.

אם מישהו יוכל להסביר לי מה לעזאזל מנצ'יני מנסה להגיד במשפט האחרון בכתבה, אני אודה לו מאוד.

5. ManUtd Fan Member

הוא התכוון בכך שפיזארו ישחק בפליימייקר, ו-ויירה וקמביאסו ישחקו בצדדים.
    עכשיו, אתה צריך להודות לי מאוד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

עריכה:
    WTF, אם מנצ'יני עושה את זה הוא ליצן מארץ הליצנים, והוא המלך שם. בחחי איזה שטויות יוצאים לו מהפה. קמבאיסו ו-ויירה בצדדים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    אני כבר לא יודע אם לצחוק מהטיפשות שלו, או לבכות מהטיפשות שלו. אבל דבר אחד בטוח, הוא ליצן.

Last edited: Jul 24, 2006
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הכוונה ל-3 שחקנים במרכז המגרש כשפיזארו הוא האמצעי וקמביאסו וויירה יהיו הצדדיים. זה הדבר היחידי שיכול עוד להישמע הגיוני במשפט הזה.
    יכול להיות שהוא סתם הוצא מהקשרו

7. תונל Member

כן, יכול להיות שהוא מדבר על יהלום באמת ולעמדות של גאטוזו וסידורף במילאן הוא קורא כנפיים.

8. Raulito Madridista

אני חשוב שברצלונה בכלל לא צריכה את פטריק ווירה והכל סתם שמועות, רייקארד לא מטומטם, יש לו כל-כך הרבה שחקנים בעמדה הזו. אני מקווה שאינטר תסגור כמה שיותר מהר עם ווירה, היו דיווחים שהוא כבר סיכם במועדון, אינטר לא יכולה לפספס אותו, יהיה לה קשה בלי שחקן ברמה שלו בקישור, שלא נראה כל-כך מבטיח מדיי, כנראה ייצטרכו שוב לסבול אוהדי אינטר עם סטאקנוביץ באגף שמאל במקום סולארי ששוב יתייבש על הספסל, וגם לא מביאים ככל הנראה מחליף לפיגו שאני בטוח שלא ייסחוב עוד עונה נפלאה כמו אשתקד עם 15 בישולים ו5 שערים בליגה.

בנוגע לעמדת החלוץ, דויד טרזגה הוא אכן בעדיפות ראשונה לפי דעתי. יובה כן תסכים למכור אותו ב22 מליון יורו, ואני חושב שהוא עדיף על טוני שזה הסכום שאינטר מסכימה לשלב עבורו. טרזגה חלוץ אדיר שעושה גול מרבע מצב ואינטר צריכה חלוץ כמוהו, שכובש בכל עונה מעל עשרים שערים בליגה האיטלקית ואשתקד היו לו 29 גולים ביובה בכל המסגרות.

מנצ'יני יעשה טעות אדירה אם יירכוש את זלאטן איברהימוביץ. הרבה מאמנים מסתכסכים איתו אבל קאפו לא. בכל מקרה, זלאטן נתן עונה גרועה מאוד איך לדעת איך הוא יחזור, הוא כבש תשעה שערים כאשר הוא פתח כמעט בכל המשחקים של יובנטוס העונה. אני חושב שזלאטן הוא הימור וברור שטרזגה עדיף עליו.

9. Jose Mourinho Member

הבנתי מה כתוב שם, אבל חשבתי שאני הוזה כי קראתי ויירה וקמביאסו בצדדים. הוא אכן מלך הליצנים.

בכל מקרה, אני מאוד מקווה שמה שאמר Wigan_Athletic לא יקרה. 4-5-1 זו השיטה שאני הכי שונא, וכשמנצ'יני ניסה/מנסה אותה, אינטר משחקת כמו הצרות שלי.

בקישור - פיזארו צריך להישאר על הספסל, ויירה וקמביאסו צריכים לפתוח באמצע, נקודה.

בקשר למה שדור אמר על החלוצים, אני חושב שאפשר להגיש ליובה הצעה סטייל ריאל ובארסה - שני שחקנים בסביבות גיל 30 תמורת 20-25 מיליון יורו. ואז, כמו שאמרתי, יהיה צריך רק להביא את מנסיני כדי ליצור הרכב סופר-חזק. 22 מיליון על טוני זה מחיר מופרז.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה ויירה לא יבוא כי ההצעה של באסה איך שאני רואה מקובלת על יובי 10 מיליון יורו + מותא.

11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לאינטר אסור לשחרר את אדריאנו. עברה עליו עונה קשה, אבל אני מאמין שפוטנציאלית הוא יכול להיות החלוץ הטוב בעולם. יש לו את כל הנתונים וחבל שהוא לא ממצה אותם עד תום, אולי גם המסגרת הקבוצתית מפריעה לו, אני חושב שבקבוצה אחרת הוא יכול להצליח יותר.

בקשר לחלוץ שלצידו, המועמד הטוב ביותר שעולה לי לראש הוא דויד טרזגה. חלוץ מטרה, סטרייקר אמיתי שיכול להצליח מאוד לצידו של אדריאנו-ההפך הגמור מטרזגה.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל לא יודע למה מוראטי הולך דווקא על טוני נכון שהבקיע 31 שערים ולפני שנתיים 20 אבל טוני נראה לנו כחלוץ גדול לפני זמן קצר אבל טרזגה מעונה הראשונה שלו היובה הוא מבקיע בסביבות ה20 שערים כל עונה למרות הפציעות ואל נשכח שהוא בן 28 אבל לוקה טוני 30 והמחיר של טרזגה יהיה יותר נמוך לדעתי אינטר יכולים להביא את טרזגה וויירה ב 30 מיליון יורו . http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

13. Raulito Madridista

אני חושב שאם משהו יפריע לווירה לעבור לאינטר זה ההצעה של ברצלונה על ווירה לפי הפרסומים שזה 10 מליון יורו+טיאגו מוטה. יובה במקרה הזה גם מקבלת עוד עשרה מליון יורו וגם מקבלת שחקן טוב לקישור. אולי הוא לא ווירה ובטח ובטח שהוא רחוק שנות אור מזה אבל לליגה השנייה הוא מעולה, אמצע של כ.זאנטי+מוטה זה טוב מאוד לליגה השנייה.

אני זוכר שנגד פורטו בפורטוגל בליגת האלופות אם אני לא טועה מנצ'יני שינה את השיטה פתאום ל4-5-1 עם מארטינס חלוץ בודד ואינטר הפסידה 2-1 ונראתה איום ונורא. גם אני לא אוהב 4-5-1.

אני מסכים לחלוטין עם מה שנאמר כאן. אני חושב אבל ש15 מליון יורו על טרזגה זו מציאה לדוגמא ואפשר להתפשר. 22 מליון יורו על לוקה טוני זה באמת מופרז, עם כל הכבוד הוא הוכיח את עצמו שנה אחת בלבד עם 31 שערים שזה ענק, אבל טרזגה סקורר מהטופ האירופי כבר כמה שנים טובות. לפורלהאן "התפלקה" עונה והוא כבש 25 שערים, אז מה? אני אבל לא אומר שטוני זה מקרה פורלהאן, רק נותן דוגמא.

איתי, מסכים איתך לחלוטין, לכל שחקן זה קורה, הכל אצל אדריאנו בראש, לאדריאנו יש נגיחה טובה, רגל שמאל פצצה, בימין הוא גם בועט טוב, יש לו טכניקה, דריבל, פיזיות, הוא לא מחמיצן בתקופות הטובות שלו.
    אני חושב שבסופו של דבר אדריאנו יישאר באינטר, אבל האהבה העיוורת של מוראטי לרונאלדו עלולה להזיק.

Last edited: Jul 24, 2006
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים איתך בכל מה שאמרת.

15. Jose Mourinho Member

inter4me, אני אומנם לא מנהל, אבל זה מפריע לאנשים לראות את התגובות הדי מיותרות האלה ולכן אני מבקש ממך להפסיק לכתוב הודעות לא קשורות וחסרות תוכן בדיון הזה.

אם ההודעה שלך היא האחרונה בדיון אתה יכול לערוך אותה, במקום לכתוב 3 הודעות רצופות של שורה אחת בלבד.
    תבדוק לפני שאתה מביא חדשות שכבר פירסמו פה, אין צורך לחזור עליהן.
    אם אתה מסכים עם משתמש, יש דרך, לפי התגובה האחרונה שלך זה נראה כאילו אתה רק מחפש להעלות את מונה ההודעות שלך.
    ותשתדל לכתוב עם ניקוד כבר.