להערכתי רומא תנצח 2-1, אני מקווה שאני טועה, אין לדעת עם אינטר, אבל רומא באולמפיקו היא אולי הקבוצה הטובה או אחת הטובות בעולם.
יהיה משחק מעניין ברומא ולדעתי אינטר תנצח כי עכשיו מאיצ'יני עומד בלחץ והוא יעשה את הכל בכדי לצאת מהלחץ הזה וגם אם אינטר תפתח עם הסגל החזק שלה בלי מאייקון וגונזאלס ועם אדריאנו וקרספו או אברא במקום אדריאנו. וגם לתת למאטיראתזי וסאמויל לשחק כבלמים וטולדו יהיה השוער הראשון במקום סיזאר.
הלחץ שיש על מנצ'יני לא אמור להביא הצלחות, אלא עונה גרועה יותר. עדיף לפטר וכמה שיותר מהר, במקום למשוך את המצב למשך זמן, ולא חשוב עם הוא מעלה את ההרכב החזק ביותר בעיניכם, כי בכל מקרה הבעיה היא השיטת משחק שלו. זה ברור שהוא יפוטר, ואין שום טעם למרוח את זה כמו מסטיק ולאבד עוד אליפות עם הסגל הטוב ביותר ופור נקודות (עד לאן אפשר לרדת.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx ).
חשבתי על משהו - מתי בפעם האחרונה קבוצה מאחת הליגות הבכירות זכתה באליפות אחרי שפיטרה את המאמן שלה במהלך העונה?
את האמת אני לא יודע ,אבל למה לא לזכות באליפות אם מאנצ'יני יפוטר מקסימום בשבוע הבא ולהביא במקומו מאמן אחר טוב יותר?
זה היה צריך להעשות בתום העונה הקודמת, ולתת למאמן חדש להתחיל חודשיים לפני בהכנות לעונה. עוד טעות של אינטר.