ליגת האלופות, אינטר מפסידה אחת אפס, והיה חסר שם דברים. קודם כל אני הייתי נותן העדפה לאיברהימוביץ' וקרספו תמיד. השמן אדריאנו טוב אבל הוא כבד מדי לא כמו קרספו וזלטאן. דבר שני הייתי אומר לו לשחק עם יותר שחקנים למעלה לא במתפרוץ כי אינטר בזמן האחרון בנויה על מתפרצות או כדורים נייחים או טעויות של הקקבוצה השנייה, היא לא יוזמת הרבה וזו הבעיה של אינטר לדעתי.
שמן? אתה מתבלבל עם רונאלדו. אדריאנו הוא ממש לא שמן, אחד השחקנים החזקים והמהירים בעולם. "בזמן האחרון", כולה 3 משחקים רשמיים מפתיחת העונה. מול רומא במחצית השנייה אינטר הראתה שהיא יודעת לתקוף גלים גלים, כמו מול פיורנטינה במחצית הראשונה. מול ספורטינג זה היה משהו באמצע.
אתה מדבר על המשחק של רומא נגד אינטר? אחד מצב נייח עוד אחד מתפרצת ועוד אחד אנלא זוכר... זה לא ממש התקפיות בשיאה.
:aaarofl: שמן?! כבד?! יותר מהיר מזלאטן, ובטח שמהיר יותר מכל שחקן ברומא. תעשה לי טובה. אתה ראית את המשחק נגד פיורנטינה שאתה מדבר ככה? 5-6 שחקנים ברבע המגרש של הויולה בהתקפה מתי בדיוק הוא שיחק איתו קשר ימני? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/huh.Xxx
הגול הראשון של אינטר מול רומא אומנם היה ממצב נייח, אבל הוא היה במחצית הראשונה, ואני דיברתי על השנייה. במחצית השנייה אינטר ישבה על רומא. בגול השני - מאיקון לסטאנקוביץ' שרץ על הקו ומרים - קרספו נוגח פנימה. בגול השלישי - קמביאסו ימינה לסטאנקוביץ', הסרבי מרים לאיברהימוביץ', ההגנה של רומא הודפת היישר לראש של קמביאסו, שנוגח לקרספו, החלוץ הארגנטינאי במסירת עקב גאונית מקפיץ לאיברהימוביץ', שמבשל בוולה לויירה, 3-3. וזה רק השערים - הייתה התקפה בה כדור ארוך של סמואל הגיע לאיברהימוביץ', שעשה דאבל-פס עם סטאנקוביץ' והשאיר לפיגו שבעט מעט מעל המשקוף. לאחר מכן מבצע של פיגו הסתיים במסירה לקרספו שחתך ובעט לכיוון החיבורים, דוני היה שם. אז כאמור השער השני, ואינטר המשיכה לתקוף - קמביאסו העביר לפיגו שעבר בקלילות 4 רומאים והשאיר את איברהימוביץ' לבד מול השוער, אבל השבדי שלח ישר לידיים של דוני. אח"כ מסירה של פיגו למאיקון, הברזילאי השאיר לסטאנקוביץ' שהפציץ, אבל שוב דוני היה במקום. ואין לי בעיה להמשיך - ויירה הקפיץ לזלאטן, השבדי החזיר לצרפתי שבעט, אבל דה-רוסי היה במקום כדי להציל. לאחר מכן מסירת עומק גאונית של קמביאסו הגיעה לפיגו שבעט, דוני הדף בקושי. הכדור הגיע לזאנטי, שמסר לאיברהימוביץ', השבדי העביר לויירה שהכניס לפיגו ברחבה, ועוד ניסיון של הפורטוגלי הסתיים בעצירה של דוני. אז הגיע השער השלישי והשני של ויירה, ואינטר המשיכה. קמביאסו העביר לסטאנקוביץ' שבעט חזק סמוך לעמוד. כמה דקות לסיום פיגו מסר מצויין לקרספו, שעם עבודת הכנה מצויינת השאיר לאיברהימוביץ' לבד מול השוער, והשבדי החמיץ. בהארכה, פיגו כבש בבעיטה חופשית בדקה-94 וכמעט הוסיף עוד אחת בדקה ה-116, אבל דוני הדף לקרן. בקיצור, מתגובה לתגובה שלך אני חושב שאתה כלל לא ראית את אינטר משחקת ואתה ממשיך להסתמך בטענותיך על התוצאות מ-2004/2005.
אתה מצחיק אותי. אינטר מבקיעה רק ממתפרצות ומצבים נייחים??? תגיד לי האם צפית במשחק של אינטר פיורנטינה??? נראה לי שלא.
אני רוצה להתייחס לדבר ש-EsheD אמר בדיון המחזור: ובכן, עכשיו שאני חושב על זה, לאינטר כמעט בכל עונה היה הרכב וסגל לאליפות, לפחות על הנייר. הנה כמה דוגמאות, רק מהשנים האחרונות: 2005/2006 - הרכב 1(4-4-2): טולדו; ח. זאנטי, קורדובה, סמואל, פבאלי; פיגו, ורון, קמביאסו, סולארי; רקובה, אדריאנו הרכב 2: ז'וליו סזאר; בורדיסו, מטראצי, מיכאלוביץ', וומה; סטאנקוביץ', פיזארו, כ. זאנטי, קילי; קרוז, מארטינס 2004/2005 - הרכב 1(4-3-1-2): טולדו; ח. זאנטי, קורדובה, מטראצי, פבאלי; ורון, דאווידס, קמביאסו; סטאנקוביץ'; רקובה, אדריאנו הרכב 2(4-4-2): פונטאנה; בורדיסו, גמארה, מיכאלוביץ', קוקו; ואן דר מיידה, כ. זאנטי, אמרה, קילי; מארטינס, ויירי 2003/2004 - הרכב 1(4-4-2): טולדו; ח. זאנטי, קנבארו, מטראצי, קוקו; ואן דר מיידה, אלמיידה, כ. זאנטי, קילי; רקובה, ויירי הרכב 2: פונטאנה; קורדובה, גמארה, אדאני, פסקוואלה; הלבג, פארינוס, אמרה, קראגוניס; קרוז, מארטינס 2002/2003 - הרכב 1(4-3-1-2): טולדו; ח. זאנטי, קנבארו, מטראצי, קוקו; אלמיידה, כ. זאנטי, די-ביאג'ו; רקובה; קרספו, ויירי הרכב 2: פונטאנה; קורדובה, גמארה, אדאני, פסקוואלה; אוקאן, פארינוס, אמרה; מורפאו; קאלון, מארטינס קופר וזאקרוני אומנם בחרו לשחק במערכים אחרים, אבל על הנייר היה הרכב בנוי למערכים שציינתי. מנצ'יני, שעכשיו מנסה 4-3-1-2, היה יכול להשתמש בשיטה הזאת כבר בעונתו הראשונה, 2004/2005. לסיכום - הבעיה לא הייתה בסגל.
אתה טועה, ראיתי את המשחק.. איך אתה אוהב להתווכח על דברים שהם נכונים.... ולעניינינו.. כרגע מחצית המשחק בין אינטר לסמפדוריה וכמו שנד יעקובי אמר, אם הייתי אוהד אינטר הייתי מתבייש... אינטר במשחק חלש, לא מיצרת הרבה מצבים, ומה עוד שהם עושים המון טעויות בהגנה ובקישור ואלמלא מטראצי הם היו אבודים באמת.. מעניין לאן המשחק יתפתח במחצית השנייה.. בוא נגיד שמעכשיו אני מתייחס כאילו לא ראיתי אף משחק של איטנר מעולם בסדר? נמחק מה שהיה בשביל שלא תדביק לי תוויות מיותרות ואני לא ידביק לאינטר תוויות מיותרות.. סבבה? כי סה"כ אנחנו צריכים להיות פה חברים בפורום אבל כשיש משחק בינינו זו צריכה להיות תחרותיות, לא צריך לריב כמו ילדים קטנים אז בוא נהיה מתורבתים חבר שלי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx שים לב מה אתה עושה... "מהיר יותר מכל שחקן ברומא".............. הלכת לרומא, כשבכלל לא דיברתי על רומא, דיברתי על אינטר. אמרתי שאדריאנו שמן כי סתם צחקתי עליו בצחוק או שאתה לא מכיר את זה.. אני אישית אוהב את קסאנו כשהוא מחוץ לרומא, כשהוא היה ברומא בשנה האחרונה לא ממש אהבתי אותו, אבל כשהואא עזב את הקבוצה אהבתי אותו, וגם היום אני קורא לו "שמן", זה לא אומר שאני שונא אותו... אני אוהב את אדריאנו, הוא תותח, אבל בזמן האחרון הוא חלש. וקרספו ואיברהימוביץ' לדעתי יכולים לעשות דברים יותר טובים ממה שהוא יעשה בינתיים...
מאנצ'יני מאנצ'יני הלוואי שימות האפס הזה הרג אותי אינטר לא תקח את האליפות רק בגללו איזו אדיוט הוא איך הוא עוד פעם מכניס את מאייקון ומשאיר את גרוסו בחוץ???? למה הוא נתן לגונזאלס האפס לשחק ושלח את פיגו המצוין לספסל. אתהאמת הטפש הגדול הוא מוראטי שנתן לו להמשיך עם הקבוצה וויתר על קאבילו.
אני מצטט את עצמי מדיון המחזור: וגם, הרגע בו איברהימוביץ' הכי עיצבן אותי אתמול: http://img181.imageshack.us/img181/7758/intervsamphighlights0001ug8.Xxx סטאנקוביץ'(משמאל כמובן) לא בנבדל, מתחנן לכדור, ומסירה של איברהימוביץ' הייתה מעמידה את סטאנקו לבד מול השוער במצב בו אפילו הסרבי בעצמו לא היה מחמיץ. פשוט מרגיז.
בגלל זה אני לא יכול לסבול את זלטאן הוא תמיד מחפש את הדבר הקשה כדי להוכח שהוא היותר טוב. הלוואי שאדריאנו פתח בהרכב או נכנס בפתיחת המחצית השנייה הייתי משוכנע שהוא יעשה את ההבדל אבל אין מה לעשות יש לנו מאמן אידיוט שאנחנו חייבים לסבול את הטפשות שלו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
תעשה לי טובה, נדב יעקבי והכדורגל הלטיני שלו... הוא ואבי מלר יודעים רק להגיד דברים רעים. רון ברבש ושגיא כהן צריכים לשדר ולפרשן, שניהם יודעים לא להסיט את הצופים לכדורגל שהם אוהבים אז בשביל מה אמרת? מהיר מכל שחקן ברומא זה היה למקרה שלא ראית את אדריאנו רץ... אז כדי לתת לך פרופורציות...