אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Jose Mourinho Member

ז'וליו סזאר כבר החלים מהפציעה שלו, וגם נכלל בסגל בנסיעה לליסבון.
    חוליו קרוז ייעדר חודש? הייתי בטוח שהרבה פחות... בכל מקרה זה לא קריטי כמו קמביאסו, שההעדרות שלו היא מכה קשה, בעיקר למשחקים מול באיירן מינכן ורומא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/9/06
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אומר שנשחק נגד רומא ובאיירן עם דאקור וסטאנקוביץ' באמצע הקישור?????????

3. Jose Mourinho Member

מול באיירן, אכן כך. מול רומא, ויירה יהיה זמין.

אם לא טעות השיפוט בה הורחק ויירה הייתי קצת יותר רגוע, למרות הפציעה של קמביאסו. עכשיו זה כבר מצב מדאיג, דאקור וסטאנקוביץ' במרכז הקישור. ולמרות זאת, כל תוצאה מלבד ניצחון על באיירן תיחשב כישלון חרוץ.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שעכשיו אני מרגיש את החוסר של ביזארו כי אם הוא עדיין באינטר אז הייתי רגוע מאוד כי הוא יכול להיות המחליףהראוי באמצע הקישור .

חבל שאינטר מכרה אותו.

5. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

עשית את באיירן מינכן כקבוצה מליגה שלישית.
    אני אגיד לך את האמת,אני מודאג מכך שאינטר לא תובס.
    באיירן קבוצה הרבה יותר חזקה מאינטר.
    אני תופס מאינטר אותה הקבוצה שלא "רוצה" לזכות באליפות ולא נלחמת .
    באיירן יכולה ביום טוב לקרוע את אינטר.

6. צ'וצ'ו קמביאסו Member

ויירה מושהה נגד באיירן אבל נגד רומא הוא יוכל לשחק לא?

ניראלי ככה.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן הוא ישחק נגד רומא , טעיתי כשכתבתי שהוא לא ישחק.

8. Jose Mourinho Member

לא עשיתי מבאיירן שום קבוצה מליגה שלישית, היא אחת מ-10 הקבוצות הטובות בעולם כיום.
    אבל מאינטר, במשחק בית, עם כל הסופרסטארים והציפיות, המטרה היא לא פחות מניצחון, ללא קשר לבאיירן.
    למרות שבאיירן היא קבוצה חזקה מאוד, לא נראה לי שהיא יותר טובה מאינטר כיום. לאינטר יש סגל הרבה יותר טוב, ואם הוא יתחבר לא חושב שיהיה כ"כ הרבה מה להשוות.
    באיירן תביס ותקרע את אינטר? אל דאגה, אין שום סיכוי בעולם שזה יקרה(אלא אם כן השופט יחליט אחרת, או שמנצ'יני מתכנן לנו עוד הפתעה שלילית). אל תשכח שהסן סירו הוא אחד האיצטדיונים הכי ביתיים בעולם ואינטר בשנתיים האחרונות כמעט בלתי מנוצחת שם, בכל המסגרות.

9. MHFC Member

הוא לא עשה אותה קבוצה מהליגת השלישית, למרות שאינטר לוזרית, היא עדיין אינטר ותיקו לא בא בחשבון בשביל אינטר ואוהדיה, למרות שזאת באיירן מינכן, אינטר תבוא במטרה לנצח ולא לנסות ולהשיג תיקו, כי זאת תהיה אכזבה.המשתמש אינטר לא עשה את באיירן קבוצה חלשה, אלא אתה עשית את אינטר קבוצה חלשה.

אגב אני אוהד מילאן :aaa15:

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר תעשה מאמצים לצרף את מאלודה בתום העונה והיא תנסה לשכניע את ליון לשחרר אותו תמורת 10 מליון יורו.

11. GUTE Member

10 מיליון יורו?? הצחקת אותי. מאלודה הוא אחד הכוכבים העולים של הכדורגל הצרפתי. ליון יכולה למכור אותו בקיץ הבא בעשרות מיליוני יורו. בדיוק כמו שהיא מכרה את אסיין ואת דיארה.
    ליון ידועה במחירים הגבוהים שהיא דורשת עבור כוכביה והיא בדרך כלל גם תקבל את זה כי כרגע באירופה היא מחזיקה את הכוכבים החמים ביותר.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מביא משהו מעולם אחר אני פשוט קראתי את הכתבה ותרגמתי אותה.

ולמה לא יצטרף לאינטר תמורת 10 או 15 מליון יורו???

13. GUTE Member

כי קשה לי להאמין שליון ימכרו את אחד הכוכבים הגדולים שלה במחיר כזה ובמיוחד אחרי שהם מכרו את אסיין ב37 מיליון יורו ואת דיארה ב26 מיליון יורו.

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

בכל הנוגע לצמד המשחקים הגדול בבית בין באיירן לאינטר על רשות הבית יש לי לומר כמה דברים. גם ללא קאמביאסו וויירה בסן סירו אינטר עם ידם על העליונה. דווקא הקישור האחורי שאמור להיות דומננטי בשליטה במרכז המגרש ובקצב הוא חשוב יותר למשחקי החוץ, כך שאם הייתם מגיעים כך למינכן זה יכל להיות לא נעים. מכיוון שהמשחק הוא בסן סירו, אז לעמדות הללו יש הרבה פחות חשיבות. המשחק יזרום מהר, ויהיה התקפי מצד הקבוצה המארחת - אינטר. סגל השחקנים היצירתי הגדול שיש לכם, אמור לספק את הסחורה, אך כמו שאינטר אמר, רק מנצ'יני יכול לגרום לדברים להראות אחרת.

15. uri מנהלים

הסגל המרשים של אינטר עלה למאנצ'יני לראש. לא מבין מאיפה כל כך הרבה בטחון ללכת עם הרכב כזה כמו שהוא עלה מול ספורטינג בשלב מוקדם כזה של העונה. החוד של זלאטאן וקרספו עבד נהדר בסופרקאפ ובמחזור הראשון בליגה ומנצ'יני בחר לתת עוד הזדמנות (אחד מאלף) לאדריאנו "לחזור" לעצמו. על הרכישה של מאייקון אמרתי מלחתחילה: זה מאריה הגרסה החדשה. שחקן לא רע שגם את התיאור הזה נושא עליו בזכות היכולות ההתקפיות שלו. במשחקי ההכנה כבר חשבתי שמנסיני חושב כמוני והוא ניסה אותו בקישור הימני בלבד ודווקא עכשיו הוא החליט לשחק איתו גם בעמדת המגן, לא ברור. מאטרצי מבחינתי תמיד היה טוב יותר מסמואל וקרדובה. מנצ'יני לעולם לא חשב כמוני המונדיאל היה גורם גם לעיוור וחרש לתהות אחרת. ואכן זה פעל גם על מנצ'יני. במשחקי ההכנה והסופרקאפ מרקו היה שחקן הרכב. גם בליגה כאשר היה במגרש התוצאה היתה 0:3 לקבוצתו, איך שיצא אינטר חטפו שתיים. ושוב במשחק חשוב בליגת האלופות, מסגרת שמטראצי תמיד הרשים בה, מנצ'יני שוב הולך על הצמד הדרום אמריקאי, שוב לא מובן.
    אני מקווה בשביל אינטר שמנצ'יני ילמד מהטעויות שלו.