אדריאנו סמל? אחרי שנתיים וחצי בקבוצה? הוא יצטרך להישאר עוד הרבה שנים במועדון ולהציג יכולת הרבה יותר טובה מהנוכחית בשביל להפוך לסמל. מה שכן, הוא שחקן נשמה ואינטר בלב שלו. או לפחות כך אני רואה את זה. פאקטי הוא סמל, מאצולה הוא סמל, ברגומי הוא סמל, זנגה הוא סמל, זאנטי הוא סמל. אדריאנו עוד לא.
מאנצ'יני נכנס לבעיה שהיה ברור שהוא יכנס אליה. אני אתפלא מאוד אם אינטר תעלה היום עם שלושת החלוצים. לדעתי, קרספו (חלוץ מס' 1 באינטר כיום) ואדריאנו חייבים לפתוח, זלאטן על הספסל. ברור מאליו שזלאטן יעשה בעיות, הוא לא יהיה מוכן לשבת על הספסל רוב העונה. לא היה קשה לנחש שמצב כזה יקרה, לכן מלכתחילה רכישתו של זלאטן היתה לא מובנת וסתמית לטעמי.
לא מה פתאום לדעתי היה טוב שיש להם 3 חלוצים נגיד אם חלוץ יפצע? אז יכנס אחד שהוא פחות או יותר ברמה שלו.. אם מישהו יתן משחקים גרועים אז יהיה מישהו שיחליף אותו
אתה צודק, אבל אי אפשר לסמוך על זה. קבוצה ראויה צריכה מחליפים ברמה. אבל הבעיה עם החלוצים של אינטר, הוא האגו. אפשר להתערב שאחד משלושת החלוצים יעזוב במועד העברות בינואר (אלא אם כן מאנצ'יני ישחק עם 3 חלוצים).
לקרספו לא הייתה בעיה לשבת על הספסל אצל צ'לסי, לעלות ולהבקיע. הוא רצה לעבור בגלל שהוא לא התאקלם באנגליה. גם בגלל שקרספו מושאל מצ'לסי יכולה להיות משמעותית, כי אדריאנו ואיברהימוביץ' שייכים לאינטר ואם אינטר רוצה לקבל מהם לפחות 3 שנים טובות, צריך להביא את זה בחשבון.
סביר להניח שקרספו יהיה החלוץ הפותח. לדעתי, נמאס לו כבר להיות שחקן ספסל, הוא מגיע לאינטר על תקן כוכב. אני לא חושב שהוא ירצה לבלות עוד עונה כזאת על תקן שחקן ספסל/הרכב. אני עדיין חושב שבמועד ההעברות בינואר, אחד מהם יעזוב את מילאנו. ההימור שלי: זלאטן.
על הנייר אדריאנו ואיברהימוביץ' הם חלוצים. על המגרש הם משחקי ממש כקשרים התקפיים באמצע או באגפים. לכן, אי אפשר לשחק עם שניהם יחד, וצריך חלוץ מטרה שיהיה לצד אחד מהם - ובשביל זה הבאנו את קרספו.
1-0 לאינטר משער של קמביאסו. מה אדריאנו לא פתח? כנראה שהוא ממש בכושר גרוע. עריכה: נזכרתי שצריך להגיב תגובה כזאת במחזור ה-1. אז סליחה ובבקשה להעביר לשם.
תוצאה טובה מאוד לאינטר שלא צפיתי לה חשבתי שבקושי נקח נקודה אבל המערך של אינטר היה מצוין, אינטר שלטה במחצית הראשונה , ובמחצית השנייה הויולה התחילו לנסות לאיים על השער והם השיגו שני שערים מנגיחות של טוני שלדעתי אם מאטיראזי או סמוויל היו במקומו של קורדובה השערים לא נכנסים כי םשוט קורדובה אשם בשני השערים והוא היה החוליה החלשה של אינטר.
חסר לי שחקן שפתח את אתמול :S תזכירו לי מי זה היה הגנה: מאיקון, מטראצי (סמואל) וזנטי קישור: דקורט, פיגו,ויירה וכאמביאסו חלוצים: איברהימוביץ', קרספו חסר שחקן, תזכירו לי מי הוא?
1. שכחת את קורדובה. 2. דאקור שיחק בקישור, לא בהגנה. 3. ציינת את זאנטי פעמיים. אני מניח שבקישור התבלבלת עם פיגו.
קורדובה לא צריך להיות בהרכב הוא פשוט לא אותו קורדובה של 2002/2003 הוא נתןשני גולים ללוקה טוני שלדעתי אם מאטיראזי או סאמויל היו במקומו לפחות הם ימנעו שער אחד.
אומנם לקוטרדובה לא היה משחק טוב כ"כ, אבל גם לסמואל שנכנס במקומו של מטארצי לא היה משחק טוב. מאז שזמואל נכנס הוא הראה יכולת לא טובה בהגנה, לכן כרגע עדיין כדאי לפתוח עם קורדובה, למרות שקודם לכן חשבתי שכדאי עם סמואל.מה שבטוח אינטר לא יכולה להרשות לעצמה להמשיך עם היכולת הזאת בהגנה כפי שהיא הראתה במחצית השנייה, כאשר טוני הכניס שתי כדורים לרשת. *אני לא יודע אם הזכירו את זה, אבל סטנקוביץ חוגג היום יום הולדת 28.