קודם כל תלמד לכתוב בלי שגיאות כתיב... האתגר היחיד הוא ארגנטינה, אולי בזה אתה צודק. אני מקווה בשבילך שראית את אדריאנו עושה צחוק מההגנה שלהם (בהנהגת אז'אלה יש לציין), מספיק להקפיץ ברחבה ולהדביק את הכדור לרשת. אתה בעצמך (נראה לי) אמרת שלאדריאנו יש את הפוטנציאל להיות החלוץ הטוב בעולם, ואם לא, אמרת משהו דומה... אז איך אתה רוצה שאני אפסיק להעריץ אותו?! אני יודע טוב מאוד מה טוב לאינטר, להשאיר את אדריאנו ולא לבכות שנה אח"כ על עוד מכירה פזיזה.
כתבתי "אחיטוב" כמו בפרסומת של החברת ביטוח. תגיב לעניין בבקשה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx אני אמרתי לאדריאנו יש פוטנציאל להתפתח הרבה יותר ממה שהוא. ואני חושב שבשביל זה כדאי לו לעזוב את אינטר. רואים עליו שהוא לא שמח. הוא צריך שינוי.
אתה ליצן. אתלטיקו היא הקבוצה המפוארת ביותר בספרד אחרי ברסה וריאל. ליגה קטנה? לא שווה התייחסות אפילו. נ.ב מנהלים, מה נסגר? תעשו פה קצת ניקוי כלים, כי נרשמים לפה ילדים בני 12 שמשעמם להם בחופש הגדול. איזה מזל שעוד מעט בית ספר חוזר.
תעשו סדר: אדריאנו בכושר טוב הוא שחקן טוב יותר ממה שטורס אי פעם יהיה. על הפוטנציאל של שניהם אין בכלל מה לדבר, אדריאנו לוקח פה, ובהרבה. כיום טורס בכושר יותר טוב מאדריאנו, זה כן. חוץ מזה, לא מבין למה אתם מהללים כ"כ את טורס. כאילו מה הוא כבר עשה. אם לאדריאנו אתם קוראים לא יציב, אז טורס הוא האבא והסבא והסבא-רבא של השחקנים הלא יציבים. גם אדריאנו שיחק בקבוצות פחות גדולות מאינטר לפני כן, כמו פיורנטינה ופארמה, והוכיח את עצמו שם בעקביות, בניגוד לטורס באתלטיקו.
שמעו טורס שחקן גדול והוא עכשיו נמצא בליגה הטובה בעולם ללא ספק.. חשבתי שאיטליה הליגה הכי טובה עד שהיו שחיטויות... טורס חלוץ מאוד מצליח מככב בנבחרת ספרד ויש עליו התענינות באירופה אפילו יותר גדולה מחלוצים כמו קלוזה אבל אני מעדיף את אדריאנו :aaa15: יש לו יותר כישרון ובסוף הוא יהיה יציב וגם יהיה החלוץ הכי טוב בעולם ללא ספק עריכה: דקי אטו לא סתם קיבל חלוץ השנה באירופה והוא חלוץ טוב שנכנס לשלישייה המובילה בעולם!
שוער סיני בן 17 מתאמן עם אינטר ואיתו עוד קשר שמאלי שגם הוא סיני. אינטר הולכת על שחקנים סינים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx http://www.inter.it/aas/news/reader?N=23788&L=en
"שניים סינים עם כינור גדול..." http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אינטר תשחק במחזור הפתיחה בחוץ מול פיורנטינה. הויולה אומנם עם מינוס 19 נקודות, אבל לאינטר אף פעם לא הלך בפירנצה, ויש לזכור שלפראנדלי עדיין נשארו כמה תותחים כמו פריי, דאינלי, פסקוואל, יורגנסן, מוטו וטוני. לדעתי אינטר תפסיד, וזה הולך להשפיע על המשך העונה(מקווה שאני טועה). במחזור השני סאמפדוריה מגיעה לסן-סירו. מיד לאחר מכן יוצאים לעוד משחק סופר-קשה, מול רומא באולימפיקו במחזור השלישי. הדרבי הראשון של מילאנו ייערך במחזור התשיעי, כשמילאן מארחת. הגרלה לא טובה, אינטר תפגוש את כל הגדולות בסיבוב הראשון במשחקי חוץ, ושם לדעתי תהיה הנפילה, בנוסף לאיבודי הנקודות השגרתיים מול כמה מהקבוצות היותר קטנות. לוח המשחקים המלא של אינטר: מחזור 1 : פיורנטינה - אינטר מחזור 2 : אינטר - סמפדוריה מחזור 3 : רומא - אינטר מחזור 4 : אינטר - קייבו מחזור 5 : קליארי - אינטר מחזור 6 : אינטר - קטאניה מחזור 7 : אודינזה - אינטר מחזור 8 : אינטר - ליבורנו מחזור 9 : מילאן - אינטר מחזור 10 : אינטר - אסקולי מחזור 11 : פארמה - אינטר מחזור 12 : אינטר - רג'ינה מחזור 13 : פאלרמו -אינטר מחזור 14 : אינטר - סיינה מחזור 15 : אמפולי - אינטר מחזור 16 : אינטר - מסינה מחזור 17 : לאציו - אינטר מחזור 18 : אינטר - אטלנטה מחזור 19 : טורינו - אינטר כמובן שהביתיות מתחלפת בסיבוב השני.
בזה אני מסכים, אדריאנו עדיין בהרבה יותר עדיף על פני טורס, אדריאנו בתקופה מאוד לא טובה בקררירה שלו, אבל ברגע שהוא מראה את יכולתו האמיתית, הוא לא פחות טוב מאף חלוץ בעולם, טורס עדיין באתלטיקו מדריד ברגע שהוא יגיע לקבוצה יותר גדולה (אם הוא יגיע), אני לא מאמין שהוא יוכל לשחזר את היכולת הטובה שלו מאתלטיקו. דווקא לא נראה לי שזה יקרה, אינטר באה עם המון ביטחון למשחק הזה אחרי שניצחלה את רומא 4-3 אחרי שהייתה כבר בפיגור של 3-0! זה נתן לה המון ביטחון ואולי זה ישפיע על מהלך המשחק.
ארבעה משחקים קשים מאוד לאינטר במחזור הפתיחה, זו תיהיה עונה גורלית שלה. גם ללא המינוס נקודות של מילאן, אינטר צריכה השנה לקחת אליפות כי הסגל שלה מספיק טוב לזה. הווינריות שהקבוצה הפגינה נגד רומא בחזרה מפיגור 3-0 ל4-3, שזה קאמבק נדיר שמעטים כאלה היו בכדורגל, תתן ביטחון גדול לאינור ומנצ'יני, ואולי זה מה שיוביל אותה לתוצאות טובות. המשחק הכי קשה של הקבוצה הוא באולימפיקו, אינטר לא מצליחה שם יותר מדיי, לא ראיתי אותה מנצחת בשנים האחרונות. אבל זה דיי הפכפך בתוצאות משחקי הליגה עם רומא, בכל מקרה, הגי'לארוסי יירצו לבוא ולנקום על מה שקרה בסופר קאפ האיטלקי. לוח המשחקים הקשה של אינטר יכול לגרום לכך, שהפער ממילאן יצטמצם מהר מאוד וייקטן, והנה רגעת האמת, והפעם באמת, של אינטר, האם היא תתגבר על המכשולים שיש לה כרגע. גם משחק פתיחת העונה שלה נגד פיורנטינה הוא קשה מאוד, אינטר הפסידה שם שנה שעברה, לפיורנטינה יש את טוני ומוטו, המינוס השלישי רק יגביר להם את המוטיבציה.
הגרלה רעה מאוד לאינטר. בעקבות המשחקים הקשים בפתיחה, הפער ממילאן עשוי להצטמצם במהירות שלא חשבו עליה בכלל באינטר ואז העונה תראה אחרת לגמרי.
[אל תשכח שלמילאן יש במחזור השני משחק נגד פארמה בחוץ!!] לדעתי זהו המבחן הגדול של אינטר (משחקי תחילת העונה שלה)- קשה להאמין שהיא לא תאבד נקודות לדעתי, כי להרבה שחקנים צריכים להתאקלם בקבוצה והם לא מתואמים.
תסמוך על מילאן שהיא גם תאבד נקודות, במיוחד נגד הקטנות..שנה שעברה היא עשתה את זה בצרורות. מה שכן משחק פתיחה מאוד קשה לאינטר..קשה להוציא נקודות נגד פיורנטינה, במיוחד בפירנצה. וגם אינטר תאבד נקודות במשחקי הפתיחה אני מאמינה..כך שהפער בין מילאן לאינטר לא יגדל ואפילו יצטמצם, השאלה כמה אבל.
פארמה, כל מה שנשאר מהקבוצה הזאת זה רק השם. כמעט כל השחקנים הטובים עזבו אותם - בונרה, קנבארו, פסקוואלה, סימפליסיו, מרקיוני, ברשיאנו, קוראדי, ובעונה לפני זה ג'ילארדינו, בובו, פריי, ו... אין צורך להמשיך. מילאן לא תיתקל בקשיים. אני מעריך שאינטר תסיים את 3 המחזורים הראשונים עם 3 נקודות, שלושתן יושגו מניצחון על סאמפ בבית.
לא אופטימי במיוחד אה? מיכל, ברור לי שמילאן תאבד נקודות מול הקטנות, כמו שהיא עושה בכל עונה וכמו שכל קבוצה עושה. רק דיברתי על המחזורים הראשונים, בהם למילאן יש הזדמנות גדולה לצמצם את הפער מאינטר ובכך לעשות מין סוויץ' מנטלי.
אחי שכחת עוד שחקן, אדריאנו, אדריאנו גם עזב את פארמה לפני שנתיים ועבר לאינטר. :aaa15: אתה חסר אופטימיות לגבי קבוצתך.