אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אדרי ואיברא ישחקו ביחד זה לא יעבוד כי שניהם אותו סגנון ואז נסבול עוד פעם את חוסר ניצול המצבים בקיצור אני מעדיף לשחק עם אדרי והרנאן ואם לא אז למכור את אדריאנו בסכום גבוה ולהביא קשר אגפים למרות שאני מת על אדריאנו אבל אין מה לעשות החתמתו של איברא תעשה הרבה בעיות.

* אינטר תשחק מול מסינה בשמינית גמר הגביע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/06
  2. MHFC Member

אדריאנו חלוצה של אינטר, מאוכזב מאוד לאחר המשחק בגמר הסופר קופה, אחרי ששיחק 60 דקות והראה יכולת לא טובה, החלוץ אמר "אני מטורף עם עצמי". המועד ההעברות נסגר בעוד שלושה ימים, כך שלא נותר הרבה זמן לאדריאנו לחשוב אם להישאר בנארזורי או לעזוב.

http://calcio.cocolog-tnc.com/football_channel/adriano.Xxx

3. Jose Mourinho Member

לואיס פיגו אמר עליו היום בראיון לאתר הרשמי של אינטר: "שחקן ברמתו של אדריאנו לא מאבד ושוכח את היכולות שלו מיום אחד לאחר".
    חוששני לבשר לפורטוגלי, שאם אדריאנו(שאגב אמר "אני כועס על עצמי" ולא "אני מטורף עם עצמי") ימשיך כך, הוא כן ישכח את היכולות שלו ויקרה לו בדיוק מה שקרה לראול.

אני ברגשות מעורבים בקשר לברזילאי. מצד אחד אם אדריאנו יישאר באינטר בכושרו הנוכחי אז שוב הוא לא יתרום מאומה ולא יהיה מנוס מלמכור אותו או בינואר או בקיץ הבא, ומצד שני אם הוא יימכר ויפרח בקבוצה אחרת שוב נבכה על מכירה מטומטמת של אינטר ונישאר רק עם רקובה שכנראה ייפצע במרבית העונה וקרוז במקרה שאיברהימוביץ' או קרספו לא יהיו זמינים.

4. GUTE Member

לדעתי אינטר תעשה טוב אם תמכור אותו. יש מספיק קבוצות שיעוטו עליו. אינטר צריכה לשנות פניה לחלוטין.
    ללא ספק הבעיה של אדריאנו היא מנטלית, הוא מרגיש שיש הרבה עומס על כתפיו. לדעתי בקבוצה אחרת הוא יחזור לעצמו וכולנו בתור אוהדי כדורגל נרוויח בחזרה שחקן נפלא.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

לומר שוב?
    מילאן מילאן מילאן!!! תתעוררו כבר!
    סוביס, אוליביירה, רונאלדו...מעבר לכביש יש לכם את הפוטנציאל לחלוץ הכי טוב בעולם והוא במשבר עם הקבוצה שלו, תתעוררו!

6. GUTE Member

ובספרד יש גם את אחד הכישרונות הגדולים , פרננדו טורס. הכל פונקציה של כסף, מילאן לא מתלהבת לשפוך כרגע כספים. אני מאמין שהמחיר של אדריאנו אמור להיות בסביבות ה30-40 מיליון יורו ואני לא רואה את מילאן שמה עכשיו כזה סכום, מה גם, אינטר עדיין בסיוטים מסיידורף ופירלו.

7. Jose Mourinho Member

יפה אמרת, מעבר לכביש. 99.9% שאדריאנו לא יעבור למילאן. לדעתי הוא יישאר, אבל אחרי מה שקרה עם רונאלדו בקיץ 2002 אני מעדיף לחכות עוד יומיים לפני שאני יוצא בהצהרות.

8. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אני לא מבין מה הקשר.
    אדריאנו, אם יעבור, לא יהיה השחקן הראשון שיעבור בין אינטר למילאן.

9. Jose Mourinho Member

אינטר לא תרצה לחזק את הפייבוריטית לזכות בסקודטו העונה בחלוץ עם פוטנציאל להיות הטוב בעולם. מה גם שכמו שאמר GUTE, אני חושב שבאינטר למדו ממקרי פירלו וסיידורף.

10. GUTE Member

נכון, אבל עוד לא קרה שהכוכב הגדול של אינטר או לפחות מי שאמור להיות כזה חצה את הכביש.
    גם סיידורף וגם פירלו היו יחסית בינונים באינטר.
    אני אישית לא רואה את אדריאנו מגיע למילאן , אבל .... בבקשה בבקשה שאני טועה!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

11. Jose Mourinho Member

סיידורף כיכב באינטר, אבל הקטור לוזר העדיף עליו את פרנצ'סקו קוקו, שהיה אז אחד מהמגנים השמאליים הטובים בעולם, ואותה עסקת חליפין התבצעה. בעונה לאחר מכן סיידורף כיכב במילאן וקוקו גם כן שיחק נפלא באינטר. אבל אז קוקו נכנס לתקופת פציעות מחרידה ושיחק בקושי 10 משחקים בשתי עונות, ואז הושאל לליבורנו(שם היה מצויין העונה), בעוד סיידורף משחק מצויין במילאן עד עצם היום הזה.

אגב, לא הגיע הזמן לשנות את הכותרת של הדיון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/8/06
  12. GUTE Member

קצת הגזמתי, אתה צודק, סיידורף היה טוב באינטר, אבל תסכים איתי שהוא עוד עלה ברמתו מאז שהוא הגיע למילאן.

13. פול סקולס Member

נגיד והיה מצב בו אדריאנו ממש ממש משתוקק לעבור למילאן. (שוב- רק נגיד ש..)

האם אינטר באמת יכולים למנוע משחקן מסויים את הבחירה באיזה מעודון לחתום?

14. GUTE Member

טכנית הם יכולים, הם פשוט מסרבים לכל הצעה שתגיע ממילאן. אדריאנו עדיין תחת חוזה באינטר.
    כמובן שתלוי עד כמה ההצעה של מילאן תהיה גבוהה. אני מאמין שכל קבוצה (לא מילאן) שתהיה מעוניינת בשירותיו של אדריאנו ותציע קרוב ל40 מיליון יורו תענה בהסכמה מצד אינטר.
    לגבי מילאן הסכום יצטרך להיות קצת יותר גבוה לדעתי אם בכלל.

15. MHFC Member

לא רק מילאן רוצה אותו, במידה ואדריאנו יעזוב את אינטר וזה לא יהיה למילאן, אני בטוח בכך שקבוצתו החדשה תהיה מנצ'סטר יונייטד שהתעניינה בו כבר ומחפשת חלוץ בדחיפות, אני מאוד רוצה לראות את אדריאנו במילאן, זאת לא פעם הראשונה שאני אומר את זה, אני אוהב את סגנון המשחק שלו, יש לו המון פונטציאל ובעונה האחרונה הפונטציאל הענקי שבו לא פרץ, אבל כשיש הנהלה כזאת למילאן, הסיכוים שהוא יבוא קלושים.

קשה לי להאמין שבאינטר הוא יכול להפוך עוד להיות החלוץ הטוב בעולם ואני אסביר בדיוק למה, בעונה החולפת הוא היה יכול לעשות את זה שכל הפונטציאל האדיר שיש לו יפרוץ, אבל זהו שהוא לא עשה והוא פיספס הזדמנות ענקית, עכשיו יש שלושה חלוצים מהדרג הראשון בעולם באינטר, קרספו, איברהימוביץ ואדריאנו, לכן אדריאנו יכול להיכנס ללחץ ולהיות מתוסכל מכך שהוא לא כובש ואולי אפילו הוא יוכל למצוא את עצמו יושב על הספסל ומהמצב הזה הוא לא יוכל להפוך להיות החלוץ הטוב בעולם.

*דיברתי בכלליות וגם בקשר להודעה.