אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. GUTE Member

כנראה שאני ואתה לא רואים בדמות המנהיג את אותו הדבר. אני רואה במנהיג מישהו כמו שבצ'נקו לדוגמא. שכמה שנים טובות סחף אחריו את מילאן גם בתור מנהיג וגם בתור סטאר.
    לדעתי לאינטר אין אחד כזה. חאבייר זאנטי הוא אומנם טוב ומנוסה אבל אני אישית לא חושב שהוא מנהיג בולט על המגרש. ויירה וקמביאסו הם מצויינים במרכז השדה, אבל בואו לא נשכח שויירה רק הגיע .
    אני חושב שאינטר יכולה לעשות דברים יפים העונה, יש לה הרכב חזק מאוד כמו בכל תחילת עונה, רק צריך לקוות (כמובן , לא אני) שהם שוב לא יאכזבו.

גם אוהדי אינטר יודעים שהגביע זה לא משאת נפשם העיקרית. ההבדל בין מילאן לאינטר שכבר שנים מילאן מגיעה לשלבים האחרונים בצ'מפיונס ובליגה שבשני המפעלים האלה אינטר הייתה רוצה להצליח לפחות כמו מילאן.

2. צ'וצ'ו קמביאסו Member

זה נכון אינטר עדיין לוזרית, אבל שמע זה לא הכל רק השגים, קבוצה מעודדים בכל זאת.

מילאן מנצחת גם כי היו לה שחקנים הרבה יותר טובים משל אינטר במשך השנים, אבל העונה זה יכול להשתנות, שחקנים כמו קרספו והשאר שהזכרתי לא היו באינטר הרבה שנים, היה איזה אחד אפריקאי בשם אובה מרטינס שרק יש לו כח ועוד אחד שעבר זמנו אלבארו רקובה וחלוץ שיודע להבקיע מהספסל - קרוז, זה לא מספיק להתחרות על התארים הגדולים.

3. MHFC Member

דווקא המשתמש עם היכינוי אינטר (מה השם?) מתחיל עם ציפיות קטנות, אבל לא נראה לי שזה יעזור במשהו, בכל מקרה אולי הבאתו של ויירה, גרוסו, קרפסו, איברהימוביץ יהפכו את המצב שלה.

מה הקשר?למרות שהיא לקחה שתי גביעים, אינטר יוצאת לוזרית ואולי העונה זה יתהפך, אולי מילאן לא זכתה באף תואר, אבל בוא נסכים בכך שמילאן היית עדיפה על אינטר בשנתיים האחרונות.יצאנו די לוזרים בעונת 2004/2005, כאשר היינו קרובים כבר להניף את גביע האלופות והיינו יכולים גם לקחת את האליפות, אבל ברגעים האלה אנג'ילוטי הלך על גביע האלופות ולא על האליפות ובסופו של דבר הפסדנו את שתי התארים.

4. Jose Mourinho Member

מארטינס יעבור בדיקות רפואיות בשעות הקרובות ויחתום בניוקאסל. סכום ההעברה המשוער: 18 מיליון יורו.

5. Jose Mourinho Member

אני מצטט את עצמי מהדיון בפורום העולמי:

6. Deki Member

שבצ'נקו מנהיג :aaarofl:
    חבייר זאנטי מכניס בשחקנים מוטיבציה ורוח לחימה, זאת המהות שלו כמנהיג. אומנם אין לו את סוג המנהיגות המילולית, אבל שהוא על המגרש, והוא נותן את ה-100% שלו, השחקנים מקבלים מוטיבציה

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

את הגרעינים אפשר להכין, אבל ציפיות עדיין אי אפשר. לא יודע איך יתחברו כל הגורמים באינטר החדשה, וזה מאוד מאכזב שהמצב תלוי בידיים של מנצ'יני. בכל מקרה, צריך שירוצו כמה משחקי ליגה כדי לקבל תחזית כלשהי על המשחק.

אינטר באיירן זה לא משהו שרואים כל שנה, כך שבכל מקרה, זה יופי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

8. Jose Mourinho Member

לוח המשחקים:

Matchday 1, Tuesday 12 September
    Sporting Lisbon v FC Internazionale

Matchday 2, Wednesday 27 September
    FC Internazionale v Bayern Munich

Matchday 3, Wednesday 18 October
    FC Internazionale v Spartak Moscow

Matchday 4, Tuesday 31 October
    Spartak Moscow v FC Internazionale

Matchday 5, Wednesday 22 November
    FC Internazionale v Sporting Lisbon

Matchday 6, Tuesday 5 December
    Bayern Munich v FC Internazionale

במחזור השני יתקיים המשחק שאני הכי מצפה לו, אינטר מול באיירן מינכן בסן-סירו, עם 70,000 אוהדים שחורים-כחולים שרופים מאחורינו. שתי האימפריות עם כל הסופרסטארים על הדשא. קלאסה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/06
  9. מיכל3 Member

אחד הבתים המעניינים לדעתי, אני מאמינה כמובן שאינטר ובאיירן יעלו אבל לא יהיו להן חיים קלים
    נגד ליסבון שהיא קבוצה טובה. אינטר תתחיל ותסיים גם בראשות הבית לדעתי...

10. Jose Mourinho Member

http://www.nufc.premiumtv.co.uk/page/NewsD...~887839,00.html

מארטינס בניוקאסל, וזה סופי.
    אין לו מקום בסגל הנוכחי של אינטר, אני האמת לא ממש אהבתי אותו, בעיקר בעונה האחרונה(לפני כן עוד האמנתי בו והאמנתי שיפרוץ, אבל העונה שברתי כמה קירות בגללו) ותמיד רציתי שרקובה יפתח במקומו לצידו של אדריאנו. שלום ולא להתראות מחמיצן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx

מישה, הגיע הזמן שתחליף כינוי!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/8/06
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

רק להזכיר לכם אוהדי אינטר, שהאיש בחתימה שלי, הוא האליפות האמיתית האחרונה שלכם באינטר!

תנו כבוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. צ'וצ'ו קמביאסו Member

כמובן לכל הגרמנים ששיחקו אז באינטר אנדראס ברמה, לותאר מתיאוס, וגם יורגן קלינסמן שהצטרף אחרי האליפות וזכה עם אינר בגביע אופ"א והסופר קאף.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כנראה שגרמנים זו נוסחה להצלחה באינטר. מאז שאין גרמנים אין תארים (אל תקפצו עם הגביע כל הזמן, כי מילאן ויובה עולים עם הרכבים מזלזלים). אולי הייתם צריכים להלחם על באלאק, כי כסף אכן יש כמו שראינו לאחרונה באינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

14. Jose Mourinho Member

מספרי החולצות הרשמיים של שחקני אינטר לעונה הקרובה:

1. פרנצ'סקו טולדו
    2. איבן קורדובה
    3. ניקולאס בורדיסו
    4. חאבייר זאנטי
    5. דז'אן סטאנקוביץ'
    6. מאקסוול שרר
    7. לואיס פיגו
    8. זלאטן איברהימוביץ'
    9. חוליו קרוז
    10. אדריאנו לייטה-ריביירו
    11. פאביו גרוסו
    12. ז'וליו סזאר סוארז
    13. דגלאס מאיקון
    14. פטריק ויירה
    15. אוליבייה דאקור
    18. הרנן קרספו
    19. אסטבן קמביאסו
    20. אלבארו רקובה
    21. סנטיאגו סולארי
    22. פאולו אורלנדוני
    23. מרקו מטראצי
    25. וואלטר סמואל
    31. סזאר רודריגז
    77. מרקו אנדראולי
    79. פביאן קאריני*
    99. לאמפרוס צ'וטוס*

*יעזבו ככל הנראה עד תום חלון ההעברות.

מאקסוול מקבל את מספר 6 שהיה של כריסטיאנו זאנטי, מאיקון את 13 שהיה של זה' מריה, דאקור מקבל את מספר 15 שלא היה מאוייש בעונה שעברה, גרוסו ממשיך עם ה-11 מפאלרמו, מספר שהיה בעונה שעברה באינטר אצל מיכאלוביץ', ויירה מקבל את המקום במרכז השדה ואת מספר 14 שהיו של ורון, קרספו מקבל את מספר 18 שהיה של קילי, ואיברהימוביץ' מקבל את מספר 8 שהשאיר אחריו דויד פיזארו. מרקו אנדראולי מחליף מ-49 ל-77. 16 שהיה של פבאלי יהיה לא מאוייש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/8/06
  15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי שויירה עשה כמו זמוראנו כשהיה המספר שלו 1+8 , ויירה היה יכול לקחת מספר 13 ולשים פלוס באמצע 1+3.