ברור שזאת אליפות, רשום על אינטר אליפות, וגם באתר שלהם, וגם על החולצות, אליפות זה כן כי ההתאחדות אישרה את האליפות הזאת, ברור שזאת נחשבת אליפות, אלא עם כן יחליטו לבטל אותה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx אין לי מה להגיד יותר בנושא.אפילו שחקני אינטר בעצמם אני מאמין לא באמת מרגישים אלופים.נקווה שבית המשפט האזרחי יתקן את העוול.ואז אני לא אצטרך לשמוע את השטויות שלך יותר.
בסדר שטויות אבל אנחנו כרגע אלופים וזה לא משנה מה אוהדי יובה חושבים על האליפות שהם קנו שופטים ובגלל לה ביטלו להם.
אתה יצאת פה אפילו אידיוט יותר. האליפות שאינטר קבלה היא על 05/06 בעוד השחיתות הייתה בעונת 04/05,האליפות האחרונה הייתה נקייה לגמרי ואותה אינטר קבלה.ביטול האליפות בעצם לא נבע מהשחיתות באופן ישיר אלא עקיף,העונש הוא הורדה לליגה השנייה ובהתאחדות חושבים שלא הגיוני שהאלופה תהיה בליגה השנייה ולכן אליפות אחת נחשבת ריקה והאחרונה נרשמה על שם אינטר כדי שתהיה אלופה.
אתה אוהד אינטר היחיד בעולם שנותן כלכך חשיבות לאליפות הזו ולא יודע למה אתה שמח , אליפות לא השגנו על המגרש אלא בבתי המשפט אז זאת אליפות על הנייר לא פחות ולא יותר , ואני לא חושבשאוהדי אינטר האמיתיים שמחים כי הם רוצים אליפות על המגרש.
כן בשער השני של יובה בהתחלת המהלך כשזלאטן אם אני לא טועה קיבל את בקדור במצב נבדל אבל השופט לא הרים את הדגל והוא נתן מסירה לנדבד שקורדובה הכשיל אותו ואז דל פיירו הבקייע מ 20 מ'.