אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Jose Mourinho Member

עברתי עכשיו על התקצירים של המשחקים של אינטר העונה, ושימו לב מה ראיתי -

שאדריאנו, רק, אבל רק עם המצבים הבטוחים(הממש ממש בטוחים, לבד, רק הוא מול השוער, אחד-על אחד) שהחברים סידרו לו/שהוא יצר לעצמו, הוא היה יכול לסיים את העונה עם לא פחות מ-36 גולים בכל המסגרות.

הינה, במפורט:

ליגה איטלקית -
    מחזור 2, בחוץ מול פאלרמו, דקה 8 - ורון מוסר לאדריאנו, שנשאר לבד מול סאנטוני בתוך הרחבה, ובועט ישר לגוף של השוער.
    מחזור 3, בבית מול לצ'ה, דקה 5 - זה' מריה מרים לאדריאנו, שחופשי ליד תיבת החמש לנגיחה, ונוגח ברשלנות מעל השער.
    מחזור 13, בחוץ מול מסינה, דקה 29, רקובה מרים לאדריאנו, לבד לבד בתוך תיבת החמש, ואיכשהו הברזילאי נוגח מעל השער.
    מחזור 14, בבית מול אסקולי, דקה 8 - קמביאסו נותן לאדריאנו, שחופשי לגמרי בתוך תיבת החמש, לבד מול קופולה, והברזילאי בועט לגופו של השוער. דקה 64 - סטאנקוביץ' נותן מסירת עומק לאדריאנו, שמשתלט על החזה, מנער שחקן, ומתוך תיבת החמש בועט היישר לרגליים של קופולה.
    מחזור 15, בבית מול מילאן, דקה 12 - מארטינס מקפיץ לאדריאנו, שמשתלט בחזה ומעט מחוץ לתיבת החמש בועט וולה מעל השער. דקה 88(ממש לפני שער הניצחון) - מסירה אדירה של קמביאסו מגיעה לאדריאנו, שמשתלט ומול דידה שולח החוצה מ-8 מטרים.
    מחזור 16, בחוץ מול רג'ינה, דקה 84 - אדריאנו חוטף כדור, עובר שני שחקנים, וברגל ימין שולח בעיטה שנראתה יותר כמו כדור רוחב.
    מחזור 21, בבית מול פאלרמו, דקה 75 - אדריאנו מקבל בצד ימין, נוגח קדימה, דוהר תוך כדי שהוא משאיר אבק לאקארדי, מוסר לפיגו אבל הפורטוגלי מפספס. אדריאנו מקבל את הריבאונד אחרי טעות בהגנה, אבל בועט לבד, אולי חצי מטר מחוץ לתיבת החמש, לגוף של לופאטלי.
    מחזור 23, בבית מול קייבו, דקה 39 - פיגו מרים לאדריאנו, שנוגח מתוך תיבת החמש למסגרת, אבל פונטאנה מציל בקושי. דקה 91 - אדריאנו מקבל מקמביאסו עמוק בתוך הרחבה, מנער שחקן אחד, ובמקום לבעוט לפינה הקרובה והחשופה, הכדור שלו עף ליציע.
    מחזור 24, בחוץ מול פיורנטינה, דקה 24 - אדריאנו מקבל מזאנטי בחצי של אינטר, מקפיץ בין 3 שחקנים, עובר עוד 2, ומתוך הרחבה שולח ברגל ימין לשמיים.
    מחזור 29, בבית מול סאמפדוריה, דקה 90, אדריאנו מסתובב על שחקן ברחבה, אבל במקום לבעוט לפינה הוא שולח דרד'לה למרכז השער, ולגוף של השוער.
    מחזור 31, בחוץ מול פארמה, דקה 72 - סטאנקוביץ' מרים לאדריאנו, שמשתחרר מהשמירה ונוגח מ-7 מטרים קרוב מאוד לעמוד.

ליגת האלופות -
    שמינית גמר, מול אייאקס בבית, דקה 27 - אדריאנו מחמיץ פנדל. דקה 93 - אדריאנו מקבל מקמביאסו חופשי בתוך הרחבה ובועט לשמיים.
    רבע הגמר, מול ויאריאל בבית, דקה 2 - אדריאנו מקבל לבד בתיבת החמש מול השוער, אבל מקפיץ מעליו לכיוון הלא נכון וחאבי ונטה מציל מהקו.

גביע איטלקי -
    רבע גמר, מול לאציו בבית, דקה 21 - סולארי נותן עומק לאדריאנו, שבאחד-על-אחד מול פרוצי, לבד לגמרי, בועט סנטימטרים ספורים מהקורה.

ותוסיפו את אלה לעוד 19 שהוא כן הבקיע העונה.

אני יודע שאי אפשר תמיד להבקיע, אבל מי שראה את המשחקים יודע על אילו החטאות גדולות אני כתבתי כאן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/8/06
  2. צ'וצ'ו קמביאסו Member

בסדר זה לא נורא כי אינטר מחזיקת הדאבל.

אני מקווה שעונה הבאה אדריאנו יהיה יותר טוב, אבל אני בטוח שעל המגרש לפחות ניהיה יותר טובים מהעונה, שכן קיבלנו אליפות לא הכי בצדק.

3. אייל ברקוביץ' Member

מקסי רודריגז מבוקש ע"י מילאן ואינטר אבל מעדיף להשאר באטלטיקו
    קישור
    אם הוא מגיע לאינטר היא פשוט קבוצה מושלמת אבל לא נראה לי שאטלטיקו תשחרר אותו!

4. ManUtd Fan Member

מה לא נורא? בטח שזה נורא.
    אדריאנו יכל לסיים את העונה הזו כמלך השערים עם כל ההזדמנויות שהיו לו, ועם זאת זה כמובן היה מקדם את אינטר בטבלה, אבל הוא לא ניצל אותם כראוי. מה גם, חוץ מזה, מה זה אינטר מחזיקה בדאבל? אתה רוצה להגיד לי שאתה חוגג את האליפות?

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אינטר תשחק בשיטת 4/3/3 אנחנו לא צריכים אותו ת ואפילו אם נשחק בשיטת 4/4/2 גם לא צריך אותו כי לדעתי הוא שחקן רגיל ובינוני.

6. uri מנהלים

להפך, התפקיד הטבעי שלו הוא חלוץ קיצוני ימני בשיטת ה 4-3-3.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שהוא ישחק כחלוץ בצד הימני בשיטת 4/3/3 במקרה שיצטרף לאינטר כי פשוט איברא עולה עליו בהרבה דרגות.

8. uri מנהלים

נו.... מה נסגר.... יש 11 שחקנים בסגל.... לא! יש לפחות 23! מאמן צריך לדאוג שכולם יתאימו לו למערך, שיהיה לו גיבוי ברמה מספיק טובה ושתהיה תחרות. לא רוכשים שחקני הרכב בלבד רוכשים גם שחקני רוטציה/ספסל/עומק. ובכלל זו רק שמועה, מה גם שאני לא הצעתי אותו לאינטר, אלא רק הגדרתי את תפקידו במגרש.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל תגיד לי האם אתה רואה שיש חוסר שחקנים בספסל של אינטר???

אינטר היא הקבוצה שיש לה את הספסל הכי טוב , ובמקרה ומאקסי יצטרף לאינטר לא ניראה לי שהוא יסכים לרדת לספסל.

10. uri מנהלים

1. תקרא מה שאני כותב ואז תגיב. אני אצטט את עצמי:

2. מה עשית ממקסי... שחקנים יותר טובים ממנו ישבו על הספסל של אינטר ושל מועדונים פחות טובים.

11. ManUtd Fan Member

פירסומים בספרד מדווחים כי אינטר (ומילאן) מעוניינות להחתים את החלוץ הברזילאי של ריאל מדריד, רונאלדו.

אני לא יודע עד כמה זה אמין, כי בכל זאת האתרים בספרד לא ממש אמינים, אבל נניח שזה נכון, ומנצ'יני אכן מעוניין ברונאלדו, הגעתו של רונאלדו תגרום שם הרבה מאוד בעיות, בשביל מה רונאלדו כשיש כבר את איברהימוביץ', קרספו ואדריאנו? הם ממש לא צריכים את רונאלדו, ובמידה והאחרון יגיע לריאל, אני כמעט בטוח שזה יסמן את עזיבתו של החלוץ הברזילאי השני, אדריאנו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/06
  12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אינטר תביא את רונאלדו, הפירסומים מדברים על טרייד: אדריאנו לברנבאו, רונאלדו לסן סירו.
    בכל מקרה, אין לזה ערך. כמה שעות אחר כך, פאביו קאפלו התבטא בתקשורת ואמר שרונאלדו לא עוזב את ריאל. אז שייחנק איתו ויעזוב אותנו! (אותנו=מילאן...)

13. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מה גם שאנצ'לוטי לא בדיוק מתלהב מרונאלדו.

אני רואה את העיסקה המתרקמת, אדריאנו לריאל ורונאלדו למילאן, ופשוט בא לי לדפוק את הראש בקיר. איך הם לא רואים? איך הם לא מנסים? אדריאנו מתאים למילאן כמו כפפה ליד!!!

14. Dunga Member

זה לא כ"כ פשוט לעבור ליריבה העירונית. בינתיים נראה לי יותר רציני שקרליטוס טבז יעבור למילאן.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטרייד הזה אדריאנו תמורת רונאלדו ,מדובר עליו כבר משנה שעברה ובנתיים לא קרה כלום.