אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. XabiAlonso Member

למה שלא יעשו לו בדיקת רקמות או עצמות כדי לבדוק את הגיל המדויק שלו???? ואז יפתר העניין אחת ולתמיד..

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. ManUtd Fan Member

טוטנהאם כבר אינה מעוניינת לרכוש את מרטינס. מי שחזק בעניין שלו אלה הם ניוקאסל ו-ולנסיה שמתחרות על החתימה שלו. כרגע, ניוקאסל היא המובילה, כאשר הציעה יותר כסף לאינטר עבור הניגרי, כסף שהוא לא שווה אותו. אינטר תצא רק מורווחת במידה ותמכור אותו ב-16 מיליון יורו.

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

הגיל לא חשוב,רק התעלול. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

5. uri מנהלים

"זה לא הגיל, זה התרגיל" רצית לומר....

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניוקאסל רוצה אותו בפחות ממה אינטר מבקשת אז היא החזירה את הפרשה עוד פעם.

7. ManUtd Fan Member

אדריאנו לא הולך לשום מקום

כצפוי, סוכנו של השחקן מכחיש את חרושת השמועות על מעבר אפשרי למנצ'סטר יונייטד. השחקן ישאר באינטר, וזהו גם רצונו לפי דבריו של השחקן. עם הישארותו, אני מאמין שמנצ'יני ישנה את המערך שתמיד שיחקה איתו מ-4-4-2 ל-4-3-3.

8. Deki Member

אני מקווה מאוד שזה נכון בקשר לאדרי... גם שנה שעברה חיכיתי לסגירת חלון ההעברות בכסיסת ציפורניים, אני מקווה שיסגר כבר...
    4-3-3... ראיתי כאן מספיק אוהדים שמתלהבים מהשיטה הזאת... אבל זה עוד אסון שיכול לקרות לאינטר. מנצ'יו הצליח טוב מאוד עם ה-4-4-2 הקלאסי שלו, קשר דיפנסיבי אחד, עוד אחד פליימייקר, משחק מאוזן שהניב פירות.
    ברגע שויירה נכנס לעסק, ראיתי שהעסק משתבש, למרות שקמביאסו יכול לשחק בתפקיד של ורון, לאור יכולת המסירה המצויינת של קוצ'ו, התנועה, ומספר יכולות טכניות לא מבוטלות, למרות שהוא לא ורון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    בראיון שמנצ'יני נתן לפני מספר שבועות, נשאלה השאלה האם סטנקוביץ' ישחק השנה באמצע, משהו שאני מחכה לו הרבה זמן! מנצ'יני אמר שהוא ישחק באגף, אבל הוא ישולב גם באמצע, מקווה שימשיך לשחק בכל אופן עם 4-4-2, כי 4-3-3 זאת סתם התלהבות והפרזה, יקח הרבה זמן להסתגל לזה, אנחנו לא בארסה או צ'לסקי שאפשר לעשות את זה (גם צריך את השחקנים המתאימים, מה יהיה עם קשרי האגף?).
    למנצ'יני גם אין שום הבנה טקטית במערכים אחרים, כמו שהוא ניסה את ה-4-5-1 שרק הנחיל הפסדים. לא צריך לתקן מה שלא מקולקל!

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/06
  9. Jose Mourinho Member

פיגו וסולארי יכולים להיות מחליפים לאדריאנו וזלאטן בצדדי ההתקפה ב4-3-3.

לא מקולקל, אבל גם לא מספיק טוב. ה4-4-2 נכשל כבר שנתיים ברציפות. מנצ'יני הביא שחקנים חדשים, וצריך לתת הזדמנות ל4-3-3, שמאוד מתאים לסגל השחקנים הנוכחי. אני מבטיח לך ששחקנים בקליבר של אדריאנו, איברהימוביץ', קמביאסו, ויירה וסטאנקוביץ' יכולים להסתדר בשיטה הזאת - אחרי הכל זה מתאים להם בול.

10. Sir Alex Las' Killa

אני לא יודע מה גילו המדוייק של מרטינס, אבל תדעו שהרבה שחקנים שמגיעים מאפריקה משקרים לגבי הגיל. הבעיה בידיעה הזו זה שהיא בדיליי של שנה שלמה, והיא מתפרסמת בסאן.

לגבי מנצ'יני. איבדתי את כל האמון במאמן הביזארי הזה, אני גם לא אתפלא אם הוא יזרק לפני ינואר.

11. Deki Member

ומה יהיה על החלוצים שישארו? (קרוז ורקובה), קרוז היחיד שנכנס לתפקיד של קרספו, לא מתמזמז עם הכדור כמו אדרי וזלאטן, כחלוץ קלאסי. זה יותר מדי מחליפים לדעתי, הסגל הנוכחי הוא מושלם ל-4-4-2, זה שלא זכינו באליפות שנתיים עם המערך הזה, לא אומר שהבעיה היא במערך, אלא שילוב השחקנים השונה במערך. אולי עצם העובדה שאינטר תקפה כל הזמן עם אגף ימין, עם פיגו וזאנטי, הביא לקבוצה היריבה יתרון שיכלה לרכז את המשחק ההגנתי שלה באגף שמאל שלה... עכשיו שיש את גרוסו, שהוא שחקן הרבה יותר טכני מפאבאלי, לאינטר יש יותר אופציות בצד שמאל. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    יש כ"כ הרבה שחקנים באינטר שחבל שאי אפשר לשחק גם איתם... מאייקון מרשים מאוד במשחקי הידידות, במקרה שמטראצי או קורדובה לא ישחקו, שניהם מצויינים. רבים הספידו את קורדובה, אבל לא מוצאים כל יום שחקן עם ניתור כזה ומהירות כזאת. מטראצי גם בלם שלא רואים כל יום, יכול לעשות התקפה כמו חלוץ עם משחק הראש האדיר שלו, המסירות המצויינות והבעיטות החופשיות שלו...

לפי דעתי מערך ה-4-4-2 צריך להמשיך, הוא מאוד מאוזן, אולי ליתוש קטן שלו מבחינה טקטית, אולי לתקוף קצת מצד שמאל, יעשה לו יותר טוב

אובה כ"כ חמוד, שאם הוא בן 28 שווה לקנות אותו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx שחקן עם מהירות כזאת, ויכולת עם הכדור, שווה את הכסף. לא נראה לי שהוא בן 28, יש לו אופי של שחקן צעיר וגם אפשר להבחין שהוא מתבגר ממשחק למשחק מבחינת האופי, הוא לומד מטעויות שלו, שאם הוא בן 28, אז יכול להיות שהוא ממש מסכן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

בקשר למנצ'יני, שנה שעברה גם לי הייתה תקופה שאיבדתי בו אמון, אמרתי "אם הוא מנצח ב-5 המשחקים הקרובים אני סולח לו!"
    ניצח בשלושה ברצף, היה את הדרבי נגד מילאן, אמרתי שכבר ויתרתי לו בכל מקרה, אבל ניצח גם אותו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Jose Mourinho Member

קרוז יהיה המחליף של קרספו במרכז ההתקפה, ורקובה לצערי (הרב) ימשיך להיפצע ויהיה כשיר רק ל-15% מהמשחקים בכל המסגרות.

אתה שוכח שבמצב כזה ניאלץ להמשיך לראות את סטאנקוביץ' תקוע באגף ולא תורם במאומה למשחק של אינטר, ואז גם אדריאנו או זלאטן יישארו על הספסל. המערך הזה, עם הסגל הנוכחי, יכול לעשות יותר נזק מאשר להועיל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/8/06
  13. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אני מסכים ש4-4-2 היא שיטה יותר טובה מ4-3-3 אפשר לשחק כבר בלי סטאנקוביץ', אמרתי לא חיביים לשנות את כל השיטה בגלל סטאנקוביץ', שישחק בכנף פשוט או על הספסל.

4-4-2 שלי לעונה הבאה:

שוער: טולדו.

בלמים סמואל ומטראצי.

מגנים: גרוסו ואיל קאפיטנו.

קשרים אחוריים: ויירה וקמביאסו.

קשרים קדמיים: פיגו בימין, סטאנקו בשמאל.

חלוצים: אדריאנו או זלאטן ליד קרספו.

זה שיש לנו 3 חלוצים בכירים לא אומר שצריך לשחק עם כולם מישהו יכול להיות גם בספסל, אני לא אוהב 4-3-3 פרוע, זה מזכיר לי את התקופה של זאקרוני עם השלושה חלוצים שזה לא עבד ולא היה מאוזן.

14. Deki Member

באמת כשיש לך את רקובה אתה צריך להביא את זה בחשבון שהוא נפצע כמעט כל אימון (כל שבוע כמעט אני רואה שרקובה עושה אימון החלמה מפציעה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ), אבל כשהוא בכושר חייבים לתת לו לשחק, יש לו את היכולות להיות הכי טוב בעולם, רק שהגיל כבר מאוחר מדי.

אינטר הייתה צריכה להסתפק בדאקור, סטאנקוביץ' כפליימייקר באמצע, ואז אולי להביא איזה מחליף לסולארי (אם לא גרוסו, כשמקסוול מגן שמאלי, אם הוא עדיין שווה מה שהוא היה לפני הפציעה), ומחליף באגף לפיגו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    מסכים איתך 100% זה המערך שיש לאינטר להציע, למרות שהייתי מעדיף לראות קשר יצירתי יותר באמצע, ולא לשחק עם 2 קשרים דיפנסיביים כמו יובה. אני מעדיף יותר פליימייקר באמצע. אל תשכחו את קורדובה, שאני חושב ומקווה שמנצ'יני יתן לבלמים שבכושר הכי טוב לשחק, כמו שהוא עשה עד עכשיו תמיד עם שחקני אינטר (חוץ מאדריאנו, שרצה להחזיר לו את הביטחון ושילב אותו במשחקים)

15. Dunga Member

למה אדריאנו או זלאטן לצד קרספו, ולא אדריאנו וזלאטן פותחים? תודה לאל שאלו הבעיות של אינטר לעונה הקרובה. יש לקבוצה פשוט סגל נהדר. 4-4-2 הכי טוב לקבוצה, כמו שצויין למעלה, ואם הקבוצה נמצאת בפיגור יהיה ה 4-3-3 הקטלני.