אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Jose Mourinho, Jul 17, 2006.

1. Jose Mourinho Member

ילדותית ולא קשורה? קראת לי מגוחך אפילו בלי לקרוא את מה שכתבתי. תלמד לקרוא לפני שאתה מגיב ומבלבל את המוח.

הוא עשה את מה שהוא היה צריך לעשות בצורה הכי טובה שיש. זה שלא זכינו באליפות בשתי העונות שלו לא אומר כלום לגבי היכולת שהוא הציג(שד"א הייתה יותר טוב מזו שפיזארו הציג באודינזה).

Last edited by a moderator: Aug 14, 2006
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי לך מגוחך כי כבר יותר מחודש אתה חופר פה על מעבר אפשרי של מנסיני לאינטר בלי שום בסיס לדבריך אחריי שלא פעם אחת הבהירו לך שזה לא מציאותי...רואה..קראתי את הפוסטים שלך =]

אני שמח בשבילך שנהנת מהמשחק של ורון בשנתיים האחרונות אבל בוא לא נגזים..הוא לא היה יותר טוב מפיזארו באודינזה בשנתיים האחרונות שלו בקבוצה...הוא היה כזה כשיחשק בלאציו..ושלא יהיו טעויות אני משווה את ורון מהתקופה שלו באינטר..לא בתור שחקן כי הוא עולה על פיזארו בכמה רמות..

3. Raulito Madridista

אני אגיב כעת על רשימת השחקנים שבדרך החוצה מאינטר לפי דבריו של מוראטי.

על מארטינס כבר אמרתי. אינטר צריכה למכור אותו לכל המרבה במחיר. למרות שפורטסמות לא קבוצה גדולה לדעתי הם הכי רוצים אותו, ואותם אפשר טיפה לסחוט בעוד כמה מליונים, בעיקר בגלל גאידמאק שרכש את הקבוצה. ולנסיה לא תעלה את ההצעה וגם לא טוטהנאם למרות שטוענים שהתרנגולים לא מעוניינים במארטינס. מחיר של 15 מליון יורו מעולה בשביל אינטר, גם ב14 מליון הייתי מוכר. יעקובו ומארטינס בחוד של פורטסמות יהיה עם שני סילונים ניגרים.

בקשר לאדריאנו, אני חושב שהוא לא יעזוב, למנצ'סטר יש כסף ואין לה בעיות כלכליות, הם צריכים חלוץ אבל אינטר לא תמכור את אדריאנו בפחות מ30 מליון יורו ואת הסכום הזה אין למנצ'סטר. הוא ייתחרה על מקום בהרכב או יישחק ב4-3-3 וייתן את התפוקה שלו, וייתן עונה טובה. יישכחו בכלל על הדיבורים שהוא יעזוב.

בקישור המרכזי של הקבוצה יש מחליף בדמותו של אולייבה דאקורט, שלא יישחק במערך של 4-3-3. ווירה, סטאנקוביץ ואסטבן קמביאסו מועדפים עליו. במידה והקבוצה תשחק עם שני קשרים אז סטאקנוביץ יירד לספסל או יישחק כקשר אגף. בכל מקרה, אני לא יודע אם לקבוצה שמשחקת עם שלושה קשרים במרכז המגרש, מספיק שחקן אחד בלבד לחילוף, אבל אני מאמין שמנצ'יני יישנה את השיטה במידה וייסחר לו שחקן. פיזארו לא היה משהו באינטר, שייחפש קבוצה אחרת.

אלבארו רקובה לא יעזוב את אינטר, הוא אחד הסמלים במועדון, בטח שלא לקבוצה לעולה החדשה כמו אטלאנטה. הוא היה שחקן ספסל כבר כמה עונות ולא התלונן ותמיד סיפק את הסחורה ששיחק, גם הפציעות הפריעו לו. רקובה הוא האופצייה אחרי שלושת החלוצים: אדריאנו, זלאטן וקרספו.

לכן, מי שיעזוב הוא חוליו קרוז, אבל אני לא מבין למה ליובנטוס, אולי לרומא. יובה בליגה השנייה, יש לה את טרזגה ודל-פיירו, וגם את זאלייטה. אני לא רואה אותו עובר לשם.

סנטיאגו סולארי לא יישחק כמעט במידה והמערך הוא 4-3-3, למרות שכשחקן הנמצא בהתור חצי חלוץ הוא יכול להיות לא רע(מהיר, זריז, מדוייק, יודע להגביהה). אם הוא יעזוב אז שיהיה לקבוצת צמרת אחרת, לא משנה באיזה ליגה. אני מת לראות את סולארי פורח ושחקן הרכב עונה שלמה. לבטיס לא כדאי לאינטר למכור את סולארי. שלא יחזיקו אותו בכוח אבל 2 מליון עליו זה כלום.

4. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אגיד לך,

בכל משחק של אינטר שורון לא שותף בו הקישור של אינטר פשוט לא עושה כלום אין מסירות מדויקות לחלוצים ואין ניהול משחק כי פשוט חסר ורון.

כלנו זוכרים איך היה הקישור של אינטר לפני הצטרפתו של ורון היה לנו קישור גרוע עם זאניטי ופארינוס, וכשהצטרף ורון וקאמביאסו הבעייה נפתרה.

* אם צפיתי במשחק של אינטר ויובה במחזור השני אז בטוח שראית איך אינטר לא הסתדרה אחרי שורון נפצע והחלף.

5. Jose Mourinho Member

לא מדוייק. אומנם ניהול המשחק של פיזארו לא היה ברמתו של ורון, אבל עדיין היה את פיגו וקמביאסו שסיפקו כדורים טובים מאוד לחלוצים.

מול יובה בסיבוב השני, אחרי שורון נפצע, מנצ'יני נתן לסטאנקוביץ' להיות הנווט במרכז המגרש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ...

גם בתקופה שלו באינטר הוא היה טוב מפיזארו.

6. צ'וצ'ו קמביאסו Member

תקשיבו הרכב טוב לעונה הבאה ומעניין:

שוער: טולדו

בלמים: מטראצי וסמואל.

מגנים: גרוסו ואיל קאפיטנו.

קשרים אחורים ויירה וקמביאסו.

קשרים קדמיים פיגו מימין, זלאטן משמאל (הוא יודע לשחק בצד אפקטיבי).

חלוצים: קרספו ואדריאנו.

לדעתי הרכב שיכול ללכת על כל התארים, מקסימום סטאנקוביץ' יהיה שחקן רוטציה הוא יחליף את ויירה או קמביאסו באמצע, אבל לא הייתי בונה עליו, הוא מזדקן ופחות טוב מבעבר, עם רוצים לשחק 4-4-2 קלאסי עם 2 אחוריים, קשה יהיה לשחק עם סטאנקו, לדעתי זה הרכב כמעט חלומי שיכול ללכת על כל התארים, חולייה התקפית מפחידה מאוד, רק לחשוב על פיגו, זלאטן אדריאנו וקרספו בהתקפה, ושתי קשרים אחוריים מצויינים, והגנה טובה, ומגניים מצויינים, יש לנו הרכב באמת הרבה יותר טוב משנים קודמות, אני מצפה לתארים הפעם ולא לתירוצים.

מקסימום אפשר גם לשחק 4-4-2 רגיל אבל עם סנקוביץ' בצד וזלאטן חלוץ לצד אדריאנו וקרספו יהיה החלוץ שיעלה מהספסל.

Last edited: Aug 14, 2006
  7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדריאנו ואיבראהימוביץ' אותו סגנון משחק והשילוב הזה עלול ליצור בעיות.

* עם הסגל הנוכחי השיטה הכי מתאימה היא 4/3/3 , והשיטה שאתה העליתה לא מתאימה בכלל כי פיגו לא יכול לשחק עונה שלימה בגיל 34 וגם זלאטן לעולם לא שיחק קשר שמאלי ולשלב אותו בתפקיד הזה הימור מסוכן.

8. Jose Mourinho Member

צ'וצ'ו קמביאסו(אגב, אומרים קוצ'ו קמביאסו ולא צ'וצ'ו, אל תקשיב לנדב יעקובי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ):

1. מנצ'יני בחיים, אבל בחיים לא יוציא את סטאנקוביץ' מההרכב. כך שצריך לפחות לשים אותו בעמדה בה הוא טוב - באמצע, כקשר הימני מבין 3 ב4-3-3.

2. סטאנקוביץ' זקן?! הוא בן 28! אם הוא זקן אז מה פיגו, שהכנסת אותו להרכב כאילו הוא יצליח למשוך עוד עונה ברמה גבוהה?! הפורטוגלי מגרד את ה-34!

3. כמו שאמר inter4me, זלאטן בחיים לא יהיה מסוגל לשחק קשר שמאלי, ובהתקפה לשחק איתו ועם אדריאנו יחד ללא קרספו זה סיכון, שלמדנו אותו על בשרנו בעונה שעברה עם מארטינס. קרספו חייב להיות בהרכב, במרכז ההתקפה ב4-3-3, כשאדריאנו וזלאטן בצדדי ההתקפה.

9. צ'וצ'ו קמביאסו Member

סטאנקוביץ טוב אבל לא אסון עם ישחק על הספסל, בעונה שעברה הוא קצת נחלש מלבד משחק אחד נגד ויאריאל הוא לא עשה כל כך הרבה, אני מקווה שיהיה יותר טוב, פיגו הוא שחקן שחקן הוא נתן עונה יותר טוב מסטנקוביץ' בלי קשר לגילאים, עם תיהיה בעיה אפשר להביא את מאנסיני מרומא ויש את סולארי.

אתם צריכים להבין שזלאטן יודע לשחק בצדדים יותר טוב מבאמצע עם ראיתם אותו משחק ביובה.

10. Jose Mourinho Member

כולנו ראינו אותו ביובה, הוא שיחק חלוץ שני מאחורי טרזגה, ולא כקשר בצד. הוא אומנם בורח לצדדים במהלך המשחק, אבל יהיה אפשר להציב אותו בצדדי ההתקפה רק במידה ומשחקים 4-3-3, ואני אומר את זה כבר בפעם המאה. זלאטן כקשר שמאלי זה אסון, אפילו יותר מסטאנקוביץ'.

שוב, כולנו יודעים שסטאנקוביץ' הוא מאוד בינוני באגף, ולכן הוא חלש באינטר כבר קרוב לשתי עונות ברציפות, אבל ב4-3-3 הוא צריך להיות בהרכב, נקודה!
    פיגו כבר מבוגר, הוא לא יכול להמשיך עוד עונה באותה יכולת כמו בעונה שעברה, ולא משנה כמה טוב הוא היה. הוא צריך להיות בספסל בעונה הקרובה.

11. ManUtd Fan Member

יעקובו? יעקובו לא משחק בפורטסמות', אלא שיחק בפורטסמות'. כרגע הוא משחק במידלסבורו. יכול להיות שהתכוונת ל-לואה לואה?

12. XabiAlonso Member

13. ManUtd Fan Member

אוהו, מתי תבינו שזה כלל לא נכון. מי מקשיב בכלל לאתרים הישראלים? הם לוקחים את רוב המידע שלהם מהאתרים הצהובונים, סטייל הסאן כמו שקרה עכשיו עם מרטינס. אלו סתם שטויות, הוא בן 21, ולא מבוגר בשש שנים. לא פירסמו את זה בשום אתר רציני, מלבד פינת השמועות באתר ה-BBC, שם הם מרכזים את כל השמועות שעולות בכל אתרים, כולל הסאן וכל הצהובונים.

14. Jose Mourinho Member

Last edited by a moderator: Aug 15, 2006
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שהפרשה הזאת נסגרה בשנה שעברה...כנראה התרנגולים רוצים אותו בזול אז פתחו את זה עוד פעם..שישאלו את בבאיארו וזהו..