טוטנהאם לא מעוניינת באובאפמי מרטינס, אחרי הספקולציות שעלו לגביו האמת, שעשו בשכל. הם ממש לא צריכים אותו, ובנוסף הוא לא איזה חלוץ גדול שזה יהיה ממש חיזוק לסגל.
גרוסו הוצג היום רשמית: http://img112.imageshack.us/img112/549/3190xm9.Xxx http://img112.imageshack.us/img112/7904/1267pb2.Xxx דבריו של אלוף העולם הטרי במסיבת העיתונאים: "גאה לשחק במועדון גדול כמו אינטר", "חשוב שתהיה קבוצה מאוחדת ומגובשת". הראיון המלא: חלק 1 חלק 2 חלק 3 איברהימוביץ' ערך את אימון הבכורה באינטר ואף הספיק לכבוש שער במשחק אימון פנימי. גם קרספו הבקיע. סטאנקוביץ', קאריני(שיעזוב בקרוב), אנדראולי, ויירה ומאיקון יצטרפו לנבחרות הלאומיות שלהם לקראת משחקי הידידות הקרובים.
חשבתי שהוא הוצג לפני חודש אבל רק אתמול הוא הוצג. אהלן אינטר טוב שחזרת חשבתי שאתה לא תחזור לדון איתנו בכלל.
אתה אכן מרחף: שירר פרש, קלייברט ללא קבוצה, ולקבוצה נותרו רק אואן פצוע לחצי שנה, לוקה שהוא בכלל חצי חלוץ, ואמאובי. הם צריכים חלוץ כמו אוויר לנשימה, ואני צריך שמארטינס יעזוב את אינטר כמו אוויר לנשימה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx inter4me, כבר אמרתי לך, אם ההודעה שלך היא האחרונה בדיון אתה יכול ללחוץ על כפתור http://img119.imageshack.us/img119/797/peditpc5.Xxx ולהוסיף את מה ששכחת להודעה שלך. זו לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שאתה רושם 3 הודעות רצופות, ללא צורך בכך.
אינטר צריכה למכור את אובפמי מארטינס לכל המרבה במחיר, אסור שהוא יישאר בקבוצה, וזה לא טוב גם מבחינתו להיות השחקן האחרון בהתקפה של הקבוצה, שלפחות חמישה חלוצים מועדפים עליו. אינטר לא צריכה למכור אותו בגרושים, יש להתחשב בעובדה שהוא שחקן צעיר מאוד והוא יכול להשתפר עדיין כמובן. אינטר שילמה ליובנטוס הרבה על זלאטן גם בגלל שיש לו עוד הרבה שנים של כדורגל. 12 מליון יורו על מארטינס זה מחיר טוב מאוד לאינטר, אם הידיעה נכונה מוראטי צריך מחר למכור. עם הסגל הנוכחי של אינטר, מערך של 4-3-3 יכול להיות מעניין מאוד וטוב. במקרה זה אין את עמדת הקיצוניים, כי אין לאינטר בעמדות האלה את השחקנים הטובים בעולם. לואיס פיגו בעונה הבאה יודיע על פרישה מכדורגל לדעתי. הפורטוגלי למרות עונה נפלאה אשתקד, יירד ביכולת ולא יספיק לאינטר ל40 משחקים ומעלה. את התרומה משנה שעברה הוא לא ייתן, אני בטוח. סנטיאגו סולארי סתם מתייבש על הספסל למרות שהוא קשר טוב ולא מבוגר, חוץ מזה אין עוד אופציות ריאליות שהן באמת יכולות להפיק משהו. אני חושב שלאינטר אסור לוותר על חוליו קרוז, אלא אם כן תבוא הצעה ממש מפתה, להשאיל לעונה בטח שלא. קבוצה שמשחקת עם שלושה חלוצים צריכה שני מחליפים על הספסל, וחמישה חלוצים בסגל. מה קורה עם חלוץ אחד פצוע לדוגמא(מה שתמיד קורה לרקובה, חבל יכל להיות אחד השחקנים הטובים בעולם), וחלוץ אחד נמצא בתקופה ממש רעה וחייב סיפסול(אדריאנו של החודשים האחרונים של העונה). אין הרבה שחקנים שהם "חלוץ רביעי" והם תורמים את התרומה של קרוז שכבש 20 שערים והיה מלך שערי הליגה של אינטר. לעמדות הקשרים במרכז המגרש יש מחליפים, אולייבה דאקור ופיזארו. למנצ'יני יש סגל טוב מאוד, הוא חייב להפיק ממנו הרבה. רציתי לציין גם את סנטיאגו סולארי, שיכול להיות גם מחליף לחלוצים במערך של 4-3-3. הוא שחקן אגף ויודע לשחק גם כחצי חלוץ, יש לו מהירות, יכולת כידרור טובה ויכולת סיום.
כמה ימים לא הייתי פה ואינטר ממשיכה להשתולל? מי היה מאמין שזלאטן יעבור לאינטר? אחרי כל הדיבורים והגישושים מצד מילאן. רק מראה כמה מילאן לא יודעת לנהל נכון את הרכש שלה וכמה מוראטי יצא גדול הקיץ הזה. אני לא חושב שזלאטן זו רכישה חכמה, במיוחד לאור ריבוי החלוצים כרגע באינטר, אלא אם מאנצ'יני הולך לשחק עם 3 חלוצים, דבר שיפתיע אותי מאוד.
ניוקאסל אכן זקוקה נואשות לחלוץ, וקשה לי להאמין שדווקא מארטינס יכניס להם את האוויר לנשימה. מארטינס כבר אמרתי לדעתי הוא ממש לא חלוץ טוב, ההיפך הוא הנכון, הוא ממש חלוץ אפס, טיפת טכניקה אין לו, אמנם הוא מהיר כמו שד, אבל בחיי שאין לו את מה חלוץ זקוק לו, חוץ ממהירות. 7 מיליון יורו זה בהחלט תהיה מציאה על השחקן הזה. אגב, אינטר המשתמש בהחלט צדק כשאמר שאינטר עם הסגל הנוכחי ככל הנראה תשחק במערך של 4-3-3 ולשם כך הגיע גם זלאטן איברהימוביץ'. אני לא יודע אם הוא יחזור לעצמו אחרי העונה המבחילה שלו, אבל אם הוא יחזור הוא יהיה פשוט מצוין, והמחיר שהגיע אל אינטר יהיה מוצדק. כך גם לגבי אדריאנו, שאיתו אני בטוח שהוא יחזור לכושר ויראה לכולם איזה חלוץ נהדר הוא, ולמה הוא נחשב לאחד הטובים בעולם. במערך שכזה, אני מניח שפיגו או סטאנקוביץ', או בקיצור שחקני האגפים יורדים לספסל. אני מניח שזה יהיה או פיגו, כאשר ההרגשה שלי אומרת את זה שהוא זה שיהיה על הספסל. אני עדיין בדיעה שצריכים להביא מחליף לסטאנקוביץ', ובעצם למה להביא מחליף כאשר הוא נמצא כבר בסגל? מנצ'יני חייב לתת את הדקות, שראוי להן יש לומר לסטניאגו סולארי. אני מניח שההרכב של אינטר יראה ככה (אני מתייחס לקישור ומעלה): ------קמביאסו-------ויירה------סטאנקוביץ'----- ------אדריאנו-------קרספו-----איברהימוביץ'---- אם מהסגל הזה מנצ'יני לא מפיק את המיטב, אני באמת לא יודע מה יש לבן-אדם הזה ומה הוא עושה בעסק הזה בכלל, בטח ובטח שבאינטר ששואפת להרבה הרבה מאוד. אבל הרגע נזכרתי, שיש לו סעיף בחוזה שבמידה והוא לוקח אליפות, החוזה שלו מוארך בשנה, ככה שאחרי העונה הזו לא יכולים לפטר אותו, כי אינטר זכתה באליפות ( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ). בכל אופן, למה לחשוב רעות? נראה איך מנצ'יני יתפקד העונה, ואז נדבר.
לא בטוח. יהיה יותר נכון להגיד שזו תקווה אישית שלי שאינטר תשחק כך, ולפי טורניר "בירה מורטי" יש למה לצפות בעניין של 4-3-3 חדש באינטר. ב4-4-2 אין ספק שלסולארי יש מקום בהרכב. אבל ב4-3-3, אני לא בטוח. 1. כי זו שיטה של 3 קשרים מרכזיים וסולארי הוא שחקן כנף. 2. כי סטאנקוביץ' סוף סוף יחזור לאמצע, ואז אולי גם ישחזר את היכולת הנפלאה שלו מלאציו. לא מדוייק. אינטר יכולה לפטר אותו, אבל תיאלץ להמשיך לשלם את שכרו. כי זאת אינטר, וכי המאמן שלה הוא רוברטו מנצ'יני.
אני יודע שזה לא בטוח, לכן אמרתי ככל הנראה. יש משהו בדברים האלה שאמרת, אבל אני מניח שהשחקנים שמשחקים כביכול בצדדים ב-4-3-3 יעשו תנועות לאגפים, מה שאני מניח שיעשה מנצ'יני, ולשם כך, סולארי עדיף בהרבה על סטאנקוביץ'. אם עדיין לא הבנת התכוונתי לזה: ------קמביאסו------ויירה--------סטאנקוביץ'-------- משמע קמביאסו וסטאנקוביץ' משחקים אמנם באמצע, אבל הם יעשו פריצות לאגפים, כאשר ויירה כמובן יחפה עליהם. יכול להיות שאלו שטויות, כי אני לא יודע ואף פעם לא ראיתי את קמביאסו עושה פריצות לאגפים. אבל גם ההנחה שאתה העלת יכולה לקרות. יש דיי הרבה אפשרויות. אה. זה הסעיף הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי. אני רואה שאתה לא ממש אופטימי, או שאני טועה?