אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Sir Alex Las' Killa

מאמן פורטו לשעבר, ראוי לציין.

זלאטן שחקן אינטר.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכתב בהודעה לפניך,אבל לא משנה.
    אינטר יצאו ממש טיפשים.

3. Sir Alex Las' Killa

הרבה דברים נכתבו בהודעה שלפני, לכן הבאתי לינק.

אינטר יצאו טיפשים? אתם שילמתם עליו 19 מיליון יורו, אינטר 15. אולי כדאי שאני יזכיר לך כמה שנים טובות הוא נתן לכם...

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/06
  4. Wave Member

ibrahimovic in adriano out?
    ככה זה נראה בינתיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

5. משוגע בירוק Member

לא הבנתי את ההודעה.... אנחנו שילמנו עליו 11 מיליון.. אינטר 25 מיליון... מי יצא פראייר? אנחנו?

אה ועוד משהו.. כמה שנים טובות איברהימוביץ' נתן לנו? הוא שיחק שנתיים ביובה, שנה אחת בינונית, שנה אחת קטסטרופלית... ועוד יש לנו רווח של 15 מיליון יורו ביד...

6. Sir Alex Las' Killa

הבנתי, אתה עיוור מספרים.

7. משוגע בירוק Member

מה הקשר...? באתר שאתה הבאת רשום שאינטר שילמה על זלאטן 25 מיליון יורו! למה רשמת 15????

יובה קנתה את זלאטן ב-11 מיליון (איך הגעת ל-19?) אז יובה ברווח של 14 מיליון יורו...

8. F-Sider Member

זלאטן בכלל לא מרשים, כמובן שיש לו את הנתונים אבל בעונות שהוא נתן ביובה הוא לא נתן תרומה ממש גדולה והוא לא מצדיק כל כך הרבה כסף, כבר עדיף לאינטר להשאיר את אדריאנו לצידו של קרספו ולוותר על זלאטן, כרגע מישהו חייב לצאת, ואחרי שהביאו את קרספו וזלאטן נראה שהכוכב של אינטר עומד לעזוב, אולי ליוינייטד.

9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

19 מיליון יורו? :aaarofl:
    אנחנו שילמנו עליו 11 וקיבלנו 24.8.

10. Raulito Madridista

אינטר יצאו ממש טמבלים מהעיסקה ויובנטוס הרוויחה עליו כמה מליונים טובים. אחרי הגעתו של הרנאן קרספו מצ'לסי, החוד של אינטר היה אמור להיות סגור למעשה. לא מובן לי למה צירפו עוד חלוץ, מה זה אמור לעשות לאדריאנו עכשיו? אדריאנו עולה על זלאטן. שניהם היו בעונה גרועה מאוד מבחינתם, אבל אדריאנו בכל המסגרות כבש 19 שערים לעומת זלאטן שכבש תשעה בלבד.

אני בטוח שתוך חודש מנצ'יני יצליח להסתכסך עם זלאטן איברהימוביץ, הם השילוב המושלם. אינטר צריכה כרגע למכור את מארטינס לכל המרבה במחיר, זלאטן שחקן צעיר וזה הדבר היחיד שטוב בו כרגע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx הוא ישמש את המועדון להרבה זמן ככל הנראה, מארטינס צריך להתקדם ולקבל דקות. אם טוטהנאם תציע עליו שוב 13 מליון יורו או 15 מליון, אינטר חייבת למכור ומהר.

הסכום שבוזבז על זלאטן גדול, אינטר הייתה חייבת לרכוש קיצוני ימני במקום החלוץ השבדי. הם חסכו כסף בקשר לקרספו והוציאו אותו. אני לא רואה את זלאטן איברהימוביץ מצליח באינטר, דווקא אצל מנצ'יני.

אינטר כמו שאמרתי הייתה צריכה לרכוש קשר שייסדר לה את האגף של פיגו, שיתחיל לפשל בחצי העונה ושחקן בן 34 לא יכול להתאים לקבוצה ששואפת לשחק מעל 50 משחקים בעונה. במידה ואדריאנו יעזוב זו תיהיה אבידה גדולה לאינטר, הוא עדיין תרם הרבה למועדון והיה מלך שערי הקבוצה ב05\2004, והוא אחראי גדול מאוד שאינטר הייתה במוקדמות ליגת האלופות וסיימה רביעית ב04\2003(עונת הדעיכה של ווירי ועונה קסטרופלית של אינטר).

אהה כן, ועוד משהו: מישהו יודע לאן נעלם המשתמש אינטר? לא מתאים לו, לא להגיב 4 ימים רצוף... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

11. XabiAlonso Member

מישהו יכול להסביר לי את הצדדים החיוביים ברכשיתו של איברהימוביץ'???
    (ואני מכיר את הפוטנציאל העצום שלו)
    אני מקווה מאוד שבאינטר לא יצטערו על מכירתו של אדריאנו...

12. ManUtd Fan Member

כן, יש הבדל מאוד קטן בין 14 מיליון ליש"ט שיכול לגדול ל-18.6 מיליון ליש"ט ל-42 מיליון ליש"ט (טעיתי כשרשמתי דולר, זה היה ליש"ט). כמעט ואין בכלל הבדל בין שני המחירים האלו.

בקשר לרכישה של זלאטן. באמת שאני לא מבין אותה. הם הביאו את קרספו, ועכשיו הם הביאו את זלאטן. אני לא יודע מה מנצ'יני מתכנן, אבל יכול להיות שזה מסמן את עזיבתו של אדריאנו? ואני חשבתי שזה שטויות. בכל אופן, לא ברורה לי ההחתמה הזו, ואני לא יודע מה מתכנן מנצ'יני. יכול להיות שהוא יעשה רוטציות, יכול להיות שאדריאנו יעזוב, יכול להיות הרבה מאוד דברים.

http://inter.it/aas/img/85582.Xxx
    זלאטן במדים החדשים.

אגב, לאן נעלם המשתמש אינטר?

13. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

לעזאזל איתכם,פאונדים,אירו,דולארים...תחליטו!

אינטר יצאה מטומטמת שוב אחרי שמוראטי אמר לפני איברהימארדוביץ' שלא צריך עוד חלוץ. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx

14. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן.בהחלט יפה להגיד מי צריך את טוני,ושהרכישות הסתיימו ואחר כך ללכת ולקנות את זלאטן בסכום עצום.

15. Milan is in my blood Member