עם רכישתו של קרספו לפי המפורסם כאן, אינטר למעשה ביצעה רכש אדיר בקיץ וחיזקה את עצמה בכל המקומות, פרט לעמדת הקשר הימני, אבל אולי ייקרה נס ופיגו ימשיך ביכולת הטובה שלו עוד חצי עונה, ואז בינואר אני חושב שיבוא קשר אגף. גרוסו הוא מגן נפלא והוא הראה את זה במונדיאל וגם בקבוצתו הקודמת פאלרמו, הוא משלב גם יכולת גבוהה בהגנה וגם טכניקה בהתקפה. יש לו הגבהות מדוייקות, מהירות, וטכניקה. פטריק ווירה היה רדום בחצי העונה השני שלו ביובנטוס וכבר שכחו איזה שחקן אדיר הוא היה קודם. ווירה בשיאו קשר 50\50 הטוב ביותר בעולם. הוא סחב את ארסנל לאליפות גדולה ב04\2003, שהקבוצה לא הפסידה במשך כל העונה בליגה וגם המשיכה את הרצף בעונה שלאחר מכן עם עוד 11 משחקים ללא הפסד. הקשר הצרפתי היה המנהיג של הטריקולור בייחד עם זיזו, בישל שער נפלא לריברי, כבש בעצמו שניים(נגד טוגו שער שהוריד הרבה לחץ מהצרפתים ונגד ספרד בשמינית הגמר), והוא גם בישל נגד טוגו להנרי. ווירה היה נפלא במונדיאל ואינטר צריכה שחקן כזה אחרי עזיבת ורון. החוד של אינטר לא היה טוב בעונה שעברה, בעיקר מארטינס שהחמיץ ללא הפסקה כמו טירון. כל זה אמור להשתנות עם בואו של קרספו, שמספק את הסחורה בכל קבוצה בה הוא נמצא. הקדנצייה הקודמת שלו באינטר למשך עונה אחת אם אני לא טועה, הייתה טובה מאוד, הוא הוביל את הקבוצה לחצי גמר ליגת האלופות עם עשרה שערים(ואינטר הייתה קבוצה ששיחקה בונקר באירופה). חוד של קרספו+אדריאנו אכן יכול להבטיח הרבה, קרספו לא צריך יותר מדיי מצבים כדי לכבוש. הוא גם היה מעולה במילאן בעונת 05\2004. עם כל החיזוקים האלה, אינטר חייבת לקחת אליפות בעונה הבאה. היא גם מועמדת לזכות בליגת האלופות על פי הסגל שלה, אבל אם היה מגיע קשר אגף היא הייתה משדרגת את עצמה עוד יותר. קרספו עבר בחינם, זו עיסקה מעולה כמובן וגם משאירה כסף לביזבוז מה שנקרא על קשר אגף. אינטר חייבת להציע סכום יפה על מנסיני, אולי חואקין? למרות שבטיס רוצה 28 מליון יורו, הצעה של 20 אולי תרתיע את המועדון חואקין עדיין רוצה לשחק בקבוצה גדולה, ולא רודפים אחריו כ"כ.
תשכח ממאנסיני. רומא בחיים לא תמכור את אחד הכוכבים שלה לקבוצה שהיא המתמודדת העיקרית שלה בקרב על האליפות. אינטר השנה עושים רכש מצוין , גרוסו ויירה וקרספו אלו שחקנים ברמות הכי גבוהות עם רקורד מוכח. כמו שהחיזוק של רומא ומילאן נראה עד עכשיו , אינטר היא מועמדת הכי גדולה לזכות באליפות לדעתי. אפילו שיש לכם מאמן אפס.
אובפמי מרטינס ביקש שיחרור מאינטר,בעיקבות החתמת קרספו הוא מבין שהוא לא הלך לשחק בהרבה בעונה הקרובה. אינטר צפוייה לידרוש עליו 25 מיליון יורו. טוטנהם,ניוקאסל,פורטסמות ו-וולנסיה.
לדעתי אחרי מכירת מרטינס כדאי להביא את חואקין בכסף שנותר ואז תהיה לנו קבוצה מושלמת בהגנה בקישור ובהתקפה!
rippa, יש לי כמה חדשות בשבילך: פרט לפרצ'סקו טוטי, רומא מכרה הרבה שחקנים חשובים שלה בשנים האחרונות, אני לא אומר שגם זה יחזור עם מאנסיני אבל, המצב הכלכלי בקבוצה לא מזהיר בניגוד לאינטר שחסכה הרבה כסף עם רכישת קרספו, וגם הביאה חלוץ טוב שייפתור את הבעייה בחוד. וולטר סמואל שהיה המנהיג של ההגנה ב04\2003 בייחד עם קיבו, נמכר לריאל מדריד. אמרסון, הקשר האחורי הנפלא שעשה הכל בקישור האחורי של הקבוצה וחילץ אינספור כדורים, הלך עם קאפלו כמובן, ולא נישאר ברומא. זבינה המגן\בלם של רומא שגם הוכיח יכולת טובה, עבר ליובנטוס בפתיחת העונה שעברה. לי נראה, שפרצ'סקו טוטי ייגמור את הקריירה שם ולא יעזוב לעולם, אבל רומא מוכרת הרבה שחקני מפתח שלך, אני חושב אבל שהשנה זה יישתנה. את קיבו הם לא מכרו, את דה רוסי ריאל רצתה מאוד, והוא נשאר. הייתי מציין לך גם את אנטוניו קאסנו שנתן עונה מופלאה ברומא ב04\2003 ונמכר לריאל, אבל זה היה בתיזמון אחר, שהוא היה פצוע ומסוכסך עם ההנהלה. בכל מקרה היא קיבלה עליו ממש גרושים ויצאה "פראיירית". בקשר למארטינס: כדי לאינטר להוריד את המחיר ומהר כי אף אחד לא ייקנה. אם היא תמכור אותו ב15 מליון יורו זה יהיה מציאה. היא לא תקבל מאף אחד 25 מליון יורו עליו, הוא לא שווה את זה. מארטינס עושה בשכל שרוצה לעזוב, ואינטר תעשה בשכל אם תמכור אותו, או תשאיל. אולי מכירה שלו במעל עשר מליון יורו+ הכסף שחסכו עם קרספו, תביא להפתעה ויירכש קיצוני ימני.
ההשאלה, רכישה או מה שזה לא יהיה בהחלט מצוינת עבור אינטר. בצ'לסי הוא לא היה הצלחה גדולה, ואני מאמין שבאינטר הוא ישחזר את היכולות שלו מלפני כמה שנים. הוא מתאים לסגנון האיטלקי, הרבה הרבה יותר מאשר האנגלי. אגב, ההשאלה או הרכישה הזו היא לשנתיים, כאשר לאינטר יש אופציית רכישה אחרי שנה אחת. בכל אופן, זה בהחלט חיזוק מצוין, והוא בהחלט יותר טוב ממארטינס האפס הזה. עכשיו, כל מה שאינטר צריכה לרכוש הוא שחקן לאף ימין, כי פיגו לא יכול לסחוב עונה שלמה, ולדעתי הוא צריך לרדת לספסל. בקשר לאופציית רכישות שכדאי לאינטר לנסות ללכת עליהם. יש את חואקין מבטיס, ולנסות להוריד את המחיר. המחיר עליו דורשת בטיס הוא 28 מיליון יורו, וזה הרבה מאוד וקשה לי להאמין שאינטר תוציא כזה סכום עליו. יש את מנסיני, אבל רומא לא תיתן לו לעזוב, ויש כמובן את פרנק ריברי, שלא מזמן אמר כי הוא רוצה לעזוב את מארסיי. הם צריכים ללכת עליו בכל הכוח. אולי שיעשו מארטינס + כמה מיליונים עבור ריברי, זה יכול להשתלם. What?!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx מארטינס? 25 מיליון יורו? הוא לא שווה אפילו חצי מהמחיר הזה. הזכירו פה שטוטנהאם הציעה עליו סכום בהחלט שלא שווה לטוטנהאם ללכת עלי, 13 מיליון ליש"ט. ולדעתי זה בהחלט שווה לאינטר, לטוטנהאם ממש לא. או שילכו על העיסקה הזו, או שינסו לעשות כמה מיליונים + מארטינס עבור ריברי לאגף ימין, בדיוק מה שהם צריכים.
חבר'ה, תפסיקו לומר "לא מתאים לכדורגל האיטלקי" , יש לכם דעה בנושא , תסבירו למה. ריברי דווקא יכול לרענן את הצד הימני באינטר שלא יכולה לסמוך רק על פיגו.