אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Jose Mourinho, Jul 17, 2006.

1. ManUtd Fan Member

רכישה מצוינת של אינטר. ויירה קשר אחורי נפלא, ללא ספק אחד הטובים בעולם, והוא יכול להחזיק מעמד עד גיל 34, ואפילו מעבר לזה. לדעתי הוא יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר, ויש לי הרגשה שהוא ייתן עונה יותר טובה מהעונה שבה הוא נתן ביובה.

לאינטר נשאר לחזק את עמדת החלוץ, במקומו של מארטינס הליצן. האחרון אמנם שחקן מהיר בטירוף, אבל טיפת טכניקה אין לו, ורוב השערים שלו הם מכדורים חוזרים, או מול שער ריק. מישהו אמר פה שאינטר יכולה למכור את מארטינס, ואז להוסיף כמה מיליונים ולקנות חלוץ (אני חושב שזה היה דור), ואני מסכים. את איברהימוביץ' אסור להם להביא, כי זה יצור אווירה רעה מאוד בקבוצה, ויהיו הרבה מאוד עימותים. לדעתי, הם צריכים ללכת חזק על טרזגה, הוא סקורר מצוין, ואני מאמין שהשיתוף פעולה שלו ושל אדריאנו יהיה פנטסטי.

בעמדת הקשר השמאלי חייב לפתוח סולארי במקומו של סטאנקוביץ'. אני לא מבין למה מנצ'יני נותן לו את הדקות שלא מגיעות לו. הוא צריך להיות על הספסל, ואפילו כגיבוי הוא לא צריך להיות. מנצ'יני עושה טעות חמורה כשהוא מייבש את סולארי על הספסל. גם לפיגו צריך למצוא מחליף, הוא לא יכול לסחוב עונה שלמה, והוא צריך לדעתי להיות גיבוי מהספסל. אבל, כשיש לך מאמן כמו מנצ'יני על הספסל, קשה לי להאמין שנראה דברים כאלה.

Last edited: Aug 2, 2006
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. FelaKaT Member

סולארי שיחק באגף שמאל באותו משחק, אני עדיין זוכר את הגיחות שלו מאף שמאל ואת העבירות שביצעו עליו.
    בכל מקרה, להשוות אותו לנדבד, גם כשהאחרון יהיה בן 45 יחשב לבדיחה גרועה, סולארי היה ילד התעלולים בריאל, באינטר הוא סתם עוד שחקן חסר תועלת שהביא מנצ'יני ובמידה ואינטר רוצה להתחיל לזכות בתארים גם על המגרש היא צריכה לשאוף לשחקן טוב ממנו על האגף.

בכל מקרה, אינטר עשתה עיסקה טובה ואין לי מושג למה יובנטוס מכרה את ויירה בסכום כזה כאשר בכל הפירסומים דובר על סכום גבוהה יותר.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2006
  4. Jose Mourinho Member

קחו אותו יחד עם כמה מזומנים ותביאו את מנסיני :aaa021:

כיום סולארי טוב מנדבד. הצ'כי כבר גמר את הסוס.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה רומא צריכה אותו,בטח עד אחרי שדיארה מגיע.
    וגם אם הוא יבוא,מאנסיני לא יעזוב,רומא מיתכוונת להגיש הצעה כספית,ולא החלפת שחקנים.

6. MHFC Member

כן זה די ידוע, מאנצ'יני לא סומך עליו מספיק, כך זה גם היה אשתקד, פיזארו לא יסכים לשבת על הספסל, כי ויירה יהיה שחקן הרכב קבוע, לעומת זאת פיזארו שחקן מצוין יתיבבש עו דעונה על הספסל של אינטר.אני לא רואה מצב שהוא נשאר באינטר.

הצ'כי אולי כבר לא מזכיר את הימים הטובים בקריירה,<שחקן השנה באירופה>, אבל גם סולארי לא מראה לנו יכולות שהופכות אותו ליותר טוב מנדבד, סולארי הוא שחקן מבוזבז, הוא גם לא הצליח להראות את היכולות הטובות שלו בריאל וכלן הוא עזב.

דווקא עכשיוא ינטר צריכה להילחם על לוקה טוני ולא על טרזגה,ה יא צריכה להביא שחקנים צעירים, לוקה טוני יותר צעיר מטרזגה שבעוד 2-3 שנים הוא כבר לא יהיה טרזגה של השנים האחרונות....

עכשיו לאינטר יש סגל טוב מאוד שבאמת יכול לרוץ לאליפות, הקו האחורי אצלה מדהים ביחד עם קמביאסו ווירה, יש לה את אדריאנו בחוד כאשר אינטר מחפשת חלוץ נוסף לידו, מנצ'יני לא יתן את המפתחות למרטינז בהרכב לכן מרטינז עומד לעזוב את אינטר לטובת טוטנהאם.

יהיה מעניין לראות אם הסגל הזה ייכשל או יצליח :aaa021:

7. ManUtd Fan Member

ולמה זה? כי מנצ'יני לא נותן לו דקות משחק. במשחקים ששיחק, ראינו איזה שחקן מצוין הוא, וראינו באותם משחקים שכיום הוא יותר טוב מנדבד. אתה כבר אמרת את זה, סולארי שחקן מבוזבז. נדבד כבר גמר את הסוס, ואני מאמין שאחרי העונה הזו הוא יפרוש.
    אני אתחיל מזה שלדויד טרזגה ימלאו 29 בעוד חודשיים, כאשר לוקה טוני כבר עבר את גיל ה-30 בכמה חודשים. לאחרון מלאו 29 ב-26 למאי. ככה שאתה טועה פה, כי טרזגה יותר צעיר מטוני, אבל רק בחמישה חודשים.

8. Jose Mourinho Member

באוקטובר טרזגה יהיה בן 29. טוני בן 29 מאז ה-26 במאי.

9. ManUtd Fan Member

צודק, טעות שלי, תודה על התיקון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    ערכתי את ההודעה.

10. MHFC Member

חשבתי שטוני יותר צעיר מטרזגה, לא משנה, אבל טוני נראה בכושר יותר טוב ועדיף לאינטר להביא את לוקה טוני משאשר את טרזגה, נכון שלשתיהם הייתה עונה טובה מאוד, אבל לטוני זה הלך בהרבה יותר קשה אין לו את הקשרים מהטובים בעולם בקישור, לעומת זאת לטרזגה כן, יצרו לו המון הזדמנויות לכיבוש והוא ניצל אותם אבל טוני יודע לייצר לבד הזדמנויות והוא לא צריך את כל הכוכבים בקישור בכדי להבקיע, לכן ההישג של טוני בהרבה יותר מורך לדעת ועדיף גם לאינטר ללכת עליו..

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד שני טרזגה שיחק הרבה פחות מטוני.כן טוני נתן עונה אדירה באינטר אבל מי ייבטיח שהוא ייתן עוד אחת כזאת באינטר? אני מקווה בשבלו שהמונדיאל החלש מבחינתו לא ישפיע.

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל הבעייה היא שהויולה דורשים הרבה עבור טוני הם דורשים 25 מליון יורו תמורת שחקן בן 30!!!!

ואניסטרלוי בן 30 או 31 לאורך כל השנים שלו ביונייטד הוא היה סקורר אמיתי ונמכר לריאל תמורת 15 מליון יורו.

בקיצור טוני שווה ל15-18 מליון יורו לא פחות ולא יותר אבל הויולה לא מסכימים עם זה ודורשים עבור טוני 25 מליון יורו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx !!!!

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

על שחקן שסחב לבד את הקבוצה למקום ה4 בעונה שעברה ואל תתחכמו ותגידו לי שזה השתנה בגלל המשפט,25 מיליון זה המחיר.

14. Jose Mourinho Member

15. Paolo Maldini שחקן ותיקים

חכה להחתמה של טרזגה.
    לפחות ווירה נשאר באיטליה, לא כמו השאר.

אגב, אני חושב שזו פעם ראשונה שאנחנו רואים את תג הסקודטו על החולצה של אינטר.
    משהו פה לא מסתדר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx