אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Jose Mourinho, Jul 17, 2006.

1. Sir Alex Las' Killa

הבנתי. לא יצא לי לראות אותו הרבה בשנים האחרונות, באייקס הוא נראה לא בכלל. מעניין אם הוא יקבל הזדמניות.

סאוזו לדעתי אחד החלוצים הכי אנדרייטד באירופה כיום. הוא סוחב את כל החלק ההתקפי של קאליארי לבד. טבאנו מפוצץ בכישרון, שישאר באמפולי.

2. Jose Mourinho Member

גם אם הוא יחלים סוף סוף מהפציעה, הוא יקבל הזדמנויות רק שגרוסו יורחק/יקבל מנוחה/יהיה פצוע(חס וחלילה).

3. uri מנהלים

ראיתי את המשחק של אינטר מול טוטנהם היום, מאוד לא מרשימים אלופי איטליה הטריים (אעלק). דאקור היה פשוט גרוע ומאייקון הראה יכולת טובה בהתקפה ולא הרשים בהגנה, נו מגן ברזילאי טיפוסי. אני די בטוח שלקראת הליגה אינטר לא תראה כל כך רע, ובכל זאת אם אינטר רוצה להשיג תואר חשוב על המגרש הם חייבים להשתפר בצורה מאוד דרסטית. נראה אולי בטורניר אמסטרדם עם הרכב יותר מלא נראה מהם ניצוצות.

4. Jose Mourinho Member

אורי, לדעתי התרגשת יותר מדי מהופעה סבירה של המחליפים, שחקן נוער, קורדובה, סמואל, זאנטי כמגן שמאלי, ועוד ב4-5-1.

אה, וגם סטאנקוביץ' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

טולדו, מאיקון, אנדראולי, דאקור, פיזארו, סזאר, מארינו ומארטינס לא אמורים להיות שחקני הרכב העונה, ככה שלהסיק מהמשחק הזה שאינטר לא מרשימה ושהיא צריכה להשתפר בצורה דרסטית זה לא רציני.

Last edited by a moderator: Jul 31, 2006
  5. uri מנהלים

לדעתי טולדו נתן משחק טוב ואני חושב שצריך לתת לו את חולצת ההרכב עוד שנה. ראינו שנה שעברה שברגעים החשובים באמת אפילו מנצ'יני העדיף את טולדו על חשבונו של סזאר.

ואני לא התרגשתי ממשחק ידידות, רק ציינתי שגם ההרכב השני של אינטר (והוא היה שני רק בחלקו) חייב להרשים הרבה יותר.

6. Jose Mourinho Member

מבחינתי אם סטאנקוביץ' משחק או לא זה לא משנה. גם ככה הוא לא עושה כלום. ככה שיוצא שהשחקנים החשובים היחידים ששיחקו אתמול הם קורדובה, סמואל, וזאנטי כמגן שמאלי. וכמו שאמרתי, זה עוד היה ב4-5-1. הרכב משני לחלוטין.

7. XabiAlonso Member

התאכזבתי לראות שמנצ'יני לא שיתף במשחק את גוראן סלקובסקי (האיברהימוביץ' החדש)......

8. Jose Mourinho Member

http://home.skysports.com/list.asp?hlid=40...ssed+by+Martins

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul31h.html

ב-SkySports וב-Channel 4 מפרסמים שטוטנהאם מחדשת את התעניינותה באובאפמי מארטינס, ומוכנה לתת עליו הצעה בסביבות 15 מיליון יורו. התרנגולים התרשמו ממנו(WTF?!) במשחק הידידות בין טוטנהאם לאינטר בליין(1-2), משחק בו מארטינס כבש את שער השיוויון לזכות אינטר.

אני מקווה מאוד, מאוד, מאוד שזה ייצא לפועל. מארטינס לא מתאים לשחק בהרכב של אינטר עם יכולת ניצול המצבים העלובה שלו, מה גם שככל הנראה מגיע חלוץ טופ-קלאס להרכב. גם על הספסל אני לא חושב שהוא יתאים, כי זה קודם כל יפגע בו(הוא רק בן 21 וחבל לו סתם להתבזבז), וגם כי אינטר לא תוכל להסתדר עם 5 חלוצים יחד בסגל.

9. Raulito Madridista

כל אוהדי אינטר מתפללים שהידיעה נכונה ואכן טוטהנאם רוצה את החלוץ הניגרי הצעיר - אצלה בקבוצה. מארטינס עשה כל מה שיכל באינטר, אבל ניצול מצבים זה הצד החלש שלו, מה לעשות. אני לא יודע איך הוא יצליח באנגליה אצל טוטהנאם, המחיר של 15 מליון יורו זה בעיקר בגלל גילו הצעיר והוא כן שחקן שהוכיח את עצמו באירופה, אבל אותי מה שמעניין דווקא, למה הם צריכים אותו? רובי קין שהוא שחקן של 15 גולים בפריימרליג בעונה, וברבאטוב הרכש החדש מלברקוזן, הם אלה שייפתחו בהתקפה. אני לא מתמצא כל-כך בספרס, אבל אם מארטינס יגיע לשם בתור מחליף ראשון זה עדיף לו כמובן מאשר להיות מחליף רביעי באינטר, המעמד של קרוז בקבוצה הוא פחות נמוך כרגע כי הוא הבקיע 20 גולים אשתקד ובתור מחליף, רקובה תמיד היה עדיף עליו, ובהרכב יש כבר את אדריאנו ויגיע חלוץ חדש. אני אומר שאינטר צריכה להשאיל לטוטהנאם את מארטינס נניח לארבע עונות כי היא מקבלת פה סכום לא רע בכלל אפילו בעצם טוב מאוד, אבל לכו תדעו אולי השחקן הזה יישתפר מאוד ולאינטר יהיה חסר חלוץ עוד ארבע עונות(טוני\טרזגה אם אחד מהם יגיע הוא יעבור כבר את גיל 32...), או להכניס סעיף בחוזה שאני תוכל לרכוש אותו בחצי מחיר.

את הכסף שאינטר תקבל היא צריכה לחלק אותו לשניים:

לסגור מהר את עניין ווירה עם עוד 2-3 מליונים ליובנטוס מההצעה הקודמת או להתפשר על 5, ודבר שני להציע על טרזגה סכום טיפה יותר גבוהה מה-20 מליון יורו של רומא. פחות מ25 מליון ויובה מוכרת אותו(22-23 מליון), גם ככה אינטר רצתה להציע עליו סכום מעל ל10 מליון יורו.

10. uri מנהלים

זה אומנם לא הדיון על טוטנהם, אבל אם כבר העלת. קבוצה שמשחקת בשיטה עם שלושה חלוצים צריכה שיהיה לה לפחות 4 כאלה ברמה כדי שלא תצטרך לשנות שיטה בכל פעם שאחד מהם נפצע או מושעה.

11. Jose Mourinho Member

לדעתי כבר אפשר לשכוח מויירה באינטר. ריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד נכנסו חזק לתמונה, בעוד אינטר נראית כמי שמתרחקת עוד ועוד בכל יום שעובר, וחבל.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת חבל..
    אינטר חיכו יותר מיד זמן עם העיסקה של ווירה,ועכשיו כשיש עליו מיתעניינות בסדר גודל של ריאל ומנצ'סטר יהיה כשה ליראות אוות מגיע דווקא לאינטר.
    אבל מי יודע...

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לימחוק...

Last edited: Aug 1, 2006
  14. Jose Mourinho Member

באיטליה מפרסמים שויירה יחתום היום על חוזה ל-4 שנים באינטר, באנגליה מפרסמים שויירה אומר שהוא רוצה לשחק ביונייטד, ובספרד אומרים שריאל רוצה להביא את ויירה כפרטנר לאמרסון.
    לא יודע כבר למה להאמין, אני מהמר על האפשרות השנייה.

וכנראה אפשר כבר לשכוח מאיברהימוביץ' באינטר, ה"גאזטה" מפרסמים שהשבדי בחר במילאן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
    וזה מתווסף לעובדה שפיורנטינה לא רוצה לתת לטוני ללכת, אז מי שנשאר הוא... דויד טרזגה! :aaa021:

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חכה יש לטינטר תחרות עם רומא עליו..
    וכרגע רומא שמו עליו את ההצעה הכי גבוה.