אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Jose Mourinho, Jul 17, 2006.

1. צ'וצ'ו קמביאסו Member

לא שמעתם שאינטר לקחה את האליפות של העונה הקודמת, זאת תומרת היא מחזיקת הדאבל האיטלקי, עונה הכי גדולה בספורט עבורי, אינטר מחזיקת הדאבל, ואיטליה אלופת העולם לנבחרות.

2. Jose Mourinho Member

שמענו, וזה נכתב פה ובדיון הקאלצ'יופולי.
    אגב, אינטר "זכתה" בטרבל, כשבנוסף לאליפות ולגביע האיטלקי היא זכתה גם בסופרקופה האיטלקי בתחילת העונה.

Last edited by a moderator: Jul 29, 2006
  3. Raulito Madridista

עד שאני לא אראה את פטריק ווירה מוצג כשחקן אינטר דה עדיין לא סופי מבחינתי. הצרפתי יוסיף פיזיות וכוח לקישור של אינטר ושיידרג את הקבוצה פלאים. אם קשר ימני לא בתוכניות אז אינטר צריכה רק חלוץ והסגל נסגר למעשה. צריך לרדת מלוקה טוני ללא ספק, אני טוען שעדיף את דויד טרזגה, שהוא חלוץ שנתן הרבה שנים טובות ברמה הגבוהה ביותר, לעומת טוני שחוץ מהעונה המדהימה שלו אשתקד ואולי עוד עונה אחת, לא שמעו עליו בכלל. פיורנטינה מגזימה עם הדרישות, טרזגה יותר זול, חבל שהוא יישאר בליגה השנייה, אחד החלוצים הטובים בעולם.

הונטלאר לא יעזוב את אייקס כל-כך מהר, בחצי עונה הוא הבקיע שם מספר אדיר של שערים והיה מלך השערים בליגה ההולנדית, הקבוצה העפילה למוקדמות האלופות בזכותו ולקחה גביע. הוא שידרג את הקבוצה ובטח שלא יימכרו אותו אחרי עונה אחת, הם רוצים להרוויח אותו לעוד מספר שנים ובצדק. בכל מקרה, למרות שהוא כישרון בלתי רגיל וכבש גם באליפות העולם לנבחרות צעירות(עד גיל 21 אם אינני טועה), לא בטוח שכדאי לסמוך על שחקן שמפציץ בליגה ההולנדית שחוץ מאייקס, איינדהובן, פיינורד ואולי עוד שלוש קבוצות, כל ההגנות חלשות.
    אני יזכיר את קזמן שהפציץ בליגה ההולנדית וסחב על גבו את איינדהובן לאליפיות וסיים כמלך השערים, ונכשל גם בצ'לסי וגם באתלטיקו מדריד. עוד דוגמא טובה הוא ואן דר מיידה, שהיה מעולה בליגה ההולנדית(למרות שהפעם נתתי דוגמא של קשר), אבל אם זה באינטר ואם זה באברטון הוא כשל, הוא לא קיבל המון הזדמנויות, אבל חוץ מגול נגד מילאן ונגד ארסנל ב04\2003 בהפסד בדרבי, כלום הוא לא עשה, הוא לא ניצל מתי שקיבל.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחת את מקרה ואן ניסטלרוי, שהיה טוב גם בליגה האנגלית.
    ודרך אגב, בליגה ההולנדית יש גם את אלקמאר עם כמה שחקני הגנה של נבחרת הולנד.
    לדעתי הונטלאר מספיק טוב בשביל אינטר. באליפות עד גיל 21 הוא גם היה מעולה, אז כנראה יכולת ההבקעה שלו טובה גם בחו"ל.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

ככל הנראה הטראבל הכי עלוב בהיסטוריית הכדורגל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

פטריק ווירה, אם וכאשר יגיע לאינטר יהיה תוספת כוח משמעותית מאוד.
    לאחר עזיבת ורון, ווירה יוכל להיות לא רק ממלא מקום אלא גם שידרוג. הוא לא רק יכנס לנעליים של ורון אלא גם יהווה חיזוק משמעותי מאוד במרכז השדה.
    לאחר ווירה, גרוסו ואולי חלוץ ברמה גבוהה, אם אינטר לא תצליח (ולא, קופה איטליה זו לא הצלחה) העונה, מאנצ'יני יצטרך להמציא תירוצים חדשים והפעם משכנעים מאוד.

6. ManUtd Fan Member

ויירה בהחלט יהיה תוספת כוח משמועתית, והוא מחליף מצוין בשביל ורון. אבל, לפי דבריו של דשאן, שום שחקן לא עוזב, אבל עדיין אני לא ממש לוקח את זה ברצינות. קשה לי להאמין שקבוצה בסדר גודל של יובנטוס תשאיר שחקנים בכוח, זאת במידה שהם לא רוצים לשחק בקבוצה. בכל זאת, אני מאמין ששנה הבאה נראה את הצרפתי בבגדים של ויירה, ולאינטר כמובן יהיה חסר חלוץ.
    אחרי עלייתה בחזרה של פיורנטינה לסריה אה', קשה לי להאמין שהויולה ישחררו את לוקה טוני שנה הבאה. כמו שכבר אמרו כאן, הם צריכים ללכת על טרזגה, חלוץ מדהים, סקורר ענק, ולדעתי השילוב שלו עם אדריאנו יהיה מצוין. מה גם, שאני בטוח שהוא יעלה פחות מלוקה טוני, ככה שזה יכול להשתלם להם. אבל קודם כל שיביאו אותו. אבל קודם כל שיביאו אותו, ואני לא חושב שיש בכלל דיבורים על להביא אותו לקבוצה.

בקשר לאליפות המצחיקה שקיבלה אינטר. לא צריכים להחזיק ממנה יותר מדי, כי זו אליפות רק על הנייר, קשה לי להאמין שיש אוהדי אינטר שעכשיו יוצאים מגידרם בגלל האליפות המצחיקה הזו. מעשית, האליפות היא של יובה. בעיקרון, לאינטר יש טרבל כמו שאמרו פה. בחיי, איזה טרבל מצחיק. אני עדיין מחשיב את זה שאינטר לא זכתה באליפות כבר כמעט שני עשורים. עד שהם לא יזכו באליפות מעשית, הם ישארו בתדמית הלוזרים מבחינתי.

עוד דבר שאני רוצה לעלות כאן, במידה ואינטר לא מצליח לקחת גם השנה את האליפות, עם החיזוק של גרוסו, ועוד ויירה שאמור להגיע, ואולי גם חלוץ, ועם הפרש הנקודות ממילאן, אז לדעתי מנצ'יני יצטרך לספור את ימיו באינטר.

7. Jose Mourinho Member

היו דיבורים על להביא אותו לקבוצה, אבל כרגע הוא רק עדיפות שלישית של מנצ'יני(ורביעית של מוראטי, רונאלדו הוא האופצייה השלישית של הפטרון היקר), אחרי טוני ואיברהימוביץ'.

כרגע יש 5 חלוצים ששמם עלה בהקשר של אינטר, ו-99.9% שלפחות אחד מהם יגיע:
    1. לוקה טוני
    2. זלאטן איברהימוביץ'
    3. רונאלדו
    4. דויד טרזגה
    5. הרנן קרספו

שימו לב לסעיף מצחיק בחוזה של מנצ'יני - במידה ואינטר זוכה באליפות, מאנצ'יו מקבל אוטומטית שנה נוספת בחוזה שלו.
    מה שאומר - העובדה שקיבלנו את האליפות משמע שמנצ'יני יהיה תחת חוזה גם ב-2007/2008. גם אם הוא יתפטר/יפוטר, הוא ימשיך לקבל שכר גם בעונה הזאת.

8. GUTE Member

אם הוא יתפטר מרצונו, הוא לא ימשיך לקבל משכורת. הוא בעצם יגרום להפרת החוזה מצידו.

9. Jose Mourinho Member

צודק, ברח לי מהראש. האפשרות השנייה בנוסף לאפשרות שיפוטר, היא כמובן במידה ושני הצדדים - ההנהלה ומאנצ'יו, יסכמו יחד על פרידה.

Last edited by a moderator: Jul 30, 2006
  10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דואג הרבה בעניינו של ויירה כי כבר ריאל נכנסה לעניינים והיא רוצה אותו להיות הפארטנר של אמרסון.

11. Jose Mourinho Member

אינטר הפסידה 1-2 לטוטנהאם במשחק ידידות בלונדון. התרנגולים עלו ליתרון משער חצי עצמי של דינו מארינו הצעיר, אחרי שבעיטה של טימו טאיניו הפיני פגעה בו, הטעתה את טולדו וחדרה לרשת. מארטינס(!) השווה כמה דקות לאחר מכן מריבאונד שהגיע אליו אחרי בעיטה של מאיקון. טוטנהאם כבשה את שער הניצחון במחצית השנייה מעוד שער של טאיניו.

נתחיל בטולדו. משחק די פושר שלו, שני השערים לא היו באשמתו. נתן הצלה טובה מבעיטה חזקה של רובי קין ושלט בכדורי הגובה.

הלאה, להגנה. קורדובה היה היום די טוב, סמואל שפתח כמגן שמאלי ובהמשך עבר לעמדת הבלם היה טוב מאוד. זאנטי כמגן שמאלי זה 60%- יכולת מאשר זאנטי כמגן ימני. מאיקון עשה עבודה טובה מאוד היום והראה שיש על מי לסמוך במקרה הצורך. אנדראולי היה סביר.

ממשיכים לקישור. פיזארו היה מאוד לא מדוייק היום, לא תמך בהתקפה מספיק, ועבודת ההגנה שלו לקויה מאוד. צריך להיות לא יותר ממחליף העונה. דאקור היה די חלש כקשר אחורי. סטאנקוביץ' וסזאר שיחקו זוועה כהרגלם. סולארי היה בסה"כ סביר מאז שנכנס. משחק בינוני גם לדינו מארינו הצעיר.

ונסיים בהתקפה. מארטינס מלבד השער לא עשה כלום(טוב, רק העובדה שהוא לא החמיץ זה כבר הישג).
    לשחק עם חלוץ אחד זה משעמם עד כדי תסכול, ביחוד שמדובר במארטינס.

אבל, המשחק הזה הוא כלל לא מדד. תהיה לנו את היצירתיות והנוכחות של קמביאסו(ואולי גם ויירה) במרכז הקישור, את המחץ של גרוסו בצד שמאל, את התמיכה הקבועה של זאנטי בצד ימין, ואת המסה של אדריאנו(ואולי גם טוני/טרזגה) בהתקפה. המקום היחיד בו כנראה יהיו לנו בעיות הוא בצדדי הקישור, עם פיגו מזדקן וסטאנקוביץ' בינוני מינוס.

מאמין שבטורניר אמסטרדם נהיה עם ההרכב החזק + ויירה וטרזגה/טוני ונראה למה אינטר האמיתית מסוגלת.

Last edited by a moderator: Jul 31, 2006
  12. MHFC Member

שמעתי שלוקה טוני לא יגיע לאינטר, בגלל שהוא נשאר בפיורנטינה, רוצים מאוד להשאיר אותו שם בעקבות זה שהעונש שפיורה קיבלה הוא רק הפחתת נקודות ולא ירידה לסריה B כמו לפני הערעור.
    במידה טוני או טרזגה באים, מרטינז לא יישאר באינטר, בגלל שאז הוא יירקב על הספסל, אני לא מאמין שהוא יתפוס מקום בהרכב במקום אחד החלוצים האלו.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

טאבנו רוצה אינטר !

פרצ'סקו טאבנו "חולם" לעבור לאיטר.
    טאבנו שכבש בעונה שעברה 19 שערים בסריאה א',רוצה להיתקדם לקבוצה יותר גדולה,והוןא מאוד מעוניין לעבור לאינטר.

כניראה שסוגיית החלוץ עומדת להיפתר באינטר אם טאבנו יגיע.

14. Sir Alex Las' Killa

מה עם מקסוול?
    טבאנו שחקן מצויין - באמפולי, באינטר הוא יהיה בלוף. אם אינטר לא מצליחה להחתים את לוקה טוני, או טרזגה. האיש הזה הוא הפיתרון היחיד...

http://img110.imageshack.us/img110/6081/l1912875hy4.Xxx

15. Jose Mourinho Member

עדיין לא התאושש לגמרי מהפציעה (הלא נגמרת) שלו, והאמת אין לי מושג למה הביאו דווקא אותו כדי שישמש כגיבוי לגרוסו, במקום פבאלי.

לגבי סואזו, טבאנו לא נופל ממנו.