אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא דיברתי על שחקנים שהקהל מזדהה איתם דיברתי על שחקנים שאהבתם אל הקבוצה לא נתונה בספק. זלאטן אוהד אינטר כידוע לך, מכאן אני מרשה לעצמי להניח שהוא אוהב את המועדון.

מטראצי משלב את כל מה שאני אוהב ומתעב בכדורגל ביחד, עדיף לא להיכנס לזה.

2. Jose Mourinho Member

אולי אתה לא מזדהה. תשאיר לאוהדי אינטר להחליט עם איזה שחקנים להזדהות מהקבוצה שלהם.

3. אבו Member

רוזיצקי? :aaa031:

4. Jose Mourinho Member

רוזיצקי, קווארסמה, דייגו, כריסטיאנו רונאלדו, מסי. שמועות חסרות בסיס. אחרי שפיגו יעזוב בסיום העונה, אינטר כבר תמצא לו מחליף. בינתיים כל שם שעולה הוא שמועה ותו לא.

5. אבו Member

רוזיצקי זה לא שמועה, כי אינטר הייתה חזקה מאוד בעניין שלו גם בעבר.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי רוזיצקי:

* אינטר עומדת להציע לארסנל 14 מליון פואנד תמורתו של תומאס רוזיצקי.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות טובות:

* אינטר מעוניינת בג'ון טרי וכתוב בעיתונים באיטליה שצ'לסי תקבל 25 מליון יורו תמורת בלם נבחרת אנגליה, ויש עוד קבוצות מספרד שמועניינות בשחקן.

הלוואי שטרי יצטרף לאינטר, הגנה שמורכבת מטרי ומאטראצי ללא כל ספק תהיה ההגנה הכי טובה בעולם.

* סוכן השחקנים האיטלקי אנזו ברונזיטי אמר שאינטר תחתים את לוקה טוני בקיץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/07
  8. Raulito Madridista

אני חושב שטרי לא כל-כך נחוץ לאינטר. סמואל ומטראצי הראו השנה שהם בלמים מעולה, מטראצי תמיד היה בלם טוב אבל מהמונדיאל הוא עשה קפיצת מדרגה ענקית. קורדובה גם יכול לשמש כבלם שלישי, ואני בטוח שאם ממש יהיו בעיות זאנטי יתופקד גם הוא כבלם, ואני סבור שבשנים הארוכות שלו באינטר הוא מילא את התפקיד הזה מידי פעם בצורה טובה.
    טרי בהחלט בלם ענק, אבל אינטר צריכה לעשות חיזוקים אחרים, הרבה לפניו. אני חושב שבעונה הבאה היא לא תזכה באליפות בכזאת קלות, גם יובה תיכנס לעניין, לאוו דווקא היא זו שתזכה אבל היא תקשה, אינטר לא תוכל לקחת אליפות בחצי יכולת ברוב המשחקים כמו השנה, שהם ממש שיחקו בהליכה. מילאן תעשה רכש נבון אחרי העונה הזו, כמה שברלוסקוני טיפש, הוא ייראה שזה נחוץ, גם רומא נבנית לקבוצה מצויינת לאט לאט ובמידה ותשמור על הסגל הקיים בתוספת חלוץ חוד היא תיהיה קבוצה עוד יותר טובה.
    מה שחסר לי באינטר זה שחקן שיעשה דברים עם הכדור, לואיס פיגו כבר עוזב וסולארי מחוק. החוד של אינטר מטופל כמו שצריך במידה ואף אחד לא עוזב, וגם אם כן, רקובה היה פצוע רוב הזמן, וקרוז יכול להיות מחליף הוא תמיד מבקיע שהוא משחק.
    ההתעניינות של אינטר בשחקן כמו רוזיצקי זה דבר חכם, אבל דווקא אותו לא הייתי מביא כל-כך לליגה האיטלקית, או בכלל. לדעתי אינטר צריכה לשאוף להביא שחקן כמו קווארסמה, סימאו, מאנסיני, שחקן אגף איכותי, אני בכלל חושב ששנה הבאה המערך יישתנה וה-4-3-1-2 הזה לא יישמר. זו דעתי כמובן.
    אוהדי אינטר שאתם מבינים יותר טוב ממני את מצב הקבוצה והליגה האיטלקית, מוזמנים לתת דעתם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שטרי לא כלכך נחוץ לעונה הבאה, אבל אי אפשר לדעת מה יקרה בעונה הבאה, מאטיראצי יהיה בן 34 ויש ספק גדול אם הוא ימשיך ביכולת המצויינת שלו, יש אפשרות גדולה שסמואל יעזוב את הקבוצה, על קורדובה אי אפשר לסמוך, אנדריולי עדיין צעיר, ולגבי בורדיסו הוא השתפר הרבה אבל גם הוא לא יספיק לאינטר לעונה הבאה, בגלל זה לדעתי אינטר צריכה להחתים בלם טוב ולמכור אחד הבלמים שיש כרגע בקבוצה או להשאיל את אנדריולי לקבוצה איטלקית.

ואסור לשכוח כמו שציינת שאינטר צריכה שחקן אגפים יצירתי כמו קווארסמה שללא ספק אם אינטר תרצה אותו היא תוכל להביא אותו.

10. Jose Mourinho Member

במידה וסגל הבלמים נשאר כמו שהוא, אין צורך בטרי, למרות שכיום לדעתי הוא הבלם הטוב בעולם.
    הגיל של מטראצי לא יהווה בעיה, אם בגיל 33 הוא אחד הבלמים הטובים בעולם סביר להניח שגם בשנה הבאה ולדעתי גם בזאת שאחריה הוא ימשיך להציג יכולת טובה.
    סמואל גם כן מצויין בשתי העונות שלו באינטר עד כה, אני מאוד מקווה שהוא לא יעזוב, בלם אדיר.
    בורדיסו עשה העונה קפיצת מדרגה ענקית, אחרי 2 עונות בהן הוא היה טוב ותו לא, העונה הוא שידרג עצמו ומציג יכולת של בלם מהטופ. אני זוכר לו אולי משחק אחד לא טוב מתוך כל המשחקים שלו העונה, זה היה מול רג'ינה בבית, אבל כמגן שמאלי. העונה הוא פשוט מושלם, ואני לא מגזים - שום טעויות, לא בקרקע ולא באוויר(מי שימצא לי אחת יקבל פרס).
    קורדובה אומנם מציג שיפור ניכר במשחקים האחרונים, אבל לדעתי כבר אי אפשר לבנות עליו בהרכב. שיישאר, אבל כגיבוי.
    אנדראולי צריך להיות מושאל לשנה-שנתיים לקבוצת צמרת איטלקית שמתאימה ליכולות שלו, ולחזור אחרי שמטראצי כבר באמת יתחיל להרגיש את הגיל.

Raulito, אין דבר כזה זאנטי כבלם. פשוט בחישוב שלך שכחת את בורדיסו.

inter4me, לא מסכים איתך בטענות שלך לגבי מטראצי ובורדיסו.

אל דאגה, הוא כן. מה שטוב לא משנים.

הרכש לעונה הבאה צריך להסתכם בקשר התקפי מחליף לפיגו(חשבתי על זה לעומק, רוזיצקי אפשרות לא רעה בכלל), ואולי עוד קשר מרכז שדה לרוטצייה. את כל שאר השחקנים חובה להשאיר.

11. אבו Member

ונגר אתמול אישר שפלאמיני רוצה לעזוב. אינטר מעוניינת בו, ואם היא תציע הצעה, אז פלאמיני עם רגל ושלושת רבעי בסאן סירו(בניגוד לרוזיצקי, שונגר לא ישחרר אותו. והוא מאושר בארסנל)

12. Jose Mourinho Member

בבקשה, לאאא!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx רק לא המוגבל הזה...

מבחינתו זה בכלל יהיה צעד מטומטם, הוא מתלונן שבארסנל הוא לא מקבל דקות עם ג'ילברטו, פברגאס, דיאבי ודנילסון - אז באינטר הוא יקבל דקות עם זאנטי, ויירה, קמביאסו, סטאנקוביץ' ודאקור? :aaarofl:

13. אבו Member

מה הקשר זאנטי וסטאנקוביץ'?

שמע, הוא שחקן בינוני. אבל כאופציה 4 אחרי ויירה, קמביאסו ודאקור, הוא בסדר גמור. אם ראית ליגת אלופות בעונה שעברה אתה אמור לדעת את זה.

14. Jose Mourinho Member

אינטר משחקת העונה עם שלישייה בקישור, ותמשיך ככה גם בעונה הבאה. השחקנים שלוקחים חלק בשלישייה הזאת ומן הסתם יועדפו עליו הם -
    ראיתי ליגת האלופות בעונה שעברה, הציג יכולת טובה כמגן שמאלי, אבל גם בעמדה הזאת אין לו מקום באינטר עם מאקסוול וגרוסו.

אם אין לו בעיה להיות אופצייה שישית במרכז השדה(אולי אפילו חמישית אם יהיה לו מזל וסטאנקוביץ' לא יצטרך לזוז אחורה מעמדת הקשר ההתקפי), אז שיהיה לו בכיף...

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלאמיני?????, שחקן בינוני לא יותר מזה , אני לא מבין אפילו למה ונגר נתן לו להישאר בקבוצה, אני מקווה שהוא לא יגיע לאינטר כי אנו צריכים שחקן יותר טוב ממנו שיכול להחליף את ויירה וקמביאסו , ויש שחקו כזה בליגה האיטלקית והוא אלמירון הארגנטינאי שחקנה של אמפולי.