אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Jose Mourinho, ‏17/7/06.

1. Gravesen Member

מוזר מאד, קמביאסו ירד מהמגרש על הרגליים והיה נראה שמדובר בפציעה קלה.
    קישור של זאנטי, דאקור, פיגו וסטאנקוביץ' לא יספיק כנראה מול ולנסיה לצערי. קמביאסו הוא השחקן שייכול לעשות את השינוי להרכב מנצח.

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כל החדשות הרעות, יש חדשות טובות:
    ההתאחדות האיטלקית אישרה את איצטדיון הסאן סירו, ומילאן התחילה למכור את הכרטיסים למשחק של מחר.

3. j.sh milan 1899 Member

טוב שהאתחדות אישרה את הסן סירו כי הקהל הוא הכי חשוב אצל מילאן עכשיו כמובן עם סכל מכוער כזה הקהל חשוב אפילו היה למילאן סגל שחקנים כמו אינטר היא היתה צריכה את הקהל וגם הקהל חשוב לאינטר לעשות את השיא שלה להגיע עד 100 נקודות אם אינטר הגיעה עד 100 נקודות יהיה כל הכבוד לה אפילו שאין קבוצות באיטליה שיש להם את הסגל כמו אינטר אבל אינטר עם סגל כזה היא יכולה להדיע את המקסימום נקודות 114 אם אני לא מגזים . יש לי שאלה על איזי ערוץ המשחקים של אינטר ומילאן ?
    מאחל הצלחה אורופית לאינטר ולא בליגה

4. תומר22 Member

בתור אחד שאהב מאוד את הקבוצה מתחילת שנות ה-90 אני חייב לשאול האם אתם לא מרגישים שהקבוצה איבדה את הזהות(כמו ארסנל באנגליה), בקושי רואים שחקנים איטלקיים בהרכב שלא לדבר על שחקני בית
    איפה הימים של ברגומי, זנגה וניקולה ברטי? אני מת על שחקנים ארגנטינאיים אבל איפה הזהות.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע,אין ממש מה לעשות,כמו שהזכרת את ארסנל,ככה זה בכול העולם.

6. XabiAlonso Member

האמת,
    לי דווקא לא אכפת בכלל מריבוי הזרים של אינטר.
    המהות של אינטר זה הזרים ועל כן שמה "אינטרנאציונלה".

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, השם של אינטר הוא אינטרנציונאלה, ואינטר הקבוצה הראשונה באיטליה שהביאה זרים (אם אני לא טועה), וחוץ מזה אין הרבה שחקנים איטלקיים ראויים שאינטר יכטלה להביא אותם.

8. Ralph-Lauren 1909 היכל התהילה

לא תמצא אף קבוצה שהיא אחת מאריות אירופה שבנויה על שחקני בית,בכל העולם יש את הקבוצות עם רוב
    של שחקני חוץ ולא בית.חבל באמת.

אבל כמות של שחקנים איטלקים או שחקני בית איטלקים של אינטר לא יכולים לספק את הסחורה בלי עזרה של
    שחקני חיזוק מחוץ לאיטליה.

9. XabiAlonso Member

אינטר החתימה את ילד הפלא השבדי, גוראן סלבקובסקי בן ה-17 שהיה מחוזר ע"י מנצ'סטר יונייטד בין השאר לחוזה ל-3 וחצי שנים נוספות במועדון.

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=244192

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/2/07
  10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

צעד מאוד טוב של אינטר, לפני כמה שבועות דאגתי מאוד בגלל שמאנצ'סטר רוצה אותו, אבל בסוף אינטר האריכה את החוזה שלו.

11. Gravesen Member

במעריב מפרסמים היום שבקיץ הקרוב אינטר תלך בכל הכוח על קווארזמה המוכשר מפורטו ובמידה ולא יצליחו להחתים אותו יפנו לבן ארצו, רונאלדו או לריקלמה שעבר לאחרונה לבוקה.

12. Pipe Member

ובמידה ולא יצליחו להחתים את רונאלדו, ילכו על קאקה, ואם לא אז רונאלדיניו, ואז טרזגה, ומה עם דרוגבה? או שבצ'נקו? לא לא, אני יודע! באלאק! או בעצם למה באלאק? הנרי! לא עזבו אותכם הוא צרפתי מדי, רוביניו! לא לא רוביניו, ויין רוני!

מעריב,ידיעות,הכל בולשיט. תתרכז בעיקר ובמציאות ולא בשקרים ובפנטזיות.

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

באינטר מדברים על הרבה שחקנים, כל פעם אני רואה באינטרנט שאינטר רוצה את:קסאנו,רונאלדו,הנרי,דיארה,ריקלמה,בופון,קווארסמה........., בקיצור אינטר לעונה הבאה צריכה את רונאלדו או קווארסמה או שחקן שישחק מאוד טוב בתפקיד הקשר שמאלי/ימני,ובלם צעיר כמו מירטסקר שחקן ברמן,ועוד קשר שיהיה המחליף של קמביאסו וויירה בנוסף לדאקור.

14. Jose Mourinho Member

בשביל מה אנחנו צריכים בלם בדיוק?

לעונה הבאה אינטר צריכה קשר התקפי מחליף לפיגו(מומלך שיוכל לשחק גם באגפים וגם מתחת לחלוצים), חלוץ מטרה קצת יותר רענן מקרספו, ואולי גם עוד קשר אמצע לרוטצייה. לא יותר מזה.

15. Gravesen Member

הייתי רוצה לראות בקישור הקבוצה את מתיאס פרננדז שהשתפשף כשנה כשחקן רוטציה ולאחר מכאן ייכנס לנעליו של סטאנקוביץ', אני מעדיף אותו מהשמות הגדולים והאגואיסטיים ברובם שמועלים כמועמדים לאינטר.
    בקישור האחורי הייתי הכי רוצה לראות את גראבסן למרות שזה לא מציאותי, לאינטר יש כיום ארבעה קשרים אחורים ושלושה מהם עברו את גיל ה-30, רק קמביאסו קשר אחורי שאפשר לבנות עליו לעתיד.