אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Jose Mourinho, Jul 17, 2006.

1. נדב מיכאלי Member

אינטר אלופת 05-06 בגלל השחיתות של מילאן ויובה,האליפות הזאת היא על הנייר.
    הגיע הזמן שאינטר תיקח אליפות כמו שצריך .

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין מאיפה זה הגיע..חוץ מההתעניינות של אינטר..בשנה שעברה מנסיני ישב עם מנהלי יובה כדי לדון על מעבר אפשרי..בסופו של דבר זה לא יצא לפועל וזה רק עיצבן את האוהדים ששמו עליו איקס והוא נחשב לשכיר חרב ברומא..אבל...מאז הגעתו של ספאלטי הכל השתנה..הוא קיבל את שמחת החיים שלו בחזרה(אחריי שעבר טרגדיה עם מות אביו) ולא מזמן התראיין לאילרומניסטה ואמר שהוא היה במשבר ובגלל זה רצה לעזוב ליובה לחבור לקאפלו..עכשיו טוב לו..הוא חתום על חוזה גדול וארוך..אין לו שום סיבה בעולם לעזוב..

אז איך הגעת למסקנה שכן אפשר להביא אותו..כבר חודש בערך אני שומע פה דיבורים על מנסיני כאילו הוא בכלל שחקן אינטר..חבר'ה צאו מהסרט שלכם..מנסיני נשאר ברומא..

3. FelaKaT Member

את זה שמענו בזמנו גם על סמואל, וגם על אמרסון, וגם על קאפלו ואני יכול להמשיך עם הרשימה אחורה ואחורה, רומא תמכור בזמן שהיא תקבל הצעה טובה, ואם לא מנסיני לא יהסס ללכת בעקבותיהם של קסאנו ואמרסון.

4. פול סקולס Member

אני לא יודע אם אוהדי אינטר שמחים או מגחכים בקשר לאליפות שהובאה להם.

היה עדיף פשוט לשלול את האליפות.

בטח לא משהו להתגאות בו לאורך השנים..

למרות שיובה ומילאן היו מכורות, הן הציגו כדורגל יותר טוב משל אינטר וזו עובדה בלי קשר לקוונים ושופטים..

5. Jose Mourinho Member

ממש לא. אינטר הציגה כדורגל יותר יפה וטוב משל יובה, ובחלק גדול של העונה גם משל מילאן.
    הבעיה זה שלמרות המוני המצבים שהגענו אליהם במהלך משחקים, לא ניצלנו אותם כמו שצריך(מארטינס http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx ), הרבה פעמים במקרים שזה היה קריטי, בניגוד ליובה ומילאן.

הקליפ מוכן, אני כרגע מעלה אותו לאינטרנט, והוא יהיה פה בתוך כמה דקות.
    שמתי שם את כל שערי הנגיחות של אדריאנו באינטר ובנבחרת ברזיל. יכול להיות שיש שם את זה מול לצ'ה, אבל אני מבטיח לך שלא תמצא יותר מ2-3 כאלה.

**עריכה**

בבקשה, ואם גם אחרי זה יהיו לך טענות לגבי משחק הראש שלו אני באמת אשאר ללא מילים.

Last edited by a moderator: Jul 26, 2006
  6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר יפה זו דעה לכן אני לא אתווכח איתך.
    אבל יותר טוב? אם הוא היה יותר טוב אז אינטר הייתה זו שדורסת את הליגה לא יובנטוס,שדרסה בדרך גם את אינטר עם הכדורגל היותר טוב והיותר יפה מיובנטוס.

7. Jose Mourinho Member

יכול להיות שלמילה "טוב" יש כמה משמעויות, אבל מה שבטוח זה שיובה הייתה יותר יעילה(ויכול מאוד להיות שחלק מזה בגלל הזמנת השופטים...).

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים...
    סמואל חתם על חוזה ל4 שנים ואחריי שבועיים עבר לריאל מדריד..מה שעשה קופה יפה לרומא..הקבוצה הייתה במשבר פיננסי לכן לא הייתה ברירה..
    אמרסון וקאפלו...אותם אלה שברחו מיובה דקה אחריי שהורשעה...הם אנשים דוחים ולא מתאימים לקבוצה כמו רומא ואני שמח מאוד שהם כבר לא איתנו..להזכירך אמרסון שיחק על דפרסיה כדי להוריד לעצמו את המחיר לפי הוראות של מוג'י..
    קסאנו הסתכסך עם כל מי שרק הכיר ברומא ומכוון שהחוזה שלו היה בשלבי סיום העדיפו למכור אותו..
    אם יש לך עוד דוגמאות אשמח לשמוע...

לגבי מנסיני..חתום עד 2009 אם אני לא טועה..רוצה להשאר ברומא..ספאלטי רואה בו שחקן מרכזי וגם אין שום בעיות כלכליות באופק...אין סיבה שיעזוב..

9. פול סקולס Member

אתה לא יכול להאשים עונה בינונית למדי בחלוצים..

תראה את זה ככה..

בעיקר מיובה, אבל גם ממילאן, אתה זוכר מהעונה הקודמת הרבה דברים טובים ומפחות דברים רעים.. (הממ.. תתעלם קצת מדידה :} )

אצל אינטר הכל היה תמיד בהילוך הרדום הזה.. כדורגל שלא ממצא את מלוא הפוטנציאל ובכל דקה במשחק אתה מרגיש שבגלל המשחק הזה שבסופו של דבר לא משנה משהו בלוח התוצאות, זה יעלה להם ביוקר..

תראה את הדרבי האחרון.. אחרי שיכלו מספר פעמים לעלות ליתרון, הם חטפו גול שלא בטוח היה מגיע למילאן..

יובה עפה מהצ'מפיונס לארסנל שהעיפה את ריאל ואפילו הגיה לגמר, ומילאן עפה נגד הקבוצה אולי הטובה בעולם נכון לשנה שעברה.. אינטר עפה מול ויאריאל לאחר ששיחקו איום ונורא במדריגאל.. שוב פעם ההילוך הרדום הזה..

10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מה אתה בא להגיד? שמבחינת כדורגל נטו, לאינטר הגיעה האליפות?

מזל טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    אני רואה שבאינטר שמחים לקבל את האליפות המצחיקה הזו, רק אל תגידו לי שהם הולכים לשים על התלבושת החדשה את תג הסקודטו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

11. FelaKaT Member

משחק הראש שלו בהחלט יותר טוב ממה שחשבתי(בעיקר השערים במדי נבחרת ברזיל), בכל המשחקים שצפיתי בהם כאשר הוא הבקיע עם הראש זה היה דומה לשערים נגד יובה ולצ'ה.

חוץ מגורם אחד, שולי למדי, שנקרא זכייה בתארים, מה לעשות שרומא לא עומדת בזה?

איך בדיוק? הם גרמו לטוראם ולקנבארו להיות בלוקים ולטרזגה לא להחמיץ משום מצב?

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

באינטר הוא יקח אליפות רק אם יתנו אותה בחינם כמו שקרה השנה..
    ביובה הוא באמת יקח אליפות..של סריה ב'..
    מילאן הכי מפחידה אותי באיטליה למרות העונש שלה..אבל שם יש את קאקא ככה שאין למנסיני מה לחפש שם..

אם היית עוקב אחריי כל מה שקורה ברומא בשנתיים האחרונות לא היית מצפה לשום דבר..בטח לא לתארים
    אם הייתה עוקב אחריי רומא לפני השנתיים האלה..היית רואה קבוצת צמרת שמסיימת פעמיים סגנית ועם אליפות בדרך וכדורגל הכי יפה שראיתי בחיים וזאת בעצם הסיבה שאני אוהד רומא..
    אבל למה להסתכל על העבר..הקבוצה נמצאת במגמת עליה ואם הכל ילך לפי התוכניות של ההנהלה וספאלטי תראה רומא שרצה לאליפות..

13. Jose Mourinho Member

לא, מהסיבה הפשוטה שציינתי - לא היינו יעילים מספיק מול השער. ויש לי מיליון דוגמאות.

אין מה לעשות, חייב.

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אז אתה בעצם כותב כאן שהסיבה היחידה לכך שאינטר לא זכתה באליפות היתה ניצול מצבים לקוי. חוץ מהאספקט הזה, עליתם על כל הליגה בכל הבחינות. הבנתי נכון?

אשמח לדעת מה דעתך על האליפות ה-14 הזו.

15. Jose Mourinho Member

לא. אינטר הפסידה הרבה מאוד נקודות בגלל ניצול מצבים לקוי. עכשיו זה נשמע לך יותר טוב?

לא ממש מזיזה לי. מבחינתי אינטר לא זכתה. היא פשוט סיימה עם הכי הרבה נקודות אחרי אלה שהואשמו במעשי שחיתות.