אינטר 06/07 :: אלופים כבר במחזור ה33

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Jose Mourinho, Jul 17, 2006.

1. Jose Mourinho Member

אני במקומך ממש לא הייתי שולל אפשרות ששבצ'נקו יגיע לאינטר.

ראינו בשנים האחרונות את ויירי עובר מאינטר למילאן, את פיגו עובר מברצלונה לריאל, את אינזאגי עובר מיובה למילאן, את אשלי קול עובר מארסנל לצ'לסי ואת גאלאס עושה את הדרך ההפוכה. ככה שאל תשלול על הסף אפשרות ששבצ'נקו יגיע לאינטר(מה גם שאם הוא יגיע, הוא לא יעבור ישירות ממילאן לאינטר אלא דרך צ'לסי), וזה כלל לא עניין של כבוד.

Last edited by a moderator: Jan 9, 2007
  2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

את קסאנו אנחנו לא צריכים אלא אם אדריאנו יעזוב או זלטאן , אבל לגבי שבצ'נקו הלוואי שהוא יבוא לאינטר כי הוא צעיר יותר מקרספו בשנה או שנתיים וחוץ מזה הוא יותר טוב כי הוא מבקיע הרבה וגם עושה הרבה אסיסטם.

3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע על שבצ'נקו וקסאנו הופיע איפה שהוא מחוץ לוואן?

עם קסאנו אין בעיה, לא רוצה לראות את שבצ'נקו בכחול שחור, אני גם לא חושב שהוא עד כדי כך שפל כדי לחתום דווקא אצלינו, אבל אם זה בכל זאת איכשהוא יקרה - בגולים שלו בטח לא אחגוג.

4. Pipe Member

כל כך הרבה כלי תקשורת בעולם מנצלים את המצב של שבצ'נקו בצ'לסי כדי להמציא ולספקלץ כמה מעברים וטריידים שלו לקבוצות גדולות באירופה, שאי אפשר כבר לדעת מה השקר הכי גדול. יום אחד שבצ'נקו לריאל בתמורה לרונאלדו, יום אחד שבצ'נקו למילאן בהשאלה, יום אחד שבצ'נקו לאינטר, מחר בטח הוא יקושר לעוד איזה קבוצה.(שמעתי שליאמר יש כמה מיליונים לבזבז).

5. Raulito Madridista

שבשנקו לא יעבור לאינטר. הם ממש לא צריכים אותו, זלאטן איברהימוביץ וקרספו בתקופה מצויינת, אדריאנו חזר להבקיע במשחק האחרון, ובנוסף על הספסל יש שחקנים מעולים לספסל, כמו רקובה שזה שהוא כישרון זה לא חדש, וקרוז, שחקן שבתור חלוץ רביעי כבש אשתקד 20 שערים. אינטר ממש לא צריכה עוד חלוץ, ולמרות ששבשנקו עזב את מילאן לטובת הכסף הגדול, ובגד באוהדים שלה באיזשהו אופן, אני חושב שעדיין מילאן נמצאת לו בראש, אולי זה מה שהקשה עליו להראות את היכולת שלו, התפקידים שלו בצ'לסי אולי טיפה שונה, הוא לא הכוכב מספר 1 בצ'לסי, ואני מאמין שלשבשנקו יש פינה קטנה בלב למילאן, והוא לא יעזוב לאינטר. בכל מקרה, בהחלט התקשורת מנסה לקשר בין חוסר ההצלחה שלו בצ'לסי, לבין אינטר משום מה. גם בקהאם קושר לאינטר, לא חסרים שחקנים. גם מסי.

בקשר לקאסנו, הוא נופל כרגע משחקני הספסל של אינטר ואין לה טעם להביא אותו, אלא אם כן רקובה יתייאש מהפציעות הפוקדות אותו וייפרוש, או שקרוז לא יישאר, למרות שקאסנו לא יירצה לבלות עוד על הספסל ולהיות שוב אופצייה רביעית.

בקשר למסי, זה היה ברור שאינטר לא באמת תביא אותו, יש לו סעיף שחרור גבוהה, עברו הזמנים שקבוצות היו משלמות סכומים כאלו גבוהים על שחקנים(יש הבדל בין הכסף שצ'לסי שילמה על שבשנקו לבין מה שעלו פיגו וזיזו לדוגמא), וברצלונה גם לא הייתה מוכרת את ילד הפלא שלה שיישרת אותה לפחות לעוד 10 שנים ברמה הגבוהה ביותר.

6. Jose Mourinho Member

מנצ'יני אמר את זה בראיון לאתר הרשמי. תבקר שם לפעמים, אוהד אינטר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

ואינטר העונה אומנם לא צריכה את שבצ'נקו, אבל בעונה הבאה בהחלט הייתי רוצה לראות אותו במקום קרספו, מהסיבות שכבר כתבתי:

עזבו אותכם פינה חמה בלב וכל השטויות האלה, אחרי ויירי, פיגו ואינזאגי אפשר לצפות לכמעט הכל בכל הקשור להעברות שחקנים.

ולמה זה? כמו שאוהדי ריאל חגגו בגולים של פיגו, גם אתה יכול לחגוג אם שבצ'נקו יבקיע גול במדי אינטר.

Last edited by a moderator: Mar 17, 2007
  7. ברקו Member

אני לא חושב שצריך את שבצ'נקו, קרספו משחק לא רע בכלל ועד שאדריאנו התחיל לחזור לעצמו יש לאינטר מספיק חלוצים בסגל.
    ואם כבר אתה מביא את שבצ'נקו אז במקום אדריאנו ולא קרספו.
    לגבי מסי, הסיכויים שהוא יבוא אפסים מוראטי יצא פראייר אם הוא יוציא עליו 100 מיליון יורו במקום זה שיחזק את הקבוצה איפה שצריך.

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אשפוט את אוהדי ריאל, אבל לי יש ערכים אחרים. והפוטה רוסונרה הזה לא יקבל ממני מחיאת כף אחד מצידי שיביא במו רגליו טריפל.

ביקרתי אתמול דווקא כשראיתי את הפרסום באופירה.קום, פספסתי כנראה.

9. Gravesen Member

בנתיים אדריאנו ממשיך לכבוש ומעלה את אינטר ליתרון 1-0 מול אמפולי.

10. XabiAlonso Member

אדריאנו גוברת על אמפולי 0-2 משערים של אדריאנו (המלך) ואיבן קורדובה!

אדריאנו חוזר?? הלוואי והתשובה היא כן!!

11. Pipe Member

אחרי שהיו פרסומים באיטליה שקשרו את קאסאנו לאינטר, מאסימו מוראטי אומר שהוא לא נמצא בתוכניות שלהם ולרוברטו מנצ'יני אין כוונות לחזק את הקבוצה כרגע. "אנחנו משחקים טוב, יש לנו סגל חזק ואנחנו מוכיחים את זה". הנשיא של אינטר כמובן הכחיש את הפרסום במארקה שדיארה "בדרך" למילאנו. "את השחקן הזה אני כמעט ולא מכיר" אמר.

האם פיגו יקבל תגבורת באל איתיחאד?ה'אס' מפרסם היו כי הקבוצה הסעודית, אליה יעבור בסיום העונה לואיס פיגו, מוכנה לשלם לריאל עבור רונאלדו כ20 מיליון יורו, וכי האפשרויות היחידות של רונאלדו הם באילטיה(שמועות על אינטר ומילאן) ובשוק הערבי.השחקן לא צפוי להישאר בריאל מעבר לקיץ הבא, ועל פי הכתבה איתיחאד מוכנה לשלם לו את אותה משכורת כמו של פיגו-5 מיליון יורו לעונה.

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

רונאלדו לא יילך לסעודיה בשלב הזה וטוב שכך, יש לו עדיין מה לתת. לצערי אני רק לא רואה אותו מסכים להיות על תקן חלוץ שלישי-רביעי אצלינו, כי אם אדריאנו באמת מתקמבק זה בדיוק מה שהוא יהיה.

ואגב אדרי, גול יפה אתמול, כמו בימים הטובים.

13. Pipe Member

למרות שמוראטי הכחיש שמועות על קאסאנו, פג'ה מיאטוביץ' אומר למארקה כי יש סיכוי לא רע בכלל שקאסאנו ינחת באינטר החודש. בקהאם, ששמועות קשרו אותו כ"מחליף של פיגו", יעזוב את ריאל בקיץ ויהיה שחקן חופשי. mancini,here i come?

Last edited by a moderator: Jan 10, 2007
  14. Daniel_Harush Member

איזה כיף לראות אדריאנו חוזר אחרי התקופה הרעה... מקווה שיתפוס מקום קבע בהרכב

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה מאוד שאדריאנו יתפוס מקום בהרכב , בגלל שקרספו וזלטאן משחקים טוב מאוד והשילוב בין השניים טוב מאוד,אבל אם מאנצ'יני באמת מאמין באדריאנו ורוצה אותו לחזור איך שהיה הוא ייתן לו לשחק בהרכב (וזה מה שאני מקווה).