אינטר מצטרפת לשמינייה האחרונה אחרי 1-0 על אייקס

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Mar 5, 2006.

1. EL Capitan Member

סרגי, אדריאנו, בניגוד לשבצ'נקו, הנרי ואחרים, הוא צעיר ויש לו עוד שנים טובות לפניו. הבעיה אצלו היא באמת יציבות, וזה קשור במשו מנטאלי ובאדישות וטוב הלב שלו. קשה להבין את זה, אבל זה הוא אדריאנו. יאמר לזכותו, כשהוא בפורמה טובה- אי אפשר לעצור אותו. אבל הבעיה שלו, שאצלו אין פורמה בינונית. שהוא לא אדריאנו הטוב והמוכר, הוא אדריאנו אחר, אדריאנו שאנחנו לא מכירים ולא יכולים לזהות אותו. אבל, לצערנו, כבר למדנו להכיר גם את הצד הזה של אדריאנו. בכל מקרה, הוא עדיין צעיר ויש לו זמן להתבגר הן בצורת המשחק שלו והן בצד המנטאלי, לגלות יציבות ולהוכיח את עצמו לאורך תקופה ממושכת.

2. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שלא הבנת אותי או שלא ניסחתי את עצמי טוב, מארטינס הוא חלוץ שיותר מדי מזכיר את אדריאנו, הוא לא אחד שישחק על אחרים, חוסר היכולת של קרוז והאנמיות של רקובה בחוד זה משהו שלא קשור בכלל לאדריאנו ואם הוא נמצא על המגרש או לא. אני לא אומר שלאדריאנו אין חלק בכושר הגרוע שלו, הוא נראה מאוד לא חד ומגושם במשחקים האחרונים, הייתי אומר שההגנות למדו אותו, אבל כבר אכלנו את הכובע הזה בעבר, חוץ מזה שקשה ללמוד טנק כזה, מבחינת כישרון או פיזיות מולדת לאדריאנו יש יתרון באיזה שהוא תחום על כל חלוץ גדול בעולם, חסר לו רק את היציבות שלהם.

3. Spanish Weapon Member

אני שומע יותר מדי דיבורים על הונטלאר, חלוצה של אייאקס.
    סוף סוף היום תהיה לי ההזדמנות לצפות בו.
    נקווה שיהיה מאצ'אפ מעניין ופורה בינו לבין אדריאנו.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלוהים אדריאנו... כבר שלחת שוער לפינה אחת, גלגל את זה לרשת קיבינימאט

אנחנו משחקים מצויין לטעמי (פיגו ענק) אבל משחקים באש, בקצב הזה החששות שלי יתממשו ונחטוף גול באיזה מתפרצת שתגמור עניין. ואני עוד אצטרך להפסיד את עשר הדקות האחרונות של המשחק הזה, חסר לאינטר לא לגמור את זה עד אז!

5. Spanish Weapon Member

חוץ מזה שפשוט לכל מקום שהוא בועט יש שחקן של אייאקס שחוסם עם הגוף , אדריאנו בהופעה אלוהית.
    איזה מסירות , איזו טכניקה, איזו וירטואוזיות , הוא עושה לפעמים דברים שאתה לא מצפה ששחקן במימדי הענק שלו יצליח לעשות.
    אבל בסוף יזכרו אותו לפי שערים ואוהדי אינטר רוצים לראות ממנו שער.

6. לא מצאתי כינוי Member

רק אני חושב בנתיים שלמרות ההצגה של רוב שחקני אינטר ההתקפיים יותר בנתיים קמביאסו הוא הכי טוב במגרש? פשוט שחקן ענק! מחלץ כדורים ,עושה הגנה,התקפה,שולח כדורים טובים - פשוט מצויין היום!

Last edited: Mar 14, 2006
  7. Spanish Weapon Member

גול מדהים של סטאנקוביץ'.
    1-0 לאינטר.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

למרות שאינטר משחקת יפה,ורוברטו מאנצ'יני בונה קבוצה התקפית לאט,רואים את הנאיביות שלה,ועדיין היא מסתמכת רק על אדריאנו ומרטינס שיבקיעו,היא צריכה לשתף גם את קמביאסו ואת ורון במהלכים התקפים.אבל שאני מתעב את המהות של אינטר ומתעב את זה שאין לה כמעט איטלקים,עדיין אייאקס לא נוראית עם כל החסרונות והפצועים והיא בכלל לא נותנת לקבוצה הביתית להשפיל אותה עד הסוף.

מה אני מדבר,הנה סטאנקוביץ' השתיק אותי.נקווה שאייאקס תתן מלחמה כמו שהיא נתנה במשחק הזה.

9. לא מצאתי כינוי Member

סה"כ משחק לא רע של אינטר. מחצית ראשונה טובה,שנייה קצת פחות.
    קאמביסו בחצי הראשון,פיגו,סטנקוביץ',ומטרצי לדעתי היו הבולטים במשחק.
    אני לא חושב שויאריאל תוכל להוות לאינטר יריבה ראוייה.

10. uri מנהלים

מרקו מאטרצי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx איזה תענוג. פשוט משחק מושלם!
    כמובן שגם את פיגו, זאנטי וסטנקוביץ' ראויים לציון.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחח סטאנקוביץ' זכה ממני למטר של קללות ומיד כבש, אני לא חושב שהוא נתן משחק ממש גדול, הוא היה לא רע אבל יש לו בעיה בבעיטה (השער נדיר), הוא בועט חלש מדי גם כשהכדור מתלבש, אבל מילא.

אדריאנו נתן הופעה נהדרת, חבל שדווקא היום הוא לא כבש, פיגו? כל מילה תגרע.

ברוך שפטרנו, שיחזרו לחלונות האדומים שלהם, ויאריאל הבאה בתור.

12. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

תגובה שלי מהדיון ההולנדי.

13. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע עם איזה מחמאות אתם צריכים לצאת מהמשחק היום, אולי עשיתם משהו יוצא דופן ברבע השעה האחרונה אותה לא יכולתי לראות לצערי, אבל בסה"כ הייתם צריכים לתקוף ובמקום זה שיחקתם על מתפרצות ועם קצת יותר דיוק זה היה נגמר 3-0 ולא היה מקפח אף אחד.

את המחצית הראשונה בהולנד גם לא ראיתי, אבל בשנייה הסיפור היה דומה, היינו רמה מעליכם ולא היינו רחוקים גם מהשלמת המהפך.

בכל מקרה, אני עדיין חושש מויאריאל בעיקר כי פשוט לא מכיר אותם טוב, מצד אחד הם עוד לא עברו אף קבוצה נורמלית (טוב, מנ' יונייטד rolleyes:), מצד שני לזלזל בשלב הזה זה פשוט יהירות.

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

ובכל זאת, היינו יכולים להדיח אתכם. אבל כמו שאמרת ושאני אמרתי, אייאקס הודחה ע"י קבוצה שנמצאת כיום רמה אחת מעליה, מכובד מספיק בשבילי.

15. TheLane Member

נו מה אתם צוחקים?
    אינטר הייתה מצוינת היום,
    אבל העקבים והדאבל פסים של אייאקס היו הדבר המדהים באמת. טראבלסי היה מצוין (הלוואי הלוואי הלוואי לטוטנהאם!) וגם הבלם ששכחתי את שמו.
    בקיצור היה יופי של משחק.