אינטר מצטרפת לשמינייה האחרונה אחרי 1-0 על אייקס

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Mar 5, 2006.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגרלה די שיוויונית. אין מפגשים אדירים בין שלושת הפייבוריטיות ואין מפגשים בין סינדרלות.
    הכל פתוח - כמובן שעל הנייר יש קבוצות שעדיפות, אבל רוב המפגשים די שקולים.

יובנטוס נגד ארסנל - נראה שיובה עדיפה, אבל לאור יכולת הקבוצות בשמינית אי אפשר לדעת.
    מצד שני, יובה עם חלוצים עם משחק ראש מצויין שיכולים לנצל יותר טוב מצבים במשחק הגבהות במגרש הקטן שבהייבורי. לארסנל יהיה יותר קשה להגן מולם מאשר מול ריאל.

בנפיקה נגד ברצלונה - אולי המפגש הכי חד צדדי מבין המפגשים. ברצלונה פייבוריטית ברורה פה... התקווה היחידה אולי של בנפיקה היא שמסי ייעדר בצמד המפגשים ושפויול ייעדר מהמשחק הראשון בליסבון - יצטרכו לנצל את זה. יהיה נחמד לראות את קומאן נגד בארסה.

ליון נגד מילאן - המשחק המרכזי לדעתי. המפגש הכי צמוד בין שתיים מהקבוצות היותר התקפיות שנשארו בצ'מפיונז.

אינטר/אייאקס נגד ויאריאל - שלושת הקבוצות באותה רמה בערך עם עדיפות קלה לאינטר.
    אינטר צריכים לסגור את הסיפור בשבוע הבא ואז יהיה להם מפגש מאוד קשה מול ההגנה הספרדית החזקה. יכול להיות מפגש מעניין במרכז הקישור בין ריקלמה לקמביאסו.

אני מרוצה מההגרלה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

2. שבצ'נקו Member

יאללה אנשים פה מנסים לנחס את הקבוצה שהשני אוהד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx .

הגרלה סבירה,אבל היה יכול להיות יותר טוב למילאן,ליון קבוצה מצויינת שמילאן תצטרך לרוץ הרבה מאוד מולה כדי לעבור אותה,ז'וניניו לא משחק במשחק הראשון בצרפת ואולי מילאן תצטרך לנצל זאת לטובתה ולכבוש כמה שערי חוץ חשובים,מה גם שההגנה תצטרך להפגין כושר משחק כמו מול באיירן בשביל לעבור את הצרפתים שמשחקים מעולה העונה וניצחו את כל המשחקים שלהם למעט ריאל מדריד בברנבאו,משחק שנגמר בתיקו 1-1.
    הצרפתים הם אחת הקבוצות ההתקפיות במפעל,יחד עם מילאן.
    אם וכאשר מילאן תעבור,סביר להניח כי היא תקבל את ברסה בצמד משחקים מרתק בין שתי הקבוצות היותר יצירתיות באירופה ואף יש סיכוי שנראה שוב גמר כל איטלקי,אם וכאשר.

יובה קיבלה את ארסנל שלרוב עפה בשלב הזה של המפעל,אבל נראה,למרות שלאלופת איטליה לא צריכות להיות בעיות גדולות כדי לעבור את האנגלים שנמצאים בעונה בינונית.

לגבי אינטר\איאקס -נראה עוד שבוע מי מהן תשחק מול ויאריאל.

שיהיה למילאנזים כל טוב!

Last edited: Mar 10, 2006
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

תפסיקו להמר על יבש, זו הטעות שתמיד מתפוצצת בפנים כל פעם מחדש. בנפיקה ואייאקס יהיו בגמר לכו תדעו, היו מקרים, ליגת האלופות זה הרבה מזל ורחוק מלהיות רק יכולת.

משחק מרהיב ויפה ליון ומילאן יציגו לנו זה בטוח! וכמובן שמילאן מנוסה יותר אבל ליון יכולים להתפוצץ במשחק הראשון בבית שלהם, כך שגם פה יש סימן שאלה גדול

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

4. נדב מיכאלי Member

הגרלה מאד אטרקטיבית .
    ליון ומילאן 2 קבוצות מאד אטרקטיביות,קשה לי להצביע על מנצחת בקרב הזה .מבחן אמיתי ראשון לליון.
    אינטר או אייאקס הגרילו את ההגרלה הכי נוחה יחסית -ויאריאל ,למרות שליברפול ופורטו כבר הוכיחו שלהיות אנדרדוג לפעמים זה יתרון.
    בנפיקה מארחת את בארסה,תיהיו בטוחים שבארסה לא תחמיץ בלי סוף נגד בנפיקה,מבחן נוסף לקומאן נגד קבוצתו לשעבר .
    בארסה זכתה בפעם האחרונה והיחידה בליגת האלופות בשנת 92 מניצחון על סמפדוריה משער של קומאן,מפגש פיקנטי.
    ארסנל מול יובה ,איך יכול להיות ששנתיים ברצף יובה משחק ברבע הגמר על אדמת אנגליה?
    גם חצי הגמר יהיה אטרקטיבי :
    ליון /מילאן נגד בנפיקה/בארסה
    ארסנל/יובה נגד אינטר או אייאקס/ויאריאל .
    אטרקטיבי.
    בהצלחה לבארסה,ליון,אינטר,יובה/ארסנל (אין לי בעיה שארסנל תעלה ואין לי בעיה שיובה תעלה)
    אבל כמובן אחרי שליברפול הודחו אני עם הקבוצה השניה שלי -בארסה.
    יאללה פויול השנה אתה מניף את גביע אירופה !

5. SeRgInHo Member

וואי ליון מילאן!איזה מפגש ענק זה הולך להיות!הייתה הרגשה שליון תפגוש את מילאן ברבע.ללא ספק המפגש המרכזי ברבע הגמר, כל השאר יכולים לישון בשקט.חבל שלא נהנה מז'וניניו במשחק ראשון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לפחות הם מגוונים, פעם מול המושבה הספרדית, פעם מול המושבה הצרפתית.

לגבי ההגרלה, אני מאמין שליון תפתיע את הרוסונרי, ובשאר המשחקים יהיו תוצאות צפויות (אינטר, יובה, בארסה).

7. Engel Del Madrid Member

איי כוסעמק ברסה קיבלה את בנפיקה...

8. Barcik Member

קטעים נבחרים מתוך "המדריך לרייקארד המתחיל, מהדורה שלישית, פרק 21: עוד צעד בדרך (או, כיצד לעבור את בנפיקה ולצאת מזה בשלום)":

" ... בארסה שלך טובה מכדי לבזבז את זה על הדחת זלזול מול קבוצה נחותה במספר רמות. אסור להרשות לשחקנים להפגין שום שאננות. עונות אירופיות מבטיחות נקטעו באיבן בגלל זלזול, ויהיה חבל מאוד לראות את זה קורה לגרסה כה מוצלחת של ברצלונה. ברור כי קשה לשחקנים להתייחס אל סימאו סאברוסה כאל אנדריי שבצ'נקו, אך אין זה תירוץ. מתפקידך הוא לעשות להם שטיפת מוח בשבועות עד למשחק. במוחם, הם אף פעם לא יפנימו זאת. אבל אין זה מה שאתה מחפש. כל עוד הם יעלו למגרש באותה הגישה כמו מול צ'לסי, זה יספיק.

................

צריך לגמור את זה מהר. אין כאן סתירה לדברים אשר נאמרו כמה עמודים קודם לכן על זלזול. בנפיקה חלשה מברצלונה, ובהרבה. זאת עובדה, לא התנשאות. שום הצטנעות מול כלי התקשורת לא תגרום לאנשים לחשוב אחרת. הקבוצה שלך חזקה מהפורטוגזית, ועליך לנצל את זה. אנו מקווים שתרגיל הבית מול סראגוסה סייע לך להבין כיצד מוחקים את הזלזול מהשחקנים, וכעת נוכל להסביר כיצד אין התנגשות בין עקרון זה לטענתנו האחרונות. במידה והשחקנים יעלו למשחק בליסבון עם גישתם הרצינית ביותר, צריכות להספיק להם כ- 60 דקות כדי לרכוש את הכרטיס לשלב הבא. שלושה או ארבעה שערי חוץ, מומלץ ללא מענה, ובנפיקה תכנע, האוהדים יתייאשו, ותוכל לרוץ לראות את סיום המשחק בין מילאן לליון. קרקוס נוסף של המנדרילים ימים ספורים לאחר מכן (בשלב זה, אנו כבר מאמינים כי אינך זקוק לתרגול נוסף בכך), טיול עם הרכב חצי משני בגומלין, והעיניים נשואות לחצי הגמר.

............

לצערך, הגמר איננו מול בנפיקה (עבור כך, היה עליך לרכוש את "המדריך למוריניו המתחיל"). אחרי הטיול בפורטוגל השכנה, יוותרו לך עוד 3 משחקים עד לפודיום בפריז. אלו כבר צפויים להיות אתגרים אמיתיים. בלי ספק, תרצה שכל הסגל יעמוד לצידך. לכן, עליך להפעיל בקרת צהובים נוקשה. אנו מקווים שתיישם את הצעתנו, ואכן תסתום את הגולל הסיכויים של יריבתך בהקדם האפשרי. אם כך יקרה, תוכל בקלות להורות לשחקניך המוצהבים, ובעיקר רפאל מארקז, לקבל כרטיס לקראת סיום המשחק ולנקות את מאזנם. על שחקנים אחרים, אשר ספירת הצהובים שלהם נמוכה עדיין, תורה להזהר. בתקווה שהמשחק יהיה גמור כבר בשלב מוקדם, הם לא צריכים להתקשות בביצוע ההוראה (ראה הערה על בלטי ואדמילסון בשוליים). בהתחשב בכך שרונאלדיניו ואטו אינם מרבים בצהובים ומאזנם עדיין נקי, בעייתך המרכזית תהיה בדקו ופויול. הפורטוגזי סוחב כרטיס צהוב יחיד, והוא מרוחק שניים נוספים מהשעייה. פויול, לאחר שיחזור, יוכל לקבל רק צהוב אחד נוסף עד לסוף המפעל לפני שיהיה מושעה שנית. כלומר, יש להם ארבעה ושלושה משחקים, בהתאמה, להעביר בלי לקבל שני כרטיסים צהובים. משימה אפשרית, אך כדי לפקח עליה היטב. מדובר בשני שחקנים אשר מורגלים לשחק באגריסיביות, ויחסרו מאוד במידה ולא יוכלו לקחת חלק בחצי-הגמר או אף שלב אחד מאוחר יותר. כמו כן, כדי לשים עין גם על מארקז, אשר (במידה ותדבוק להמלצותנו) יצטרך להמנע מצהוב באחד ממשחקי חצי-הגמר. באשר לאדומים, ברור כי יש להמנע מהם בכל מחיר. ..."

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ימי המשחקים:

שלישי 28 למרץ

בנפיקה - ברצלונה

ארסנל - יובנטוס

רביעי 29 למרץ

ליון - מילאן

איאקס/אינטר - ויאריאל

הגומלין 4 לאפריל

שלישי

ויאריאל - איאקס/אינטר

מילאן - ליון

הגומלין 5 לאפריל

רביעי

ברצלונה - בנפיקה

יובנטוס - ארסנל

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וזה מה שקרה בהגרלה אתמול שלא הראו לנו

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_149124_CAS.Xxx

11. Shibhon Member

לפי דעתי מישהו החליט להתעלל במילאן השנה . זה התחיל עם בית קשה (איינדובן , שאלקה , פנרבחצה )שמינית גמר מול באיירן , ועכשיו רבע גמר מול ליון !!!!!
    לא מספיק מה שהקבוצה הזאת עברה בעונה שעברה !!!!
    ועם כל זה לא מספיק היא רואה את היריבה העירונית מטיילת לכאורה לחצי הגמר ( עדיין צריכה לעבור את אייקס ו-וויאריאל )

Last edited: Mar 11, 2006
  12. Spanish Weapon Member

אני שמח מאוד על ההגרלה אבל יודע שדווקא נגד בנפיקה לא יהיה כל כך קל כי הם אוהבים מאוד לתקוף וזה הוכח מול ליברפול ויונייטד ככה שבארסה לא פתורה מעונשו של קומאן וחניכיו.
    קל זה לא יהיה , אבל נעלה לחצי הגמר ב"ה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כמה מילים על ההגרלה.

הגרלה שאפשר להגיד שהיא טובה לכדורגל.

הדרך של ברצלונה לגמר היא סלולה. אני לא רואה את בנפיקה/אייאקס/אינטר/ויאריאל מצליחות להדיח את הקטאלונים. בארסה יהיו בגמר ושם הם ייפגשו קבוצה חזקה זה בטוח.

מתוך הרביעייה בצד השני ארסנל היא הפחות חזקה. יובה תעבור אותם ואם לא אז ליון או מילאן יעשו זאת.
    אני מאוד מחזיק מליון, מאוד. אני רואה אותה כאחת הקבוצות החזקות ביבשת ואחת הקבוצות שמשחקות את הכדורגל הכי יפה. יש לי הרגשה פה שמילאן תיתקל בקשיים ואם ליון יעברו אני בכלל לא אהיה מופתע.

14. Barcik Member

לירן, התבלבלת. בארסה תפגוש (טפו טפו טפו) את מילאן או ליון בחצי הגמר. במפגש הזה, אגב, אני די בטוח שליון תשחק הרבה יותר טוב ומילאן תעפיל לחצי הגמר.

Last edited: Mar 12, 2006
  15. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכתבתי כבר בפורום האיטלקי, אם אינטר תשחק מול אייקס כמו שהיא שיחקה נגד סמפדוריה כל החששות שלי יתממשו. אנחנו פשוט נראים זוועה בזמן האחרון, אדריאנו לא קיים פשוט, את רקובה ראיתי בעיקר רק מול סמפדוריה אבל אם ככה הוא ישחק אז אין לו מקום לא רק כקטפן אלא כשחקן ספסל. אייקס מגיעה לנו בזמן הכי לא טוב שבעולם, ואז עוד יש את ויאריאל על הראש. אני לא אומר שהייתי מעדיף הגרלה קשה יותר כי זה טמטום, אבל עם הקבוצות האלה אפשר רק לפשל.