אינטר מצטרפת לשמינייה האחרונה אחרי 1-0 על אייקס

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Mar 5, 2006.

1. Alexander Hleb Member

חשבתי שהטקסים בארץ הם שכונתיים...
    עזבו אתכם, אנחנו אימפריה בטקסים לעומת מה שקורה עכשיו בפריז.
    מה, לא ידעו שהספרדי ההוא לא יודע אנגלית?
    או שלא ידעו שהמראיינת לא יודעת ספרדית?
    עדיף כבר ההגרלות הפשוטות והצנועות שלנו עם הסקוצי'ים וביצי ההפתעה של קינדר.

2. משוגע בירוק Member

שיט... מילאן ויובה די נדפקו!!! אבל עדיין קרה משהו לא נורמלי: יש סיכוי שארבעת הפייבוריטיות יעלו לחצי הגמר לראשונה אחרי הרבה שנים... (אינטר, מילאן, יובה, ברסה)

הגרלה קשה ליובה מול ארסנל וגם למילאן יהיה קשה מול ליון
    אינטר ובארסה בטוחות בחצי הגמר... השאלה מי יפגוש אותן....

חצאי הגמר יראו כך:
    יובנטוס/ארסנל - אינטר
    מילאן/ליון - ברצלונה...

פורצה יובה... יהיה קשה!

Last edited: Mar 10, 2006
  3. Igi Member

היום נערכה הגרלת גמר גביע אירופה לאלופות:
    ארסנל - ברצלונה

אני כבר מחכה.

Last edited by a moderator: Mar 10, 2006
  4. uri מנהלים

הגרלה טובה.

5. hoodhit Member

איזה הגרלה:

ליון - מילאן
    ארסנל - יובנטוס
    בנפיקה - ברצלונה
    אייאקס\אינטר - ויאריאל

ליון\יובה\בארסה\וויאריאל בחצי גמר.

6. משוגע בירוק Member

מסכן פטריק ווירה... חחחחחחחחחחחח

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

היה שקוף שההגרלות יהיו יחסית משעממות כשהרבה קבוצות טובות לא נוכחות בין ה- 8 "הטובות"...

אבל ליון מילאן משחק כדורגל יפה בהחלט, וארסנל יובה יפריד את הילדים מהגדולים שוב כנראה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

גם אני שותף לדעה שהגמר השנה ייערך בין ארסנל לברצלונה. ארורים ערוץ הספורט המשאלות שלהם.

ארסנל היא לצערי קוטלת איטלקיות לא קטנה נכון שעכשיו זה יובנטוס ולא אינטר ורומא אבל יובנטוס ידועה כלוזרית האיטלקית הגדולה באירופה, מגיעה לגמרים וכמעט תמיד מפסידה, לדעתי ארסנל תעבור.

בנפיקה-בארסה. בהצלחה לאטו ורונאלדיניו בגמר, הדרך נסללה בקלילות.

ליון-מילאן. אחחחח קודם בית המוות הזה, אח"כ באיירן ועכשיו ליון ועוד אח"כ אם בכלל בארסה, ליון הייתה יחד עם האיטלקיות ובארסה הקבוצה שלא רציתי לראות אבל רצה הגורל ומילאן קיבלה עוד מבחן קשה ואם נעבור את המשחק המאוד קשה הזה אנחנו פוגשים את ברצלונה. אם פאולו לא יחזור עד אז הסיכויים קטנים לעבור. נקווה לטוב. פורצה מילאן!

אינטר/אייאקס-ויאריאל. בהנחה שאינטר תדע לעבור את ההולנדים המשעממים היא תפגוש לדרבי ארגנטינאי (מי שמבין מבין) לוהט שלדעתי הכל פתוח במקרה שכזה.

בהצלחה לבארסה בגמר מול האנגלים המגעילים. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx ?

9. משוגע בירוק Member

עזרה דחוףףףףףףףףף:
    מישהוא יודע איזה משחקים ישוחקו ב-28 ואיזה ב-29?

מתחנן זה דחוף..

10. yakirmaimon Member

nesta!! אני רואה תהודעה שלך ולא מבין מאיפה צצת?
    קודם כל אל תזלזל ביובה, אני רואה פה אנשים שרושמים גמר ארסנל ברצלונה ברור שזה אפשרי אבל יובה יכולה גם לעבור את ארסנל, יובה היא כלל וכלל לא לוזרית, ואם היא אכן לוזרית, היא צריכה להגיע לגמר ולהפסיד אותו, לא לעוף ברבע הגמר.
    אתה אוהד מילאן? איך אתה יכול לזלזל בקבוצה הזו? חברים אל תטעו, אני כבר אמרתי שליון יכולה להגיע גג לרבע גמר, והנה היום זה הוכח לי, מילאן מעיפה את ליון, בלי שום צל של ספק, ואל תטעו על כך כלל וכלל. מילאן קבוצה מצויינת, ליון קבוצה התקפית גדולה, אבל מול מילאן הם יעופו, כמו שבאיירן עפו, כך גם ליון יעופו.

עכשיו חצי הגמר יזמן לנו בטוח שתי משחקים גדולים, השאלה היחידה שלי היא ארסנל או יובה?
    מילאן, אינטר ובארסה, שלושתם יהיו בחצי הגמר!!

11. Raulito Madridista

איי כמה חבל רציתי את ברצלונה נגד מילאן. בנפיקה אומנם הצליחה להעיף את ליברפול בניצחון כפול, לכבוש נגדה שלושה שערים ולנצח את מנצ'סטר, אבל ברצלונה בכמה רמות מעל הקבוצה הפורטוגלית הנחמדה של קומאן. הדרך של רונאלדיניו לגמר נראית קצרה מתמיד.

ארסנל תיעצר ולא תשבור את השיא שלה: רבע הגמר. יובנטוס לא תראה עוד משחקים כלכך נחותים כמו נגד ברמן, היא בניגוד לריאל, בעלת קישור אחורי פנטסטי והגנה נפלאה, היא תשבש לארסנל את המשחק, והיא קבוצה הרבה יותר מסוכנת. הנרי לבד ואולי כמה פעלולים של רייס לא יספיקו לארסנל להמשיך לשלב הבא.

אני חושב שליון תפסיד למילאן אבל תקשה עלייה. האלופה הצרפתית קרעה את איינדהובן, ניצחה גם את ריאל בצרפת, ונראית מעולה באירופה העונה. באיירן עם משחקים חלשים מאוד בחלק הקדמי, השכיחה קצת את האיטיות בהגנת הרוסונרי, שזה ייפגע בהם מאוד, המהירות של ליון בחלק ההתקפי. למילאן אסור לזלזל, אבל הם יעברו לדעתי הם מס' 2 אחרי ברצלונה.

לדעתי, ויאריאל תודח כי אינטר תעבור את אייקס. זה יהיה קשה לאינטר ואני חושב שהיא אולי תפסיד בספרד, אבל לרבע הגמר הכי תגיע.

ההגרלה של חצי הגמר לא מעניינת בכלל לדעתי. קודם נראה מי יעבור ומה.

12. Igi Member

לא הייתי כ"כ ממהר לעלות את אינטר לחצי. היא לא קבוצה גדולה, אני עוד לא בטוח בעלייה שלהם לרבע בכלל.

Last edited by a moderator: Mar 10, 2006
  13. yakirmaimon Member

Raulito אני גאה בך על ההודעה הזו .
    כל ההשערות שלך יפות וקשורות לעניין הכדורגל. מה שכן, במשחק בין ארסנל ליובה קצת הגזמת ,ארסנל שיחקה צמד משחקים מצויינים מול ריאל, והוכיחה שהיא קבוצה ראוייה, אבל נכון אמרת, יובה כבר לא תהיה כמו נגד ברמן בצמד המשחקים, וזה נותן לי תחושה שיובה מעט פייבוריטית, אבל ממש מעט.
    מילאן בגמר חברים. ! תזכרו את המשפט הזה, מילאן בגמר.
    יהיה לנו חצי גמר מדהים בין בארסה למילאן, שכרגיל כולם יהמרו על בארסה אבל מילאן חברים, בנוק אאוט, היא קבוצה ממש ממש חזקה, מילאן בגמר!

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

כולכם כבר העלתם את אינטר לחצי הגמר, וכולכם בטוחים שהיא תעבור את אייאקס. תרשו לי לשאול, מאיפה לכם שאינטר לא תודח השבוע? מה אתם חושבים שאייאקס עד כדי כך לא מסוגלים לדגדג את אינטר? פשוט מעצבן אותי לראות שכולם לא סופרים את ההולנדים, ושכולם שכחו שאייאקס כבר הובילה 2-0 על אינטר (על המחצית השנייה אני לא מדבר, חושך), ועדיין יש לנו סיכוי להפתיע בסאן סירו. יש לנו את קלאאס יאן הנטלאר!

יניב, אייאקס קבוצה משעממת? תעשה לי טובה, תראה משחק אחד שלהם, ואז תיתן את דעתך.

15. Raulito Madridista

תודה אחי גם אני מעריך אותך.

תראה, יכול להיות שהורדתי קצת מהערך של ארסנל, אבל באמת אחי.... היא מתקשה נגד חצי מקבוצות הליגה האנגלית, תחשוב על זה. היא כמעט לא כובשת בחוץ, והיא סופגת הרבה בחוץ. אני לא מאמין שהיא תגיע למצבים נגד יובנטוס, ואם תיירי הנרי עשה את רוב העבודה והשתחרר נפלא, עם כל הכבוד לשחקן הגדול הזה שהוא מספר 2 אחרי רונאלדיניו, לעבור את מח'ייה זה לא כמו את קנבארו, וויירה+אמרסון זה לא גוטי הנמושה או גראבסן.

יובנטוס יודעת לנצח משחקים גם שהיא לא טובה, וכמו שאמרתי קודם, הנרי לא יספיק נגדה.

גם אני חושב שמילאן בגמר, כי אם יש קבוצת הגנה שמסוגלת על ברצלונה או קישור, זה של מילאן. חשבתי באיירן מינכן, את התשובה קיבלתי לפני כמה ימים באכזריות. יובנטוס לפרקים גדולים של המשחק נראה בינונית וזה לא יספיק נגד ברצלונה.

אם מילאן תיהיה בגמר לא משנה נגד איזה קבוצה אני מהמר עליה כזוכה. כי אחרי הגמר של שנה שעברה.... משהו צריך לחלחל אצל השחקנים.

אני לא זילזלתי באייקס אחי, מה אסור לרשום שאינטר תעלה לפי דעתי? בהולנד אייקס לא ניצלה את ההובלה שלה, ברור למי יש סגל יותר איכותי, ובחוץ אני לא רואה אותה מבקיעה מעל שער אחד, כי אינטר תבקיע לדעתי. אייקס במרחק גדול מאוד כ15 או 20 נקודות מהמוליכה איינדהובן, היא לא בעונה טובה שלה. לאייקס יש את יאן הנטלאר, לאינטר יש אדריאנו שהגיע זמנו כבר.... את לואיס פיגו שגם שהוא ב50% הוא מסוכן מאוד, רקובה, מארטינס, סטאנקוביץ...

Last edited: Mar 10, 2006