אינטר זוכה בליגת האלופות בפעם השלישית!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏17/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

מצחיק שההבדל בין 3:1 ל-6:1 הוא קימנטי.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דייגו כלכך לבד.. יאקווינטה או אלכס הם הדרך היחידה,כי אנחנו חייבים להחזיק בכדור,ודייגו חייב שותף. אני לא מבין את החילוף של דה-צ'לייה..

3. avdz7 Member

4-1... כואב הלב על יובה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

4. uri מנהלים

כמה שצדקתי! עכשיו יש ליובנטוס רק 7 דקות לתת גול. זאקרוני גם כן עם חילוף מטומטם (דה צ'ליה במקום קאמורנסי).

5. 亚历山大帕托 Member

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כבר מה להגיד...
    השדרן עוד צועק incredibile כאילו שזה לא היה צפוי.

7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

יובנטוס כמו מילאן מלאה בשחקנים בינוניים ועם זה אי אפשר לעשות שום דבר רציני, דייגו משתדל ורץ אבל הוא אשכרה לבד בלי אף אחד שיעזור לו. יובנטוס זקוקה להרבה יותר מחמישים מיליון אירו בקיץ, היא צריכה השקעה דומה למה שצ'לסי מתכננים בקיץ.

כל עוד דברים לא ישתנו פה אני לא רואה שיפור גם ברמה הכללית.

8. uri מנהלים

בושה! :aaaprot:

אני במקום מנהלי יובה הייתי מפטר את זאקרוני עוד הלילה, רק כדי להראות שאכפת להם מהקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/3/10
  9. FelaKaT Member

בדיוק, מה הוא ציפה שטרזגה יעשה במשחק מהסוג הזה?

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני לא זוכר עונה שבה יובנטוס, אלופת אירופה ומחזיקת גביע אופ"א בעברה חוטפת פעמיים רביעיות בעונה אחת, אני לא זוכר מתי מילאן ויובנטוס נראו כל כך חלשות ואיך הגענו לנקודת שבר כזאת.

אני דבק בעמדתו של גליאני מתוך אינטרס לכדורגל האיטלקי אבל אני חולק עליו שהאצטדיונים הם בעיה אבל הם לא "הבעיה". הגיע הזמן שישקיעו כמו שצריך בקבוצות האלה כי אפילו פאלרמו וסמפדוריה לא היו נראות ככה כמו שיובנטוס נראתה היום.

11. Jose Mourinho Member

אני לא מאמין איך יובנטוס מושפלת ככה. בושה וחרפה. בדיוק כמו באיירן מינכן, טרזגה מעלה את יובה ליתרון מוקדם ואז התפרקות כללית. חוסר אחריות של קנבארו, זה מה שאמור להוביל את הגנת נבחרת איטליה במונדיאל?

ולנסיה וברצלונה עשו את העבודה והעיפו את ברמן ושטוטגרט וכל מי שאכפת לו מהכדורגל האיטלקי צריך להיות עכשיו האוהד הכי שרוף של קאזאן(ואנדרלכט?) בשעות הקרובות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/3/10
  12. Milanista3 Member

לא ייאומן.
    יובנטוס עושה את מה שמילאן עשתה לפנייה בצורה לא פחות מבישה ומבזה את הכדורגל האיטלקי.
    אם היינו מדברים לפני כמה שנים לא היינו מאמינים שנגיע למצב הזה , אבל הנה, הכבוד האיטלקי באירופה מונח על כתפיי בקבוצה הכי לא איטלקית באיטליה.
    אינטר תחזירי את הכבוד האיטלקי, עד לגמר.

13. uri מנהלים

אם עד המשחק הזה דעותי בנוגע לזאקרוני היו מעורבות, היום הוא הוכיח שזמנו עבר. פשוט ניהול כושל. לא רק שלא הוציא את טרזגה (ולא הכניס את יאקווינטה כפי שהצעתי במחצית) שלא נגע בכדור כל המחצית השניה, אלא לבמקום הוציא שחקן כמו קאמורנסי שגם יכול להחזיק כדור וגם להוות איום על השער של פולהאם והכניס במקומו עוד מגן שמאלי כדי שדה צ'ליה יפריע לגרוסו וגרוסו יפריע לדה צ'ליה. אבל כולם יחד ירדו לקו הרחבה כדי לאפשר לפולהאם, גלים-גלים, לבחון פעם אחר פעם את האין הגנה של הקבוצה. מטריף באיזו קלות יובנטוס הפסידה את המשחק הזה. פשוט מוציא את החשק לכדורגל.

14. דנידין Member

לא אם מחר בהגרלה תבוא הקבוצה של נדב יעקובי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx (אה ולא ארסנל)

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה לאל, הסיוט נגמר.

מי שאחראי למפלה הזאת הוא לא אחר מאשר מקנאברו, מההרחקה שלו פולהאם חגגה על השער של יובה. בלתי נתפס שקבוצה בסדר גודל כמו של יובנטוס חוטפת בשבוע אחד 7 שערים ועוד מאיזה קבוצות? אני לא צריך להסביר נכון?
    יובנטוס עשו בקיץ רכש מאסיבי ונכון, אבל הדפקט הוא שהם שכחו לחזק את הספסל, אחד נקודות התורפה כחצי הרכב פצוע.

יובנטוס, רומא ומילאן ביישו את הכדורגל האיטלקי בצורה מחפירה השנה. בעיני זאת השנה הכושלת ביותר של הכדורגל האיטלקי. בשביל מה רומא עפה על ידי פנאתינאיקוס? שעכשיו סטנדרד ליאז' ממרכז הליגה הבלגית עברה אותה ללא בעיות. הגענו למצב שצריך להשוות קבוצת צמרת בליגה האיטלקית לקבוצת מרכז טבלה בבלגיה, שתבינו כמה שהמצב קשה.
    פנאתינאיקוס ופולהאם הן מהיריבות הקלות ביותר שהיה אפשר לבקש, לא הייתי רוצה לדעת כמה היינו חוטפים אם היינו מקבלים את ולנסיה או מארסיי לדוגמה.

לאן הגעתי שנשאר לי לעודד את אינטר באירופה, כוס עמק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx . ואני כמו טמבל רשמתי בדיון התקשורת את הגרלת הליגה האירופאית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx .

יובנטוס, מילאן ורומא (כמה שתוכל) חייבות להוציא כספים ולא קצת בשביל להתמודד בכבוד באירופה.

תאמינו לי, הליגה הצרפתית כבר עדיפה מהאיטלקית.