וולטר סמואל בהופעת בלמות על סף השלמות או יותר נכון מה שלוסיו עשה בסן סירו, הוא עושה באנגליה. יופי של הקרבה של שחקני אינטר אבל כל הלחץ על השער של צ'לסי נעלם ואינטר חייבים ליזום כי השער של צ'לסי באוויר.
יש פה עוד מישהו שרוצה להתעסק עם המיוחד? מורניו פשוט קוסם, אני מקווה שאכן ברצלונה מבינים שהם ויתרו על החלוץ הכי גדול שיש במשחקים הגדולים באמת, זלאטן לא אחד כזה.
נו, ומרגע שמוריניו הכניס את סטאנקוביץ' אינטר שלטה במשחק וגם הבקיעה. כל הכבוד לאינטר! נקווה להגרלה קלה ברבע הגמר, ושגביע האלופות יחזור למילאנו. אם אינטר עברה את צ'לסי, היא יכולה לעבור כל קבוצה.
כל הכבוד לאינטר על משחק הלחימה הענק. כל הכבוד לאוהדי אינטר שגרמו לשחקני אינטר להרגיש כאילו הם במשחק בית. אני חושב שאנצ'לוטי עשה חיים קלים לאינטר ברגע שויתר על באלאק והכניס את ג'. קול. מרגע החילוף הלחץ של צ'לסי התנדף ואינטר חזרה למשחק. :aaa15:
כבוד גדול לאינטר, מזל טוב למוחמד, שי, עומר ולכל מי ששכחתי ואוהד בטעות את הנראצורי. משחק נהדר של אינטר וניצחון מוצדק לכל הדעות על קבוצה אנגלית, על מוליכת הליגה שהיא אחת הקבוצות היותר קשות לפיצוח. משחק הגנה נהדר של אינטר מסזאר (בהיעדר בופון הטוב בעולם) דרך מאייקון (המגן הימני הטוב ביותר), סמואל, לוסיו ועד זאנטי. באמת משחק הקרבה מצידם ומצד כל קבוצה, המחצית השנייה הייתה הרבה יותר טובה והייתה יותר משוחררת ואטו, בדיוק כמה שניות אחרי שלא הצלחתי להבין מה הוא עוד עושה על המגרש כובש שער שנותן לא רק העפלה לאינטר אלא גם עוד שלוש נקודות למאמץ הלאומי האיטלקי. הערות קצרות: 1. ארבל ושגיא תרכיבו משקפיים, בגלל שהוא שחור זה עדיין לא אומר שזה מונטארי. 2. הדשא בברידג' היה לא ממש משהו 3. הקהל של אינטר השתיק לחלוטין את זה של צ'לסי.
רבע גמר ליגת האלופות: לאנגליה יש בסה"כ נציגה אחת יותר מאיטליה, לספרד גם כן תהיה כנראה נציגה אחת בלבד(תלוי בברצלונה) וגם לגרמניה יש נציגה אחת(שוב, תלוי בברצלונה). יובה חייבת לבעוט את פולהאם מחוץ לליגה האירופית ולהחזיק אצבעות לולנסיה וקאזאן בגומלין. מחזירים את הכבוד לליגה האיטלקית!
לכל מי שעוד היה ספק איך מילאן קיבלה בראש בצמד הדרבים קיבל היום את הלום האחרון לפנים. מוריניו פירק את אנצ'לוטי לגזרים. ניצח גם בבית וגם בחוץ, למרות שאפשר להגיד שצ'לסי היו יותר דומיננטיים אינטר עשו את מה שצריך לעשות. כל הכבוד גם תרמו לנציגות האיטלקית באירופה, כעת אפשר ללכת עד הסוף. יש לכם את הסגל ואת המאמן, צריך גם טונות של מזל שלא היה עד עכשיו אבל זה כבר לא תלוי באף אחד
עזוב פרוש, הכדורגל האיטלקי רחוק שנות אור מאנגליה וספרד. בליגה האירופית יש שלושה נציגות גרמניות לאומת איטליה שיש רק את יובנטוס, לא בטוח שהיא עולה בכלל לא הייתי מזלזל בפולהאם. בקיצור'ס איטליה משתפרת, כל הכבוד למורניו באמת הפתיעו רבים שחשבו שאינטר לא תעלה שוב. סמפרה אינטר, השתיק את כולם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
כל העניין עם גרמניה אבוד לטווח הקצר אבל לטווח הארוך לא לגמרי. כל עונה צריך לעשות את המקסימום ולקוות לטוב מצד גרמניה, שימו לב לירידה של הספרדיות ולכך שהם מאבדים עונה טובה מבחינתם וכך הם נמצאים גם בסכנה. אני לא מבין את הדיבורים שהיו באולפן כי בעונה הבאה יהיו בטוח (ותקנו אותי אם אני טועה והם צדקו) ארבע נציגות איטלקיות בליגת האלופות. השינוי כאמור יהיה רק ב-2011/12. אני מאוד מפחד על המשחק של יובנטוס, לפולהאם יש שער חוץ ויובנטוס מגיעה בלי שמונה שחקני הרכב ויותר חשוב מזה. קימנטי בשער. מפחיד משהו.
עד כמה העניין אבוד לטווח הקצר? עונה טובה של פיורנטינה (6 נצחונות במסגרת הצ'מפיונס, אם לא מחשיבים את המוקדמות) ועונה טובה של אינטר ויובנטוס לצד כשלונות של הגרמניות בליגה האירופית, לא אמורים לסדר את העניין גם לטווח הקצר?
לא יובה, הנה הטבלה כדי שתבין פחות או יותר מה קורה: http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../crank2010.html
עונה הבאה בשלב הבתים של ליגת האלופות יהיו 3 קבוצות איטלקיות, ועוד נציגה מהסריה אה שתסיים העונה במקום הרביעי והיא זאת שתשחק במוקדמות. עונת 2011-12 כמעט בטוח שגרמניה תקבל נציגה שלישית בשלב הבתים, אלא אם כן יתרחש משהו באמת מיוחד העונה. לגבי יובנטוס, לאלברטו זאקרוני יש צמד אופציות, או אנטוניו קימנטי המנוסה והחלוד, או קארלו פינסוליו, הילד שאתמול חגג 20 שנה, אבל היה המצטיין בטורניר ויארג'ו האחרון. אני מקווה שיתנו לו איזה הזדמנות...
אתה חי בסרט ידידי, במה בדיוק עולה הליגה הספרדית כמכלול על הליגה האיטלקית? במיוחד העונה. לגבי הנציגות הגרמניות, פה בדיוק אנחנו אמורים להחזיק אצבעות לולנסיה וקאזאן בגומלין שידיחו את וולפסבורג וברמן, וכמובן שיובה תדיח את פולהאם(גם בלי שחקני ההרכב יובה חייבת לעבור). בעיקרון האיטלקים גם אמורים לייחל לכך שברצלונה תדיח את שטוטגרט, אבל כאוהד אינטר אני בעד הגרמנים בקמפ-נואו.
כל הזמן טענתי שזה לא גמור ושלאינטר יש סיכוי ואמרתי לפני המשחק הראשון שאינטר תנצח וגם אחריו שאינטר לא תפסיד בברידג' משחק עצום של הקבוצה שלנו, ההגנה היתה פשוט באמת אם אני צריך לתת ציונים, כל ארבעת שחקני ההגנה מקבלים אצלי ציון 10! אטו היה יכול לגמור את המשחק הרבה קודם עם החמצה גדולה וגם כמוהו מוטה ופאנדב, לאיזה מצבים צ'לסי כן הגיעה לעומת זאת? הציון 10 ייתן לכם תשובה. איזה משחק מסירות איזה צירופים איזה יופי, תכליתי ומהנה כמו שקבוצה איטלקית משחקת, איזה כיף, אימפריה, אנחנו ברבע, רחוקים שני צעדים, רק שניים, עכשיו הכל תלוי באלילת המזל כי ההגרלה של הרבע והחצי עשויה להיות נחמדה ועשויה להיות רצחנית.