אוקיי, אני אענה לך וזו תהיה המילה האחרונה שלי בפורום הזה. דבר ראשון, אתה טועה בדבר אחד, וזה שזה קשור לצ'מפיונס. בליגת האלופות אני כלל לא בטוח שההשגים של הגרמניות עולים על אלו של האיטלקיות, אם כי לא בדקתי את הנושא וככול נראה אני טועה, וההשגים של הגרמניות טובים יותר מזה של האיטלקיות ב-5 השנים האחרונות גם בליגת האלופות. הבעיה הכי גדולה היא גביע אופ"א שהפך השנה לליגה האירופאית. הנקודות באופ"א נמדדות שווה בשווה באשר לתוצאות באלופות וליגה האירופאית (גביע אופ"א), ושם הקבוצות האיטלקיות צוברות נקודות בקצב מזעזע לעומת הגרמניות. וזה דיון מעניין, כיצד זה ייתכן שרומא למשל מפסידה פעמיים לקבוצת פח כאשר עומד על הפרק גם כבוד הכדורגל האיטלקי כולו. בהנחה שמילאן תפסיד היום ואינטר תצא מנוצחת מול צ'לסי המפחידה, יובה תהיה חייבת להשיג יותר נקודות השנה במצטבר מ-3 קבוצות גרמניות איכותיות ( ברמן, המבורג וולסבורג) בליגה האירופאית בכדי שהכרטיס הרביעי ישאר באיטליה. זהו, כאן סיימתי.
לפי מה שאומרים כאן פאטו ונסטה לא יהיו אפילו על הספסל בגלל פציע http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?acti...ad&idtmw=197701 לפי השמועות גם אנטוניני נפגע באימון.
חצי הרכב פצוע והסיכויים קלושים אם לא אפסיים אבל אני מרגיש שאנחנו יכולים לעבור. לדעתי העמדה שבגללה אנחנו לא נעבור היא עמדת המאמן. שלא תבינו אותי לא נכון, לאונרדו מאמן טוב השנה ומלא אהבה למועדון אך הוא חסר ניסיון בזירה האירופית, במיוחד כשמולו עומד פרגוסון. אולי מילאן לא תעבור אך אני מקווה שהשחקנים יתנו 100 אחוז בשביל לשמור על כבוד המועדון מספר אחד באיטליה.
כאשר קראתי את תגובתך לפני המחצית הזו, חשבתי שהגזמת, שאפילו אני, שלא הסתרתי את דעתי על המינוי, לא חושב שבמשחק כזה, יתפתח איך שיתפתח, יסתיים בתוצאה אשר יסתיים, אפשר לבוא בטענות ללאונרדו. אבל איך שהקבוצה שלו נראתה במחצית הראשונה, המחצית הכי גרועה של המועדון הזה מאז שאני צופה בכדורגל, בהחלט אפשר לומר שהוא הצליח להוציא את המינימום גם במצב הזה.
וכדי לתת משנה תוקף לדברים שלך, הוא ג ומר לנו סופית את המשחק עם החילוף ההזוי ביותר בתולדות הכדורגל. לא רק שאמברוזיני במשחק חלש, הוא מעביר אותו לעמדה לא לו כדי להויצא את בונרה שלא רע בכלל.
כל הקיץ ביקשנו קשר יצירתי שיעזור לרונאלדיניו אבל קיבלנו את גאטוזו מאריך חוזה ואת די ג'נארו/אבאטה מחליף את קאקא. במקום להביא חלוץ נסוג שיהיה המחליף של פאטו, מאריכים לפיפו את החוזה. במקום להביא מחליף ראוי לנסטה, מאריכים לפאבאלי את החוזה , מביאים את אוגוצ'י ודואגים לשמר את קאלאדזה-השחקן לא למכירה! נכס למועדון. ואלה רק בעיות סגל יבשות שאפשר לשלוף מהשרוול. חוזרים למעלליו של לאונרדו שמייבש את פלאמיני והונטלאר כל העונה, ואז מתעורר במאני טיים כדי למלוק מהם את המקסימום, זאת ועוד פלאמיני מוצמד לאמברוזיני (רונאלדיניו החדש) , והונטלאר מוצמד לבוריילו (ויין רוני החדש). אין ספק שלאונרדו גם שבר את השיאים של המנג'ר הכי הזוי, להוציא בלם ולשים שם קשר אחורי. רק בקיץ גליאני כמו איזה ליצן אמר שאמברוזיני יכול לשחק בלם, אז לאונרדו קיים . הוא רק שכח שיונייטד זו לא בארי או קאליארי. אבל חפיף, כל עוד אפשר לנגן את הימנון האלופות במחצית הכל עובד. אה, ובואו לא נישכח לחדש לגאושו את החוזה על ריקוד הסאמבה במועדונים אחרי ההופעה שלו מול סיינה במחזור הראשון. מחוייבות ספורטיבית מהרגע הראשון ועד לאחרון שלו במילאן. האם עונה הבאה יהיה טוב יותר? אם נמשיך לבנות על אבאטה ואנטוניני שיקחו אותנו רחוק, אם לאונרדו ימשיך להמר בקאזינו עם גאטוזו אמברוזיני ופלאמיני, אין ספק שהעתיד וורוד מתמיד. השאלה את מי זה מעניין שם למעלה. לפי התגובות כנראה שאת אף אחד.
דווקא הבעיה בסגל שראיתי היום היא בעיקר בעדמת החלוץ. אני מאוד אוהב את בוריילו, הוא משחק חזק עם תשוקה וכח, אבל הוא לא מספיק טוב בשביל הרכב. מהנטלאר לא ציפיתי להיות טוב מספיק בשביל הרכב ואותי הוא גם לא איכזב, אבל גם הוא לא טוב מספיק בשביל ההרכב. דזקו פנימה ואחד מהקודמים החוצה (אני מעדיף להיפרד מהנטלאר). קשר התקפי ברור שחסר לנו, אבל המשחק הגרוע של אמברוזיני הכי הדאיג אותי. גאטוזו לא רבע מהשחק שרצח את רונאלדו בחצי גמר מול אותה יונייטד, ואני לא בטוח כמה שפלאמיני טוב בשביל הרכב.
זה פשוט כואב ללב מה שקורה לאטלקיות, אחרי האכזבה של אתמול, באה היום מנצ'סטר והעמיקה את הכאב עוד יותר. אם אינטר לא תעבור את צ'לסי בשבוע הבא, יהיה לנו כלכך קשה להרים את הראש בשנים הקרובות. כי איטליה שלנו לא תעשה שום דבר גם במונדיאל. פאק אני נשמע כמו אוהד מילאן!
אם הגענו למצב הזה, אז מצבנו אכן חמור. אבל הגלגל תמיד זז ודברים הם דינאמים, לוקחים להם זמן, אבל הם משתנים. אגב לגבי מילאן, בזמנו, לפני 5-4 שנים, שהרוסונרי באמת שיחקו נהדר וטוב וזכו גם בסקודטו ולא רק במפעלים אירופאים, מישהו שלא ממש מבין בכדורגל אמר לי: "תעשה לי טובה, הקבוצה שאתה אוהד היא ברזילאית, לא איטלקית". שיחקו אז כמה ברזילאים כמו קאקה וקאפו לדוגמה, אבל הקבוצה הזאת של לאונרדו באמת נראת כמו קבוצה מהליגה הברזילאית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
זה הייה נראה כאילו שברגע שללונארדו נודע שפאטו ונסטה לא ישחקו הוא אמר לשחקנים להעביר את הזמן,אפשר להבין אותו איכשהו כי אין באמת מי שיחליף אותם. אבטה לא יכול להיות מגן וכמה שיותר מהר לאונרדו יבין זאת כך אוליי הפנטזיה על אליפות תימשך הוא לא יודע א ב של הגנה והחילוף של אמברוסיני באמת הייה טעות של טירון שאפילו הוא לא מסוגל לעשות כאילו שהוא באמת לקחת את עצתו של גליאני מקיץ 2008 שאמר "שאמברוסיני יכול להיות בלם..." הדבר הטוב הייד שיצא מכך שגליאני יותר לא יעיז לומר זאת שוב ( ואני לא בא בטענות לאמברוסיני ) ואולי עכשיו יתחילו באמת להזיז דברים. ושוב פעם חוזרת המנטרה של הבדלי רמות אבל אני לא ראיתי שיוניטד שטפה אותנו או צלסי את אינטר ( נכון לעכשיו ) שאפשר לומר שבגלל שהליגה האיטלקית כלכך חלשה ( מה שאולי קצת נכון ) יוניטד חזרה עם נצחון מסאן סירו בגלל טעויות פאטליות של נסטה ודידה ( מה שלא מפתיע אלצלו מאז אותו חזיז מקולל ביורו-דרבי ברבע-גמר ב 2005 ) ואי ניצול מצבים של החלוצים שלנו ולגבי הגומלין מבחינת היוניטד הייה עדיף שהמשחק לא יתקיים כלל ושהם רק מחכים שיעבור הזמן כי לא באמת ניסנו או יכולנו לאיים עליהם זה לא משחק ששני הצדדים נתנו את הכל פשוט 90 דקות של גארבג טיים. הבדלי רמות באים לידי ביטוי כך שניתן יהיה לראות ( זכיות רצופות בכמה גבעים לאורך שנים של מספר קבוצות שונות במספר רב של גבעים ( בשנות ה90 וה80 היו 3 ) גמרים כל איטלקים נצחונות גדולים שמלווים בהופעות מרשימות וכוליי... ) כאשר האיטלקיות היו שולטות באירופה ביד רמה כעשור וחצי. נראה שלא מין הנמנע שאנחנו הולכים לאבד את המקום רביעי לגרמניה בעוד עונותיים וכמו שאמרו רבים וטובים לפניי בעיקר בגלל זלזול בגביע אופא שבעשור הקודם איטלקיה אחת לא הופיעה בגמר ובשנות ה90 גביע אופא וגביע המחזיקות ביתם השני הייה באיטליה ( וגם האלופות ). הייה איזה מישהו שאמר שתהייה רעידת אדמה כאשר איטליה תאבד את הנציגה הרביעיתשלה בליגת האלופות אבל הוא אוליי לא יודע אבלכאשר עברו לפורמט הנוכחי של ארבע נציגות במשך 3 עונות לגרמניה היו 4 נציגות בליגת האלופות ולאנגליה 3 וזה לא נראה לי שינה את דעת הרבים שהליגות איטלקית,האנגלית והספרדית הן הטובות בעולם. ועדיין לאיטליה יש את הרקורד המרשים ביותר בדרוג מ 1986 עד 1999 היא היתה במקום הראשון מלבד 1990 , 13 שנים מתוך 14 רקורד שלא הולך להישבר בקרוב. ומעל הכל יש במובן את יתרון הנבחרת האטלקית על פניי אנגליה וספרד כך שצריכים לקרות עוד הרבה דברים רעים חלילה כדי כדי שאיזושהי נבחרת או ליגה באמת תעקוף אותנו וגם ברמת המועדונים איטליה היא היחידה שיש לה 3 מועדוני-על... הכדורגל האיטלקי צריך לעבור שדוד מערכות החל מאיצטדיונים שיבנו ושיהיו בידיי הקבוצות שיכניסו להם הכנסות גדלות יותר חזרה לטיפוח כישרונות בתקווה שכל זה יתחיל להשתנות במהרה אולי עם קבלת אירוח יורו 2016 רק שלא נחזור בעוד עשור והמצב יהיה יותר גרוע חלילה. חבל עלינו ועל הויולה, נשאר להחזיק אצבעות לאינטר... נ.ב אבי באמת כל הכבוד על שהצלחת להכניס את פאבלי!!! אבל שכחת עוד שניים האחד צרפתי שמשחק בבורדו והאחר אחד מארבעת המאמנים הגדולים בהיסטוריה שלנו , רמז: מאמן צלסי... :aaa15:
מעבר לפערי הכוחות בין הקבוצות,מעבר לבעיות המקצועיות של מילאן על הדשא אני לא ראיתי אכפתיות אמיתית אלא יותר אפטיות מצד שחקני מילאן ובשלב מוקדם ועד הסוף. עשו טובה שרדפו אחרי שחקנים ובעצם ברוב הזמן לא עשו זאת, בדקות הסיום יונייטד ממש טיילה ברחבה וזה לא היה רחוק מלהסתיים בתוצאה גדולה יותר ולא ראיתי אפילו תיקול אחד של תיסכול,של לקבל צהוב ואפילו בכוונה,של אכזבה,של כבוד וזה במצב של 4-0, לא ראיתי עצבים,קללות,האשמות בין השחקנים,שום דירבון של מישהו כלפי השאר אלא רק קיוו ששחקני יונייטד יגלו מידה של רחמנות וזה כבר הרבה יותר עמוק מיכולת,מאיכות של שחקנים זו כבר חוסר השפעה של מאמן במישור הזה, אפשר להיכשל טאקטית אבל איפה הרוח? קשה לי להאמין שבדרבי נגד אינטר זה היה קורה,אוהדים היו על הגדרות, אנצלוטי היה מאדים מבושה, לאונרדו היום אפילו לא היה על הקו. ראיתי את באיירן מינכן מושפלת מבחינת כדורגל עונה שעברה נגד ברצלונה בקאמפ נואו אפילו עוד יותר אבל גם כשהכל היה גמור ובשלב מוקדם,עוד ראו את השחקנים שלהם נלחמים עד הסוף ולו רק בשביל הכבוד של עצמם ושל המועדון שאותו הם מייצגים. יש בלוג של עיתונאי בשם רונן דורפן ואחד שמתגורר באיטליה כתב זאת לאחר שצפה במשחק דרך סקאיי איטליה: "סיכום הגול הראשון, עפי וויאלי, (בתרגום חופשי שלי) רונלדינו מדדה בעקבות נוויל ובסוף מוותר, מה שמשאיר את נוויל חופשי להרים כדור לרוני שנכנס ברווח בין הבלמים. הסר אמר בסוף המשחק שהגול השני הרג את המשחק, פאולו רוסי ניתח את המשחק ברמה האסטרטגית שקבוצות אנגליות משחקות ב 3 - 0 כאילו עדיין 0 - 0, ושזאת הגישה הנכונה. במהלך השידור חזרה התהיה איך הקבוצות האנגליות שיש להן גביע אחד יותר מהאיטלקיות נראות הרבה יותר רעננות בשלב זה של העונה"