אינטר זוכה בליגת האלופות בפעם השלישית!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏17/7/09.

1. דנידין Member

תאמינו לי אתם מפספסים מטעמים של נדב שאתם שלא מבקרים בגרמני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם גאונים שכאלה, אני מתפלא שאתה בכלל יוצא מהפורום הגרמני.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיזארו נפצע באימון ולא זומן למשחק. הוא אמור לחזור כבר ביום ראשון לנסיעה לנאפולי.
    מאיפה הבאת את זה? ממה שידוע לי, טוני יחזור רק אחרי מילאן וטוטי לא לפני המשחק מול אודינזה. בכל מקרה, שניהם יפסידו את נאפולי ומילאן וכמובן את פנא היום.

FORMAZIONI UFFICIALI

ROMA (4-2-3-1): Doni, Cassetti, Mexes, Juan, Riise; Brighi, De Rossi; Cerci, Perrotta, Taddei; Vucinic.
    A disposizione: Lobont, Motta, Faty, Baptista, Tonetto, Burdisso, Menez.
    Allenatore: Ranieri

הכל כרגיל חוץ מצ'רצ'י שמועדף על מנז באגף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/2/10
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סעמק, פנאתינאיקוס מתעללת ברומא. המחצית נגמרה ב3-1 משפיל ליוונים, 3 שערים שלהם בשלוש דקות! כבר לא יעזור כלום, שנה הבאה הגרמנים עוקפים אותנו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/2/10
  5. JR-Riquelme Member

לא נמאס לרומא לגרום לכדורגל האיטלקי להיראות זבל. הקבוצה הזאת היא פאתטית ברמות מגוכחות...
    מביש מה שהולך שם.

6. uri מנהלים

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Juventus (4-3-1-2) - Manninger; Grygera, Legrottaglie, Chiellini, De Ceglie; Sissoko, Felipe Melo, Marchisio; Diego; Amauri, Del Piero.

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/10
  7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איכס. זה פשוט המילה היחידה שעולה לי לראש מהמשחק הדוחה שלנו. שום טקטיקה, רק כדורים ארוכים שטרזגה פשוט לא בנוי לקבל אותם ובעיקר איבודי כדור של הקישור החלש שלנו. מזל שמצבים נייחים אנחנו עדיין יודעים לנצל, ו-2 מצבים שנהדפו מהקו מקורם בקרנות. זאק לא יכול לבנות על מסירות ארוכות כשהמקבלים הם אלכס (הנמוך) וטרזגה חסר הטכניקה, שגם אם יקבל את הכדורים יאבד אותם בשניה. גם דייגו, שהוא פחות או יותר נקודת האור היחידה, מתקשה בעשיית משחק במצב כזה.

8. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

חבל מאוד. בפעם הבאה שרומא תגיע למקום הרביעי ותאלץ להסתפק בליגה האירופאית היא תיזכר שזה היה באשמתה כמו כל האיטלקיות והזלזול המשגע שלהם באירופה. התוצאה מאוד מאכזבת אותי ובוודאי את אוהדי רומא.

כמו שזה נראה אנחנו בעוד שנתיים עוברים לשלוש נציגות בליגת האלופות.

9. Roma מנהלים

בצדק, אם כל הכבוד לאיטלקיות לא מגיע יותר מ-3 נציגות בליגות האלופות.

אני כל כך מאוכזב שזה לא יאמן. עוד הפעם כישלון כבר נמאס מהאדישות הזאת והנאיביות הזאת.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשמינית הגמר יובנטוס תתמודד מול פולהאם האנגלית. משחק קל לא יהיה לה.

למה עוד שנתיים? כבר כמעט בוודאות ששנה הבאה גרמניה תעקוף אותנו.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון, אבל השינויים במספר המקומות ייתפסו רק לעוד שנתיים.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא באמת צריכה להתבייש,כמו שראנירי אמר הם זרקו את זה,שלושה שערים בחמש דקות? ועוד באולימפיקו?

לגבינו אין יותר מדי תקווה לדעתי,אני לא מסכים עם זאקרוני שהנצחון לא היה חשוב אלא המעבר,כי אנחנו עדיין במצב שביר מנטלית,ובכל זאת אני חושב שלא לספוג היה אפילו יותר חשוב מלנצח ואני שמח שזה קרה.
    המשחק עצמו היה די גרוע,אנחנו פשוט לא עושים שום דבר באמת אלא עם דל-פיירו מעורב,והאמת היא שהוא פשוט לא יכול תמיד להיות שם.חייבים שינויים מסיבים בקיץ

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשנים האחרונות, עם תקציבים וסגלים דלים, רומא הביאה יותר נקודות לאיטליה מכל קבוצה אחרת חוץ ממילאן. להאשים אותם בכישלון לאומי זה גובל בטיפשות. לא היה שום זילזול והגביע הזה היה בראש סדר העדיפויות של המועדון העונה. רומא הפסידה את המשחק אחרי מאמץ גדול מאוד לצאת מהבלק אואט האופייני שפקד עליה ועל זה מגיע לשחקנים כל הכבוד. אם ללא ארבעת השחקנים אולי החשובים ביותר, רומא לא מצליחה להתמודד עם שתי מסגרות בשבוע אז טוב שהיציאה הגיעה עכשיו ולא אחרי 6 משחקים נוספים שהיו שוחקים את הסגל הפצוע עוד יותר.

14. uri מנהלים

אני לא חושב שמדובר בזלזול (אם כבר לא זילזול במפעל אלא ביריבה), לדידי מדובר בסוג של דפקט מנטאלי, וכמו כן גם מין נרפות בכל הקשור להכנה לקראת משחקי נוק-אאוט באירופה שדורשים גישה אחרת מאשר לעוד מחזור ליגה. רומא של השנים האחרונות היא אולי דוגמה מובלטת לכך, אך אין (ואף רחוק מכך ש) מדובר בבעיה שלה בלבד. מעט הפעמים, בשנים האחרונות, שקבוצות איטלקיות הודחו ממפעל אירופאי כלשהו בידי קבוצה שבאמת עלתה עליה במונחים של איכות.

15. uri מנהלים

לא רק שאופ"א לא יוצאת נגד השופטים שלה, היא אף מגבה את שגיאותיהם. היום הודיעה אופ"א על השעיתו של מאסימו גובי לשלושה משחקים במסגרת האירופית. קלוזה ואוברבו, אגב לא מושעים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx