אינטר זוכה בליגת האלופות בפעם השלישית!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏17/7/09.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני לא ראיתי כזה משחק גדול של באיירן אתמול, הויולה קבוצה פחות טובה מהגרמנים ובאה לשחק על תוצאה ואין בזה כל בושה. עם הכלים שהיו לכם נוכח חיסורים כמו מוטו וגאמבריני הם נתנו משחק מעולה ונלחמו על כל כדור כמו אריות רק שהיה להם חוסר מזל משווע ושופט שהיה צריך הוציא אותו לפנסיה כבר בשנה שעברה. כנראה שהוא השליח של אופ"א למשימות מיוחדות.

בשורה התחתונה גם אם תגיד שזה בונקר אז זה היה בונקר עם המון תשוקה ורצון להעביר את ההכרעה לפירנצה. מבחינתי הויולה כנראה לא תעלה אבל היא תישאר עם כל המחמאות. כל הכבוד לפראנדלי ולשחקנים. האוהדים צריכים להרגיש מאוכזבים אבל גאים בקבוצה שלהם.

2. uri מנהלים

מסכים איתך, שזו בסה"כ תוצאה טובה, אבל יש הבדל משמעותי לגבי קושי המשימה שתעמוד לפני הקבוצה כיוון שמדובר דווקא בקבוצה בסגנון של באיירן מינכן. באיירן מינכן היא קבוצה קטלנית כאשר יוצאים לקראתה, וכך ורק כך גם עברה את יובנטוס. כאשר היריבה יוצאת קדימה עם מספר שחקנים לא מצומצם ובמתקפות נגד בזכות השחקנים המאוד מהירים שלהם בחלק הקידמי הבווארים נושכים וכובשים. לעומת זאת, מול כדורגל מבוקר וסבלני הרבה יותר קשה להם וראינו זאת אמש. בתוצאה 1-1 היה מספיק לנו תיקו אפס, לאמור שיכלנו לשחק את אותו משחק מאתמול ולהקשות על באיירן, עכשיו בזכות הקוון והשופט נצטרך מהרגע הראשון לחפש את השער, וזה כמובן מה שיוציא יותר שחקנים קדימה, יגרום לקישור שלנו להיות יותר 40 מטר משער היריבה ופחות 40 מטר מהשער של פריי. בצורה כזו באיירן שווה שער.

כמעט על מי שזכה למיקרופון אתמול דיבר על השערוריה, על הטעות המשולשת. בין אם אלה קשורים לפיורנטינה, לכדורגל האיטלקי או בין אם אין להם שום קשר. כמה פנינים:

פראנדלי: "עשינו הכל כמו שצריך במגרש, הטעות היחידה שלא שמרנו שמירה כפולה על הקוון."

דלא וואלה: "זה מאוד חשוב שמשפחתו של הקוון תקח אותו לאופטיקאי מחר. אם הם אוהבים אותו, הם ימהרו לקבוע עבורו פגישה."

3. דנידין Member

חבל שזה נגמר כך עלידי שופטים ובאיירן לא עשו זאת לפי מה שהגיע להם על המגרש.
    בכל מקרה אי אפשר לבוא כאן בהרגשה שגם בעונה שעברה אכלתם אותה סתם ככה וגם השנה הניציגות האיטלקיות נופלות בגלל מזל, שופטים, וכיוון הרוח. אלו מהכיוון השני רואים דברים אחרת גם כן - הנה הודעה של נדב מהגרמני:

4. uri מנהלים

הזכרון שלי הרבה פחות טוב, את זה אני אשאיר לאנדרי, אבל מה הקשר בין מה שהיה בין באיירן למילאן, למה שהקבוצה שלי עברה אתמול. האם טעויות העבר, אם היו כאלה בכלל, אמורות להשפיע על החלטות השופט היום, והאם הן הופכות החלטות שגויות לצודקות יותר? בוודאי שלא. באותה מידה אני יכול לומר שאותו השופט פסל שער חוקי למהדרין של טוני באליפות אירופה, ככה שנדב, עם כל הכבוד, יכול למחוק את המינוס שלו. אה וזה רק מהזיכרון בלי להתאמץ.

5. 亚历山大帕托 Member

השער ההוא של אינזאגי אכן היה בנבדל קטן והפנדל על קאקא היה גבולי (הוכחתי בזמנו איך לוסיו תפס אותו כדי שלא יברח לו ולכן היה פנדל), אבל מה זה משנה? אז היתה רק קבוצה אחת שהגיעה לה לעבור. בגומלין בארנה מילאן הראיתה את עליונותה.

אבל באמת מה הקשר לפיורנטינה? לכל קבוצה יש משחקים מן העבר בהם היא קופחה (חוץ מאינטר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx), זו לא סיבה להצדיק כל טעות עכשווית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/10
  6. Jose Mourinho Member

לגבי הליגה האירופית - רומא ויובנטוס צריכות לקחת את המפעל הזה בשיא הרצינות וללכת עד הסוף בכל הכוח.

לרומא צפויה יריבה עיקשת באיצטדיון גועש. הירוקים מחזיקים אצלם בסגל שחקנים בעלי שם כמו דג'יבריל סיסה, ז'ילברטו סילבה, סייטארידיס, קאצורניס, השוער המצויין גלינוביץ' ומיודענו גיורגיוס קראגוניס. עם זאת, רומא בכושרה הנוכחי צריכה להשיג את הניצחון גם בחוץ ולסגור את הסיפור סופית באולימפיקו.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סילבה לא אמור לשחק וזה חיסרון משמעותי ליוונים. הוא העוגן במרכז השדה (אני מניח) ויכול מאוד להיות שלדה-רוסי, פיזארו ושות' תהיה כעת עבודה קלה יותר.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרוטה כנראה לא יספיק להתאושש עד הערב ולא יקח חלק במשחק. מטאו בריגי שדרס לבדו את פלארמו בתחילת השבוע יפתח במקומו. באפטיסטה יפתח בחוד במקום טוטי שחטף שפעת בזמן הכי לא מתאים. קאסטי יחליף את מוטה שיקבל מנוחה אחרי שפתח בהרכב בכל המשחקים האחרונים. מקסס צפוי לחזור להרכב כדי לשמור על חברו מאוקזר אבל דווקא במקומו של חואן שיקבל גם הוא מנוחה. שחקן נוסף שחוזר לסגל אחרי 4 חודשים הוא מקס טונטו וכבר במשחקים הקרובים יאפשר מנוחה לג'ון ארנה ריסה.
    הרכב צפוי :
    ג'וליו סרג'יו, ריסה, בורדיסו, מקסס, קאסטי, דה רוסי, פיזארו, ווצ'יניץ', בריגי, טאדיי ובוב הספוג.

מירוסלב קלוסה :
    "My instinct told me that I was offside, but it was only when I saw the television pictures that I was sure of it"

9. uri מנהלים

הצפוי של יובה:

JUVENTUS (3-4-1-2): Buffon; Caceres, Legrottaglie, Chiellini; Salihamidzic, Sissoko, Felipe Melo, De Ceglie; Diego; Amauri, Del Piero.

10. Joel Gion Member

http://juventus.theoffside.com/files/2010/02/ajax.Xxx

בפעם הראשונה זה הרבה מאוד זמן, עומד לרשותו של זאקרוני סגל כמעט מלא לקראת המשחק הערב באמסטרדם ארנה. קנבארו, יאקוינטה ופאולסן הם החיסורים היחידים, אחרי שגם טרזגה וקאמורנסי חזרו להתאמן בצורה סדירה.
    זאק מתכוון להמשיך במערך ה3-4-1-2 של השבועות האחרונים. את מקומו של קנבארו בהגנה צפוי לתפוס מרטין קאסרס, כשגם זבינה, שהיה טוב מאוד במשחק מול ג'נואה ביום ראשון, נמצא בתמונת ההרכב. במידה והאורוגוואי יהיה זה שיפתח בסופו של דבר בהגנה, סליהמידיץ' יחליף אותו בצד ימין של הקישור. במרכז הקישור, זאק יעדיף ככל הנראה לפתוח עם מלו לצידו של סיסוקו. מרקיזיו וקנדרבה יחכו על הספסל. ובהתקפה, למרות החזרה של טרזגה והעובדה שהוא בדרך כלל פתח העונה בהרכב במשחקים באירופה, אמאורי צפוי להמשיך לקבל את הקרדיט לצידו של דל פיירו.

הרכב משוער: בופון; קאסרס, לגרוטלייה, קייליני, בראצו, סיסוקו, מלו, דה צ'לייה, דייגו, דל פיירו, אמאורי.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עצוב שהאיטלקיות הפכו להיות אלה שמשחקות טוב אבל מודחות מוקדם מהצפוי. אני מקווה שנחזור לימים ההם.

יובה ממשיכה להיראות רע, 0-1 להולנדים.

12. uri מנהלים

זאקרוני עלה בסופו של דבר ב-4-3-1-2, אבל זה לא גרם לקבוצה להראות טוב. הקישור לא מתפקד, זבינה מסננת. אבל, השער נפלא והתוצאה טובה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה לי ברור שהכשרון שלכם בהתקפה מספיקה בשביל לכבוש באמסטרדם, אבל בעשור הזה שיחקה הקבוצה שלי נגד המילאנזיות ופיורנטינה. אני נדהם לראות את ההגנה של יובנטוס, מה קורה שם? אני לא רגיל שאייאקס מקבלת כל כך הרבה חופש בצד של יריבה איטלקית.

לי יש הרגשה שיובה הולכת הקיץ חזק על מגן ימיני כי זבינה פשוט איום ונורא. אם לא תהיה הפתעה אני מצפה שגרגורי ו.ד ויל יקבל אולי עוד הערב טלפון מטורינו...המגן שלנו צריך עוד ללמוד הרבה, אבל לדעתי הוא כבר עכשיו יותר טוב מזבינה בטח כשמסתכלים על המהירות של הצרפתי.

שאלה אחרונה, האם יש לאזורי בלמים אחרים? לגרוטלייה וקייליני פשוט נוראים, לפחות ממה שראיתי עכשיו.

14. uri מנהלים

כל הכבוד לזאקרוני (לאונרדו תלמד) לא מחכה שהקבוצה שלו תקבל עוד שער או שניים, מוציא את זבינה כבר במחצית (גריגרה במקומו).

15. Roma מנהלים

Roma:
    Julio Sergio
    Motta, Juan, Burdisso, Riise
    De Rossi, Pizarro
    Taddei, Brighi, Baptista
    Vucinic.

A DISP.: Doni, Andreolli, Cassetti, Mexes, Faty, Perrotta, Cerci, Menez

לוקה טוני חזר להתאמן?