אני קונה את ההימור שלך וחושב שיהיה הטוב ביותר עבור מילאן, בתנאי, כמובן, שסיידוף ובונרה נמצאים בכושר משחק ולא נקבל אותם חלודים ולא חדים.
סיידורף רואה את יונייטד ושומע את המנון הצ'מפיונס - ישר עובר לכושר שיא. לגבי בונרה אני לא מודאג, אבל עדיין מעדיף את אבאטה שהוא בעיניי וונדרקינד מבחינה הגנתית.
במעמד כזה אני מעלה על נס את הנסיון, ובונרה מביא איתו את האלמנט המהותי הזה. בוודאי אם גאטוזו לא ישחק והצד הימני יהיה פנוי למתקפה מצידה של היונייטד, הרי לא נקבל מפאטו תמיכה הגנתית פרמננטית (קבועה ורצופה).
אתה שוכח שעם סיידורף במערך אמברו יהיה בצד הימין. אם כבר, האגף השמאלי יהיה טיילת בשביל ולנסיה ורפאל במשך 180 דקות.
לפעמים יש את הסיפור ההוא על זה שמנסה להתכסות עם שמיכה קצרה מדי ולא משנה לאן הוא מושך, תמיד יש חלק גוף חשוף. בקיצור, אני מרגיש כאילו אנחנו מנסים להתכסות עם מפית.
חבר'ה , אתם מוזמנים לדבר עם כולם על משחקי ליגת האלופות בפורום הכדורגל העולמי. אנגליה - איטליה שוב על הפרק, יהיה שמח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
עכשיו אני קורא שיש מצב גדול שבקהאם יפתח בקישור ולא סיידורף. אם במקרה של בונרה ואבאטה אפשר להבין שלאונרדו מעדיף את הניסיון והיכולת ההגנתית הגבוהה יותר של בונרה הרי שבכל הנוגע לקישור אני לא מבין למה לתת לבקהאם את המושכות. עדיף את ההולנדי.
סביר להניח שהוא פשוט לא כשיר מספיק. הוא בסה"כ שיחק משחק שלם אחד בלבד מאז שחזר מהפציעה, ובדקות שצבר לא היה מרשים במיוחד.
קצת יותר משלוש שעות לפני המשחק ואני לא זוכר מתי בפעם האחרונה מלבד הדרבי הראשון העונה שבו נוכחתי אישית במגרש הרגשתי ככה, אולי מאז אותו גמר באתונה. זה לא דרבי, זה לא משחק מכריע על הסקודטו וזה גם לא גמר ליגת האלופות ואני פשוט לא יכול לחכות. רק שייגמר טוב ופאטו יעשה לי את הערב. בבקשה רונאלדיניו אל תהרוס לי.
אוהדי מילאן, פשוט נמאסתם! מצד אחד אני מת שרונאלדיניו ישחק טוב ויוכיח לכם(לא שהוא חייב לכם משהו)שהוא שחקן טוב ואתם סתם לא חכמים במיוחד. מצד שני אני מת שתקבלו בראש ותעופו אבל שוב תאשימו את רונאלדיניו כמו שאתם יודעים ולא תסתכלו על הקבוצה שלכם. הגעתי למסקנה, אמן תפסידו!
עסקנו בנושא הזה מספיק מתחילת השנה. עובדה שרונאלדיניו לא משחק טוב נגד קבוצות גדולות: אינטר- לא זז מטר, יובה- הדחיק שני שערים לרשת, ריאל מדריד- אינספור איבודי כדור. אז הוא עשה את התרגילים המאוסים שלו נגד קבוצות תחתית והבקיע תשעה שערים ( 4 מהם בבעיטות עונשין). זה לא מצדיק לא את היכולת האומללה שלו נגד קבוצות בסדר גודל של מילאן ובטח לו את הצ'ק השמן שהוא מקבל כל חודש.