גם אני חושב שאינטר אימפוטנטית בכל מה שקשור למאצ'-אפ מול צ'לסי, לשתיים האחרות יש סיכוי לא רע בכלל ולא הייתי ממהר להכריז על סיכויים לכאן או לכאן.
בעקרון, אפילו שזו אינטר אני מקווה שהיא תמליח בליגת האלופות בשביל הליגה ועוד נגד צ'לסי, קבוצה שאני די שונא, אני אמור להיות ממש בעדם, אבל מספיק להסתכל על המאמנים - מוריניו מול אנצ'לוטי, אני בהחלט מעדיף את צ'לסי. פיורנטינה עלתה מהמקום הראשון אחרי הגרלה קשה, ועכשיו דופקים אותם עם הקבוצה הכי קשה שהם יכלו לקבל? חבל. הסגל של יונייטד בהחלט טוב יותר משלנו, אבל אין בליגת האלופות אין מה להגיד, אנחנו בהחלט יכולים 'להפתיע' ולעלות, גם את ריאל מדריד בברנבאו ניצחנו.
אני דווקא די אופטימי מההגרלה. לאינטר אין שום סיכוי נגד צ'לסי ותיפרד מהמפעל כבר בשמינית גמר. אך למילאן ופיורנטינה הגרלות סבירות. לפיורנטינה יהיה מפגש קשה נגד באיירן אך לא בלתי אפשרי. עם רכש נכון בינואר פיורנטינה יכולה לעבור את באיירן, אל תשכחו שהיא כבר ניצחה את ליברפול וליון. ההגרלה של מילאן גם לא כל כך קשה בעיני, מנצ'סטר של השנה היא קבוצה פגיעה ופחות מאיימת בהתקפה מאשר שנה שעברה, אך הכל תלוי איך מילאן תגיע למפגשים האלו כי יציבות אין לה. אם מילאן תראה כמו בצמד המפגשים נגד ריאל אין סיבה שהיא לא תעבור, אל אם היא תראה כמו במפגשים נגד ציריך יהיה לה קשה מאוד, שוב פעם- יציבות. סך הכל אפשר להיות מרוצים בקשר לגרמניות כששטוטגרט קיבלה את בארסה ובאיירן כאמור את פיורנטינה.
אני ממש לא מסכים איתך, אני יפתיע אותך אבל אני חושב שיהיו 2 איטלקיות ברבע לפחות. אני לא חושב שלעבור את באיירן מינכן זה בשמיים ולדעתי פיורנטינה יכולה להוציא תוצאה טובה בגרמניה ולנצח את באיירן בבית. אל תתנו לתבוסה של יובה להבהיל אתכם, פיורנטינה קבוצה שבאה עם הרבה התלהבות אין לה איזה קוף על הגב שהיא צריכה להוריד או משהו, וחוץ מזה שבאיירן מינכן, עדיין לא הוכיחה שהיא רמה אחת מעל כולם. בנוגע לאינטר נגד צ'לסי, מעניין אותי לפי מה קבעתם שהטיי הזה גמור? צ'לסי להזכירכם כבר שנים משחקת את הכדורגל הכי משעמם באנגליה. צ'לסי זו לא ארסנל מבחינת הנעת הכדור וצ'לסי זו לא מנצ'סטר של השנה שעברה וגם לא יותר טובה מצ'לסי של השנה שעבר וזו שלפני שנתיים. ואל תשכחו את העובדה שעל הקווים של אינטר יעמוד מוריניו שמכיר את 90 אחוז משחקני צ'לסי כאילו זו כף ידו. אני ממש לא חושב שאינטר אנדרדוגית מובהקת, ואני חושב שדווקא בסאן סירו אינטר יכולה לנצח את צ'לסי, וכל עוד לא מדובר בברצלונה, אפשר לעבור. אם יש משהו שצ'לסי יותר חזקה מאינטר זה בקישור, אבל עם סניידר בריא, סטאנקוביץ', קוצ'ו (בלי מונטארי) ובהתקפה מיליטו ובאלוטלי אני מאמין שאינטר מסוגלת לנצח את צ'לסי בבית וגם לא לספוג. מילאן יונייטד. מילאן זו לא מילאן של השנים האחרונות ויונייטד זה לא היונייטד של השנה שעברה וזו שלפני שנתיים. בסך הכל זה מסתמן כקרב שקול ומילאם עם איך שנראית בתקופה האחרונה, אם תמשיך את היכולת שלה עד לפברואר תגיע עם מומנטום טוב ואני לא רואה סיבה שהיא לא תעבור את היונייטד...
ריאל זה לא מדד לשום דבר ואין לנו מה להפתיע כי אנחנו לא אנדרדוגס. מבחינתי, זה יכול ללכת בשתי דרכים: נעבור, נוסיף עוד נצחון יוקרתי באירופה, נמשיך את העונה עם מורל גבוה. או שיונייטד תעשה טובה ותדיח אותנו כי ממילא אין לנו מה לחפש במפעל הזה, ואנחנו צריכים להשקיע את הסגל הקצר שלנו במאבק על הסקודטו שהוא חשוב יותר.
כתבתי 'להפתיע' בגרשיים כי אנחנו לא אנדרדוגים מובהקים אבל אחרי הכל אנחנו כן באים מהמקום השני ואני גם די בטוח שבסוכנויות ההימורים יונייטד יהיו פייבוריטים. אני דווקא בהחלט מקווה שנעלה, אני לא בטוח שהסיכוי שלנו לזכות בסקודטו הרבה יותר גדול מהסיכוי לזכות בליגת האלופות.
הליגה האירופית: רומא- פנאתינאייקוס יובנטוס-איאקס הגרלה סבירה לרומא אך המשחק ביוון יהיה קשה מאוד עם האוהדים של פנא. ליובנטוס הגרלה קלה למרות שאיאקס הוא שם גדול, אבל הקבוצה הזאת בדעיכה. הכל תלוי איך יובנטוס תראה כי ביכולתה הנוכחית לא הייתי מהמר עליה כפייבוריטית. מה שבטוח, עד אז פרארה כבר יפוטר.
לא חושב שאתם נותנים מספיק ריספקט לפיורה. באיירן בתקופה הקצרה האחרונה די טובה, זה כן, אבל פיורה ובאיירן זה משחק פתוח לגמרי ל 2 הצדדים.
היתרון היחיד שיש לפיורנטינה הוא שהגומלין ישוחק בפירנצה והם יכולים לעקוץ במשחק הראשון ולצאת עם שערי חוץ. באיירן יותר טובה (לפחות אין לי ספק שבחודשיים הקרובים היא תהפוך לכזאת) והיא הפייבוריטית.
במידה ויובה תגיע לשמינית גמר היא תשחק נגד המנצחת בין שחטאר דונייצק לפולהאם. אם רומא תגיע לשמינית גמר היא תפגוש את המנצחת בין סטנדארד ליאז' לרד בול זלצבורג. יחסית לשאר המפגשים צמד האיטלקיות קיבלו הגרלות סבירות ואמורות להגיע לרבע גמר.
אתה ניזון מסטיגמות ותקציריים מחדשות הסופרט, אין שום הסבר אחר להודעה שלך... כשיונייטד תופסת יום היא לא פחות טובה מזאת של שנה שעברה ולפני שנתיים, מי מכר לך את הלוקש הזה? צ'לסי, תקרא לכדורגל שלה משעמם, היא הקבוצה הכי מפחידה באירופה, איפה היא ואיפה אינטר. מוריניו על הקווים פלוס משמעותי אבל לא מספיק.