אינטר זוכה בליגת האלופות בפעם השלישית!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏17/7/09.

1. uri מנהלים

משחק לא חכם של ג'נואה היום, כמו כל המשחקים שלה באירופה. היא משלמת את המחיר של חוסר נסיון האירופי, הן של המועדון, הן של רוב הסגל שלה ובעיקר של המאמן שבאירופה ספק אם יודעים שמדובר במאמן טוב. אני חושב שעוד בעיה העונה של ג'נואה ושל גאספריני היא העובדה שפרט לשלישיית ההגנה ואולי קרישיטו אין לג'נואה הרכב ראשון. כל ההרכב ברוטציה וזה גם גורם לתוצאות הלא משכנעות של המועדון העונה. נראה אבוד (איזה עסק ביש השער שהקבוצה ספגה בדקה ה-45). הלוואי וואני טועה, אבל לא רואה את ג'נואה כובשת שניים עם קרספו ופאלאסיו בהרכב. אולי אם נראה את פלוקארי ומסטו במחצית השניה... וגם זה ספק אם יועיל.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/09
  2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מאכזב מאוד אבל צפוי משהו. ייתכן שזה בסופו של דבר יהווה שכר לימוד לשנים הבאות של המועדון באירופה. אני מקווה שלאציו תצליח להיפרד לפחות עם ניצחון כדי להוסיף משהו למאזן מול גרמניה.

3. Roma מנהלים

אני לא מבין מה מאכזב בדיוק לא צפיתי כלום, ולנסיה קבוצה יותר טובה ומנוסה מגנואה חבל באמת זה יכל להגמר אחרת אך לא נורא.

4. uri מנהלים

מחמאות לג'נואה על המחצית השניה שהראתה שהיא קבוצה לא פחות טובה מולנסיה, אלא רק פחות מנוסה ממנה באירופה. בסוף סקארפי גם לקח את הנקודה האירופית מהאיטלקיות (אולי זו עוד תהיה חשובה פעם).

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/09
  5. benos Member

ולנסיה מפסידה לג'נואה 2-1 אחרי טעות קשה של השוער שמאפשרת לדויד ויאה לנצח את המשחק. לא משחק הכי טוב של שתי הקבוצות לטעמי.

6. uri מנהלים

צריך כעונש על אי הדיוק (למה מסטו לא נכנס...) לגזור לפלאסיו את הצמה.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם שניה העונה שהשוער של גנואה בועט לשחקן וזה נגמר בגול...

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל, אין דרך אחרת לתאר את המשחק הזה. השער השני חסר משמעות, אבל גם את הראשון סקארפי היה צריך לקחת או לפחות להדוף. לדעתי גאספריני עשה טעות עם החילוף האחרון. ולנסיה הייתה בבונקר טוטאלי וכמעט ולא עברה את האמצע - ברגע שהוא הוציא את זפאטר, לא נשאר לג'נואה קישור והספרדים פשוט הניעו את הכדור עד לסיום, כשג'נואה נטולת הקישור פשוט העיפה כדורים קדימה בתקווה שאחד מארבעת שחקני ההתקפה יקלוט משהו. זה די הרס לקבוצה את הדקות האחרונות שאמורות היו להיות מנוהלות ברחבה של ולנסיה, בדיוק כמו רבע השעה הראשונה של המחצית השנייה.

מסכים עם בן - לדעתי האווירה הקשתה במידה מסויימת גם על ג'נואה וגם על ולנסיה. הלחץ מהמעמד והקהל הלחיצו את שני הצדדים, והרבה שחקנים התקשו להתרכז בכל הרעש, מה שהקשה עליהם לפתח משחק נורמלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/12/09
  9. riquelme1 Member

אתה אפילו לא מצחיק, ולנסיה קבוצה טובה בהרבה מגנואה, ולא מחצית אחת תוכיח אחרת, ראית את המשחק במסטאייה בין שתי הקבוצות? 6-2 לולנסיה היה צריך להיות.

אדיוס גנואה.

10. benos Member

יותם, אני אמנם לא בקיא כל כך בגנואה אבל ממה שזכור לי קרספו ופאלאסיו הם לא שחקני הרכב בנוסף לאמליה שלא ראיתי אותו משחק אלא הליצן סקארפי. הם באמת התייחסו לזה ברצינות או שהשחקנים הנ"ל שיחקו בגלל סיבות כאלו ואחרות?

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'נואה הייתה מאוד רצינית בנוגע למשחק. אמליה כבר כמה משחקים לא משחק, לפי מה שהבנתי מדובר באיזו סדרת חינוך או משהו מצידו של גאספריני. בנוגע לשני הארגנטינאים, כמו שאורי אמר, לג'נואה אין ממש הרכב ראשון. בקבוצה מתנהלת רוטציה מטורפת בקישור ובהתקפה ואין בעצם שחקני התקפה קבועים. זה הולך יותר לפי תקופות. לאחרונה ראיתי בעיקר את פאלאסיו, סקולי ופלאדינו - היום גאספריני העדיף לפתוח עם קרספו במקום סקולי, כנראה בגלל הניסיון שלו במפעלים האירופיים.

ריקלמה, פשוט תשתוק אם אין לך משהו טוב לומר. הפנינים שאתה מוציא באמת מרתקים, אבל מספיק. אתה טוען שמחצית אחת לא תראה אחרת, אבל אז מביא הוכחה את המשחק בולנסיה. מחצית אחת לא תוכיח את זה, אבל שתי מחציות כן? 2-1 לולנסיה במחציות. וואו! אין ספק שולנסיה קבוצה הרבה יותר טובה עכשיו!

12. riquelme1 Member

גם משחק שלם לא יוכיח ידידי, שמתסלכים על ההרכבים, רואים בבירור שולנסיה קבוצה טובה ומוכשרת יותר, ואני לא מזלזל בג'נואה שהיא קבוצה טובה, אח לא מצויינת.

13. GRANDE LAZIO Member

ביזיון......
    מה ניהיה מלאציו שלי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    לראות ולבכות.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מעניין אותי לדעת עד כמה אתה מסתכל בדברים שאתה כותב? האם זה משחק מנג'ר? על מה שכן צריך להסתכל זה על היכולת נטו ולא על השמות. שמות לא מנצחים משחק לבד ובתור אוהד ליגה ספרדית הדוק שכזה ריאל מדריד או אחרות בגירסאות אחרות יכולות ללמד דבר או שניים.

אני עדיין חושב שמדובר בשכר לימוד בדיוק כמו שקרה עם הויולה, ג'נואה לא זילזלה במפעל הזה, החל מהנשיא ועד לשחקנים. לכולם הייתה חשובה המטרה של התקדמות במפעל אבל זה לא קרה ואני משוכנע שזה ישתנה בשנה הבאה אם היא תצליח להבטיח מקום גבוה בליגה, הרוטציה המוגזמת והחוסר בהגנה של גאספריני בעוכריה.

לאציו כרגיל בשנים האחרונות מגיעה לאירופה רק כדי לבייש את הפירמה. חבל.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מאכזב מאוד אבל אלה תוצאות ההגרלה

פיורנטינה- באיירן מינכן
    אינטר- צ'לסי
    מילאן- מנצ'סטר יונייטד.

אני די בטוח שלא נראה שוב קבוצה איטלקית ברבע הגמר, הויולה קיבלו קבוצה גרמנית קשה אבל מי יודע איך תגיע לקרב בפברואר. אינטר חלשה מידי מכדי לעבור את אנצ'לוטי ובקהאם לא יעזור מול פרגוסון אבל כל זה שטחי ובאוויר כרגע.