מישהו היה צריך לשים לב שכמו מלו, דייגו הוא פשוט לא שחקן מוביל של קבוצה. הוא בהחלט חיזוק טוב, אפילו מצוין, לעמדת הקשר ההתקפי, אבל להפיל עליו קבוצה ששואפת לכל התארים זה פשוט יותר מדי בשבילו, בדיוק כמו שחקנים מצוינים אחרים כמו סניידר, סיידורף, ארשאבין, ברבאטוב ונוספים אחרים שמהווים שחקנים משלימים מצוינים, אבל אין להם מספיק אופי כדי לסחוב קבוצה שלמה על הגב. האופוריה ששררה בתחילת העונה היא שדייגו הוא כמו קאקה היובנטיני - זה פשוט לא נכון, וגם לחשוב שהוא יהיה כזה מהרגע הראשון שלו במועדון זה בכלל מחשבה הזויה. בנוסף, עם מאמן טירון, אין ספק שהמירב מדייגו לא יופק. ההבנה הטקטית וההבנה של הלך המשחק לוקים בחסר באופן כל כך רציני אצל פרארה. ניצחונות של 5-1 לא ישנו את העובדה הזאת. משהו צריך להיעשות...
יובה, ליברפול, את.מדריד, מרסיי, וולפסבורג, שטוטגארט ואינטר\קאזאן מצטרפות לליגה האירופית שנראת כמו ליגת האלופות לא פחות מליגת האלופות.
סליחה שחרצתי את גורלם בטרם עת. כדי להם להצטרף, יהיה כיף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
יום אחרי והלב עדין כואב. היום השני הכי קשה שלי כאוהד יובה, לא להאמין איך ב-90 דקות הכבוד של יובנטוס נרמס לרסיסים. לא להאמין שפעם הייתה לקבוצה הזאת רוח לחימה, רצון, רוח יובנטינית. כיום זה מקבץ שחקנים ואחד שמתיימר להיות מאמן שלא מבין איפה הוא נמצא. תוך 4 שנים המועדון פשוט התרסק, ממועדון מספר 1 בעולם למועדון דרג ב' באירופה. וההגנה, אוי ההגנה, מתי בפעם האחרונה יובנטוס ספגה 4 שערים, ועוד בבית? כמות השערים שיובה ספגה בחודש האחרון משתווה לכמות שיובה של 2004 ספגה בשנתיים. איך נפלו גיבורים... לא להאמין שפררה לא מתפטר, אין לו בושה. מאחד השחקנים שהכי הערצתי הוא הפך תוך חודש לאחד האנשים שאני הכי שונא בעולם. הקבוצה אבודה, ותמשיך להיות, כל עוד הליצן הזה נמצא על הקווים. שום ניצחון לא ישנה את דעתי, גם לא 6-0 על אינטר במשחק הבא.
באולטלי בהרכבה של אינטר. יובטיץ' לא עבר את מבחן הכשירות, דה סילבסטרי פותח בקישור. Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Stankovic, Thiago Motta; Balotelli, Sneijder; Eto'o, Milito Inter bench: Toldo, Cordoba, Muntari, Vieira, Cambiasso, Materazzi -------------- Fiorentina: Frey, Comotto, Natali, Kroldrup, Pasqual; Jorgensen, Donadel, Montolivo, De Silvestri; Santana; Gilardino Fiorentina bench: Avramov, Seculin, Vargas, Castillo, Marchionni, Aya, Carraro
הבעיה היא בהנהלה שממשיכה לחלום ולחיות באשליות "שהפרוייקט הזה צריך להימשך". הייתי מעוניין להבין על איזה פרוייקט מדברים שם בטורינו? בין ים הבינוניות שיש היום בליגה האיטלקית זה אולי מספיק אבל לא לאירופה. נמאס לשמוע השמצות בישראל ובאתרים נוספים בעולם נגד האיטלקיות שממשיכות להצדיקן. עד כמה שאני מתעב את אינטר אני אחזיק אצבעות לקבוצה שלא תפשל ותמשיך הלאה, שתי נציגות בליגת האלופות זו מכה אנושה לאיטליה.
כיוון שנראה לי כי אני היחיד שרואה היום את המשחק של פיורנטינה אתן סיקור קצר למשחק כדי שיהיה לכם קצת מושג. אם כן, ליברפול מחזיקה יותר בכדור, אך עושה זאת בעיקר בחצי שלה, פיורנטינה מחזיקה בכדור בעיקר בחצי של ליברפול. אך הקישור ההתקפי שלנו שמורכב מיורגנסן שהוא שחקן עבר, דה סילבסטרי שהוא מגן וסנטאנה שהוא... הוא מנסה, לא מצליח להוציא מצבים מול השער. דה סילבסטרי דווקא משחק טוב מאוד, פעיל מאוד וגם הוציא עצירה נהדרת מהשוער של ליברפול בנגיחה מקרן, אבל רואים שזה מגן שמוצא את עצמו למעלה ולא קשר התקפי. ג'ילארדינו מצויין עד עכשיו, הוא אומנם לא קיבל אף הזדמנות לכבוש, אבל הוא עובד ללא סוף, מרוויח כדורים בכל נקודה על הדשא וגם הצליח להוציא שני כדורים טובים ליורגנסן וסנטאנה אך שני אלה סיימו את המהלכים הללו בבעיטות שספק אם נרשמו בסטטיסטיקה כבעיטות מחוץ למסגרת. גם מונטוליבו ממשיך את הכושר הנהדר שלו ובמרכז המגרש בו הוא מוצא את עצמו מול מסצ'ראנו, ג'רארד ואקווילאני הוא מצליח לבלוט מעל כולם. ואז בנסיון איום ראשון של ליברפול על השער שלנו, מכדור נייח שהגיע דווקא אחרי עבירה של ג'רארד, בניון מוצא את עצמו לא מכוסה. אפשר כמובן לקלל את השופט הזה, אבל זה לא יעזור לנו בשלב הבא, עדיף שנשים לב איך לשמור נכון. משחק בו אנחנו טובים יותר, אבל יורדים בפיגור מזכיר את פיורנטינה של פעם, הישנה והסימפטית. שכל היריבות אוהבות ורק אני שונא. לפחות אינטר מובילה.
צריך לקוות להפסד של בארסה שעדיין יעלה אותה, אבל לפחות מילאן ופיורנטינה לא יצטרכו לפחד ממנה בהגרלה. בארסה-צ'לסי/יונייטד בשמינית - מתאים לי.
ג'ילארדינו!!!!!!!!!!!!! משחק מושלם שלו. שחקן ענק!!! בישל, כבש בהזמנות היחידה שלו במשחק. ג'ילא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx אוסיף רק דבר אחד שרק מטומטם עיוור לא ראה עוד קודם (עכשיו גם באירופה יודעים) סנטאנה פשוט מביך. הרכש הכי חשוב שלנו בפגרה צריך להיות על המשבצת שלו, השחקן המחליף של מרקיוני ווארגס. באשר לאינטר, לא ראיתי שום דבר ממה שהלך במיאצה, אבל אני מניח שבמשחק הכי חשוב עד כה בעונה שלו מוריניו פשוט בדק את הסטטיסטיקה שעליה דיברתי לא פעם: כאשר באלוטלי בהרכב אינטר משיגה יותר.
באלוטלי היה השחקן הטוב במגרש יחד עם זאנטי, לדעתי לפחות. פיורנטינה עושה לעצמה שירות מצוין ומסיימת במקום הראשון בבית שלה - האיטלקיה היחידה לעשות זאת. עם המפלצות שמסתובבות בין אלופות הבתים, זה טוב מאוד. יש כמה קבוצות שפיורנטינה בהחלט לא נופלת מהם. בחזרה לאינטר - הם שיחקו נהדר. עשו קצת שטויות מדי פעם בהגנה (גם בגלל הפציעה של סמואל), אבל בכללי, אחד המשחקים היותר טובים העונה של הנראזורי.
טוב, פיורנטינה היא הקבוצה האיטלקיה היחידה שסיימה במקום הראשון והשער של ג'ילא מנע ממנה פגישה בשמינית הגמר עם שלושת האנגליות/שלושת הספרדיות או בורדו ולכן היא תקבל את אחת מששת מהקבוצות הבאות בפברואר: באיירן מינכן צסק"א מוסקבה {וולפסבורג במקרה מסוים} שטוטגארט פורטו אולימפיאקוס מילאן ואינטר עקב היכולת הרעה יקבלו בהגרלה את אחת משלושת האנגליות או בורדו. מילאן יכולה לקבל גם את סבייה או את בארסה ואינטר את סבייה או ריאל מדריד.
אני חיב לציין זאת שוב, מי שרוצה להיות חלוץ מרכזי או מאמן שרוצה להראות לחלוץ מרכזי איך משחקים 94 דקות מושלמות, חייב להראות את המשחק הזה של ג'ילארדינו. פשוט משחק מושלם של חלוץ. :aaa8: