אינטר זוכה בליגת האלופות בפעם השלישית!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏17/7/09.

1. uri מנהלים

לי אכפת מהכסף... אני הולך ללייקה לשטוף את זה עם אלכוהול. לפחות יש מוזיקה טובה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/12/09
  2. !Sempre Inter Member

מאמן, מאמן..
    איפה לעזאזל השחקנים? השם שלהם, המשכורות שלהם, כל מה שהם מייצגים, איך אפשר להתבזות ככה?

להאשים את פרארה, שאגב עוד לפני שהחלה העונה לא הבנתי תמינוי הזה, זה הכי קל. מעניין איפה היו אלו שגברו על אינטר, היום..

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מילים, מצטער על התגובה המיותרת,
    ליגה אירופית?
    בושה. בושה שהגענו לכאן.
    הרבה זמן לא כאב לי ככה מיובנטוס.
    פרארה- הביתה!
    מאניה-דיפרסיה לאוהדים עם השבוע הזה.

4. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

פררה פשוט חובבן, לא יאמן שהבנאדם לא קולט מה שכל אוהד יובה קולט. אם הוא לא מפוטר לאחר משחק כזה בושה וחרפה, אני לא יודע ממה הוא יפוטר. מלו הגעיל אותי היום, ואני עד לאחרונה חשבתי שעשינו רכש נהדר. שיחזור לאלמריה, פלופ. במארקטו החורפי צ'ירו חייב לרכוש עוד כמה קשרים אחוריים, מצב בלתי נסבל, כ''כ מעט קשרים אחוריים!

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/09
  5. riquelme1 Member

שמלו נרכש אמרתי לכם שהוא יהיה פלופ, מה קרה אחרי 2 משחקים בנבחרת ברזיל הוא שווה קבוצה כמו יובה? ראיתי את השחקן הזה באלמריה וגם בסאנטנדר והוא אפילו שם לא היה יוצא דופן, גם בפיונרטינה הוא נתן עונה די בינונית. 5 מיליון דולר היה סביר, אבל 20? שלא תגידו שלא אמרתי לכם.

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

השאלה הגדולה האם ביובנטוס ייקחו ברצינות הליגה האירופאית, כי גם במשרדים בטורינו צריכים להבין שזלזול שלהם עלול להביא למצב קשה של הסריה אה בו רק שלושת הראשונות עולות לליגת האלופות. השאלה באה גם לסניור מוראטי, ולצוות המקצועי באפיאנו ג'נטילה, במקרה שהם מפשלים עוד פעם מול רובין קאזאן. אז המצב יהיה קריטי לא רק ביובנטוס אלא גם באינטר, ובמקרה הזה הייתי מפטר את מוריניו.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס ביזתה את הכדורגל האיטלקי ללא עוררין. אולי יובה הוציאה כסף רב על רכש אבל הרוב מאלו שהיא קנתה הם מהגרועים בקבוצה: מלו, קנאבארו ודייגו. לדייגו מגיע לזכות בפח הזהב, שחקן שבכלל לא תורם לקבוצה ובמצבו הנוכחי ג'יובינקו עדיף עליו. אך מעל הכל פרארה הוא האשם העיקרי עם ניהול משחק מטופש.
    הדבר החיובי הוא שגם וולפסבורג עפה מליגת האלופות כך שגרמניה נשארה עם נציגה אחת-באיירן מינכן (אם יובנטוס היתה מנצחת/ מוציעה תיקו אתמול אז גרמניה היתה נשארת ללא נציגות בליגת האלופות). כרגע יובנטוס חייבת להתיחס ברצינות לליגה האירופית כדי לשמור על כבודה ועל כבוד הכדורגל האיטלקי.
    עדיין המצב לא יהיה כל כך נורא אם אינטר תעבור ועוד יותר אם פיורנטינה תבטיח את המקום הראשון בביתה.

8. משוגע בירוק Member

עצוב שכרגע הליגה האיטלקית הפכה להיות החמישית בטיבה באירופה. העיקר שאינטר ממשיכה לזכות באליפויות ולעוף בשלב הבתים, יובנטוס הפכה כבר מזמן לדרג ב' באירופה ומאז ההורדה לליגה השנייה היא ממש לא קבוצה רצינית עם קולקציה של שחקנים מבוגרים ועוד כמה לא מוכשרים ומילאן גם היא כרגע על שאריות הדלק האחרונות.

אם פעם המאבק היה עם הספרדיות והאנגליות כרגע ברור שלאיטליה לא מגיע 4 נציגות וכנראה שגרמניה תעבור אותה וגם לצרפת מגיע לעבור.

9. zivmay Member

פרארה הוא אחד המאמנים הגרועים שאי פעם דרכו ביובה. פשוט חורה לי מה שהוא עושה עם הקבוצה הזאת. אני מאוד מסמפט את יובה. אבל קשה מאוד להצליח, עם מאמן שעולה במערכים והרכבים הזויים, חילופים מטומטמים. פשוט מאמן חלש ביותר. במקום להושיב את טרזגה על הספסל, לעלות עם אמאורי ודל פיירו. לשחק 442 רגיל, עם מלו, קאמו, ססיוקו, ודייגו. או 451 עם גיובנקו במקום דל פיירו. הוא מעלה הרכבים לא מובנים.
    אין קשר בין התקפה והגנה, את השחקנים הכי יצירתיים שלו, או שהוא מחליף או שהוא מעלה בדקה 80. אני מקווה בשביל יובה, שהוא יעזוב בהקדם האפשרי. יש כמה מאמנים טובים בשוק.

ד"א, אני מופתע לטובה מקאסרס. יש לו פוטנציאל גדול בלהיות מגן ימני.

10. Jose Mourinho Member

הליגה האיטלקית היא לא החמישית בטיבה באירופה אלא השלישית ובתקווה שאינטר תצטרף למילאן ופיורנטינה בשלב הבא, 3 נציגות בשלב הנוקאאוט זה לא כזה אסון. אני מוכן להמר כאן ועכשיו שלאיטליה יהיו 2 נציגות לפחות גם ברבע הגמר.

לכישלון של יובה אפשר למצוא הרבה סיבות, אם זה חוסר הניסיון של פרארה, העובדה ששני בלמים בינוניים ומטה כמו לגרוטלייה וקנבארו נאלצו לעמוד מול אחת הקבוצות החזקות באירופה בהיעדר קייליני המצויין, עייפות מהמאמץ האדיר בניצחון על אינטר רק 3 ימים לפני כן, או זה שדייגו נראה במחזור השני מול רומא כמו קשר התקפי אולטימטיבי ובלתי ניתן לעצירה, ומאז אפילו לא מצדיק את העדפתו בהרכב על פני ג'יובינקו מבחינת יכולת.

מעניין כמה אוהדי יובה היו מוכנים להחליף את הניצחון על אינטר בתיקו אמש מול באיירן. בכל אופן, יובה חייבת ללכת בכל הכוח על הליגה האירופית, וגם שם אין בדיוק חיים קלים, אלא להיפך.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מחליף את הנצחון,והסיבה הוא שטוב שזה קרה,כי ככה אולי הסטירה באמת תעובר לשחקנים,לצי'רו ולהנהלה.. רק ככה אולי דברים יזוזו בכיוון הנכון אחרי 4-1 משפיל בבית.. אני לא זוכר מתי ספגנו כלכך הרבה בחודש או במשחק.. הייתי מעיף את קנאברו מההרכב כבר עכשיו ומנסה אפילו ללכת על קאסרס בתור בלם+גריגירה בצד ימין, יודעים מה? גם ככה העונה הלכה,שיתחילו להריץ את אריאודו.
    אנחנו חייבים חלוץ שני חדש,אנחנו חייבים לספסל את מלו ודייגו לאיזה חודש שיתחילו להבין איפה הם נמצאים,ג'יובינקו ללא ספק עדיף כרגע,ואפילו טיאגו לפני הפציעה היה נראה טוב ממלו.

12. uri מנהלים

כמה אירוני שהיה שם לילה של איטלו דיסקו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

שתי הנהלות מטומטמות (לזו של מילאן פשוט היה מזל). מה נשאר? פורצה אינטר!

----------------

אגב, יובנטוס הודיעה שפרארה נשאר.

13. !Sempre Inter Member

מה מצב המזומנים של יובה? יש לה כסף לבזבז בכלל בינואר?
    זה מועדון שיכול להרשות לעצמו להתחזק בגדול, התכוונתי...

14. !Sempre Inter Member

הסגל של אינטר להיום בערב:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

ההרכב שצפוי להיות:

ז'וליו

זנטי סמואל לוסיו מאייקון

מוטה קמביאסו סטנקוביץ'

סניידר

אטו מיליטו

חוץ מקיבו, שמחליפו לא פחות טוב ממנו, ההרכב החזק ביותר.
    מה נותר עוד לקוות, רק עלו והצליחו. גורלה של עונה שלמה מונחת על הכף.

15. uri מנהלים

אצלינו דאיינלי מושעה. גמבריני, מוטו, גובי וזאנטי פצועים. יובטיץ' ככל הנראה לא כשיר מספיק כדי לפתוח ויפתח על הספסל. ההרכב הצפוי היום באנפילד:

Frey; Comotto, Natali, Kroldrup, Pasqual; Montolivo, Donadel; Marchionni, Santana, Jorgensen (Vargas) ; Gilardino