אני כבר אוהד מילאן שנים אבל אני לא זוכר מתי ראיתי כזה משחק הזוי ומוזר כמו היום. לא הגיע לנו לנצח היום כי פגשנו קבוצה שעדיין לא יודעת מה היא רוצה מעצמה, מילאן הייתה היום עלובה עם שוער מסכן והתקפה עצובה לא פחות אבל יום נוראי של קאסיאס וראמוס עשו את כל ההבדל. לא נותרו לי כבר מילים לתאר עד כמה דידה שוער גרוע ורונאלדיניו שחקן מסכן אבל איכשהוא מכלום הגיע הניצחון הזה. מחר כבר ברלוסקוני וגליאני יבלבלו עד כמה אנחנו גדולים ויכולים לזכות בליגת האלופות השנה ואני רק אקח מהערב הזה שלמרות הכל, למרות המצב והשחקנים מילאן זה לא סתם מועדון והמשחק הזה היה הוכחה לכך. כוכב הערב היה ללא ספק דידה שהראה לאנדריי שלא משנה מה גם שוער הילדים עדיף עליו, מאוד מקווה שמול נאפולי נראה את רומא ולא את הליצן הברזילאי הזה.
http://i164.photobucket.com/albums/u21/MetricMarch/nesta_rain.Xxx :aaa8: שמישהו ימצא לי את התמונה שהוא גוער בראול!
הכאפות שרונאלדיניו ונסטה הורידו לראול עשו לי את הערב. אנחנו גרועים וזקנים, אבל אל תתעסק איתנו! 10 נקודות לנו, נקודה אחת לגרמניה. השבוע מתקדם נהדר - בהצלחה מחר ללאציו, רומא וג'נואה.
ורק שלוש נקודות לספרד. אפשר להגיד שוב שנסטה פשוט נציגו של אלוהים על כר הדשא? כמה שהוא היה חסר. אני חושב, עזבו חושב אני בטוח שהוא אחד הבלמים הטובים שהיו.
כל הכבוד לכל עשרת שחקני מילאן על המאמץ הקבוצתי והאישי של כל אחד ואחד מהם. אם מילאן לא היתה עולה למשחק הזה בעשרה שחקנים המשימה יכלה להפוך אף לקלה עוד יותר. לאונרדו יצא מנצח גם כי הלך על אודו, על אמרוסיני ועל המערך 4-3-3, אבל בהחלט לא מובן לי למה הוא המשיך לשחק בעשרה שחקנים כמעט עד הסיום ולא הכניס את אבאטה למשל. נצחון, נראה לא פשוט, אבל חשוב מאוד עבור יובה. וכמו שכתבו כאן לפני אמצע שבוע נהדר לאיטליה. נחזיק אצבעות לג'נואה ולרומאיות. :aaa15:
אבאטה כנראה נפצע ולכן גם לא הגיע לספסל. אני צעקתי מהדקה ה-60 להכניס את פלאמיני במקום דיניו, אבל לאונרדו הוא גאון שידע שגאושו עוד יתרום לשער קבוצתי בדקות האחרונות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.
אינטר הרסה לאיטלקיות ,אם אינטר היית מנצחת זה היה שבוע חלומי לקבוצות מאיטליה. אני רואה את האיטלקיות מגיעות רחוק באלופות.
משחק מעולה. לא זוכר שנהנתי כל כך ממשחק כבר הרבה זמן. ציונים (שלי): דידה - טעות אחת מפגרת, אבל חוץ מזה משחק מעולה. 5.5 אודו - סולידי בהגנה אבל איבד הרבה כדורים כשעלה. 6 נסטה - 8.5. סילבה - משחק טוב, קצת חסר בטחון אבל לא עשה טעויות. 7 זמברוטה - סולידי בהגנה עם תרומה התקפית לא רעה. 6.5 אמברוזיני - מי ציפה ממנו לכדור כזה? 7 פירלו - משחק סביר פלוס, בעיטה מדהימה. 7 סידורף - כמה בעיטות אעות ואיבודים אבל בישול נהדר בשער השלישי. 6.5 רונאלדיניו - כבד אבל עם מהלכים חא רעים, בעיקר להחמצה של סידורף. 6 פאטו - ענק. 8.5 אינזאגי - סביר. 5.5 בוריילו ופלאמיני לא הספיקו להשפיע. לאונרדו - הרכב מעולה במערך הכי מתאים. 8
אני לא הכי מסכים. תוצאות טובות, אבל יכולת לא בשמיים. פיורנטינה ספגה 3 שערים מקבוצה ברמה באמת מביכה, יובנטוס לא נתנה משחק גדול מול חיפה וגם אנחנו ניצחנו בעיקר הודות לכך שריאל מדריד קבוצה ספרדית עם הגנה מגוכחת. אז כן, בסופו של דבר המטרה היא להוציא תוצאות והקבוצות האיטלקיות אכן עשו זאת, אבל דרוש שיפור גדול ביכולת.
איזה מצב מעצבן זה, אין למילאן מטרות העונה אז צריך לשמוח מתוצאות הזויות שמגיעות משמים, או יותר נכון מתנות שאנחנו מקבלים מההגנות של רומא ומדריד (בלי כ.רונאלדו אין קבוצה). דידה הליצן מתעלה על עצמו כל פעם מחדש. וגם אלי אוחנה "לא מתאים לדידה הטעות הזאת", ואז שגיא כהן אומר לו, "דווקא בתקופה האחרונה זה מאוד מתאים לו". אולי אם לאונרדו ימשיך לשחק עם גרזן אחד בלבד המזל הזה יימשך. פאטו מראה סימני חזרה, אפילו המהלך הראשון מול קסיאס והתנועה ללא כדור הצליחה לבלבל את השוער, ובתכלס לא קל היה לגלגל אחרי שהכדור תפס זווית מהשער. הגול השני, קור רוח, וכדור מצויין של קלארנציו, הדבר הטוב היחיד שהוא עשה במשחק. פירלו נתן משחק טוב היום, והשער בונבוניירה. חסר למילאן שחקן מהיר שיוכל להריץ את הקבוצה, אחרת מהמקום יהיה קשה להמשיך עם האשלייה הזו לאורך זמן. ומילה על השופט. פנדל לריאל, שער חוקי למילאן? לפרוש לדוקים ומהר
מאיפה מילאן הפליצה את המשחק הזה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ראיתי כל הלילה את השידורים החוזרים ואני עדיין לא קולט איך נצחנו במדריד. עוד נגיע לשמינית גמר בסוף.