אינטר אלופת אירופה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏20/5/10.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מיליטו ענק, עלק בינוני... איי איי איי איזה צמד ליצנים מכבדים אותנו בגמר.

2. xavi6 Member

והנה אינטר יורדת לבונקר. איכס. מתי ישחקו כדורגל ולא על תוצאה? מזל שלא כולן כאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/10
  3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מיליטו חלוץ ענק. פשוט רכישת העונה.

לפחות עומר נהנה..

4. avdz7 Member

איזה חלוץ.

5. Lazarobbie Member

איזה יופי של שער!

מיליטו תותח.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רובן נהדר גם היום, אבל הוא פשוט לבד, אין בבאיירן מינכן אף אחד שמסוגל להתמודד עם ההגנה של אינטר חוץ מרובן. מקווה שיהיה ככה גם במונדיאל.
    מיליטו ענק, נותן פה הופעת אומן, על הבמה הכי גדולה שיכל לבקש.

אינטר, ללא ספק הקבוצה הכי טובה השנה באירופה.

7. adirda Member

נה נה נה נה נה דייגו מיליטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

מילאן ?

8. 亚历山大帕托 Member

(פרסמתי בדיון של אינטר קודם, אבל שיהיה גם פה)

נשארו עוד 20 דקות פחות או יותר, אבל זה לא משנה. אני רוצה להיות הראשון שיברך אתכם על הזכייה, ובין חברי הפורום במיוחד את מוחמד, מיכאל וזלאטן (לא זוכר את השם). עשיתם דרך ארוכה והפכתם לקבוצה הטובה באירופה. הורדתי את הכובע אחרי חצי הגמר מול ברצלונה, היום אני מוריד גם את תחתוני הבוקסר. התקווה היחידה שלי היא שמוריניו יעזוב הקיץ, כי הוא בנה קבוצה לתפארת שאי אפשר להכניע ברגעי אמת.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx תיהנו מהרגע!

9. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2010/05/1274559290.Xxx

דייגו מיליטו...כל מילה נוספת פשוט מיותרת. איך הוא זרק את דמיקליס ובקלילות כבש עוד שער נפלא. גם דייגו הגדול היה מתמוגג משער כזה. תצוגת תכלית כזאת במעמד כזה אני לא זוכר כבר הרבה זמן. מיליטו לא רק כבש צמד, הוא היה קרוב לבשל שער נוסף, שמר על הכדור עם הגב ונתן אוויר לשאר השחקנים, וגם ניצח בכל קרב אפשרי את שחקני ההגנה של באיירן.

זוז'ה מוריניו מוליך את אינטר לטרבל ענק. המאמן הטוב בעולם ללא ספק. ווינר, טקטיקן, חכם, ממזר. המשימה הושלמה, זוז'ה, עכשיו בוא למדריד!!!;

אני שמח מהזכייה של אינטר גם בגלל חאבייר זאנטי, ספורטאי ענק שמגיע לו תואר כזה בארון התארים שלו. גם בגלל ווסלי סניידר שאכל הרבה חצץ בריאל מדריד והעונה חזר לעצמו ובגדול. לאוהדים שלהם מגיע לשמוח אחרי שנים קשות מרובות בהשפלות באירופה. מגיע למאייקון תואר, ואיזה שותפים להגנה יש לו.

עם פתיחת החצי השני היו לבאיירן דקות טובות וגם שתי הזדמנויות לא רעות בכלל. היה ברור שאת המצבים האלה היא לא תצליח לשחזר ושם המשחק הוכרע למעשה. אני מצדיע לרובן על כך שרץ עד השריקה האחרונה והמשיך לשחק גם אחרי פיגור של שני שערים. רובן אומנם לא כבש וגם לא בישל, אבל אני חושב שאי-אפשר לומר שהוא לא היה טוב היום. רובן היה פעלתן ונגע מספיק פעמים בכדור. מה לעשות ששאר חבריו להתקפה לא היו ברמה שלו היום - להאם לא תרם מספיק, שוונשטייגר היה חלש ומולר התעורר רק אחרי שהמשחק היה גמור, כאילו ירד ממנו לחץ והוא התחיל להראות את מה שהוא יודע.

באיירן צריכה לצאת מהמשחק הזה עם ראש מורם. היא שיחקה טוב פחות או יותר ופשוט אינטר היא חומה, אי-אפשר לחדור את ההגנה הזאת. בבאיירן כיוונו כבר הרבה זמן לעבר הבמה המרכזית של אירופה, אולם אני מניח שבשריקת הפתיחה של העונה, אף-אחד שם לא האמין שהקבוצה תגיע לגמר ותדיח בדרך את יונייטד. באיירן צריכה להמשיך באותו הקו. הקבוצה עשתה עונה יפה מאוד וגם דאבל זה נפלא.

רובן וזוז'ה נזכרים בימים היפים שלהם בעבר - זה היה רגע מאוד משעשע. מוריניו לרוב אדיש וכך גם רובן. באקט הזה הם הפגינו הרבה רגש וההערכה.

10. avdz7 Member

ניהול משחק גמר מושלם של מוריניו, העמיד הגנה אדירה, הצמיד עוד אחד לרובן שיסגור לו גם את החתיכה פנימה, שיחק על מתפרצות שפגעו בול עם יום טוב של מיליטו הענק. מברוק!!

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אלופיי אירופה אחריי 45 שנה!!!

תודה לך מיליטו!

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט ככה עושים את זה. בשקט, כמעט בלי פאשלות. יום בינוני של חצי קבוצה ועדיין זה הספיק. ביום שבו מאיקון עושה אפילו יותר מטעות מטומטמת אחת במשחק, שסניידר נותן רק מחצית אחת, שאטו לא מספיק מעורב, שפאנדב תוקע את ההתקפה, שזאנטי נעלם באמצע, ביום כזה לנצח 2-0, כמעט ולא לאפשר סכנות אמיתיות (ועדיין יותר מבקאמפ נואו). אינטר גדולה על באיירן, כל הכבוד, אבל התחנה האחרונה הייתה היום במדריד.

אלופי אירופה, זה פשוט לא מתעכל, אנחנו הקבוצה שתמיד תעוף בשמינית, אלופי אירופה, פאק.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיליטו!
    איזה חלוץ ענק, איזה צמד כ"כ מגיע לאינטר על הדרך שהיא עשתה ועל השיפור המנטאלי העצום לעומת השנים הקודמות בליגת האלופות.
    זוכה ראויה שלא הייתה צריכה עזרה משופטים או יריבות קיקיוניות בדרך לגמר.
    מוריניו הוא באמת המיוחד, בנה קבוצה לתפארת באינטר שתמשיך עוד כמה שנים גם אחרי שיעזוב בדיוק כמו השלד שנשאר בצ'לסי גם לאחר עזיבתו.

14. Jose Mourinho Member

אין מאושר ממני בעולם כרגע.

GRAZIE INTER

15. נועם אסולין Member

רק אני שואל על איזה בונקר ברקוביץ' מדבר כל המשחק ?
    הגיע לאינטר לקחת את הצ'מפיונס, היא עברה את ברצלונה בצדק וכמובן ניצחה בשקט את הגמר...

כל הכבוד