אין כל שבוע

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אלסנדרו דל פיירו, ‏5/5/06.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רובין, באונס מאוד קל להקטין ראש.

35 איש שוכבים עם הבת של הבן אדם הכי חשוב בבסיס, ואף אחד לא יודע בת כמה היא? כמה נאיבי אפשר להיות? תאמין לי שבתור אחד שחי את הצבא, בתוך בסיס פשוט להחריד לקבל כל מידע נחוץ על מישהי. בתוך מקום סגור כאשר תרצה לדעת משהו על מישהו, לא חסרים האנשים שיספקו לך המידע הנחוץ.
    אם מערכת המשפט הייתה חושבת בצורה האטומה והצרה שלך (ובהרבה מובנים היא כן חושבת כך), אז לא פלא שמבחינה משפטית מצבנו עלוב.

כן, יש ילדות שנראות ממש כמו נשים, ועדיין, 35 אנשים שכבו איתה (ממה שהבנתי, לפעמים גם בקבוצות) ואף אחד לא ידע בת כמה, מי היא ומה היא? בחייך...

יוני, קבל תיקון - בן אדם בן 18 שמקיים יחסי מין עם בת 17 נחשב עבריין.

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, אז אמא של חברה שלי סתם הפחידה אותי.

3. Robin Member

לא, אני לא אמרתי שמה שהם עשו זה בסדר אבל מבחינתי אונס זה כשמישהו מקיים יחסי מין בניגוד לרצונו של השני. זה עדיין לא בסדר, לא חוקי, ולא מוסרי לחייל לקיים יחסי מין עם בת 13 אבל אני לא הייתי קורא לזה אונס אם היא הסכימה. חוץ מזה, אמרתי שצריך לתת להם להנות מהספק ולא ישר להגיד הם אנסו אותה כמו מטומטמים. אם היא נראית כמו בת 18 והיא אמרה שהיא בת 18 אז זה לא אפשרי שהיא עבדה על לפחות אחד מהם? אם כן, אז לפי דעתי הוא חף מפשע ככה שאתה לא יכול להגיד ש-35 האנשים אנסים. לא אמרתי שאף אחד לא ידע, אבל מספיק אחד שלא ידע. חוץ מזה זה לא היה האיש הכי חשוב בבסיס אז אין לי מושג מאיפה הבאת את זה (כמו גם זה שהם שכבו איתה בקבוצות?). אנא הסבר לי איך החשיבה שלי צרה ואטומה יותר משלך שישר תולה אותם בלי אפילו לדעת את הפרטים של המקרה...

נערך לאחרונה ב: ‏11/5/06
  4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

היום בעיר התחתית,אחרי בדיקה רפואית שעשיתי,נכנסתי לאוטובוס {קו 24} ופתאום אני רואה שלושה ילדים מאוד מוכרים,במיוחד אחד מהם,גוץ שמן עם קוצים מחומצנים שרבתי איתו לפני 3 שנים.הם דיברו בקול,פיצחו גרעינים וכמובן ישבו הכי מאוחר.פתאום התחלתי לשמוע אחרי רבע שעה מתי שהאוטובוס היה ברוממה {איפה שנדמה שהוא גר אבל לא ירד} שהוא רב ומקלל איזה אישה שיושבת מולו לא רחוק.אחר כך התחילו צעקות,הזקנה הזאת: "תזמין משטרה",האוטובוס עצר,והם ירדו וברחו.אז הבנתי לפי הנהג שעוד איימו עליו שהם נכנסו....
    זה כלום ביחס למה שאתם מדברים,אבל הכיוון ברור.

5. שבצ'נקו Member

מקרה שהזכרת יואב מאוד דומה למקרים שקרו היום כשהלכתי לשחק כדורגל ,ילדונים בני 15 ערסים מתחילים להגיד לך "אחי" או מתחילים לקרוא לך בשמות ולדבר איתך כאילו אתה מישהו בגיל שלהם,צוציקים קטנים שמגיעים לכם עד לאתם יודעים מה,שמצחיק אותם שטויות לצחוק על מישהו מבוגר ממנו ולהתחצף בלי סיבה,מה גם שיש כאלו שיכולים להחליט פתאום להחליף אותך בערס נוסף באמצע המשחק...
    יש אנשים שפשוט לא מחונכים.

6. אלסנדרו דל פיירו Member

א' כל היה איתו עוד מלא ערסים..והוא לא שווה יריקה אם זה הכוונה שלך הוא אכל מכות מאיזה בנאדם שמה בגלל שהוא נגע בו עם הסיגריה (לפני שהכל התחיל)
    ב' כל אני לא מכיר אותה ולא בא לי להתערב מי היא בכלל היא הביאה את זה על עצמה שתסתדר לבד מי יילך יקפוץ ויסתבך איתם ואולי ידקרו את חברים שלי מספיק יש לנו מכות בשכונה גם כשהוכלים להינות גם לריב..? וגם כולנו עכשיו חיילים לא בא לנו ליהיות לילה שלםבמשטרה ויום אחרי זה לראות את הפרצוף החמוץ של המפקד שלך וכל היום לענות על השאלות מול כל העולם... מי יש לו כוח לזה גם התבגנו אנחנו לא חפשים את זה...
    וריקי היא כן חיפשה את זה לפי מה שראינו ושמענו עליה מאנשים שמכירים אותה שטענו שהיא גרה בשכונה שלהם ואפילו הם השכיבו אותה.. וגם הם לא התערבו אז זה אומר שזה באמת בעיה שלה ...

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היא התחילה לבכות אני ממש לא חושב שהיא חיפשה את זה.
    כן, היא מטומטמת וכנראה גם די שרמוטה, אבל זה לא אומר שזה מגיע לה. אני מכיר מישהי שנאנסה ודע לך שזו צלקת לכל החיים, חיים את זה כל יום ואני לא מאחל את זה לאף בחורה (או בחור) בעולם.
    עכשיו לגבי מה שאמרת, לקפוץ כמו רמבו מול חבורת ערסים בהחלט לא יהיה חכם, להזעיק משטרה או כוחות שמירה באיזור - בהחלט כן.

8. אבי פיטוסי אלוהים Member

אני לא יתנגד להאנס ע"י בחורה

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי, יש בחורות בעולם שלא היית רוצה שיאנסו אותך.

10. אלסנדרו דל פיירו Member

תראה כשהכל התחיל משמים חברים שלי שבאמת אוהבים לריב מכות משמים באלוהים הכלו לאכול משו באיזור ואיך שהוא נשארתי עם חבר אחד שלא אוהב לריב מכות אבל תמיד סקרן ואוהב להידחף.. התפללתי לאלוהים שם לא יגיעו כי באמת להם זה לא שמנה אם היא שרמוטה או לא ישר נכנסים בהם באמת אני מסתובב עם אנשים לא פראיירים וגילי יודע מי אלה (עד המוות הפועל) ידעתי שאם הם יבואו יהיה באמת מכות וגם אני ייעצר כי מה חברים שלי יריבו ואני יעמוד בצד אז גם אני לא מכיר אותה וגם היה מלא בלאגן שם ואלוהים שמע את התפילה שלי והם הגיעו רק אחרי שהמשטרה הגיע אז סחבתי אותם הביתה מהר כמה שיותר מהר כדי שלא יתערבבו לי שמה עם כולם...
    אני לא אומר שלא לנסות לעצור בעדם בכל זאת היא בחורה וזו טראומה אבל ראבק אני כמעט בטוח עד היום שהיא זו שחיפשה את זה אין לי ספק...
    מה אני צריך בגלל אחת כזו לקבל דיקה או לקבל ולריב מכות עם אנשים... (מסתבר שהם גרים בבית שמש ליד ירושלים) מזל עד היום אני מודה לאלוהים שחברים שלי לא הגיעו בזמן הלא נכון מבחינתי....

11. Riki Member

תגיד לי אתה שם לב מה אתה אומר ? סיממו אותה !!!! זה לא משנה עם כמה גברים היא שכבה וזה לא משנה שכמה אנשים מקטלגים אותה כשרמוטה. כן שרמוטה או לא שרמוטה, זה לא אומר שהיא מחפשת אונס, תתבגר למען השם.
    כיצד בחורה שסיממו אותה ואינה שולטת בעצמה מסוגלת להגן על עצמה ? הדבר הנכון והראוי לעשות היה להזעיק משטרה.

12. אלסנדרו דל פיירו Member

ריקי נשמה מה אני אמור לעשות? לריב איתם להגן עליה? נו ברור שיפתח לי תיק במשטרה ומה אז? החיים שלי יהרסו וגם הצבא יזיין אותי ... הזעיקו משטרה תיהי בטוחה אני עמדתי בצד היה מכות ולא התערבתי ..
    איפה חברות שלה שבאו איתה? למה הם לא עזרו לה אם כבר פתחתי את הקלף על השולחן אני יפתח הכל פעם בחוף הים בעצמאות היה מכות עם חברים שלי וערבים בגלל.... בחורה כן (בחורה בכתה כי הערבים הטרידו אותה ופחידו אותה והיא במקרה ידידה שלי) אז ניסיתי להרגיע אותה ופתאום באו בילוש ויסמ''מ משום מקום והתחילו לבעוט שם באנשים וגם בחברים שלי שברו שם את היד לערבי (ולא מעניין אותי כרגע אם הוא ערבי או יהודי הקטע שהוא באמת לא עשה כלום ולא רב..) וחברים שלי אכלו מהם מכות רצח ואני שעל חארטה נעצרתי כמעט פתחו לי טיק ומשפט ויומיים לישון במעצר אתה ועוד מישהו (במזל זה היה חבר שלי) ולך תתחנן לאנשים שישחררו אותך בערבות (באותו זמן לא סיפרתי להורים שלי כלום)
    אז מה אני צריך בשביל בחורה שאני לא מכיר ללכת לריב איתם מכות הם קרמינלים ראו כוס אז הם רצו שלא נבוא לשם את האמבולנס הם עצרו ולא נתנו לו להכנס... אז עזבי אותך שטויות ריקי אם היית שם גם לא היית עושה כלום.. או שאני טועה היית מעדיפה לדחוף את האף בתמורה לקבל איזה שפיץ בבטן...?
    את לא מדברת לעיניין אני ראיתי מלא מקרים כאלה וחברים שלי התערבו וסתם נגמר או במעצר שהם נעצרו או במכות או בבית חולים.
    זוהי ת''א נשמה מי שלא שומרת על עצמה שתסבול... (שחכתי להזכיר לך שיש לי אחות בת 15 והיא לא יוצאת מהבית אם צריך היא גם תקבל כאפות ולא תצא למועדונים שתגיע לגיל שהיא יכולה לשמור על עצמה ותיהי בטוחה שאם זה היה קורה לאחותי אז באמת שלא הייתי רואה בעיניים ובדוק יושב על מישהו מאסר עולם בלי לספור אנשים הייתי דופק בהם מחסניות.. והיהנ עובדה שהיא לא יוצאת ועושה לי חשבון)
    ריקי מאמי זה לא עובד ככה הבנות של היום ממש לא כמו פעם סליחה שוב שאני אומר את זה (לא שהבנתי לא אשמים הם האשמים העיקריים אבל גם לה יש חלק מאוד גדול בסיפור הזה..

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מר דל פיירו (לא יודע את השם שלך), כשאתה עושה דבר כזה לאחותך אתה רק מעודד אותה למרוד בך.

לקבל בהכנעה את הדברים שאתה מציג זה פשוט לא פתרון. רואה דבר כזה? קח פלאפון וחייג 100, חפש משטרה. אל תשב בחיבוק ידיים.

14. אלסנדרו דל פיירו Member

שמי ערן נעים מאוד אחי..
    היא לא תמרוד תראה אתה לא יודע איפה אני גר אני גר בשכונה של מפגרים בראש וכולם כיתה טיפולית גם אני לא בסדר בראש אומר לך תכלס כי אני התדרדרתי עם חברים על הפנים וראיתי אם איזה בנות מסתובבים בשכונה שלנו ואת הבנות בשכונה שלנו..
    ואחרי מה שאני ראיתי עם בנות מהשכונה וואלה לא מרשה לה לצאת מהבית ולהסתובב בשכונה ובכלל לא בת''א עצמה (אלנבי ,תחנה מרכזית,דיזינגוף,נווה שאנן,המסגר וכו'.)

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אני גדלתי בפ"ת. חברים שלי היו באיזור שעריה-מחנה יהודה שנחשבים אזורים לא סימפטיים. אז נזהרים. באלנבי דיזנגוף יש דווקא מקומות נחמדים (תחנה מרכזית ונווה שאנן לא מאשים אותך, זה באמת לא מקום שאנשים חפים מפשע מסתובבים בו).