איך להתחיל עם בחורה?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י HONDA XR, ‏5/9/07.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, אני לא מחפש פה עזרה ולא טיפים, היה לי מה שהיה לי ומה שיהיה לי מי יודע, אבל יש פה חבר'ה צעירים שאומרים שהם ביישנים, אז אני מסביר להם שזה טבעי. אני כבר הכרתי בחורות, אבל זה לא אומר שלגשת להתחיל עם מישהי שאני לא מכיר זה עסק לא פשוט.
    אני מסכים איתך בחלק של התכל'ס, אני לא סובל את אלה שמנופפים באיזה מפתחות של אאודי, אני מנסה לפתח שיחה ואם היא מעניינת סימן שמתאימה, לא אז לא.

2. xavi6 Member

אוף כולה בנות, מה הלחץ. תהיו "חמודים", מצחיקים, לא סנובים, בהתחלה טיפה תיתעלמו מהן, והכי הכי חשוב-תהיו מיסתוריים. הן מתות על זה.

3. ReL Member

אין ספק שהמדים מכערים אותן אבל זה שווה את הרגע שאתה רואה את הכונפה הפכה לכוסית על אזרחי

וכן תכלס אין לי מושג מה זה לסגור 21 , המקסימום שסגרתי זה 14. וכן אני משרת בקריה , אפשר להבין למה יותר קל למצוא בנות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/9/07
  4. Legolas Member

היה לי מקרה במועדון לפני חודש,יצאתי בשביל חבר שלי שחזר בדיוק מהצבא למועדון רק כי הוא ביקש, לרוב אני מנסה להדיר את רגליי ממקומות כאלה,אני עומד ליד הבמה ובת אחת עם סקיני מיני ג'נס(איך שקוראים לזה) מוציאה מול העיינים שלי את הפלאפון שלה שהיה תקוע בתוך התחתונים(לא קשה לנחש איפה) אני מתקרב אלייה ואומר לה "אהבתי תמקום מחבוא שמצאת" היא מחייכת אליי ומזמינה אותי לרקוד בסוף הערב יצאתי עם המספר שלה. זה רק מוכיח שכמה מועדנים זה מקום קל להתחיל עם בחורות,שאתה לא צריך יותר מכמה בילים בודדות בכדי להצליח ואפילו אם אתה ביישן בקרב בחורות(ואני דיי בישן בלהתחיל).

אבל יש משהו חשוב להבהיר בנושא הזה,רוב הבנות בישראל כיום חושבות אותם בצורה מאוד מפחידה, כל פאקצה קטנה חושבת שהיא מלכת היופי החדשה וכל פעם שאתה מנסה לפתח שיחה או שאתה קולט מישהי שמסתכלת עלייך ואהבה את מה שהיא ראתה ואז שאתה ניגש לפתח שיחה,היא מתעלמת ממך בהפגניות,אז עזבו את כל העניין הכי טוב לעזוב תארץ הזאת ולטוס לאירופה שם המנטליות שונה לגמרי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/07
  5. אלי אוחנה ג'וניור Member

כמה שאני מסכים איתך בעניין המנטליות של הנשים באירופה.
    באירופה היכרתי את אשתי(יהודיה, אל תדאגו, פשוט לא ישראלית באופי), התחלתי איתה והיא הייתה הכי לא סנובית שאפשר, הכי מקסימה והכי חברותית, האמת? ציפיתי לאיזה מילת לעג או משהו כזה כי אני רגיל לבחורות הישראליות, אבל שהתחלנו לשוחח, הייתי האמת בהלם, כאילו, באירופה, הבחורות הן לגמריי אחלה ולא הרבה סנוביות (אני לא אומר שאין אבל הסחורה שם הרבה יותר טובה בוא נאמר ככה).
    הייתי עם לא מעט בחורות בחיים שלי, ככה שאני יודע מה ההבדל בין הבחורות שבארץ לבחורות שבאירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/9/07
  6. W.Rooney Member

טיפ די חשוב, איך לא להתחיל עם בחורה: כשאתם רואים מישהי שמוצאת חן בעיניכם, אבל היא עם כל החברות שלה, אל תתקרבו. פשוט אל.

7. King Kenny Member

משהו שאתה רוצה לספר?

8. xavi6 Member

זה דיי פשוט האמת. תמיד לכל כוסית יפה ומעניינת דבוקה מכוערת שמנה ושעירה שמנסה לימצוא טעם שונה לחיים, כגון ספרים מדכאים על החיים ובד"כ מעריצות הומואים מוזרים שאנשים בקושי מכירים. קיצר, הבנות האלה אולי מכוערות ושמנות, אבל הן מיכשול ענק!

9. W.Rooney Member

יש 2 אופציות במצב כזה: או שתצא מטומטם, או שתצא טיפש.

10. King Kenny Member

הכוונה הייתה, ניסית את זה כבר?

11. אלי אוחנה ג'וניור Member

לא יודע מה איתכם, אני התחלתי איתה כאשר היא הייתה עם חברות שלה (אגב המדינה היא: ספרד).
    והלך מצוין.

12. Bensh Member

או שתצא כלי רציני... תלוי רק בך

13. Claret&Blue Member

או שתוציא כלי רציני. ואז, היא כבר שלך...

14. Dr. Recoba Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

15. Juvy-Yoni Member

הנה משפטי פתיחה
    אתה:אבא שלך גנן?
    היא:לא
    אתה:חבל דווקא הייתי רוצה לעשות סידור חדש בגינה שלי

סתם משהו שהמצאתי כרגע
    זה סתם בשביל לצנן את הקרח אם איזו בדיחה