איזה משחק גדול של איטליה. מרגש לראות את הנבחרת הזאת חוזרת להיות כוח משמעותי אחרי כישלונות מהדהדים ב2 הטורנירים האחרונים שלהם. ומעל כולם פירלו. איזה מלך. הצגה של איש אחד היה המשחק הזה. כמה קלאסה בכל נגיעה בכדור, כמה גאונות במסירות, איזה ביצים לבעוט פנדל כזה ואפשר עוד להמשיך במחמאות וכל זה יקפח אותו. ולחשוב שזה שחקן שאמור להיות הרבה אחרי השיא שלו.. אז יש צדק בכדורגל והוא נעשה היום. אנגליה קבוצת כדורגל עלובה, וצריכה לראות הישג בעצם ההגעה שלה למרחק נגיעה מחצי גמר יורו
האם איטליה עשו לאנגליה בית ספר כמו שאנגליה חירבנו לעצמם את המשחק ושיחקו כמו חבורה של בני 10 בשכונה שיש להם משחק מול החבר'ה הגדולים? נחכה ונראה בחצי מול הגרמנים. מזל שאנגליה לא עלתה כי זה יכל להיגמר בהפרש של 4-5 שערים לטובת הגרמנים, ומעלה. משחק עלוב עלוב עלוב של אנגליה, של כולם אחד אחד. אפילו הארט שבגדול היה בסדר לא הדף טוב כמה כדורים פשוטים יחסית. אבל תסלחו לי, נבחרת שאצלה יש שחקן כמו דאונינג בסגל או גרוע מכך, ג'ונסון בהרכב - לא צריכה להופיע ליורו. שחקנים עלובים מהשורה הראשונה.
תצוגת אימים של נבחרת אנגליה, איכזבה ובגדול. עם כל הכבוד לאיטליה הם עדיין לא נבחרת שצריך להסתגר מולה ברמה כזאת ולא להצליח להעביר 3 פסים נורמלים כל המשחק אז כנראה שיש מגיע בכדורגל ונזכה לראות נבחרת אטרקטיבית יותר בחצי הגמר, למרות שאני לא מאמין שהם יוכלו לעשות משהו מול המכונה הגרמנית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
אני לא זוכר עם ההגדרה של פלופ היא שחקן שמשחק גרוע אחרי ששולם עליו סכום גדול של כסף, בכל מקרה אנדי קארול הוא ללא ספק הפלופ הכי גדול בהיסטוריה. כל כך מגושם וגמלוני. 40 מיליון ליש"ט, לא להאמין. האנגלים שיחקו גרוע מאד במחצית השנייה והגיע להם לעוף בפנדלים. ופירלו ובופון... איי איי איי! בעיקר בזכותם אני בעד האיטלקים. גם בגיל כזה, מספר 1 ביורו בתפקידים שלהם. הבעיטה הזו של פירלה שברה את האנגלים לדעתי כי אם אני הייתי רואה בתור יאנג בעיטה כל כך נינוחה וקרת רוח מצד פירלו אני גם הייתי נלחץ.
תעשו לי טובה עם הלא צריכה להופיע ליורו וכל החרטא הזאת. עדיף עוד נבחרת כמו אירלנד? בסופו של דבר אנגליה הפתיעה, ודווקא כשהציפיות התחילו טיפה לעלות (לא מצידי), ההפסד מגיע. ככה זה. בפנדלים זה כבר עניין סגור. לאנגלים אין סיכוי. מציינים את זה שאנגליה צריכה להודות שהיא בכלל הגיעה למצב הזה של להיות מרחק נגיעה מחצי גמר היורו. ובכן, זה בדיוק המצב. אף-אחד לא ציפה אפילו לעלות מהבית, ואנגליה עלתה מהמקום הראשון. אז לפני שאתם יורדים עליהם ואומרים שהם צריכים להודות ולראות בזה הישג, תדעו את העובדות - הם מודים ורואים בזה הישג! לא משחק גדול, אבל לבטח יותר טוב מהמשחק אתמול, יותר טוב מהמשחק פורטוגל-צ'כיה, והרבה יותר מותח מהמשחק גרמניה-יוון. בקיצור, למרות שזה 0-0, זה היה המשחק הכי טוב ברבע הגמר, בעיקר המחצית הראשונה שנפתחה נהדר עם קורה (איזו בעיטה!) והצלה לא מהעולם הזה של בופון (אני עד עכשיו מנסה לעכל את ההצלה הזאת. מדהים!). בסופו של דבר אנגליה ניסתה לשחק על מתפרצות, אבל האיטלקים תמיד היו מוכנים לזה (רואים שהם התכוננו לזה) ולכן לא ראינו מהאנגלים שום דבר. האיטלקים בסופו של דבר שיחקו הרבה יותר טוב ועלו בצדק. אני עוד לא יודע אם אני יותר אשמח בשביל פירלו ובופון במידה ויזכו, או עצבני על זה שבאלוטלי זוכה. בכל מקרה, נקווה למשחק טוב בחצי הגמר. ולגבי אשלי קול, חכמים בדיעבד. זה בערך מה שזה כשקוראים את ההודעות עליו ועל הפנדל שלו.
אם הופעה כזאת היא טוב מאוד בעיניך. האיטלקים הרימו חופשי מאגף שמאל עד שחשבתי שאין שם שחקנים. מסתבר שצדקתי.
35 מיליון. ואולי אם היו משחקים איתו כחלוץ, ולא כבלם קדמי, היינו רואים ממנו משהו. זה לא כאילו רוני היה היום יותר טוב..
אין ספק בכלל שדי נטאלה היה מסיים את הסיפור הרבה לפני הפנדלים, גם לפני ה90 דק'. לא יאמן כמה אפשר להחמיץ ולהיות אגואיסט מניאק. געגועיי לדל-פיירו.. :aaa8:
על רוני אנחנו יודעים שהוא כוכב למרות שהוא תופקד היום בתפקיד הגנתי מידיי ובגלל זה לא שיחק טוב, אבל קארול? גם פעולות פשוטות הוא עושה די בסרבול והסכום ששולם עליו יחסית ליכולות שלו הוא המגוחך ביותר ששמעתי.
קארול אולי פלופ, אבל זה לא קשור למה שהיה ביורו. זה כמו שישימו את לסקוט קיצוני ימני ויבואו אליו בטענות כשהוא לא טוב. הוא חלוץ שתלוי בכדורים שהוא מקבל. אנגליה כולה,חוץ מפעולות הגנה, לא היתה שווה כלום, כי זה המאמן שלה. במשך 120 דקות הוא לא הבין שהוא חייב לסגור את פירלו, לפחות לנסות להפריע לו.
אויש נו, אין מה להגן עליו. כל כדור מהאוויר הוא הוריד. כל הכבוד (לא ציני). ברגע שהכדור הגיע לרגל שלו הוא כבר ידע איך לאבד אותו, ואני מדבר על כל כדור. ומה הקשר רוני? גם הוא היה רע היום, ו...? אתם לא יכולים לדון על שחקן מהקבוצה שלכם בלי להזכיר שחקן מהיריבה השנואה?