נוצ'רינו זה אחלה אבל למה במקום פאקינג דה רוסי כשמרקיזיו מתהלך לו 90 דקות על המגרש? מתחיל להיראות כמו הפסד קלאסי. אפילו בפנדלים.
את המחצית הראשונה לא ראיתי, אבל עושה הרושם שאיטליה שולטת במגרש וגם במצבי ההבקעה. לא נעים לראות איך שהאנגלים נראים, הולכים אחורה ופשוט מזמינים את האיטלקים לתקוף אותם. מצד שני לא הצלחתי להבין את בחילופים בצד האיטלקי, במקום לנצל את המצב ולהשיג את השער המיוחל איטליה רק נחלשה. אני לא יודע למה אבל אני בתחושה שהאנגלים עוברים. למרות המצבים הרבים בצד האיטלקי, מי שלא כובש סופג. צ?לסי הוכיחה לנו בגמר האלופות השנה איך עושים את זה, ואני משומה בתחושות של דה ז?וו
איזה מצב של דיאמנטי וואו כמה קרוב, הכדור גילח את הקורה והפתיע מאוד את ג?ו הארט. אנגליה לא עלתה עוד להארכה כמו שזה נראה, פשוט לא קיימת על המגרש. איטליה הרבה יותר טובה ומגיע לה להמשיך לחצי הגמר. באלוטלי מאוד מאוד מאוד רוצה, אכזרי יהיה אם הם יעופו בסוף כי אנגליה בונה אך ורק על המזל.
זה כאילו פירלו עם הצ'יפ שלו פשוט שינה את כל המומנטום, נתן את כל הביטחון לאיטליה והוריד את זה של אנגליה לרצפה.
טוב, לפחות יש שחקן של יונייטד שהחמיץ וילווה בשריקות בוז כל העונה הקרובה. בדרך כלל אנחנו לוקחים אליפות בעונות כאלה.